Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 16:14

Otelo je napisao/la: Jel to znaci da vise neces gledati svaku seriju i pratiti svaki sport ? :mrgreen:
Morat ćemo napraviti neku selekciju, neće moći više svašta da dođe na dnevni red :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 16:15

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Jel to znaci da vise neces gledati svaku seriju i pratiti svaki sport ? :mrgreen:
Morat ćemo napraviti neku selekciju, neće moći više svašta da dođe na dnevni red :mrgreen:
Zato se ja bojim studija :thumbdown:

Sretno ti, nadam se da je neki uredski posao gdje ces moci pratiti igre Komonweltha :kafa:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 jun 2014, 16:18

Čovjek fino napis'o da je budžetlija, dakle ništa neće trpit' :mrgreen:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 28 jun 2014, 16:20

mada ako je budžetlija,više će mu se isplatit da nastavi sa agilinijim radom na forumu nego taj novi pos'o xd
A.F.C. Bournemouth!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 jun 2014, 16:26

Otelo je napisao/la:Mene je mama natjerala da postim sa pricom: " Dok zivis u mojoj kuci zivjet ces po mojim pravilima "
Mene moja počela smarat sinoć s pričom da ne treba pit uz ramazan.Na kraju smo se demokratski dogovorili da svako radi što želi.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo ASOIAF pred sebe i lagano, ima da vrijeme do iftara proleti samo tako :D Inače najviše mi fali kafa, odmah glava boli :roll:
Nema boljeg vremena od ljeta za čitanje ASOIAF-a.Sjećam se kad sam ja prvi put čitao.Ujutro na bazen odem,nakon bazena ili odem u grad ili ostanem kući nešto na tvu gledat i onda od 11 do 5-6 čitam.I tako nekih mjesec dana.Uz pauzu nakon treće knjige jer je onaj papak ubio babu :plac:
Razmišljam da još jednom rereadam :think:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 jun 2014, 16:30

Sarajlijc@ je napisao/la:Idi u zene kakve, nesreco bozija :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ma kakve zene jarane :D ovaj mjesec odmaram od svega :D
denga da nisi bio u konjicu jucer ? :D lik na autobuskoj u konjicu isti ti :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 16:32

Kawhi je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Mene je mama natjerala da postim sa pricom: " Dok zivis u mojoj kuci zivjet ces po mojim pravilima "
Mene moja počela smarat sinoć s pričom da ne treba pit uz ramazan.Na kraju smo se demokratski dogovorili da svako radi što želi.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo ASOIAF pred sebe i lagano, ima da vrijeme do iftara proleti samo tako :D Inače najviše mi fali kafa, odmah glava boli :roll:
Nema boljeg vremena od ljeta za čitanje ASOIAF-a.Sjećam se kad sam ja prvi put čitao.Ujutro na bazen odem,nakon bazena ili odem u grad ili ostanem kući nešto na tvu gledat i onda od 11 do 5-6 čitam.I tako nekih mjesec dana.Uz pauzu nakon treće knjige jer je onaj papak ubio babu :plac:
Razmišljam da još jednom rereadam :think:
Ma meni se ne da slusati moju, zato mi je lakse biti gladan.

I ja bih citao ASOIAF da imam a u PDF-u mi je grozno citati.

Inace listam LOTR pa cu Ime Ruze i nakon svega toga mi slijedi hodanje od 1h+ po biblioteci :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 jun 2014, 16:33

jasmin10 je napisao/la:
denga da nisi bio u konjicu jucer ? :D lik na autobuskoj u konjicu isti ti :mrgreen:
jasko, znaš li kolko je para povratna za voz sarajevo-mostar ? sa indexom i bez :D
FORZA MARŠAL !!!

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 jun 2014, 16:35

u kojem sektoru kradeš pare ako se može znati ferdy ? :mrgreen:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 jun 2014, 16:37

Otelo je napisao/la: Ma meni se ne da slusati moju, zato mi je lakse biti gladan.

Inace listam LOTR pa cu Ime Ruze i nakon svega toga mi slijedi hodanje od 1h+ po biblioteci :oops:
Poslaću ti sliku svojih knjiga :rol: Jbt,ne znam bil ikad nekom posudio :mrgreen: Toliko su mi drage.

Btw kako mi ovo ide na qrac.Gdje god da odem sve puno klošarčića i mangupčića :facepalm:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 28 jun 2014, 16:37

Ima li neko je da je skorije upisivao arhitekturu u Sarajevu ili da poznaje kako ide to oko upisa, prijemni i ostale zayebancije ?

