ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

KingJamesMVP
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la KingJamesMVP » 03 nov 2016, 14:45

jestamaji je napisao/la:da. mislim da berdych mora za masters u polufinale a to će preko andyja moći malo sutra, dok tsonga mora uzeti turnir. ako ne uspijuni jedan ni drugi ide thiem. neka me neko ispravi ako sam u krivu
sve si u pravu
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 03 nov 2016, 15:51

jestamaji je napisao/la:da. mislim da berdych mora za masters u polufinale a to će preko andyja moći malo sutra, dok tsonga mora uzeti turnir. ako ne uspijuni jedan ni drugi ide thiem. neka me neko ispravi ako sam u krivu
U pravu si. Btw može se dogodit da Berdih dođe do polufinala, tu izgubi od Tsonge i ako Tsonga osvoji Berdih izvisi :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 15:53

Galion je napisao/la:
U pravu si. Btw može se dogodit da Berdih dođe do polufinala, tu izgubi od Tsonge i ako Tsonga osvoji Berdih izvisi :mrgreen:
Mislim da berdih ispada vrlo brzo. Očajno igra
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 nov 2016, 16:47

Ne sjecam se kada sam gledao Novaka ovako nesigurnog sa osnovne linije, kao da gledam Almagra glavom i bradom jbt. Mnogo mnogo grijesi u onim klasicnim razmjenama koje on jede za dorucak, ne slusa ni forehand a ni backhand, jedino sto radi je servis, tanko ovo djeluje, iako sam misljenja da ce danas ipak izvuci nekako na misice ovo protiv Grishe, ne pise mu se dobro, prvo mjesto se trese.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2016, 17:05

Ako bi Novak izgubio ovo od Grishe, Endiju treba finale za prvo mjesto?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 03 nov 2016, 17:05

Dobar Grisha, odnosno Nole daleko ispod svog nivoa
Virtu4l je napisao/la:Ako bi Novak izgubio ovo od Grishe, Endiju treba finale za prvo mjesto?
Tako je.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 03 nov 2016, 17:06

kako novak izgleda biće čudo ako ovo dobije
u njegovoj glavi se definitivno nešto desilo poslije pariza

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 nov 2016, 17:06

Virtu4l je napisao/la:Ako bi Novak izgubio ovo od Grishe, Endiju treba finale za prvo mjesto?
Jest.

Dobar Grisha, dobro igra. Može ovo dobit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2016, 17:08

E čuj Endi broj 1, da mi je neko rekao prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 nov 2016, 17:09

Od ove trojice koji se bore za 8. mjesto najzasluzniji bi bio Tsonga da ode. Ne mogu da vjerujem da je Thiem i pored ispadanja haman u situaciji da je gotovo 90% siguran za London. Bice glineni golub tamo. A Nole jede vnago vec duze vremena.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: ATP Tour

Post Postao/la Effenberg » 03 nov 2016, 17:11

Virtu4l je napisao/la:E čuj Endi broj 1, da mi je neko rekao prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim.
Da i ti to ko njegov haman jedini fan docekas! :mrgreen: dugo je vec suvereni broj 2. On i Nole isto sad igraju samo neko pusherstvo. Fol je sto je i ovakav kita-Nole bara bara s njim.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 nov 2016, 17:23

Virtu4l je napisao/la:E čuj Endi broj 1, da mi je neko rekao prije 3-4 godine proglasio bih ga ludim.
Ovaj drugi dio sezone je odradio fascinantno, kada malo bolje pogledas covjek ima 43-3 omjer poslije Pariza, sto je apsolutno fenomenalno jbt, jedina mrljica mu je onaj glupi poraz od Nishikorija u NY, mene zanima da li je iko unazad 10 godina imao bolji drugi dio sezone(period nakon Pariza), potpuno zasluzeno ce postati broj 1.
Obzirom da Novak u prvoj polovici naredne sezone brani bruku stvari i poena, za ocekivati je da se zadrzi sve tamo do kraja US Opena na prvom mjestu, a onda cemo vidjeti sta ce uspjeti odbraniti od ove azijske turneje gdje nije nista izgubio do sada. Uglavnom ako zadrzi ovaj nivo igre na duzi period, Andy bi mogao zavrsiti 2 sezone uzastopno kao No.1 sa finim brojem sedmica, ako uzme jos par Majora eto njega kao ATG igraca.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 03 nov 2016, 17:25

Očekivano, Grigor će naći neki način da ovo izgubi. Iako je u najmanju ruku ravnopravan sa Novakom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 nov 2016, 17:33

Ko je uzeo ovo MTO? Ne gledam pa ne znam.

Jos jedno pitanje sad kad bi Nole osvajao sve i AO i London i Pariz da li bi postojao neki nacin ipak da ga Murray pretekne? Jer ako dobro kontam dodatne poene Nole ne moze dobiti vec samo odbraniti postojece, a mozda ovaj ima negdje neko QF ili SF pa samim ulaskom u finale moze dobiti neke dodatne poene da ga pretekne, jel tako funkcionise to bodovanje, nikad nisam to pratio u detalj? Ima li mi ko zivaca objasniti?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 17:35

Effenberg je napisao/la:Ko je uzeo ovo MTO? Ne gledam pa ne znam.

Jos jedno pitanje sad kad bi Nole osvajao sve i AO i London i Pariz da li bi postojao neki nacin ipak da ga Murray pretekne? Jer ako dobro kontam dodatne poene Nole ne moze dobiti vec samo odbraniti postojece, a mozda ovaj ima negdje neko QF ili SF pa samim ulaskom u finale moze dobiti neke dodatne poene da ga pretekne, jel tako funkcionise to bodovanje, nikad nisam to pratio u detalj? Ima li mi ko zivaca objasniti?
Nole brani Majami i IW. Sve da ove godine uspije biti prvi sledeće pada.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 nov 2016, 17:46

DANTES je napisao/la:

Kontam to, ali sta ako i to recimo odbrani? Jel moze onda biti siguran na broju 1.?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 17:48

Effenberg je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Kontam to, ali sta ako i to recimo odbrani? Jel moze onda biti siguran na broju 1.?
Teško jer Endi je ispao na oba odmah na startu. On može samo zaraditi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 03 nov 2016, 17:54

@DANTES, hvala to me je zanimalo, znaci Nole do tada sve brani Pariz+London+AO+Sunshine Open.

Njemu u prilog moze ici samo da Andy do tada podbaci negdje da ga ne pretekne cak i kada bi Nole sve dobijao ne ovisi sve o njemu? Eto samo to jos podpitanje imam. Hvala!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 nov 2016, 18:02

Ne pita se više Novak toliko, mislim pita naravno, ali Andy može biti broj jedan i da Novak odbrani sve bodove. IW i Miami mogu biti ključni, ako se ne desi ranije. Murray brani dosta bodova na šljaci, mogli bi se oni malo i smjenjivati na no1.
Voli te tvoje Sarajevo.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 03 nov 2016, 18:07

Virtu4l je napisao/la:Ne pita se više Novak toliko, mislim pita naravno, ali Andy može biti broj jedan i da Novak odbrani sve bodove. IW i Miami mogu biti ključni, ako se ne desi ranije. Murray brani dosta bodova na šljaci, mogli bi se oni malo i smjenjivati na no1.
Ako ne ponovi prošlu godinu na šljaci Endi možda..
Ali ko zna možda Tim i Zverev naprave iskorak i umješaju se u borbu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.