fino ovo,a onako me zanima kakve veze ima Velež i RA sa Vinetuom? i indijancima?AlemC85 je napisao/la:Velež je okupirao cijelu Hercegovinu, neka, tako i trebaVFCB je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

fino ovo,a onako me zanima kakve veze ima Velež i RA sa Vinetuom? i indijancima?AlemC85 je napisao/la:Velež je okupirao cijelu Hercegovinu, neka, tako i trebaVFCB je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vfcmostar je napisao/la:Titova-Juga, mnogo ti nesto smjesan Edinkov selam,a majstore? Mozda ti bodu oci i ljiljani od RA Stolac? E pa ovako tutkume, postujem Jugu, naravno i Tita kao dio nase lijepe proslosti ali bi nekako trebao shvatiti da je Velez iz Mostara, da nam je domovina jedna i jedina BiH i da su ljiljani u ovom ratu kao i petokraka u 2.svjetskom ratu odbranili i Velez i Mostar. Takodjer ispadas veliki papak kada se smijes pozdravu sellam (mir s tobom). Medju Velezovim navijacima ima i muslimana, katolika, ateista, budista... tako dati ne be trebao smetati niti jedan od ovih pozdrava. Isto kao sto meni ne smeta, smatram to pozitivnim, multietnicnim, da se Perica Ivetic krsti kada ulazi i izlazi iz igre, ne bi ni tebi trebali smetati islamski orijentisani navijaci Veleza, a ima nas masallah dosta!
Velez je nastao kao radnicki klub i ima navijace svih konfesija i uvjerenja.
Jos jednom ispao si velika papcina, cisto dobronamjerno da ti kazem, ako treba mogu i uzivo!
VELEZDOGROBA je napisao/la:evo napokon nova pjesam
petokrako zvijezdo mila vjecno sijaj ti
" onclick="window.open(this.href);return false;
text pravi mostarsko najezio sam se.....
svak cast
Taj je na probi bio za vrijeme mandata Demira Hotica.AlemC85 je napisao/la:je li istina, da je u Veležu 03.08.2011., bio na probi neki Liridon Imeri koji je došao iz njemačke druge lige?
Jeste,prvi je bio Leonard Dakaj.AlemC85 je napisao/la:upravu si, eto to je bio drugi albanac koji je trebao zaigrati za Velež, a prvi je bio ako se nevaram dakaj, ovako se prezivao, zaboravio sam više, kad je to bilo..
Nikola jokišić je sada poznat menadžer u Portugalu, čovjek drma, radi ako se ne varam za Benfiku, tamo ga cijene kao da je Portugalac, a ne Bosanac...VELEZDOGROBA je napisao/la:sta je bilo s ovim nikolom jokisicem zna li iko???
Ja bi to odmah potpisaoF.G.R je napisao/la:Zelim da vas dodje 1000 na Koševo, da mi pobjedimo, da mi osvojimo titulu i da vi budete drugi.
AlemC85 je napisao/la:Nadam se u subotu abd prazniku fudbala, u glavnom gradu BiH, i ono najbitnije, da se sve završi u najboljem redu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.