Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ajmo ovako
Man Utd Hull h1, United puno ozbiljnija ekipa, gledao sam ovu zadnju kup utakmicu gdje je United izgubio ali su igrali preko krca, danas ce da ih lagano dobiju ubjedjen sam u to
Pescara Fiorentina 2 - Fiorentina enigma od ekipe, kad im se igra dobit ce Juventus a kad ne igra izgubit ce od bilo koga.Ma da danas je ovo poklon dana za mene jer Fiorentina je dosta jaca.Ne znam kako se Pescara moze izvuci iz ove situacije, jednostavno nemaju kvalitet
Burton Fulham - oba daju gol.Odigrali 1:1 u prvoj utakmici ove sezone, Burton inace katastrofalan kod kuce, imaju 4 vezana poraza ali proslu su dobili u gostima QPR tako da ce konacno imati priliku da vezu dva dobra rezultata.Do gola mogu protiv objektivno jaceg Fulhama
Man Utd Hull h1, United puno ozbiljnija ekipa, gledao sam ovu zadnju kup utakmicu gdje je United izgubio ali su igrali preko krca, danas ce da ih lagano dobiju ubjedjen sam u to
Pescara Fiorentina 2 - Fiorentina enigma od ekipe, kad im se igra dobit ce Juventus a kad ne igra izgubit ce od bilo koga.Ma da danas je ovo poklon dana za mene jer Fiorentina je dosta jaca.Ne znam kako se Pescara moze izvuci iz ove situacije, jednostavno nemaju kvalitet
Burton Fulham - oba daju gol.Odigrali 1:1 u prvoj utakmici ove sezone, Burton inace katastrofalan kod kuce, imaju 4 vezana poraza ali proslu su dobili u gostima QPR tako da ce konacno imati priliku da vezu dva dobra rezultata.Do gola mogu protiv objektivno jaceg Fulhama
20:30 Eupen - Waregem 1X&[email protected]
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ankara i Civitanova odbojka, Tiafoe, Egipat prolaz i United. Na jači ulog
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

sve manje vise poznato, public betovi, pa da okusamo srecu, sretno.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nisam odavno postavio parove pa da danas pokusamo:
Zenit-Niž.Novgorod z2 182+ 1,85 kv
Hapoel.J-L.Rytas z2 166+ 1,85 kv
K.Karhu-Korihait z2 166+ 1,85 kv
Zenit-Niž.Novgorod z2 182+ 1,85 kv
Hapoel.J-L.Rytas z2 166+ 1,85 kv
K.Karhu-Korihait z2 166+ 1,85 kv
Sviđa mi se tiket, ali znaš i sam koliko ovakve utakmice mogu biti nagazna mina. Po mom nekom skromnom sudu United mi je kritičan malo je reći, Hull je ekipa koja će se braniti čitavu utakmicu i mene je strah tih njihovih kontri ili prekida. A za ove žabare Peskara-Fiorentina dobro je pa si se gradio, Fiorentina svakako luda ekipa, dok ova Peskara može dati gol pred svojim navijačima. Uglavnom sretno i svaka čast na hrabrosti.bodi123 je napisao/la:
sve manje vise poznato, public betovi, pa da okusamo srecu, sretno.

Tako blizu, a tako daleko.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Znaci, s table, potpuno opusteno, samo da se prati, da ne propadne dan, da se ima sta pratiti, nidje veze, bolje nego kutija cigara itd itd
West Ham- Man City odg3+
Stoke- Everton (kor.) 11+
Burton- Fulham 3+
Millwall- Wallsall odg
Pescara- Fiorentina 2
Rennes- PSG 3+
Burkina Faso- Egipat gdg
Koef.: 50
Uplata: 2.00 KM
Dobitak:

West Ham- Man City odg3+
Stoke- Everton (kor.) 11+
Burton- Fulham 3+
Millwall- Wallsall odg
Pescara- Fiorentina 2
Rennes- PSG 3+
Burkina Faso- Egipat gdg
Koef.: 50
Uplata: 2.00 KM
Dobitak:

Evo za veceras jedna super zanimljiva utakmica liga
Kostarikanska:
UCR-Herediano
Znaci momci su od 22.3.2015 do 4.4.2016 dakle malo vise od godinu dana cak 4(CETRI) puta radili prijelaze 1/2 ili 2/1
Wwin nema u ponudi prijelaze,Premier ima
1/2 (23)
2/1 (33)
Vidimo da je proslo dosta vremena od zadnjeg prijelaza,cak 9 mjeseci,pa ko voli igrati vece kvote moze ispratiti
Kostarikanska:
UCR-Herediano
Znaci momci su od 22.3.2015 do 4.4.2016 dakle malo vise od godinu dana cak 4(CETRI) puta radili prijelaze 1/2 ili 2/1

Wwin nema u ponudi prijelaze,Premier ima
1/2 (23)
2/1 (33)
Vidimo da je proslo dosta vremena od zadnjeg prijelaza,cak 9 mjeseci,pa ko voli igrati vece kvote moze ispratiti

Igraj Široki ti si najbolji!
- Stone Island
- Kontakt:
PP/ Pescara- Fiorentina x2 1.31
Egipat- Burkina Faso dg1 1.40
Stoke- Everton x2 1.41
Atletico Madrid- Barcelona z1x 1.23
Unicaja Malaga- Alba Berlin kp1 1.20
-13,5+/ R. Morgan 2 1.85
-12,5+/ A. Stoudemire 2 1.85
Tiafoe- Wu 1 1.30
Gabashvili- Halys 1 1.75
Kudla- Krajicek 1 1.35
--------------------------------------------
Da se nešto isprati prije NBA.
Egipat- Burkina Faso dg1 1.40
Stoke- Everton x2 1.41
Atletico Madrid- Barcelona z1x 1.23
Unicaja Malaga- Alba Berlin kp1 1.20
-13,5+/ R. Morgan 2 1.85
-12,5+/ A. Stoudemire 2 1.85
Tiafoe- Wu 1 1.30
Gabashvili- Halys 1 1.75
Kudla- Krajicek 1 1.35
--------------------------------------------
Da se nešto isprati prije NBA.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Birich Over -8,5
Fener
Brose Basket
Dabrowski/Krajicek
Fener
Brose Basket
Dabrowski/Krajicek
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Teo ne igra danas za cska - nando 19,5 +++
- bugojanac1234
- Kontakt:
Moreirense 1 2,10
Ljudi su osvojili kup izbacivsi benfiku u polufinalu i dobili bragu u finalu. na krilima toga ocekujem das zgaze feirense. kvota sasvim fina
Ljudi su osvojili kup izbacivsi benfiku u polufinalu i dobili bragu u finalu. na krilima toga ocekujem das zgaze feirense. kvota sasvim fina
T RICE 15.5+
BARSELONI BITI IL NE BITI!!!
ako ovaj večeras niger ne prebaci nece nikad ipak ga ja očekujem na neki 20-tak poena plus ga realno nema ko čuvat kod zalgirisa.
p.s.KRENULO ME S PAROVIMA PREPISUJTE

BARSELONI BITI IL NE BITI!!!
ako ovaj večeras niger ne prebaci nece nikad ipak ga ja očekujem na neki 20-tak poena plus ga realno nema ko čuvat kod zalgirisa.
p.s.KRENULO ME S PAROVIMA PREPISUJTE

zdravko mamić maminjo institucija balkanska!!!
SINGLOVI:
Moreirense - Feirense
Tip 1
Kvota 2,18 Rezultat 1:1
------------------------
Celta Vigo - Alaves
Tip Under 2,5
Kvota 1,69 Rezultat 0:0
------------------------------
Moreirense - Feirense
Tip Under 2,5
Kvota 1,66 Rezultat 1:1
----------------------------

Moreirense - Feirense
Tip 1
Kvota 2,18 Rezultat 1:1

------------------------
Celta Vigo - Alaves
Tip Under 2,5
Kvota 1,69 Rezultat 0:0

------------------------------
Moreirense - Feirense
Tip Under 2,5
Kvota 1,66 Rezultat 1:1

