Ovo volim da cujem!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to onaj sto baca protivnicke igrace i golmane na nosRule_hz je napisao/la:jos da je tu onaj sto kaze ako ne pobjedi zelju okacit ce kopacke o klin
hilmo je napisao/la:Dvije definitivno najjače rečenice komentatora će mi ostati uvijek urezani u memoriju:
Marijan: "Idemo Saide...." i onaj na Areni: "Sjajan potez, ali ne može kroz tri fudbalera.."![]()
Meni je ovo nenadjebivo;collector je napisao/la:hilmo je napisao/la:Dvije definitivno najjače rečenice komentatora će mi ostati uvijek urezani u memoriju:
Marijan: "Idemo Saide...." i onaj na Areni: "Sjajan potez, ali ne može kroz tri fudbalera.."![]()
meni je Baho ostao u pamcenju kad smo igrali protiv Besiktasa u gostima nakon nasih golova i onog rezultata 2:2, jedan od ljepsih momenata
a prije toga onaj Marsaxlokk i ocajni prenos na hayatu kad smo ih razvalili 6:0BordoArmy88 je napisao/la:Meni je ovo nenadjebivo;collector je napisao/la:hilmo je napisao/la:Dvije definitivno najjače rečenice komentatora će mi ostati uvijek urezani u memoriju:
meni je Baho ostao u pamcenju kad smo igrali protiv Besiktasa u gostima nakon nasih golova i onog rezultata 2:2, jedan od ljepsih momenata
" onclick="window.open(this.href);return false;
Čak bolje i od onog narkosa sa face tv i "madžioničara - kroz 3 igrača" sa arene! Naježim se svaki put kad čujem! Sjećam se koje je to ludilo bilo po kući kad ga Lede zabi, stari digao tv od dragosti (tada imali 72cm guzonja 50kg u njemu), ja se prepao da će ga razbiti pa valja kod komšije gledati tekmu!![]()
Na toj tekmi cini mi se stalno nestajalo slike, a i kad dođe nešto ljubičasta budecollector je napisao/la: a prije toga onaj i ocajni prenos na hayatu kad smo ih razvalili 6:0
Bilo bi lijepo kada bi bar jednu odigrali ovde, ako ništa zbog raje koja se uželila bilo kakvih tekmi a plus svi bi voljeli pogledati na djelu pojačanja a i trenutnu formu pojedinaca. Neko iz uprave je spominjao da bi trebali biti strimovi prijateljskih kao prošle godine, ali nije to to ipak bar meni.collector je napisao/la:tesko, mozda sada kad se vrate iz Citluka prije odlaska u Antaliju bude jedna, jer i poslije Antalije vracaju se u Citluk i igramo generalku sa Leotarom dole !!!BitiSrcemVezan je napisao/la:Hoce li biti ijedna prijateljska odigrana u Sarajevu ?
Pitar6785 je napisao/la:Protiv genka kad je bio penal zamalo nerece **** majku niko okonjeg a on rukom
Ravne 0. Nema razloga da se vraća, kad može da igra u Italiji. Ili u bilo kojoj jačoj ligi sa boljom platom.THEC je napisao/la:Nemam nikakvih informacija da se razumijemo, nego naglas razmisljam sto bi se reklo, sta mislite kolike su nam sanse da opet dovedemo Matu ?-
Jbg. Vratio se i u repku. Mislim da nemamo neke sanse, ali kakav bi to bum bio i kakvo bi iznenadjenje za nas navijace bilo.. Kako god, Mato ce osat u sjecanju kao jedan od najvecih majstora sto je igro u FKS. Mato sretno.THEC je napisao/la:Nemam nikakvih informacija da se razumijemo, nego naglas razmisljam sto bi se reklo, sta mislite kolike su nam sanse da opet dovedemo Matu ?-
Allah rahmetile, velikom covjeku i najvecoj legendi naseg kluba i BH fudbala.hilmo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: HariTz, nedimmmm1337, perodeformero, riki46 i 45 gostiju.