FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Za Kostica i Grahovca sam cuo,za Veselog nisam..
Da vidimo jedan dolazi iz raspalog Hajduka i tu se nije mogao dokazati,drugi iz hrvatskog drugoligasa Iskra Danilovgrad i Zilkic zadovoljio,a nikad culi niste za njih..
Da vidimo jedan dolazi iz raspalog Hajduka i tu se nije mogao dokazati,drugi iz hrvatskog drugoligasa Iskra Danilovgrad i Zilkic zadovoljio,a nikad culi niste za njih..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
De kad nesto pises prvo se informisi, drugi dolazi iz prve crnogorske lige gdje je cijelu odigrao za svoju ekipu, ja da sam na tvom mjestu ja bi se davno ubio kad bi bio toliki pesimista u zivotuharry_90 je napisao/la:Za Kostica i Grahovca sam cuo,za Veselog nisam..
Hajde ne pricaj gluposti ako nisi zadovoljan razguli sta samo negativu bacas ! Imas u vezi Ordagica Stjepanovica sta hoces da dovedu Silvu ?harry_90 je napisao/la:Za Kostica i Grahovca sam cuo,za Veselog nisam..
Po meni dobra pojacanja koji bi se mogli probiti do prvih 11, najveca prednost sto su mladi i zeljni dokazivanaj , vjerujem i da nisu puno skupi a moglo bi se na njima i zaraditi kasnije

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da Cu pljuvati svaki potez kad im je svaki naredni gori od predhodnog....Sad kad vam je senco doveo tri prinove u WC i bacite drkicu na svakog pojedinačno....Ovo su PRINOVE... Kakva crna pojacanja....A ja sam licno napisao da ovog pazarca treba potpisati jer mi se čini dobar na prvu....Zato ne rise vise j e b o te taksista da te j e b oSARS je napisao/la:Joj al konstanto jedno te isti likovi pljuju svaki potez, znaci tuzlak04, taksista i ovaj harry, bit ce tu jos pacijenata
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Sarić i Mehmedagić nam došli iz 2. HNL pa razvalili, Bekić se smucao po probama u 2. HNL vratio se i bio jedan od boljih o čemu pričaš ti =harry_90 je napisao/la:Za Kostica i Grahovca sam cuo,za Veselog nisam..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
I uvijek ce biti ovakvih kao ti i slicnih tebi koji zele prosjecnu Slobodu,bez trofeja i borbe za euro tekme.. i da obavezno ulaz trica,kospe u rukama i hebavanja majki sudiji,zelji i sarajevu..SARS je napisao/la:Joj al konstanto jedno te isti likovi pljuju svaki potez, znaci tuzlak04, taksista i ovaj harry, bit ce tu jos pacijenata
Mnogo si me dotukao sa tim da dolazi iz crnogorske lige,ja napisao iz hrvatske druge.. velika razlika u ligama u pm..pametniSARS je napisao/la:Kad nesto pises prvo se informisi, drugi dolazi iz prve crnogorske lige gdje je cijelu odigrao za svoju ekipu, ja da sam na tvom mjestu ja bi se davno ubio kad bi bio toliki pesimista u zivotuharry_90 je napisao/la:Za Kostica i Grahovca sam cuo,za Veselog nisam..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Opet ovaj na istu pricu, ako mu napises da su i Saric i Mehmedagic iz iste lige dosli okrene na kospe, ulaz trica i sl. gluposti
Sljedece je nazivanje ovih sto mu repliciraju faraonovim obozavateljima

Nad tobom sunce najljepše sja
Normalno da ces pljuvati jer ne mozes da prezalis azmirovu sisicu i da sve sto si ti popljuvo ovdje uprava je kontra uradila i kotnra sto ti ovdje palamudis..Kao i za ovog gore harrija da sam toliki pesimista i negativac davno bi se roknostaragarda je napisao/la:Normalno da Cu pljuvati svaki potez kad im je svaki naredni gori od predhodnog....Sad kad vam je senco doveo tri prinove u WC i bacite drkicu na svakog pojedinačno....Ovo su PRINOVE... Kakva crna pojacanja....A ja sam licno napisao da ovog pazarca treba potpisati jer mi se čini dobar na prvu....Zato ne rise vise j e b o te taksista da te j e b oSARS je napisao/la:Joj al konstanto jedno te isti likovi pljuju svaki potez, znaci tuzlak04, taksista i ovaj harry, bit ce tu jos pacijenata
-
- Kontakt:
ne znam u čemu je fazon pa i ptice na grani znaju da koji god igrač dođe iz 2.HNL bude rame uz rame sa boljim igračima ove ''Premijer lige'' a da ne pričamo o 1. HNL
u transu pjesma nek zagrmi
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
pinoglavi je napisao/la:Ma mazu nam oci prije nego nas ugase

-
- Kontakt:
intercontinental je napisao/la:Sarić i Mehmedagić nam došli iz 2. HNL pa razvalili, Bekić se smucao po probama u 2. HNL vratio se i bio jedan od boljih o čemu pričaš ti =harry_90 je napisao/la:Za Kostica i Grahovca sam cuo,za Veselog nisam..

