FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 25 jul 2011, 01:01

Kod kapije ispisano "Imamovicu odlazi",dok je na solnom trgu ispisano "Ocemo stadion". Moglo bi se reci da je pocelo,nadam se da nece stati na ovome,treba carsiju plakatima izlijepiti onom slikom sto je neko postavio ovdje .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 jul 2011, 01:01

Robija94 je napisao/la:mozda ne zelim da budem tako popularan na forumu ko sto si ti :mrgreen:
POPULARAN :shock: :lol: :lol: ...dobro...izvini...samo nemoj smarat vise ovdje sa tim beogradskim forama...vazi ;)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 jul 2011, 01:04

harry_90 je napisao/la:Kod kapije ispisano "Imamovicu odlazi",dok je na solnom trgu ispisano "Ocemo stadion". Moglo bi se reci da je pocelo,nadam se da nece stati na ovome,treba carsiju plakatima izlijepiti onom slikom sto je neko postavio ovdje .
ispisano je to na jos nekoliko mjesta...samo nije jos upraceno :D

Robija94
Kontakt:

Post Postao/la Robija94 » 25 jul 2011, 01:06

slani grad je napisao/la:
Robija94 je napisao/la:mozda ne zelim da budem tako popularan na forumu ko sto si ti :mrgreen:
POPULARAN :shock: :lol: :lol: ...dobro...izvini...samo nemoj smarat vise ovdje sa tim beogradskim forama...vazi ;)

Gdje ti uopste vidis gore foru i neznam po cemu si jos zakljucio da je beogradska?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jul 2011, 01:07

Ja sam primjetio jucer ovaj kod kapije,a danas ovaj na solnom trgu,koliko vidim neki su portali vec izvijestili o ovome . Bas me zanima da li ce dzasminarije ovo objavit i ocekujem reagovanje prozvanog.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jul 2011, 01:14

harry_90 je napisao/la:Ja sam primjetio jucer ovaj kod kapije,a danas ovaj na solnom trgu,koliko vidim neki su portali vec izvijestili o ovome . Bas me zanima da li ce dzasminarije ovo objavit i ocekujem reagovanje prozvanog.
I mene to bas zanima da li ce Tuzlarije objavit ovo al cisto sumnjam, vjerovatno ce sad Imamovic naredit nadleznima da se ufate pocinioci ovog djela i da sekazne drasticno sto naravno nece bit dobro...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 25 jul 2011, 01:15

harry_90 je napisao/la:Ja sam primjetio jucer ovaj kod kapije,a danas ovaj na solnom trgu,koliko vidim neki su portali vec izvijestili o ovome . Bas me zanima da li ce dzasminarije ovo objavit i ocekujem reagovanje prozvanog.
kakve crne dzasminarije i objavljivanje...pa ti nebi napisali nista o Slobodi kad bi se titula uzela...a i pjesnik se sigurno nece na svoju ruku blamirat..dosta je z.a.s.r.o sa stadionom pa nece htjet da doljeva ulje na vatru..provaljen je davno :D
P.S.ima i po Slatini ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jul 2011, 01:18

Ne sumnjamo da će prozvani načelnik odmah angažovati policiju da poskida plakate i da otkrije, ko stoji iza ovog “drskog, opasnog i brutalnog” napada protiv “svih građana i naprednih demokratskih snaga Tuzle”.

