A inače Džeko ima 21.vuvu_zzz je napisao/la: koji je inace u 27 godini zivota proglasen za velikog talenta i najboljeg napadaca

Jedan je Srđan Lakić! Čovjek koji je uveo KSC u Bundesligu i zbog kojeg dobro kotiraju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A inače Džeko ima 21.vuvu_zzz je napisao/la: koji je inace u 27 godini zivota proglasen za velikog talenta i najboljeg napadaca
Ja koliko znam (a znam punosuntu jeu je napisao/la: Čovjek koji je uveo KSC u Bundesligu i zbog kojeg dobro kotiraju.
Srdan Lakic? Who?suntu jeu je napisao/la:A inače Džeko ima 21.vuvu_zzz je napisao/la: koji je inace u 27 godini zivota proglasen za velikog talenta i najboljeg napadacaEdinu je za tri mjeseca 25.
Jedan je Srđan Lakić! Čovjek koji je uveo KSC u Bundesligu i zbog kojeg dobro kotiraju.
Hajde ne s..i matere ti, eto on sa svojih 7 golova u prosloj sezoni (od 56 koliko je dao 1.FCK) uveo ih u budesligu, nisi vjerovatno ni cuo za njega do ove sezone.suntu jeu je napisao/la:A inače Džeko ima 21.vuvu_zzz je napisao/la: koji je inace u 27 godini zivota proglasen za velikog talenta i najboljeg napadacaEdinu je za tri mjeseca 25.
Na kojeg bolje ......, mislim ono koji je vise tvoj tip ili nemas bas neki tip volis i jedne i druge
Jel' to i ti imas nekog rodjaka koji je prijatelj sa Dzekinim amidzom.avlami97 je napisao/la:Najdalje za dva dana će se znati gdje Džeko nastavlja karijeru.
Izvor?avlami97 je napisao/la:Najdalje za dva dana će se znati gdje Džeko nastavlja karijeru.
Ovo bi mu moglo biti presudno u transferu.Virtu4l je napisao/la:Veliki bonus je to što ima pravo nastupa u LP.
Sigurno, u FK Vrbanjusi vec planiraju ulazak u Ligu prvaka.zeljocity je napisao/la:Ovo bi mu moglo biti presudno u transferu.Virtu4l je napisao/la:Veliki bonus je to što ima pravo nastupa u LP.
Ma pustit ce oni njega za pravu cijenu, ne sJekiraj se ti..B0SANAC je napisao/la:Sigurno, u FK Vrbanjusi vec planiraju ulazak u Ligu prvaka.zeljocity je napisao/la:Ovo bi mu moglo biti presudno u transferu.Virtu4l je napisao/la:Veliki bonus je to što ima pravo nastupa u LP.![]()
![]()
Ne vjerujem ja da ce njega Hoeneß pusiti do ljeta, nema ih ko izvuci iz govana.