Kako te nije stid bolan.Bekic je potpisao za Dinamo,otisao na posudbu u Lokomotivu.
Saric ,momak dosao iz cetvrte lige,smijesan igrac,glup bez ikakvog znanja.Bio u Olimpiji na probi,i nije zadovoljio.
Stekao preko takvih ,zbog jednog gola nekakvo ime ,i nista vise.
O prinovama necu. nista da kazem,sem sto smo i u ovoj jadnoj nasoj zemlji mogli takvih igraca,ako ne i boljih naci
@Sars
Ostavi se ponizavanja ljudi,jer podi malo od sebe ko si ti,pa onda druge omalovazavaj,a ja znam ko si
Svaki pojedinacno je bolji od naseg " ofanzivnog " Fatica 

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako bolan ne mozes puno izgubiti....Na granici si ulaska u ligu 6 i losa pojacanja te mogu gurnuti u onaj donji odron od lige.... Ovako ako se utrpas u ligu 6 tu je igra za evropu pa cak i da je ne izboris imas 10 derbija gdje klub ako nista moze zaradit od ulaznica sigurno 50;60 milja... Minimumaleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu samo vez idiote, jedi ili ne jedi ****. Slozio bih se da su dovedeni igraci prinove i da ce vrijeme pokazati da li su pojacanja, no u isto vrijeme kao sto sam vec rekao ne mozes mnogo izgubiti ako budu promasaji. Sigurno nisu skupi, mladi su i zeljni dokazivanja. Za par mjeseci cemo svi znati da li ste uboli ili pogrijesili.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vidjet cemo tvoje misljenje za pola godine.SARS je napisao/la:Normalno da ces pljuvati jer ne mozes da prezalis azmirovu sisicu i da sve sto si ti popljuvo ovdje uprava je kontra uradila i kotnra sto ti ovdje palamudis..Kao i za ovog gore harrija da sam toliki pesimista i negativac davno bi se roknostaragarda je napisao/la:Normalno da Cu pljuvati svaki potez kad im je svaki naredni gori od predhodnog....Sad kad vam je senco doveo tri prinove u WC i bacite drkicu na svakog pojedinačno....Ovo su PRINOVE... Kakva crna pojacanja....A ja sam licno napisao da ovog pazarca treba potpisati jer mi se čini dobar na prvu....Zato ne rise vise j e b o te taksista da te j e b oSARS je napisao/la:Joj al konstanto jedno te isti likovi pljuju svaki potez, znaci tuzlak04, taksista i ovaj harry, bit ce tu jos pacijenata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mene ce mozda neko prozvat kao Azmirovac ili kako vec, ali ja cu phvaliti ovo sto je ova uprava uradila i dovela 2 mlada igraca... Mozda njima jeste zadnji voz ali vjerujem da zele se jos vis dokazati i napredovati ..ne mora se uvjek pljuvati i ne pozitivne stvari..istina nisu dokazani igraci,ali eto treba pokusati mladi su
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- FrantoBauzek
Drugovi Slobodaši, pustite se prepucavanja. Naravno da je svima nama drago i nadamo se da će ovi momci uz stručnjaka Vladu stasati u velike igrače, pokazati se kao pojačanja i odvesti nas do željenog cilja. Razumijem svoje drugove sa jedne strane, kojima je više dosta negative oko kluba, kao i meni samom, te konstantnog nefiltriranog pljuvanja svakog poteza novog UO. Stvarno nema potrebe za tim. Trebamo pomoći klubu na svaki način.
Ajmo malo pozitive
Pored toga, očekujem konstruktivne diskusije oko konkretnih rješenja za financiranje i organizaciju kluba.
Da li neko zna ili ima info rezultata iz sezona 90/91 i 91/92
Našao sam konkretno ove rezultate, jer igramo istu ligu pa je reprezentativnije. Bilo bi dobro kada bi neko od nas našao rezultate našeg kluba protiv velikih timova te lige tzv. velike četvorke Partizana, Zvezde, Dinama i Hajduka
Ajmo malo pozitive

