Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jun 2014, 13:07

Nisam već dugo vremena vjernik, al na neki svoj način postim dobar dio ramazana. Ono ne jedem, ne pijem i sl., ali ni ne klanjam. Ne tjeraju me roditelji da se razumijemo :mrgreen: U biti to je savršen režim ishrane za mene, ionako jedem maksimalno dva puta dnevno, samo u drugim terminima. Plus činjenica da se uživa u hrani i piću jedno 505002150 puta više :tokralju:

Ali nisam baš neki fan ramazana, isključivo iz razloga što ne mogu rahat u kino otić, a baš sam preko ramazna tamo najredovniji. Idem sa jaranima koji poste barem 2 ili 3 puta sedmično. Kad postiš, šmigaju ti oni koji ne poste sa grickalicama, i prije svega pićem. A kad ne postiš svejedno ne možeš jesti i piti ništa iz poštovanja prema prijateljima. A filma ne mogu pogledat miran da se ne napijem kole svakih 20-ak minuta :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jun 2014, 13:10

Hajde, još 7 sati i nešto sitno se strpite, već ste počeli kukat' :D

Program

Dušan Šestić
National Anthem of Bosnia and Herzegovina

Joseph Haydn
Joseph Haydn: String Quartet, op. 76/3 (Hob. III:77), "Emperor Quartet", 2nd Movement

Franz Schubert
Symphony No. 7 in B minor, D 759 (“Unfinished Symphony”)

Alban Berg
Three Pieces for Orchestra, op. 6

Johannes Brahms
Schicksalslied (Song of Destiny) for Choir and Orchestra op. 54 (Hölderlin)

Maurice Ravel
La Valse, Poème choréographique pour orchestre

Ludwig van Beethoven
European Anthem (Arrangement: Herbert von Karajan)

Šteta što nema Straussa mlađeg, ali program je svejedno odličan, najviše vremena je posvećeno Brahmsu što me raduje.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 28 jun 2014, 13:13

BelminM23 je napisao/la:
Amar Dzeko je napisao/la:Prespav'o sehur :facepalm:
Tad mi je nekako najdraže postiti...
Ma i ja često postim na taj način, ali ovo je prvi dan pa mi baš krivo..Još sam alarm stavio kraj glave i džaba :damn:

Žao mi stare, ona se uzdala u to da ću je ja probuditi i eto ga sad.. :mrgreen:
Ali idržaće se nekako aBd :)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 jun 2014, 13:13

Da je izdurat do SP a ostalo je lako. :D

Ja bih prije zasp'o do sehura ali onda kad se propudiš, nemaš snage da kašku podigneš. Prvo nemaš pojma gdje si, u po frke moraš jest, kad se probudim porvo 2 sata dolazim sebi pa tek onda mogu jesti. :urnebes: :mrgreen:

Sretno svima postačima, da i ovaj Ramazan ispostimo u miru, da nam Allah ukabuli ovaj post.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 28 jun 2014, 13:16

Unofficialpage je napisao/la:Da je izdurat do SP a ostalo je lako. :D
Ja se bojim onih sat vremena što će ostati kad završi utakmica..ima da budu k'o godina :mrgreen:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 28 jun 2014, 13:21

Sretno vam dečki svima. Kao i svake godine, sad za sad ide bez problema hvala dragom Allahu.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 28 jun 2014, 14:10

Samo da javim ovim mocima što su mi predlagali klubove za provod u Sarajevu.. DOŽIVIO SAM YEBENO NAJLUĐU NOĆ U ŽIVOTU !!! Ja i moja 3 jarana. Tek sam stigo, kad se slegnu utisci ispričat ću sve, znači možeš film snimit šta se sve desilo. Uglavnom bio sam u Slogi do 1-2 to zagrijava a poslije prešli u neku YEBENU RUPU NEKI YEBENI PODRUM, KAO ZOVE SE 'NOĆNI KLUB' I nalazi se preko puta ulaza u Jež. :facepalm: :facepalm: :urnebes:

Poslije ću napisat sve od a do ž šta se desilo znači film se može snimit. :tokralju:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 28 jun 2014, 14:12

Jedna topla preporuka za sve postače, počnite igrati na miniclipu igricu Empire.
Dok napravite par kućica, oružje i tako to, prođe dva tri sata. :kafa:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 28 jun 2014, 14:13

Ide za sad i više nego dobro, gladan nisam.. Tek kad sam se vratio maloprije sa podne namaza malo osjetio žeđ ali to je sasvim normalno.

