FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva se imena spominju ovaj je svemirski brod za nabrojane(realne)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kopić je ok, često mijenja formaciju i prilagođava se. Ima solidno znanje, uzeo West Ham i Sevillu sa Dinamom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu ga otjerali is Gorazda, tamo je jedino imao neke rezultate
FKS❤️1946
Sve je ovo dobro, mi smo jaki ko zemlja, sad se odma odvojiti dok konkurenti igraju europu, napast titulu i sljedece sezone preko lige prvaka u grupe bilo koje, ove godine svakako ne bi mogli jer su protivnici prejaki, a i Torpedo je ozbiljna ekipa, njihova u21 reprezentacija igrala 4finale eura mi se nikad nismo ni kvalifikovali.
Izabrat dobrog trenera i da se vrate horde i lagano utakmicu po utakmicu, a imam neki osjecaj da ce sad Sloga primit petardu.
Izabrat dobrog trenera i da se vrate horde i lagano utakmicu po utakmicu, a imam neki osjecaj da ce sad Sloga primit petardu.
Rogić
Zeljković Šerbečić Soldo
Mulalić Vrančić Balta Ziljkić
Varesanovic
Renan Viveros
Zeljković Šerbečić Soldo
Mulalić Vrančić Balta Ziljkić
Varesanovic
Renan Viveros
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I vezni red Balta -Vrančić - Varešanović u kojem je i Saša Matić vidio silne nedostatke.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kopic je top trener za nas. Sigurno bolji od Brune i dobrog dijela pobrojanih.
Pa da Torpedo je ozbiljan klub, zadnji put kad su u evropi igrali je 2019 godina, trenutno su 6 na tabeli, imaju 24 bodova, dinamo batumi je prvi 42 bodova ima (ispao od Tirane sada a ta tirana je izgubila prosle godine od dudelange iz luksemburga ) po transfermarktu imamo duplo vrijednu ekipu od torpeda, tako da upravu si ozbiljan je torpedo kao i onaj dinamo brest koji je trenutno blizu ispadanje iz lige,Pena je napisao/la: ↑23 jul 2023, 19:35Sve je ovo dobro, mi smo jaki ko zemlja, sad se odma odvojiti dok konkurenti igraju europu, napast titulu i sljedece sezone preko lige prvaka u grupe bilo koje, ove godine svakako ne bi mogli jer su protivnici prejaki, a i Torpedo je ozbiljna ekipa, njihova u21 reprezentacija igrala 4finale eura mi se nikad nismo ni kvalifikovali.
sve su to ozbiljne ekipe...........
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- belosevic23
- Kontakt:
Da hoce i taj bruno vise doc, da i njega izbaksuziramo i gotovo
Realno najbolji izbor ovaj iz istre, al ko zna mozemol ga platit jer ovi imaju te konekcije sa spancima, imao je citav dio strucnog staba spance..
Od zauzetih mokri snovi: Jakir, dambrauskas
Realno najbolji izbor ovaj iz istre, al ko zna mozemol ga platit jer ovi imaju te konekcije sa spancima, imao je citav dio strucnog staba spance..
Od zauzetih mokri snovi: Jakir, dambrauskas
-
- Kontakt:
Velika dilema oko trenera pa me zanima koje to trenutno u klubu dovoljno stručan da vrši promjene te vrste,Mirvić?Ajla(pa.zar nije otkaz),Dogan?Ko je trenutno.u klubu taj koji bira trenera il bolje reći zna ?
Podjednako važno kao i trener je dovesti dobrog stopera. Trenutno imamo 4 od kojih se ne zna koji je gori
- muhamedhulk
- Kontakt:
kopic je dovoljan za nas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pošto imamo krila na bacanje, jedina formacija sa 3 pozadi je 3 4 3
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Jeo bi Francis malu djecu na ovoj poziciji. Naši bekovi užasni. Ja se ne sjećam više našeg dobrog beka.
🇵🇸
Raja kad očekujete novog trenera? Mislim da bi trebao sutra maksimalno prekosutra doći.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!