PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Probisvjet
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2015, 09:47

PitarBordo je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Interesuje me u kojim firmama vi radite pa mozete ovako rano da pisete a da gazda ne vidi :D.
Ja šef odjela, pa mi nekako lakše, ali imam hamale kojima sam zabranio i ovaj i kliksov forum, ne možemo svi na forumu, propast će firma. :lol:
Meni je jedini gazda zena, ostali rade za mene. :mrgreen: Pravi bosanac!
Moji uposlenici mogu na internet i to im je dozvoljeno. Umjesto pauze za obrok mogu deset minuta na internet. Radno vrijeme im je od 8, a pauza od 7 i 50 do 8. Poslije 17h mogu na internet ako im zene dozvole. Kolektivni ugovor me stiti jbg. da me radnici ne bi zahebavali. :mrgreen:
Nema da se zale! Topli obok imaju, ako ga ponesu od kuce. Za regres ne smiju da pitaju. O plati je zabranjeno razgovarati. Prevoz im je, kako ko zeli, njegova stvar. Za uposlene zene, otkaz ako zatrudne. Godisnji odmor u dva dijela, sedam dana pa neka rasporede i neka se sami dogovore kada ce ko i gdje.
Ja zadovoljan, a radnici prezadovoljni. To je kljuc za uspjeh firme.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 dec 2015, 13:07

dell21 je napisao/la:Interesuje me u kojim firmama vi radite pa mozete ovako rano da pisete a da gazda ne vidi :D.
Ja sam fakultetlija pa moram ranit, inace ne bi :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 dec 2015, 13:11

Jos kad svi u 65-toj odu u penziju i docekaju tih silnih 330 maraka nakon uplacivanih minimalaca bit ces omiljeni poslodavac koji je ostavio divan dubok i emotivan trag kroz njihovu radnu idilu koju su proživljavali do te krune karijere :mrgreen:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 18 dec 2015, 14:47

Probisvjet je napisao/la:Meni je jedini gazda zena
Kakav ba probisvjet i poslodavac, papučar klasični :facepalm: ja vake ko on po cigare šaljem :zviz:
povratak otpisanih!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2015, 15:16

Cocaine je napisao/la:Jos kad svi u 65-toj odu u penziju i docekaju tih silnih 330 maraka nakon uplacivanih minimalaca bit ces omiljeni poslodavac koji je ostavio divan dubok i emotivan trag kroz njihovu radnu idilu koju su proživljavali do te krune karijere :mrgreen:
Fino sam ja njima objasnio, da ne rade za mene, nego za firmu i platu. Eto mozda im firma bude dala jedan slobodan dan poslije proslave nove godine, naravno neplacen. Vjerske praznike nemaju slobodne, mogu se pomoliti i u firmi ako su dobri vjernici. Jedino sto nikada ne propustim da ispostujem njihovu djecu. Svake godine priredim podjelu paketica, bas ono bogato natrpanih. I za to imaju privilegiju, ne placaju pakete, jer im se odbije od plate, na dvije rate. Djed mraz im je gratis, to JA regulisem. Cak sam pa gotov siguran da ce do nove godine dobiti platu za decembar (za krmka prosinac) 2014.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2015, 15:19

GoodisonPark je napisao/la:
Kakav ba probisvjet i poslodavac, papučar klasični :facepalm: ja vake ko on po cigare šaljem :zviz:
Koje "vake" ? Sta je "vaka" ? Ja labrnjasa. :urnebes:
Da sam papucar, mozda jesam. Slaba cirkujacija u ovim godinama. Al da saljem "vake" po cigarete to sigurno ne. Ne znam ni sta su "vake"?
Dam radniku dvije marke i kazem kupi mi Auru. On ode i kupi. :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2015, 15:27

Probisvjet je napisao/la:
Da sam papucar, mozda jesam. Slaba cirkujacija u ovim godinama. Al da saljem "vake" po cigarete to sigurno ne. Ne znam ni sta su "vake"?
P.S. Nikada ti neces imati svoje apartmane!

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 18 dec 2015, 15:33

Nisam te valjda toliko pogodio, da sam sebe citiraš :mrgreen:

a fol nisi skonto, vako nako :thumbup: zipa da ti mlada ne uleti i ne sveže par vaspitno popravnih :tralala:
povratak otpisanih!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2015, 15:37

GoodisonPark je napisao/la:Nisam te valjda toliko pogodio, da sam sebe citiraš :mrgreen:

a fol nisi skonto, vako nako :thumbup: zipa da ti mlada ne uleti i ne sveže par vaspitno popravnih :tralala:
E' momak, volio bi da mi uleti kakva mlada makar me bicevala. :urnebes:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 dec 2015, 15:44