Da li neko zna ili ima info rezultata iz sezona 90/91 i 91/92

Kod: Označi sve
Međusobni omjer FK Slobode i FK Sarajeva u Prvoj ligi Jugoslavije
1959 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 1:0
1963 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 2:1
1969 Sloboda vs Sarajevo 1:1 Sarajevo vs Sloboda 1:1
1970 Sloboda vs Sarajevo 2:1 Sarajevo vs Sloboda 0:1
1971 Sloboda vs Sarajevo 4:1 Sarajevo vs Sloboda 4:0
1972 Sloboda vs Sarajevo 3:0 Sarajevo vs Sloboda 0:0
1973 Sloboda vs Sarajevo 2:1 Sarajevo vs Sloboda 0:0
1974 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 3:1
1975 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 3:3
1976 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 1:1
1977 Sloboda vs Sarajevo 3:1 Sarajevo vs Sloboda 2:1
1978 Sloboda vs Sarajevo 5:0 Sarajevo vs Sloboda 2:1
1979 Sloboda vs Sarajevo 4:2 Sarajevo vs Sloboda 2:1
1980 Sloboda vs Sarajevo 3:2 Sarajevo vs Sloboda 2:1
1981 Sloboda vs Sarajevo 0:1 Sarajevo vs Sloboda 1:4
1982 Sloboda vs Sarajevo 2:1 Sarajevo vs Sloboda 1:1
1983 Sloboda vs Sarajevo 2:2 Sarajevo vs Sloboda 2:0
1984 Sloboda vs Sarajevo 0:0 Sarajevo vs Sloboda 1:0
1985 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 1:0
1986 Sloboda vs Sarajevo 2:2 Sarajevo vs Sloboda 1:0
1987 Sloboda vs Sarajevo 1:0 Sarajevo vs Sloboda 0:0
1988 Sloboda vs Sarajevo 0:0 /4:5/ Sarajevo vs Sloboda 1:1 /4:2/
1989 Sloboda vs Sarajevo 2:0 Sarajevo vs Sloboda 2:1
1990 Sloboda vs Sarajevo ?:? Sarajevo vs Sloboda ?:?
1991 Sloboda vs Sarajevo ?:? Sarajevo vs Sloboda nije odigrano
Sloboda vs Sarajevo Sarajevo vs Sloboda
Pobjeda domaćeg tima: 17 Pobjeda domaćeg tima: 14
Neriješeno: 4 Neriješeno: 7
Pobjeda gostujućeg tima: 2 Pobjeda gostujućeg tima: 2
Gol razlika: 42:15 Gol razlika 33:19
Sve utakmice:
Pobjede Slobode: 19
Pobjede Sarajeva: 16
Neriješeno: 11
Gol razlika, FK Sloboda vs FK Sarajevo 61:48
Kod: Označi sve
Međusobni omjer FK Slobode i FK Željezničara u Prvoj ligi Jugoslavije
1963 Sloboda vs Željezničar 0:2 Željezničar vs Sloboda 4:2
1969 Sloboda vs Željezničar 2:0 Željezničar vs Sloboda 2:1
1970 Sloboda vs Željezničar 1:0 Željezničar vs Sloboda 2:0
1971 Sloboda vs Željezničar 1:3 Željezničar vs Sloboda 1:1
1972 Sloboda vs Željezničar 3:3 Željezničar vs Sloboda 1:1
1973 Sloboda vs Željezničar 0:0 Željezničar vs Sloboda 1:3
1974 Sloboda vs Željezničar 2:1 Željezničar vs Sloboda 0:1
1975 Sloboda vs Željezničar 2:2 Željezničar vs Sloboda 2:1
1976 Sloboda vs Željezničar 2:0 Željezničar vs Sloboda 2:1
1978 Sloboda vs Željezničar 3:1 Željezničar vs Sloboda 1:0
1979 Sloboda vs Željezničar 3:1 Željezničar vs Sloboda 1:1
1980 Sloboda vs Željezničar 1:1 Željezničar vs Sloboda 2:0
1981 Sloboda vs Željezničar 0:4 Željezničar vs Sloboda 1:1
1982 Sloboda vs Željezničar 3:0 Željezničar vs Sloboda 2:0
1983 Sloboda vs Željezničar 0:0 Željezničar vs Sloboda 0:0
1984 Sloboda vs Željezničar 1:1 Željezničar vs Sloboda 0:1
1985 Sloboda vs Željezničar 3:2 Željezničar vs Sloboda 1:2
1986 Sloboda vs Željezničar 0:0 Željezničar vs Sloboda 3:0
1987 Sloboda vs Željezničar 4:0 Željezničar vs Sloboda 3:3
1988 Sloboda vs Željezničar 1:0 Željezničar vs Sloboda 2:2 /1:4/
1989 Sloboda vs Željezničar 4:1 Željezničar vs Sloboda 2:1
1990 Sloboda vs Željezničar ?:? Željezničar vs Sloboda ?:?
1991 Sloboda vs Željezničar ?:? Željezničar vs Sloboda ?:?
Sloboda vs Željezničar Željezničar vs Sloboda
Pobjeda domaćeg tima: 11 Pobjeda domaćeg tima: 10
Neriješeno: 7 Neriješeno: 6
Pobjeda gostujućeg tima: 3 Pobjeda gostujućeg tima: 5
Gol razlika: 36:22 Gol razlika 34:21
Sve utakmice:
Pobjede Slobode:16
Pobjede Željezničar:13
Neriješeno: 13
Gol razlika, FK Sloboda vs FK Željezničar 57:56
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Partizan
Hajduk
Dinamo
Zvezda
U veznom redu pored Ordagica i Stjepanovica imamo: Hadzic (21), Grahovac (22), Kalezic (23), Zilkic (20), Hairlahović (20) + juniori koji mogu igrati u veznom. I Jaha 
Samo 1 od ovih ako bude kvalitetan imati cemo strasan vezni red.