:lol: :lol: ovi sa tl.ba

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 25 jul 2011, 01:33

Dal ima negdje neka slika sa danasnje utakmice, posto sam cuo da su igrali u novoj opremi pa da vidimo malo kako to izgleda na igracima.
(Nije da se falim al ja sam prvi "najavio" ovu opremu) :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Robija94
Kontakt:

Post Postao/la Robija94 » 25 jul 2011, 01:51

tonete sve vise i vise :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jul 2011, 06:47

jug-onostalgicar je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa i dobri smo kakvo je stanje :)... mi jos nismo ni pripreme poceli :)...nisu se obavljali treninzi jer je bio zagradjen teren i onda s eigrale samo te prijateljske utkamice... s obirom na sve okolnosti i sa ovakvim igrackim kadrom ipak nije tako lose :)...cak su dali 3 gola eto i vodili 1;3 ahahahah
:O oooo rodjak :)

a odkrio si se znaci koji ti je nick na ovom forumu :)... rodjak sretno tvom Zelji u nastavku evropske avanture :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jul 2011, 07:57

Robija94 je napisao/la:tonete sve vise i vise :mrgreen:
kako vam samo nije mrsko praviti te nickove pitam se samo?...idi sinko trosi se gdje drugo, ali ja cisto sumnjam da si ti zreo jos za toga ebiga.....kao da mi ne znamo da mi tonemo :)....eto ti si nam u ovih par postova rekao ono sto mi nismo znali :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 jul 2011, 10:22

nismo mi toliko potonuli koliko si ti u mozgu potonuo...smaras djete...od 5 postova 5 glupih 100% alivederchi mani se ove teme... :D :mrgreen:

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 25 jul 2011, 10:50

A šta hoćete da kažete, da ne tonete. Tonete i to duboko. Jučer gledam na utakmici, jad i čemer od slobode, na šta je se spalo pa da se i publika sprda sa vama. Pa čitavu utakmicu rasturala vas kombinovana ekipe zvijezde. Ej na šta ste spali. Žalosno.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jul 2011, 10:51

FKR_ajla_TZ je napisao/la:
nismo mi toliko potonuli koliko si ti u mozgu potonuo...smaras djete...od 5 postova 5 glupih 100% alivederchi mani se ove teme... :D :mrgreen:

To ajlaa kraljicee reci ti njemu , ma ova djecurlija samo dodje da smara po drugim temama al sinko neces nikad docekat tu situaciju pa da potonemo to mozete svi sanjati o tome...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jul 2011, 10:53

mačak u čizmama je napisao/la:A šta hoćete da kažete, da ne tonete. Tonete i to duboko. Jučer gledam na utakmici, jad i čemer od slobode, na šta je se spalo pa da se i publika sprda sa vama. Pa čitavu utakmicu rasturala vas kombinovana ekipe zvijezde. Ej na šta ste spali. Žalosno.
Prije bi ja rekao da ste vi jad i cemer jer gubit 1-3 od ekipe koja samo igra prijateljske utakmice jer ne treniraju cesto i onda vas momci malo pustili pa da izjednacite ,to je bas za vas sramotaa, mozete vi pricati sta hocete al Sloboda ce uvjek bit tu negdje dok vas nema jos ni na mapi. ;)

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 jul 2011, 11:01

fukara87 je napisao/la:
mačak u čizmama je napisao/la:A šta hoćete da kažete, da ne tonete. Tonete i to duboko. Jučer gledam na utakmici, jad i čemer od slobode, na šta je se spalo pa da se i publika sprda sa vama. Pa čitavu utakmicu rasturala vas kombinovana ekipe zvijezde. Ej na šta ste spali. Žalosno.
Prije bi ja rekao da ste vi jad i cemer jer gubit 1-3 od ekipe koja samo igra prijateljske utakmice jer ne treniraju cesto i onda vas momci malo pustili pa da izjednacite ,to je bas za vas sramotaa, mozete vi pricati sta hocete al Sloboda ce uvjek bit tu negdje dok vas nema jos ni na mapi. ;)
Prijatelju ja sam iz Sarajeva ali se iz aviona vidi da su ovi iz Gradačca ljubomorni na vas iz Tuzle, to se moze zakljuciti po postovima...
Ljubomorni su na vas zato sto najbolji igraci iz vaseg kantona prelaze u vas klub makar i za kikiriki a njihov klub zaobilaze u sirem luku...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 25 jul 2011, 11:06

