Ovo nisu istinejurisicduska je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:00Koji ti je drugi profil na koji si se zaboravio prebaciti prije ovog repliciranja.NoDi80 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:03NoDi80 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 20:52Gurate Famos, a u Famosovom prvom timu 15 igraca iz Zelje
Svraka direktor omladinskog
Najjace sto je Famos prvi na tabeli i evo trener je dobio otkaz da bi neko od pitara dosao
Sad ako ne zavrse prvi
Zna se cija je struka odgovorna
Ne moze s tolikim milionima da poslozi fk sarajevo
Bruka se od nekih Milsamija i Torpeda
a vamo u poslozenom klubu pravi se pametan i tjera trenera koji je ubjedljivo prvi na tabeli
Lahko se moze obiti Famosu od glavu ova saradnja
Tako je noDi
Tako su i Unis gurali dok je Zeljo gurao Famos, Radnik Hadzici i Gorazde
Gdje je Unis, a gdje su Famos, Radnik i Gorazde
Famos ce nazalost stopama Unisa
Mirvic mag otjerao trenera
Iznenadjuje me iz dana u dan
Nikako da nauci
![]()
Gledaj Zvonka sto se potrudio gore fol duge rečenice, dole iz reda u red da ga neko ne provali hahahahahahaha
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
NEMA NAZAD
Virtu4ljurisicduska je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:00Koji ti je drugi profil na koji si se zaboravio prebaciti prije ovog repliciranja.NoDi80 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 21:03NoDi80 je napisao/la: ↑20 nov 2023, 20:52Gurate Famos, a u Famosovom prvom timu 15 igraca iz Zelje
Svraka direktor omladinskog
Najjace sto je Famos prvi na tabeli i evo trener je dobio otkaz da bi neko od pitara dosao
Sad ako ne zavrse prvi
Zna se cija je struka odgovorna
Ne moze s tolikim milionima da poslozi fk sarajevo
Bruka se od nekih Milsamija i Torpeda
a vamo u poslozenom klubu pravi se pametan i tjera trenera koji je ubjedljivo prvi na tabeli
Lahko se moze obiti Famosu od glavu ova saradnja
Tako je noDi
Tako su i Unis gurali dok je Zeljo gurao Famos, Radnik Hadzici i Gorazde
Gdje je Unis, a gdje su Famos, Radnik i Gorazde
Famos ce nazalost stopama Unisa
Mirvic mag otjerao trenera
Iznenadjuje me iz dana u dan
Nikako da nauci
![]()
Gledaj Zvonka sto se potrudio gore fol duge rečenice, dole iz reda u red da ga neko ne provali hahahahahahaha

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ovo nije prvi put da sam sebi replicira. Najjače repliciranje je bilo kad je sam sebi napisao to NoDi.holyman je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:24Ovo nisu istinejurisicduska je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:00Koji ti je drugi profil na koji si se zaboravio prebaciti prije ovog repliciranja.

-
- Kontakt:

Senior Affillate GNK Dinamo Zagreb
Affilate Club NK Željeznicar
Planiram krenuti sa Dinamom poslije novog update-a Football Manager 2023, pa ako ima neko od raje na forumu koji uredjuje naše lige da ubaci novitete tj nove filijale Dinamu. Mislim da će mi sada, poslije novih dogovora i potpisanih sporazuma biti mnogo lakse osvojiti HNL.
Obećavam: Bockaj, Tolić, Brodić, Krdžalić, Saranić, Stefulj, Soldo..., svi će otići na pozajmicu u Željeznicar, i još ću ih ja plaćati.

Dobar si ti cim si 2039 godina. Jos malo i mozes umjesto Rozmana svakako ti predsjednik igra tu igricu, imate koheziju.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:35
Planiram krenuti sa Dinamom poslije novog update-a Football Manager 2023, pa ako ima neko od raje na forumu koji uredjuje naše lige da ubaci novitete tj nove filijale Dinamu. Mislim da će mi sada, poslije novih dogovora i potpisanih sporazuma biti mnogo lakse osvojiti HNL.
Obećavam: Bockaj, Tolić, Brodić, Krdžalić, Saranić, Stefulj, Soldo..., svi će otići na pozajmicu u Željeznicar, i još ću ih ja plaćati.![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Vas ni na FM-u nema nigdje 14 godinaKamaga11 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:42Dobar si ti cim si 2039 godina. Jos malo i mozes umjesto Rozmana svakako ti predsjednik igra tu igricu, imate koheziju.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 nov 2023, 14:35
Obećavam: Bockaj, Tolić, Brodić, Krdžalić, Saranić, Stefulj, Soldo..., svi će otići na pozajmicu u Željeznicar, i još ću ih ja plaćati.![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kvota na Zrinjski 1,24 protiv Širokog a trener kaže da će im faliti pola ekipe 
Edit: evo sad vidim da će faliti par igrača i u Širokom