Samo 1 od ovih ako bude kvalitetan imati cemo strasan vezni red.
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:+ juniori koji mogu igrati u veznom. I Jaha![]()

Ps : neka Jahe da uci mladje

Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
Rastaju se Hajduk i Hairlahović: Odlazi fino odgojeni veznjak koji nikad nije dobio priliku
Za prvu momčad je zaigrao ušavši protiv Osijeka u igru umjesto Marija Pašalića
Iz Hajduka odlazi Ismar Hairlahović, vezni igrač koji je svojedobno kao velika nada BiH nogometa doveden na Poljud. Hairlahoviću ugovor s 'bijelima' istječe 6. siječnja, nakon čega će biti slobodan igrač...
Rođen je u Cazinu, u susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje je i počeo igrati nogomet. Treneri Hajdukove škole Teo Pirija i Vik Lalić zamijetili su ga u vrijeme dok je nastupao za sarajevsku školu nogometa Bubamara, koju je vodio legendarni igrač Sarajeva Predrag Pašić, a njegov prelazak na Poljud realizirao je Goran Vučević.
O svemu smo danas razgovarali s njegovim ocem Smailom. Nije lako Hairlahovićima pao ovakav rastanak, ipak su na Poljudu punih šest godina. Preselili su u Split još u vrijeme kad je predsjednik bio Joško Svaguša. Ističe Ismarov tata sebe kao glavnog krivca što mu je sin kao dječak preselio na Poljud. Oduvijek je simpatizirao Hajduk i dugo je sve ukazivalo na to da je to bila dobra odluka, no na kraju je negdje sve zapelo...
- Nadali smo se da će dobiti priliku u sklopu projekta 'naša djeca', sve je vodilo ka tome još od trenutka kada se Mario Pašalić protiv Osijeka oprostio od bijelog dresa, a s klupe je umjesto njega trener Tudor uveo baš Ismara - priča nam njegov tata Smail.
No, Hairlahović je nakon toga upisao još samo jedan nastup za prvu momčad, da bi potom odradio i posudbu u Dugopolju, s koje se opet vratio na Poljud. Ljetos je Ismar kod trenera Marijana Pušnika odradio kompletne pripreme, ali došli su novi igrači i on je prebačen u drugu momčad.
Zanimljivo je i to da je Hairlahović bio kapetan u mladoj selekciji BiH, čak i u utakmici protiv Hrvatske, koju je predvodio Ćorić, ali dok ovaj danas standardno igra u Dinamu, dotle Ismar u Hajduku nikad nije dobio priliku. Pamti se i velika svečanost povodom potpisivanja profesionalnog ugovora s Hajdukom tri velike nade – Vlašića, Balića i Hairlahovića, ali on jedini nikad nije dobio baš nikakvu šansu.
Za utjehu mu ostaje činjenica što će vam baš svi na Poljudu reći da ne pamte kada su odgojenijeg momka sa strane doveli u Hajduk. Hairlahović nikad nije imao agenta ili menadžera, a ni njegov tata nikad nije tražio pozornost, tek nam je telefonski pohvalio Vesnu Sulić i Keti Klevu, kojima zahvaljuje za pažnju u vrijeme dok mu je sin pohađao srednju školu. Zapravo mu nikad nitko službeno nije ni rekao da je hajdučkoj epizodi došao kraj, ali on to osjeća već od ljeta, s obzirom da svi znaju da mu izlazi ugovor, a nitko ga nije pozvao na razgovor.
Hairlahović boravak u Hajduku zaključuje jesenskom titulom s drugom momčadi, za koju je ove sezone skupio 12 nastupa, a sada se okreće novim izazovima. Kaže da ponuda ima nekoliko, a olakotna mu je okolnost što odlazi bez odštete. Hoće li Hairlahović proigrati u nekoj drugoj sredini, tek će se vidjeti, za sada ostaje zaključak da iz Hajduka 'na mala vrata' odlazi veznjak koji je ne tako davno bio podcrtan kao jedan od najvećih talenata omladinske škole.
