FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakav cirkus od teme, gledaj ti njemu posta na temi fudbalskog kluba. Uzas
Kunem vas se danas pored mene prolaze tri djecacica po 12 godina plafon , komentarisu da igraci nisu primili platu pet mjesec, drugi kaze cuj prodaju pomocni to nođe nema, odmah mi kroz glavu prodje nik omark, i drustvo
Ja s 12 godina znao samo gdje stadion i na koju tribinu trebam ici. Forum je cudo jedno.
Kunem vas se danas pored mene prolaze tri djecacica po 12 godina plafon , komentarisu da igraci nisu primili platu pet mjesec, drugi kaze cuj prodaju pomocni to nođe nema, odmah mi kroz glavu prodje nik omark, i drustvo
Ja s 12 godina znao samo gdje stadion i na koju tribinu trebam ici. Forum je cudo jedno.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trebao si im se pridružiti, nek te edukuju maloBezideja je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:40Kakav cirkus od teme, gledaj ti njemu posta na temi fudbalskog kluba. Uzas
Ti imas mozda 11,5 godina, nisi to bio ti ovii su malo starijiOmark je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:39Trebao si im se pridružiti, nek te edukuju maloBezideja je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:40Kakav cirkus od teme, gledaj ti njemu posta na temi fudbalskog kluba. Uzas
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 08 okt 2020, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Tlinaest glupaneBezideja je napisao/la: ↑08 okt 2020, 23:06Ti imas mozda 11,5 godinaOmark je napisao/la: ↑08 okt 2020, 22:39Trebao si im se pridružiti, nek te edukuju maloBezideja je napisao/la: ↑08 okt 2020, 21:40Kakav cirkus od teme, gledaj ti njemu posta na temi fudbalskog kluba. Uzas
Nemoj se stiditi to mozes na forumu glumiti mangupa dok te mama spakuje u pidzamu ali ne kvarite ovu temu, ogavno je vise citati vase budalastine
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mešćini ovaj teren ne odgovara domaćinima nikako 
Bravo Irci
Bravo Irci
Gazi Vicinu prčijuuu
Svima odgovornim za generalno stanje fudbala u BiH kad se sve uzme obzir j'ebme sve sto imaju i nemaju !
Pogotovo svima u svazeu sto u glani i odgovorini za lose igre reprezenacije BiH !
Pogotovo svima u svazeu sto u glani i odgovorini za lose igre reprezenacije BiH !
Mjau !
Zao mi terena sto nam beze izgazise i Sehica. Ostalo jok posebno nakon prekida lige i svih slicnih stvari. Ovo dodje kao zasluzeno za neka djela.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Tačno treba saprati teren da se ovaj baksuzluk slučajno ne proširi
Rekli su ljudi lijepo da su vjezbali penale
VIP lozu posebno. Ipak, Vico, Begic i ostala stoka bh. fudbala je tu sjedila.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Iskreno mi je žao Džeke, volio sam da je krunisao karijeru evropskim ali kada se sjetim šta je savez radio i kako radi godinama, sekunde mi nije žao za ovo večeras.
Mrš!
Mrš!
Željezničar za život cijeli!
samo luda osoba moze pratiti i nervirati se zbog ovih levata jedino sto je lose sto ne možemo igrati ligu
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Plasman na Evropsko ili Svjetsko prvenstvo za svaku normalnu drzavu je jedna,prvo velika finansijska dobit,a onda to,te normalne drzave,iskoriste u marketinške svrhe pa od toga imaju dugorocno veliku korist.Mi od tog plasmana,kao drzava,kao narod ništa nebi vidjeli.Samo bi mafijaši iz saveza omrsili brke i zbog toga,a prvenstveno zbog toga što tamo sjede ljudi koji odlucuju o prvaku drzave svake godine,ni sekunde mi nije krivo što smo ga poopušili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.