FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 01 okt 2012, 01:15

zamorano je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: :lol: Pravi ste velikan. To vam najbolje pokazuje stadion. Joj jest bila uzivancija gledati sramocenje Zelje u Evropi na Grbavici.
Za vas smo VELIKI pa kako god okrenes.. Vama je vrhunac sezone utakmica sa nama a nama ste vi rutinski odradjeno gostovanje..
Nemojte se prepirati :lol: Smijem li ja koju pametnu ovdje,nema mi bagricavog tamo,pobjego odmah :lol: :lol:
A ti si onaj sto ima "svoju" temu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 okt 2012, 01:17

jah ba procitaj ba nekad i "moju temu" il navrati :lol: Ovdje se ne smije misljenje svoje reci,tamo ba smije :lol:
::::SAMO ČELIK::::

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 okt 2012, 01:19

Cuspajz je napisao/la: napravit ce kad tad ali petarda ce se uvijek pamtiti :lol:
[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 okt 2012, 01:29

champions1921 je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la: napravit ce kad tad ali petarda ce se uvijek pamtiti :lol:
[youtube][/youtube]
E ovo je zasluzena pobjeda...a ne ono jucer...al hajd... odoh nije ovo moja tema :D
::::SAMO ČELIK::::

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 01 okt 2012, 11:56

poslije gradine, kakav zeljo ima raspored gdje ide i ko mu dolazi zadnjih 6 kola ?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 01 okt 2012, 11:58

Visoko grade sta ti papci rade ! Jutros prolazim pored zgrade gdje zivi Beslija i pitari mu napisali poruku na bijeloj fasadi :roll:
Željeznicar za život cijeli !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 okt 2012, 12:04

Nemožeš dahnut od ovog zamorana :mrgreen: pozdrav za stare navijače Željeeeeee :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 01 okt 2012, 12:18

pastore je napisao/la:poslije gradine, kakav zeljo ima raspored gdje ide i ko mu dolazi zadnjih 6 kola ?
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... car/1/info

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 01 okt 2012, 12:54

Zar jos smaraju ovi iz Zenice :lol: Dobro je da je Zola potpisao novi ugovor..lijep vikend za nas.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 01 okt 2012, 14:33

nije ih stid jer su placeni da to napisu.... najlakse je uzeti i sve svaliti na jedan klub
mislim da je doslo vrijeme da željo pocne podnostiti tuzbe jer se od ovih kvazi novinara zivjet ne moze

zanimanje sportski novinar je davno izumrlo u BiH preuzeli su ga ljudi koji su zeljni publiciteta, koji nisu u stanju napraviti pricu nego prave skandal jer je to jedini nacin da ih neko cita.. razni forumi izbacuju poluistine nagadjaju a bogami i vrijedjaju sportske kolektive BiH pocevsi bogami i od ovog koji je eto kao malo bolji...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 okt 2012, 14:35

Urotise se svi protiv nas. Kada ne mogu pojedinacno mogu grupno. Mi ako zelimo izbjeci raspad sistema moramo biti svi jednaki, pa neka drugi pate koliko kod hoce, ali jednostano moramo promijeniti nacin razmisljanja. Vise je ocigledno da smo se izdigli iznad prosjeka ostalih ekipa u premier ligi, a svi drugi (konkurenti) pokusavaju na sve nacine da nas prate, ukljucujuci komsije.

Svake godine ista prica. Kod nas je to postalo stvarno dosadno, da se od 1KM pokusa napraviti neki veliki nogometni klub i tako u nedogled, ili da Celik koji jedva za plate skupi svojim igracima, hoce da se takmici sa Zeljom, koji je realno gledajuci veoma daleko od Celika. Sve su ovo zelje, a onda kada se dogodi porazi svi su drugi krvi samo ne sami ucesnici nogometne utakmice....

Po meni je ovo sezona prekretnica, ako se sada odvojimo, daleko da ce nas drugi moci stici. Upravo ti drugi su poslati svjesni nove cinjenice koja se stvorila na terenu pa svim sredstvima pokusava da nas vrati medu ostale...

I da, Grbavica koliko god ruzan stadion bio, ON JE ZELJINO VLASNISTVO, ne znam da neki drugi kvazi velikan (medijski) moze da se pohvali ovim. I da, mnogi i Zenice tvrde da ih je Zeljo pokrao na njihovom terenu, pa jadna majko svoja, znalo se ici dole a u busu si znao da gubis mec. Na tanke se grane spali kada se sudi protiv vas na VASEM terenu. **** ti taj klub.. ;)

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 01 okt 2012, 14:39

Ovakvim pisanjem doticni "novinar" lijecni svoje licne frustracije, jer eto, moze mu se.
Covjek ne gotivi Zelju a jos uz to jos ima moc da javno prdi ovako po novinama!!!
Zadnja izmjena: _plavac_, dana/u 01 okt 2012, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 okt 2012, 14:40

jug-onostalgicar je napisao/la:nije ih stid jer su placeni da to napisu.... najlakse je uzeti i sve svaliti na jedan klub
mislim da je doslo vrijeme da željo pocne podnostiti tuzbe jer se od ovih kvazi novinara zivjet ne moze

zanimanje sportski novinar je davno izumrlo u BiH preuzeli su ga ljudi koji su zeljni publiciteta, koji nisu u stanju napraviti pricu nego prave skandal jer je to jedini nacin da ih neko cita.. razni forumi izbacuju poluistine nagadjaju a bogami i vrijedjaju sportske kolektive BiH pocevsi bogami i od ovog koji je eto kao malo bolji...