Za prvu momčad je zaigrao ušavši protiv Osijeka u igru umjesto Marija Pašalića
Iz Hajduka odlazi Ismar Hairlahović, vezni igrač koji je svojedobno kao velika nada BiH nogometa doveden na Poljud. Hairlahoviću ugovor s 'bijelima' istječe 6. siječnja, nakon čega će biti slobodan igrač...
Rođen je u Cazinu, u susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje je i počeo igrati nogomet. Treneri Hajdukove škole Teo Pirija i Vik Lalić zamijetili su ga u vrijeme dok je nastupao za sarajevsku školu nogometa Bubamara, koju je vodio legendarni igrač Sarajeva Predrag Pašić, a njegov prelazak na Poljud realizirao je Goran Vučević.
O svemu smo danas razgovarali s njegovim ocem Smailom. Nije lako Hairlahovićima pao ovakav rastanak, ipak su na Poljudu punih šest godina. Preselili su u Split još u vrijeme kad je predsjednik bio Joško Svaguša. Ističe Ismarov tata sebe kao glavnog krivca što mu je sin kao dječak preselio na Poljud. Oduvijek je simpatizirao Hajduk i dugo je sve ukazivalo na to da je to bila dobra odluka, no na kraju je negdje sve zapelo...
- Nadali smo se da će dobiti priliku u sklopu projekta 'naša djeca', sve je vodilo ka tome još od trenutka kada se Mario Pašalić protiv Osijeka oprostio od bijelog dresa, a s klupe je umjesto njega trener Tudor uveo baš Ismara - priča nam njegov tata Smail.
No, Hairlahović je nakon toga upisao još samo jedan nastup za prvu momčad, da bi potom odradio i posudbu u Dugopolju, s koje se opet vratio na Poljud. Ljetos je Ismar kod trenera Marijana Pušnika odradio kompletne pripreme, ali došli su novi igrači i on je prebačen u drugu momčad.
Zanimljivo je i to da je Hairlahović bio kapetan u mladoj selekciji BiH, čak i u utakmici protiv Hrvatske, koju je predvodio Ćorić, ali dok ovaj danas standardno igra u Dinamu, dotle Ismar u Hajduku nikad nije dobio priliku. Pamti se i velika svečanost povodom potpisivanja profesionalnog ugovora s Hajdukom tri velike nade – Vlašića, Balića i Hairlahovića, ali on jedini nikad nije dobio baš nikakvu šansu.
Za utjehu mu ostaje činjenica što će vam baš svi na Poljudu reći da ne pamte kada su odgojenijeg momka sa strane doveli u Hajduk. Hairlahović nikad nije imao agenta ili menadžera, a ni njegov tata nikad nije tražio pozornost, tek nam je telefonski pohvalio Vesnu Sulić i Keti Klevu, kojima zahvaljuje za pažnju u vrijeme dok mu je sin pohađao srednju školu. Zapravo mu nikad nitko službeno nije ni rekao da je hajdučkoj epizodi došao kraj, ali on to osjeća već od ljeta, s obzirom da svi znaju da mu izlazi ugovor, a nitko ga nije pozvao na razgovor.
Hairlahović boravak u Hajduku zaključuje jesenskom titulom s drugom momčadi, za koju je ove sezone skupio 12 nastupa, a sada se okreće novim izazovima. Kaže da ponuda ima nekoliko, a olakotna mu je okolnost što odlazi bez odštete. Hoće li Hairlahović proigrati u nekoj drugoj sredini, tek će se vidjeti, za sada ostaje zaključak da iz Hajduka 'na mala vrata' odlazi veznjak koji je ne tako davno bio podcrtan kao jedan od najvećih talenata omladinske škole.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.