@arogantni svaka cast na postu , sve sto si napisao je na mjestu ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 jul 2011, 11:10

Ljubomorni? Na šta? Na ovo?
Sloboda: Vlatko Glavaš na sudu traži 112.000 KM

Glavaš: Podnio ostavku, ostao ugovor Istražili smo koliko potražuju igrači tuzlanskog kluba koji će do četvrtka čekati isplatu, a onda ponovo obustaviti rad

Tuzlanska Sloboda proživljava možda i najteže dane u 92 godine dugoj historiji. Prvotimci su na pragu štrajka. Zapravo, prošle sedmice su bili obustavili rad na jedan dan, ali su nastavili ispunjavati obaveze do četvrtka, roka koji su postavili Upravi da im isplati dio zaostalih plaća i premija ili, kako su to formulirali u zahtjevu, barem pola od onoga što se svakom fudbaleru duguje.

Teška materijalna situacija u klubu i odustvo čelnika, s jedne strane, te ustrajnost igrača, s druge, ne obećavaju da će stvar biti riješena. Navijačima ostaje samo da se nadaju da će izlaz iz ove, naizgled bezizlazne, situacije biti pronađen.

Zid šutnje

Do tada, pokušali smo saznati koliko to, zapravo, Sloboda duguje svakom od igrača, no u klubu smo naišli na zid šutnje.

Ništa drugo nam nije preostalo nego napraviti anketu među igračima. Evo šta smo od nekih od njih saznali.

Golmanu i kapitenu Denisu Mujkiću Sloboda duguje šest plaća zarađenih u prošloj sezoni. Trenutno je bez važećeg ugovora. Nedavno se dogovorio o uvjetima za iduću sezonu i tom prilikom dobio je obećanje da će mu potraživanja biti izmirena na rate.

Staniša Nikolića potražuje blizu 15.000 KM na ime rata te još šest plaća. Njemu ugovor istječe u januaru 2012.

Mersed Malkić tvrdi da treba dobiti devet plaća, a Muamer Zoletić sedam. Ovom drugom, kako kaže, nije isplaćeno ni 4.000 KM zagarantiranih prethodnim ugovorom. I on je trenutno slobodan igrač. Samir Efendić, kao i Nikolić, ima potpisan ugovor do januara 2012., a Sloboda mu, kako kaže, duguje osam plaća.

Nije raskinut ugovor

Ugovora nema Almir Halilović, koji potražuje šest plaća i 5.000 KM. Almir Bekić, član Dinama koji će ponovo nastupati za Slobodu kao posuđeni igrač, potražuje ukupno pet plaća.

Rekordna potraživanja, pak, ima nekadašnji trener Slobode Vlatko Glavaš. On je tužio klub s odštetnim zahtjevom na iznos od 112.000 KM. Ostavku je podnio još u oktobru prošle godine, ali, kako nam je prenio, ugovor nikada nije raskinut, već je istekao tek 30. juna, dakle prije nekoliko dana.

Jogunčić oprostio dug

Samir Jogunčić je jedan od rijetkih igrača koji se odrekao duga. Kaže da je klubu oprostio 8.000 KM. On ima ugovor na šest plus šest mjeseci.

Potraživanja bivših igrača

S nekima od bivših igrača Sloboda je već na sudu ili će se tužiti. Stefan Gavarić tvrdi da mu je klub ostao dužan 18.000 eura, a Darko Raca traži osam zaostalih plaća.