Sad samo da vrijeme prođe do Ikindije, onda se vratiti kući iz džamije i nadati se dobroj predstavi Brazila i Chilea i to bi bilo to za prvi dan.

Molim Allaha dž.š. da nam ukabuli ovaj post.
Ja te volim, volim Željo..

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 28 jun 2014, 15:17

Marsal je napisao/la:U isto vrijeme vam se i divim i smatram ludim vas postače. Sta da kazem, stvarno zavidim ljudima koji imaju toliku vjeru u Boga pored apsolutne nepravde na ovom svijetu, svaka vam čast fakat...ja jednostavno ne mogu da vjerujem a volio bih da mogu, da možda nađem neki svoj mir.

Sretno svima do iftara, da hairli i bez problema izdržite i da se ne omrsite... :salut:
daj ba Marsale...ti kao navijač Arsenala,najpoštenijeg kluba na svijetu, moraš vjerovat u Boga.... xd samo se sjetiš Sanogo-a koji je bio na putu da postane poštar,a sad ubire milione u Londonu...tu traži inspiraciju xp
A.F.C. Bournemouth!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 28 jun 2014, 15:21

Meni naprimjer roditelji ne daju postit. Ovaj mjesec ramazana poklopio mi se sa pripremama. Prošli put imali smo neki kondicioni trening, u nesvjest sam upo, i otad mi seru...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 jun 2014, 15:32

nije teško zasad, al nema se snage brate dragi :D
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 28 jun 2014, 15:47

Igral ko od vas kakve browser igre. Imal se šta dobro igrat, preporučite nešto :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 28 jun 2014, 15:48

Kako neko može volit random djecu? Šupci mali.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 jun 2014, 15:59

a ja odoh u pola 6 lopte aBd, neka mi je Bog na pomoci :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jun 2014, 16:01

Idi u zene kakve, nesreco bozija :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 16:02

BelminM23 je napisao/la:Igral ko od vas kakve browser igre. Imal se šta dobro igrat, preporučite nešto :)
http://www.mousebreaker.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Imas tu ovih head football.

Imas i WC na isti fazon a i englesku EPL, sto znaci 38 utakmnica po 1min+ medjuvreme izmedju njih je oko 1h a posto ces se zaraziti i htjeti do iftara osvojiti EPL imat ces sta raditi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 16:06

Samo ASOIAF pred sebe i lagano, ima da vrijeme do iftara proleti samo tako :D Inače najviše mi fali kafa, odmah glava boli :roll:

Uz to sam danas na prvi dan ramazana i zvanično postao budžetlija (prvi posao, dosta je bilo više izležavanja, malo će forum da trpi, ali snaćemo se već nekako :mrgreen: ), za 15 dana na posao akbgd :cool:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 16:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo ASOIAF pred sebe i lagano, ima da vrijeme do iftara proleti samo tako :D Inače najviše mi fali kafa, odmah glava boli :roll:

Uz to sam danas na prvi dan ramazana i zvanično postao budžetlija (prvi posao, dosta je bilo više izležavanja, malo će forum da trpi, ali snaćemo se već nekako :mrgreen: ), za 15 dana na posao akbgd :cool:
Jel to znaci da vise neces gledati svaku seriju i pratiti svaki sport ? :mrgreen:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 28 jun 2014, 16:12

Otelo je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo ASOIAF pred sebe i lagano, ima da vrijeme do iftara proleti samo tako :D Inače najviše mi fali kafa, odmah glava boli :roll:

Jel to znaci da vise neces gledati svaku seriju i pratiti svaki sport ? :mrgreen:
dobra dobra xd
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 5 gostiju.