Urotise se svi protiv nas. Kada ne mogu pojedinacno mogu grupno. Mi ako zelimo izbjeci raspad sistema moramo biti svi jednaki, pa neka drugi pate koliko kod hoce, ali jednostano moramo promijeniti nacin razmisljanja. Vise je ocigledno da smo se izdigli iznad prosjeka ostalih ekipa u premier ligi, a svi drugi (konkurenti) pokusavaju na sve nacine da nas prate, ukljucujuci komsije.
Svake godine ista prica. Kod nas je to postalo stvarno dosadno, da se od 1KM pokusa napraviti neki veliki nogometni klub i tako u nedogled, ili da Celik koji jedva za plate skupi svojim igracima, hoce da se takmici sa Zeljom, koji je realno gledajuci veoma daleko od Celika. Sve su ovo zelje, a onda kada se dogodi porazi svi su drugi krvi samo ne sami ucesnici nogometne utakmice....
Po meni je ovo sezona prekretnica, ako se sada odvojimo, daleko da ce nas drugi moci stici. Upravo ti drugi su poslati svjesni nove cinjenice koja se stvorila na terenu pa svim sredstvima pokusava da nas vrati medu ostale...
I da, Grbavica koliko god ruzan stadion bio, ON JE ZELJINO VLASNISTVO, ne znam da neki drugi kvazi velikan (medijski) moze da se pohvali ovim. I da, mnogi i Zenice tvrde da ih je Zeljo pokrao na njihovom terenu, pa jadna majko svoja, znalo se ici dole a u busu si znao da gubis mec. Na tanke se grane spali kada se sudi protiv vas na VASEM terenu. **** ti taj klub..