Senad Mujić će arbitražom tražiti 15.000 KM, a Amer Bekić iz Zrinjskog šest plaća. Damir Smajlović je već podnio zahtjev za arbitražu kako bi se namirio sa 30.000 KM.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 25 jul 2011, 11:16

seven je napisao/la:Ljubomorni? Na šta? Na ovo?
Sloboda: Vlatko Glavaš na sudu traži 112.000 KM

Glavaš: Podnio ostavku, ostao ugovor Istražili smo koliko potražuju igrači tuzlanskog kluba koji će do četvrtka čekati isplatu, a onda ponovo obustaviti rad

Tuzlanska Sloboda proživljava možda i najteže dane u 92 godine dugoj historiji. Prvotimci su na pragu štrajka. Zapravo, prošle sedmice su bili obustavili rad na jedan dan, ali su nastavili ispunjavati obaveze do četvrtka, roka koji su postavili Upravi da im isplati dio zaostalih plaća i premija ili, kako su to formulirali u zahtjevu, barem pola od onoga što se svakom fudbaleru duguje.

Teška materijalna situacija u klubu i odustvo čelnika, s jedne strane, te ustrajnost igrača, s druge, ne obećavaju da će stvar biti riješena. Navijačima ostaje samo da se nadaju da će izlaz iz ove, naizgled bezizlazne, situacije biti pronađen.

Zid šutnje

Do tada, pokušali smo saznati koliko to, zapravo, Sloboda duguje svakom od igrača, no u klubu smo naišli na zid šutnje.

Ništa drugo nam nije preostalo nego napraviti anketu među igračima. Evo šta smo od nekih od njih saznali.

Golmanu i kapitenu Denisu Mujkiću Sloboda duguje šest plaća zarađenih u prošloj sezoni. Trenutno je bez važećeg ugovora. Nedavno se dogovorio o uvjetima za iduću sezonu i tom prilikom dobio je obećanje da će mu potraživanja biti izmirena na rate.

Staniša Nikolića potražuje blizu 15.000 KM na ime rata te još šest plaća. Njemu ugovor istječe u januaru 2012.

Mersed Malkić tvrdi da treba dobiti devet plaća, a Muamer Zoletić sedam. Ovom drugom, kako kaže, nije isplaćeno ni 4.000 KM zagarantiranih prethodnim ugovorom. I on je trenutno slobodan igrač. Samir Efendić, kao i Nikolić, ima potpisan ugovor do januara 2012., a Sloboda mu, kako kaže, duguje osam plaća.

Nije raskinut ugovor

Ugovora nema Almir Halilović, koji potražuje šest plaća i 5.000 KM. Almir Bekić, član Dinama koji će ponovo nastupati za Slobodu kao posuđeni igrač, potražuje ukupno pet plaća.

Rekordna potraživanja, pak, ima nekadašnji trener Slobode Vlatko Glavaš. On je tužio klub s odštetnim zahtjevom na iznos od 112.000 KM. Ostavku je podnio još u oktobru prošle godine, ali, kako nam je prenio, ugovor nikada nije raskinut, već je istekao tek 30. juna, dakle prije nekoliko dana.

Jogunčić oprostio dug

Samir Jogunčić je jedan od rijetkih igrača koji se odrekao duga. Kaže da je klubu oprostio 8.000 KM. On ima ugovor na šest plus šest mjeseci.

Potraživanja bivših igrača

S nekima od bivših igrača Sloboda je već na sudu ili će se tužiti. Stefan Gavarić tvrdi da mu je klub ostao dužan 18.000 eura, a Darko Raca traži osam zaostalih plaća.

Senad Mujić će arbitražom tražiti 15.000 KM, a Amer Bekić iz Zrinjskog šest plaća. Damir Smajlović je već podnio zahtjev za arbitražu kako bi se namirio sa 30.000 KM.

svi imaju dugove na tvoju info...ljubomorni jeste li ili nioste to vi sami znate al smarate s postovima kako nevaLJAmo pa vi to i nebi znali da ne citate na ovom forumu i na razno raznim stranicama, tim slobode se ne zasniva na samo 2 igraca jogeta i mujkica za to ih ima 11 tako da svako je dobar na svoj nacin samo sto se joge,mujkic vise isticu i normala mali Mesanovic sad.. :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.