GoodisonPark je napisao/la:Nisam te valjda toliko pogodio, da sam sebe citiraš :mrgreen:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Samo Saraj'vo.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 18 dec 2015, 15:55

Cocaine je napisao/la:Jos kad svi u 65-toj odu u penziju i docekaju tih silnih 330 maraka nakon uplacivanih minimalaca bit ces omiljeni poslodavac koji je ostavio divan dubok i emotivan trag kroz njihovu radnu idilu koju su proživljavali do te krune karijere :mrgreen:
Fino sam ja njima objasnio, da ne rade za mene, nego za firmu i platu. Eto mozda im firma bude dala jedan slobodan dan poslije proslave nove godine, naravno neplacen. Vjerske praznike nemaju slobodne, mogu se pomoliti i u firmi ako su dobri vjernici. Jedino sto nikada ne propustim da ispostujem njihovu djecu. Svake godine priredim podjelu paketica, bas ono bogato natrpanih. I za to imaju privilegiju, ne placaju pakete, jer im se odbije od plate, na dvije rate. Djed mraz im je gratis, to JA regulisem. Cak sam pa gotov siguran da ce do nove godine dobiti platu za decembar (za krmka prosinac) 2014.
Imal' kakve šanse stipendiju kod tebe dobiti ? Ono, ne moraš ništa love davati ali čisto da imam papir , da se kur.čim malo pred rajom, a ko zna možde poslije školovanja i ubodem pos'o kod tebe :geek:
PS jesu li kamioni u pitanju ili neka druga branša ?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 dec 2015, 16:00

Imal kaki lik ovdje da radi u BH Telecomu ili BH Pošti :D
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2015, 16:06

PitarBordo je napisao/la:
Ja šef odjela, pa mi nekako lakše, ali imam hamale kojima sam zabranio i ovaj i kliksov forum, ne možemo svi na forumu, propast će firma. :lol:
Meni je jedini gazda zena, ostali rade za mene. :mrgreen: Pravi bosanac!
Moji uposlenici mogu na internet i to im je dozvoljeno. Umjesto pauze za obrok mogu deset minuta na internet. Radno vrijeme im je od 8, a pauza od 7 i 50 do 8. Poslije 17h mogu na internet ako im zene dozvole. Kolektivni ugovor me stiti jbg. da me radnici ne bi zahebavali. :mrgreen:
Nema da se zale! Topli obok imaju, ako ga ponesu od kuce. Za regres ne smiju da pitaju. O plati je zabranjeno razgovarati. Prevoz im je, kako ko zeli, njegova stvar. Za uposlene zene, otkaz ako zatrudne. Godisnji odmor u dva dijela, sedam dana pa neka rasporede i neka se sami dogovore kada ce ko i gdje.
Ja zadovoljan, a radnici prezadovoljni. To je kljuc za uspjeh firme.
Imo sam takvog poslodavca, al sam radove prijavio na svoje ime i zacero mu **** :mrgreen: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 18 dec 2015, 16:24

narodniheroj je napisao/la:
Imal' kakve šanse stipendiju kod tebe dobiti ? Ono, ne moraš ništa love davati ali čisto da imam papir , da se kur.čim malo pred rajom, a ko zna možde poslije školovanja i ubodem pos'o kod tebe :geek:
PS jesu li kamioni u pitanju ili neka druga branša ?
Kakvi ba kamioni, lik em što je papučar em i klasični čoban. Što ne mogu ove balave priče, fol on gazdurina i teroriše radnike :puke:
Vjerovatno je ovo razlog pa ne znaš :mrgreen:
povratak otpisanih!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 dec 2015, 16:30

Hidden cam job interview najbolji rnićipo :D :njanjanja:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2015, 16:33

Cocaine je napisao/la:Hidden cam job interview najbolji rnićipo :D :njanjanja:
I fake taxi :D da smo o ovome ranije raspravljali sumnjam da bi ja i ti imali sukoba.
Nullius in verba

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 dec 2015, 16:34

Heller je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Hidden cam job interview najbolji rnićipo :D :njanjanja:
I fake taxi :D da smo o ovome ranije raspravljali sumnjam da bi ja i ti imali sukoba.
Jest jest :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2015, 16:36

@GoodisonPark Kakva ti je to slika na avataru? Jel to opet pravite stadion? :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2015, 16:41

Probisvjet je napisao/la:@GoodisonPark Kakva ti je to slika na avataru? Jel to opet pravite stadion? :urnebes:
Neko naucio google sketch up koristiti ba se zajebava
Nullius in verba

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 18 dec 2015, 16:42

Ma ja ba, mercedes arena propala, zadnja vuča jbg :mrgreen:

Ovaj s'kulama je sad aktuelan :ljepota:
povratak otpisanih!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.