Treba mi za jednu jaranicu. :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 16:40

nedim93 je napisao/la:u kojem sektoru kradeš pare ako se može znati ferdy ? :mrgreen:
Tužiteljstvo će bit', ako mi dodješ pod ruke ima da te u ćuzu pošaljem :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2014, 16:41

Jel za stalno ili je nešto na godinu ili 6 mjeseci :?: znam da ovi budžovani sad imaju praksu iskorištavati ovu omladinu, ubace ih ne godinu neki pripravnički, rade za onih pet nehljeba u kancelariji i kad prođe haj kući
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 28 jun 2014, 16:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:u kojem sektoru kradeš pare ako se može znati ferdy ? :mrgreen:
Tužiteljstvo će bit', ako mi dodješ pod ruke ima da te u ćuzu pošaljem :mrgreen:
to znači da barataš pravnim pojmovima dobro? , a da mi odgovoriš na neka pitanja u pp , nije puno :D
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 16:43

legenda reala je napisao/la:Jel za stalno ili je nešto na godinu ili 6 mjeseci
Ne, ovo je za stalno, dok mi ne dodije :D

Odradio sam ja pripravnički :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 jun 2014, 16:44

hodža je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
jasko, znaš li kolko je para povratna za voz sarajevo-mostar ? sa indexom i bez :D
a ne znam hodza tacno :D s vozom se nikad ne zna :D jaran mi je iz mostara u sarajevo dosao za 3 marke :mrgreen:
mi iz jablanice za mostar odemo za 2 marke bez indexa :D ono vecinom koliko imamo kod sebe damo kondukteru :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 16:44

Kawhi je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Ma meni se ne da slusati moju, zato mi je lakse biti gladan.

Poslaću ti sliku svojih knjiga :rol: Jbt,ne znam bil ikad nekom posudio :mrgreen: Toliko su mi drage.

Btw kako mi ovo ide na qrac.Gdje god da odem sve puno klošarčića i mangupčića :facepalm:
Nemoj, pocet cu plakati kuknjava kuknjava

Meni ide na qrac to sto im na profilnoj fali 90% odjece a na coveru " I <3 Ramadan" :tokralju: :tokralju:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 28 jun 2014, 16:51

Otelo je napisao/la: Nemoj, pocet cu plakati kuknjava kuknjava

Meni ide na qrac to sto im na profilnoj fali 90% odjece a na coveru " I <3 Ramadan" :tokralju: :tokralju:
Plači,plači :P

A dobro za takve me libo racku.Znam počesto sjedit u parku s rajom.Mi,cuga i totalna uživancija.I onda počnu nailazit neki mangupi,pa nam pričaju koga su prebili tu noć,ko im nije smio ništa iako su ga zaj3bavali etc. :crazy: Još kad ih vidim kako hodaju,ko da je njihov cijeli svijet :puke:
Baš sam se sinoć sjeb'o što se tiče tih vjernika.Jedna što mi se nudila da je j3bem mi rekla da hoće postit :rol: Mogu mislit kakav sam izraz lica napravio kad me ona pitala jel to nešto čudno :lolno:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jun 2014, 16:53

nedim93 je napisao/la: to znači da barataš pravnim pojmovima dobro? , a da mi odgovoriš na neka pitanja u pp , nije puno :D
Nisam pravnik po struci, ali baratam pravnim pojmovima, barem ovim općim :)

Mislim da je @dubrava stručnjak za pravo, ja ti mogu na ono što budem znao odgovoriti :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 jun 2014, 16:54

Kawhi je napisao/la:
Otelo je napisao/la: Nemoj, pocet cu plakati kuknjava kuknjava

Plači,plači :P

A dobro za takve me libo racku.Znam počesto sjedit u parku s rajom.Mi,cuga i totalna uživancija.I onda počnu nailazit neki mangupi,pa nam pričaju koga su prebili tu noć,ko im nije smio ništa iako su ga zaj3bavali etc. :crazy: Još kad ih vidim kako hodaju,ko da je njihov cijeli svijet :puke:
Baš sam se sinoć sjeb'o što se tiče tih vjernika.Jedna što mi se nudila da je j3bem mi rekla da hoće postit :rol: Mogu mislit kakav sam izraz lica napravio kad me ona pitala jel to nešto čudno :lolno:
I meni su takvi najgori, IQ u minusa a glume neke face.
Jos imaju onaj neki hod kad izbace ruke vani pa se bacaju po cesti ko trokrilni ormar.

Meni su ti " vjernici na pretplatu" najjaci :rol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.