----------------------------

Zadnja izmjena: Lion971, dana/u 03 feb 2017, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Možda su se psihički istrošilibugojanac1234 je napisao/la:Moreirense 1 2,10
LeBron James
Nije igrao ni zadnje tri ,pa ovaj ne prebaci ni jednom i debelo je ispod isao,tako da to sto neigra Teo nista neznaci .Vise Jackson i Higins korise odsustvo Tea i "kupe" njegove poene.SPY je napisao/la:Teo ne igra danas za cska - nando 19,5 +++
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
------------------------------------------------------------KingJamesMVP je napisao/la:Možda su se psihički istrošilibugojanac1234 je napisao/la:Moreirense 1 2,10
I ja sam odigrao na njih.Presudilo mi je 73% na njih je uplaćeno novaca.Kud svi turci tud i mali Mujo

Vidim kvota na njih stalno pada.

Stoji to sve, ali danas igraju sa Fenerom. Da bi ostali u egalu neophodna im je dobra partija najboljeg igrača. Trebo bi imat više motiva nego inače. Te što je ostajao under nije forsirao. Ja idem na to da će danas odigrat puno bolju tekmu i zabit barem ovih 20 poena za šta je itekako sposoban ali nikad se ne zna. Ako ces igrat under u premieru je na 20,5 pa izvoli.miky_hz je napisao/la:Nije igrao ni zadnje tri ,pa ovaj ne prebaci ni jednom i debelo je ispod isao,tako da to sto neigra Teo nista neznaci .Vise Jackson i Higins korise odsustvo Tea i "kupe" njegove poene.SPY je napisao/la:Teo ne igra danas za cska - nando 19,5 +++

- bugojanac1234
- Kontakt:
ja sma ga igrao under bas iz razloga sto nema tea. em mu nema ko dodati, sve mora sam, trojke suta uzasno sto sam gledao zadnje 2 utakmice plus zeljko nije budala da pusti najboljeg igraca suparnicke ekipe da se razmase tek tako. koncentrisat ce se pola odbrane na njega. bolje jacksona ili hnesa opalit overSPY je napisao/la:Stoji to sve, ali danas igraju sa Fenerom. Da bi ostali u egalu neophodna im je dobra partija najboljeg igrača. Trebo bi imat više motiva nego inače. Te što je ostajao under nije forsirao. Ja idem na to da će danas odigrat puno bolju tekmu i zabit barem ovih 20 poena za šta je itekako sposoban ali nikad se ne zna. Ako ces igrat under u premieru je na 20,5 pa izvoli.miky_hz je napisao/la:Nije igrao ni zadnje tri ,pa ovaj ne prebaci ni jednom i debelo je ispod isao,tako da to sto neigra Teo nista neznaci .Vise Jackson i Higins korise odsustvo Tea i "kupe" njegove poene.SPY je napisao/la:Teo ne igra danas za cska - nando 19,5 +++
Stoji to sve, ali danas igraju sa Fenerom. Da bi ostali u egalu neophodna im je dobra partija najboljeg igrača. Trebo bi imat više motiva nego inače. Te što je ostajao under nije forsirao. Ja idem na to da će danas odigrat puno bolju tekmu i zabit barem ovih 20 poena za šta je itekako sposoban ali nikad se ne zna. Ako ces igrat under u premieru je na 20,5 pa izvoli.
[/quote]
ja sma ga igrao under bas iz razloga sto nema tea. em mu nema ko dodati, sve mora sam, trojke suta uzasno sto sam gledao zadnje 2 utakmice plus zeljko nije budala da pusti najboljeg igraca suparnicke ekipe da se razmase tek tako. koncentrisat ce se pola odbrane na njega. bolje jacksona ili hnesa opalit over[/quote]
Fenerbahce poslije Zvezde najmanje poena prima. I ja mislim da je 20 poena previse

ja sma ga igrao under bas iz razloga sto nema tea. em mu nema ko dodati, sve mora sam, trojke suta uzasno sto sam gledao zadnje 2 utakmice plus zeljko nije budala da pusti najboljeg igraca suparnicke ekipe da se razmase tek tako. koncentrisat ce se pola odbrane na njega. bolje jacksona ili hnesa opalit over[/quote]
Fenerbahce poslije Zvezde najmanje poena prima. I ja mislim da je 20 poena previse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.