Edit: evo sad vidim da će faliti par igrača i u Širokom
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 nov 2023, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo je @IsmirMirvic ne znam sta nije jasno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma to je premalo. ne igra Real - Siroki. kvota tzv mina
@kontrasvih izadje li ti Mirvic na san nekad? Lijepo je kad je ovo jedina slika i prilika s kojom se mozete sprdati. Jos malo
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 21 nov 2023, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Samo oni se ne mogu sprdati jer su najveća sprdnja u državi,yebeš klub za koji navija durmitorski magarac i u kojem Šiljak popunjava uplatniceLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:08ma to je premalo. ne igra Real - Siroki. kvota tzv mina
@kontrasvih izadje li ti Mirvic na san nekad? Lijepo je kad je ovo jedina slika i prilika s kojom se mozete sprdati. Jos malo

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slika Mirvica iz restorana Brajlovica im je sve sto je ostalo. I to treba razumjeti, covjek dijasporac preko bare.Anex je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:14Samo oni se ne mogu sprdati jer su najveća sprdnja u državi,yebeš klub za koji navija durmitorski magarac i u kojem Šiljak popunjava uplatniceLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:08ma to je premalo. ne igra Real - Siroki. kvota tzv mina
@kontrasvih izadje li ti Mirvic na san nekad? Lijepo je kad je ovo jedina slika i prilika s kojom se mozete sprdati. Jos malo![]()
Vidis kako brzo nadolazi i konta s kim posla ima.
Ide zimski prelazni rok ima da im bude muka
- 1 9 4 6 -
Kakva muka, metastazirali su odavno, ne mogu nas transfer rok da prezive, a svog svakako nemaju, eventualno im neko pobjegne s treningaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:19slika Mirvica iz restorana Brajlovica im je sve sto je ostalo. I to treba razumjeti, covjek dijasporac preko bare.Anex je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:14Samo oni se ne mogu sprdati jer su najveća sprdnja u državi,yebeš klub za koji navija durmitorski magarac i u kojem Šiljak popunjava uplatniceLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:08
ma to je premalo. ne igra Real - Siroki. kvota tzv mina
@kontrasvih izadje li ti Mirvic na san nekad? Lijepo je kad je ovo jedina slika i prilika s kojom se mozete sprdati. Jos malo![]()
NEMA NAZAD
A Coca najbolji stoper lige i Al Jaber najlaganiji igrač lige?Tu pare leže sad će crnogorski magarac da ti pojasniholyman je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:10Kakva muka, metastazirali su odavno, ne mogu nas transfer rok da prezive, a svog svakako nemaju, eventualno im neko pobjegne s treningaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:19slika Mirvica iz restorana Brajlovica im je sve sto je ostalo. I to treba razumjeti, covjek dijasporac preko bare.
Zaboravljaš Boljevića, najbolje krilo lige, plus je njegovAnex je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:10A Coca najbolji stoper lige i Al Jaber najlaganiji igrač lige?Tu pare leže sad će crnogorski magarac da ti pojasniholyman je napisao/la: ↑21 nov 2023, 16:10Kakva muka, metastazirali su odavno, ne mogu nas transfer rok da prezive, a svog svakako nemaju, eventualno im neko pobjegne s treningaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 nov 2023, 15:19
slika Mirvica iz restorana Brajlovica im je sve sto je ostalo. I to treba razumjeti, covjek dijasporac preko bare.

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Penaranda je najbolje krilo lige, vrijedi svih 25000€ koje prima mjesecno

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MocMahale444
- MocMahale444
Patkica i labrnje, gledaj lipicaneraKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 nov 2023, 08:24
Mirvic nakon sto se zaletio da poljubi Vicu a ovaj ga isfuro>
![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko ima taj i plati a ko nema i Turanjaninu je dužan,neka ga ko maskota i napravi koji dobar potez i nama dobro,i za ovo malo što je igrao napravio je više lijepih poteza nego vaših prvih 11 i to dovodi publiku na stadion što govori i najveća posjeta u ligi19vendetta87 je napisao/la: ↑21 nov 2023, 17:24Penaranda je najbolje krilo lige, vrijedi svih 25000€ koje prima mjesecno![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, nedimmmm1337, Vanja8 i 12 gostiju.