ako se neko sjeca sudjenja Olimpic Zeljo pa to je bila sramota gdje smo na srecu pobijedili sa igracem manje i to je kljucni bio momenat

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 okt 2012, 14:46

ako se neko sjeca sudjenja Olimpic Zeljo pa to je bila sramota gdje smo na srecu pobijedili sa igracem manje i to je kljucni bio momenat
Bravo majstore, i onda ti se neko pravi pametan. Ma uopste se ne treba obazirati na komentare po potanju sudenje.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 okt 2012, 15:09

DzoleZeljo je napisao/la:Urotise se svi protiv nas. Kada ne mogu pojedinacno mogu grupno. Mi ako zelimo izbjeci raspad sistema moramo biti svi jednaki, pa neka drugi pate koliko kod hoce, ali jednostano moramo promijeniti nacin razmisljanja. Vise je ocigledno da smo se izdigli iznad prosjeka ostalih ekipa u premier ligi, a svi drugi (konkurenti) pokusavaju na sve nacine da nas prate, ukljucujuci komsije.

Svake godine ista prica. Kod nas je to postalo stvarno dosadno, da se od 1KM pokusa napraviti neki veliki nogometni klub i tako u nedogled, ili da Celik koji jedva za plate skupi svojim igracima, hoce da se takmici sa Zeljom, koji je realno gledajuci veoma daleko od Celika. Sve su ovo zelje, a onda kada se dogodi porazi svi su drugi krvi samo ne sami ucesnici nogometne utakmice....

Po meni je ovo sezona prekretnica, ako se sada odvojimo, daleko da ce nas drugi moci stici. Upravo ti drugi su poslati svjesni nove cinjenice koja se stvorila na terenu pa svim sredstvima pokusava da nas vrati medu ostale...

I da, Grbavica koliko god ruzan stadion bio, ON JE ZELJINO VLASNISTVO, ne znam da neki drugi kvazi velikan (medijski) moze da se pohvali ovim. I da, mnogi i Zenice tvrde da ih je Zeljo pokrao na njihovom terenu, pa jadna majko svoja, znalo se ici dole a u busu si znao da gubis mec. Na tanke se grane spali kada se sudi protiv vas na VASEM terenu. **** ti taj klub.. ;)
I onda se desi evropa i primite 5-6 golova..... pa jesil ti corav jesil gledo pregled... ti ko fabregas protiv sevilje e moje dijete i pokrij se usima i suti... cak je vise i babi dobizdilo pa poceo ko kaznjavat suce

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 okt 2012, 15:11

svi ste vi mali, Željezničar će vas uvijek ****, pogotovo Manijaci, pozdrav ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 01 okt 2012, 15:13

KB-TM87 je napisao/la:svi ste vi mali, Željezničar će vas uvijek ****, pogotovo Manijaci, pozdrav ;)
Rece mali zeko pa se pokri usima i udje u svoju rupu :D

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 01 okt 2012, 15:16

Tkanton je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:svi ste vi mali, Željezničar će vas uvijek ****, pogotovo Manijaci, pozdrav ;)
Rece mali zeko pa se pokri usima i udje u svoju rupu :D
kada postanete premijerligaš moći ćemo diskutovati, do tada lijep pozdrav
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

KosevskoHill
Kontakt:

Post Postao/la KosevskoHill » 01 okt 2012, 15:16

Tkanton je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Urotise se svi protiv nas. Kada ne mogu pojedinacno mogu grupno. Mi ako zelimo izbjeci raspad sistema moramo biti svi jednaki, pa neka drugi pate koliko kod hoce, ali jednostano moramo promijeniti nacin razmisljanja. Vise je ocigledno da smo se izdigli iznad prosjeka ostalih ekipa u premier ligi, a svi drugi (konkurenti) pokusavaju na sve nacine da nas prate, ukljucujuci komsije.

I onda se desi evropa i primite 5-6 golova..... pa jesil ti corav jesil gledo pregled... ti ko fabregas protiv sevilje e moje dijete i pokrij se usima i suti... cak je vise i babi dobizdilo pa poceo ko kaznjavat suce
Koliko je od nas bolji Maribor ili Hapoel toliko smo mi bolji od Slobode,Čelika... čista logika.Šta ti tu nije jasno ??? Svi naši igrači osim Antolovića su BH državljani tj. iz ove države, dakle nema nekih akvizicija sa strane, nema se para... kad bude aBd deraćemo Čelika i ostale kod kuće koliko nam ćeif komada bude a u gostima onako po 0:3 ko ManUtd koji iskešira za igrače sa strane !! vozdra
Željezničar za život cijeli !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 01 okt 2012, 15:17

Pa meni srce ko dzamija kad vidim ovakve tekstove , koliko smo ljudima komplekse nabili.

Ali najjaci novinar , kroz cijeli tekst ponavlja kako su sudije pomogle Zelji , u prvom djelu Zeljeznicar u 4 utakmice osvojio 10 bodova uz pomoc sudija , a nigdje da navede na koji nacin su to sudije pomogle Zelji :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Levin i 44 gosta.