sve si u pravujestamaji je napisao/la:da. mislim da berdych mora za masters u polufinale a to će preko andyja moći malo sutra, dok tsonga mora uzeti turnir. ako ne uspijuni jedan ni drugi ide thiem. neka me neko ispravi ako sam u krivu
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: ATP Tour
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
U pravu si. Btw može se dogodit da Berdih dođe do polufinala, tu izgubi od Tsonge i ako Tsonga osvoji Berdih izvisijestamaji je napisao/la:da. mislim da berdych mora za masters u polufinale a to će preko andyja moći malo sutra, dok tsonga mora uzeti turnir. ako ne uspijuni jedan ni drugi ide thiem. neka me neko ispravi ako sam u krivu
Mislim da berdih ispada vrlo brzo. Očajno igraGalion je napisao/la:U pravu si. Btw može se dogodit da Berdih dođe do polufinala, tu izgubi od Tsonge i ako Tsonga osvoji Berdih izvisijestamaji je napisao/la:da. mislim da berdych mora za masters u polufinale a to će preko andyja moći malo sutra, dok tsonga mora uzeti turnir. ako ne uspijuni jedan ni drugi ide thiem. neka me neko ispravi ako sam u krivu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne sjecam se kada sam gledao Novaka ovako nesigurnog sa osnovne linije, kao da gledam Almagra glavom i bradom jbt. Mnogo mnogo grijesi u onim klasicnim razmjenama koje on jede za dorucak, ne slusa ni forehand a ni backhand, jedino sto radi je servis, tanko ovo djeluje, iako sam misljenja da ce danas ipak izvuci nekako na misice ovo protiv Grishe, ne pise mu se dobro, prvo mjesto se trese.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako bi Novak izgubio ovo od Grishe, Endiju treba finale za prvo mjesto?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobar Grisha, odnosno Nole daleko ispod svog nivoa
Tako je.Virtu4l je napisao/la:Ako bi Novak izgubio ovo od Grishe, Endiju treba finale za prvo mjesto?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
kako novak izgleda biće čudo ako ovo dobije
u njegovoj glavi se definitivno nešto desilo poslije pariza
u njegovoj glavi se definitivno nešto desilo poslije pariza
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest.Virtu4l je napisao/la:Ako bi Novak izgubio ovo od Grishe, Endiju treba finale za prvo mjesto?
Dobar Grisha, dobro igra. Može ovo dobit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E čuj Endi broj 1, da mi je neko rekao prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od ove trojice koji se bore za 8. mjesto najzasluzniji bi bio Tsonga da ode. Ne mogu da vjerujem da je Thiem i pored ispadanja haman u situaciji da je gotovo 90% siguran za London. Bice glineni golub tamo. A Nole jede vnago vec duze vremena.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Re: RE: Re: ATP Tour
Da i ti to ko njegov haman jedini fan docekas!Virtu4l je napisao/la:E čuj Endi broj 1, da mi je neko rekao prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim.
Ovaj drugi dio sezone je odradio fascinantno, kada malo bolje pogledas covjek ima 43-3 omjer poslije Pariza, sto je apsolutno fenomenalno jbt, jedina mrljica mu je onaj glupi poraz od Nishikorija u NY, mene zanima da li je iko unazad 10 godina imao bolji drugi dio sezone(period nakon Pariza), potpuno zasluzeno ce postati broj 1.Virtu4l je napisao/la:E čuj Endi broj 1, da mi je neko rekao prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim.
Obzirom da Novak u prvoj polovici naredne sezone brani bruku stvari i poena, za ocekivati je da se zadrzi sve tamo do kraja US Opena na prvom mjestu, a onda cemo vidjeti sta ce uspjeti odbraniti od ove azijske turneje gdje nije nista izgubio do sada. Uglavnom ako zadrzi ovaj nivo igre na duzi period, Andy bi mogao zavrsiti 2 sezone uzastopno kao No.1 sa finim brojem sedmica, ako uzme jos par Majora eto njega kao ATG igraca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano, Grigor će naći neki način da ovo izgubi. Iako je u najmanju ruku ravnopravan sa Novakom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ko je uzeo ovo MTO? Ne gledam pa ne znam.
Jos jedno pitanje sad kad bi Nole osvajao sve i AO i London i Pariz da li bi postojao neki nacin ipak da ga Murray pretekne? Jer ako dobro kontam dodatne poene Nole ne moze dobiti vec samo odbraniti postojece, a mozda ovaj ima negdje neko QF ili SF pa samim ulaskom u finale moze dobiti neke dodatne poene da ga pretekne, jel tako funkcionise to bodovanje, nikad nisam to pratio u detalj? Ima li mi ko zivaca objasniti?
Jos jedno pitanje sad kad bi Nole osvajao sve i AO i London i Pariz da li bi postojao neki nacin ipak da ga Murray pretekne? Jer ako dobro kontam dodatne poene Nole ne moze dobiti vec samo odbraniti postojece, a mozda ovaj ima negdje neko QF ili SF pa samim ulaskom u finale moze dobiti neke dodatne poene da ga pretekne, jel tako funkcionise to bodovanje, nikad nisam to pratio u detalj? Ima li mi ko zivaca objasniti?
Nole brani Majami i IW. Sve da ove godine uspije biti prvi sledeće pada.Effenberg je napisao/la:Ko je uzeo ovo MTO? Ne gledam pa ne znam.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kontam to, ali sta ako i to recimo odbrani? Jel moze onda biti siguran na broju 1.?DANTES je napisao/la:Nole brani Majami i IW. Sve da ove godine uspije biti prvi sledeće pada.Effenberg je napisao/la:Ko je uzeo ovo MTO? Ne gledam pa ne znam.
Teško jer Endi je ispao na oba odmah na startu. On može samo zaraditiEffenberg je napisao/la:Kontam to, ali sta ako i to recimo odbrani? Jel moze onda biti siguran na broju 1.?DANTES je napisao/la:Nole brani Majami i IW. Sve da ove godine uspije biti prvi sledeće pada.Effenberg je napisao/la:Ko je uzeo ovo MTO? Ne gledam pa ne znam.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@DANTES, hvala to me je zanimalo, znaci Nole do tada sve brani Pariz+London+AO+Sunshine Open.
Njemu u prilog moze ici samo da Andy do tada podbaci negdje da ga ne pretekne cak i kada bi Nole sve dobijao ne ovisi sve o njemu? Eto samo to jos podpitanje imam. Hvala!
Njemu u prilog moze ici samo da Andy do tada podbaci negdje da ga ne pretekne cak i kada bi Nole sve dobijao ne ovisi sve o njemu? Eto samo to jos podpitanje imam. Hvala!
Ne pita se više Novak toliko, mislim pita naravno, ali Andy može biti broj jedan i da Novak odbrani sve bodove. IW i Miami mogu biti ključni, ako se ne desi ranije. Murray brani dosta bodova na šljaci, mogli bi se oni malo i smjenjivati na no1.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ne ponovi prošlu godinu na šljaci Endi možda..Virtu4l je napisao/la:Ne pita se više Novak toliko, mislim pita naravno, ali Andy može biti broj jedan i da Novak odbrani sve bodove. IW i Miami mogu biti ključni, ako se ne desi ranije. Murray brani dosta bodova na šljaci, mogli bi se oni malo i smjenjivati na no1.
Ali ko zna možda Tim i Zverev naprave iskorak i umješaju se u borbu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.