FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 okt 2012, 09:40

pile87 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Mislio sam na prostor oko stadiona.
Pa sta je sa prostorom oko stadiona sto je on bitan ?
Zbog radova i npr. trebalo bi novu zapadnu tribinu napraviti ,a onda bi trebalo i pomocni teren "devarisat"...Jbt jel se pravis lud i fkt ne znas sta hocu da ti kazem. Sve se moze i oko Grbavice ,al puno je lakse oko Koseva :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 okt 2012, 09:45

HZ_ilidzaa je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Mislio sam na prostor oko stadiona.
Pa sta je sa prostorom oko stadiona sto je on bitan ?
Zbog radova i npr. trebalo bi novu zapadnu tribinu napraviti ,a onda bi trebalo i pomocni teren "devarisat"...Jbt jel se pravis lud i fkt ne znas sta hocu da ti kazem. Sve se moze i oko Grbavice ,al puno je lakse oko Koseva :mrgreen:
A sto bi se morao pomocni devarisat to ne kontam nikako.I na kosevu bi morali mjenjati izgleda tribina. Ja bi zadovoljan bio kada bi pogurali oba stadiona ali ne kontam neke stvari zato bi pri tome ima prednost stadion izvan grada a ne stadion koji je direktno razoren u ratu i jedan je od rijetkih objekata koji nije renoviran nakon rata, cak su i manje znacani i neprofitabilni objekti renovirani.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2012, 10:08

Eto danas je predsavljanje idejnog projekta stadiona Grbavica.Vidjećemo šta će dalje biti.
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 okt 2012, 10:31

Kada se neko parkirao na parking pored koseva kada su neke jace utakmice?? Ja koliko znam je da se rampa postavi gore na raskrisnici i da onaj parking sluzi kao tampon zona.. Postoji dosta stadiona koji su u naseljima i koji imaju puno manje prostora okolo od Grbavice a ispunjavaju sve kriterije.. Bilino polje npr..

I ja bi, doduse, bio presretan da Dzelo kao direktor ne moljaka Platinija vec sam, kao sposoban direktor kako se prezentuje, nadje investitora koji ce uloziti u izgradnju stadiona.. Hoce na nacelnicku funkciju da upravlja cijelom opstinom a nije u stanju bio srediti mokre cvorove na Grbavici.. Sve dok mi nesto ne skontamo oko stadiona on ce izgledati onako kako danas izgleda..

P.S. Jeli definitivvno da nam je zabranjen dolazak u Lukavicu, posto vidim da skoro niko to ne pominje?? I pominjeli se kakav tv prenos??
BUDI ŽELJO !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 okt 2012, 10:35

U trenutnoj ekonomskoj situaciji u drzavi, ne mozemo ocekivati da drzava ulozi po 20 miliona u
rekonstrukciju Koseva i Grbavice. Naravno da bi mi to htjeli, ali treba biti realan pa reci da je to nemoguce.
Prioritet su fabrike, a kako nam i to propada, tesko da ce na red doci stadioni.
Naravno, ne treba se predavati i dizati ruke od toga, uvijek postoji nacin da ostvarimo cilj...
Ono sto ja predlazem i o cemu pricam vec nekoliko godina, su strani investitori, konkretno Arapi.
Da budem precizniji: Zasto ne bi clanovi predsjednistva g.Komsic i g.Izetbegovic iskoristili
sluzbenu posjetu pr.Kuvajtu i razgovarali na tu temu, konkretno na temu: ulaganje u sarajevski fudbal.
Samim tim podrazumjeva se i rekonstrukcija postojecih objekata tj.stadiona.

Ljudi dragi, hajde da se malo aktiviramo i pricamo o izgradnji i ulaganju, da aktiviramo kroz medije
politicare i biznismene, da konacno krenemo naprijed. Pogledajmo do jucer male klubove gdje su sada.
Pustimo price: jest ofsajd, nije presla liniju, sudija lopov, itd. samo tonemo dublje.
F.K.SARAJEVO

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 03 okt 2012, 10:41

molotovljev je napisao/la:U trenutnoj ekonomskoj situaciji u drzavi, ne mozemo ocekivati da drzava ulozi po 20 miliona u
rekonstrukciju Koseva i Grbavice. Naravno da bi mi to htjeli, ali treba biti realan pa reci da je to nemoguce.
Prioritet su fabrike, a kako nam i to propada, tesko da ce na red doci stadioni.
Naravno, ne treba se predavati i dizati ruke od toga, uvijek postoji nacin da ostvarimo cilj...
Ono sto ja predlazem i o cemu pricam vec nekoliko godina, su strani investitori, konkretno Arapi.
Da budem precizniji: Zasto ne bi clanovi predsjednistva g.Komsic i g.Izetbegovic iskoristili
sluzbenu posjetu pr.Kuvajtu i razgovarali na tu temu, konkretno na temu: ulaganje u sarajevski fudbal.

Ljudi dragi, hajde da se malo aktiviramo i pricamo o izgradnji i ulaganju, da aktiviramo kroz medije
politicare i biznismene, da konacno krenemo naprijed. Pogledajmo do jucer male klubove gdje su sada.
Pustimo price: jest ofsajd, nije presla liniju, sudija lopov, itd. samo tonemo dublje.
MOLIM :o ...tebi je stvarno Bosna od Baščaršije do Čengić Vile...dvojica gore spomenutih su članovi predsjedništva Bosne i Hercegovine, a ne gradonačelnici grada Sarajeva...eee baš svašta ćeš pročitati na ovom forumu
#samoČelik

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 okt 2012, 10:43

molotovljev je napisao/la:U trenutnoj ekonomskoj situaciji u drzavi, ne mozemo ocekivati da drzava ulozi po 20 miliona u

Razni nivoi vlasti u drzavi potrose milijarde na plate parazita koji su se nakotili u tim drzavnim, entitetskim, kantonalnim, gradskim, opstinskim i drugim kancelarijama tako da nikakav problem nebi bio ni 20mil za Grbavicu samo sto tu ovi nasi politicki zohari ne vide nacin da oni profitiraju pa im taj projekat nije ni na mapi.. Para ima brate koliko hoces samo ih nema za sport i stadione.. Pogledaj da par km autoputa na nekim dionicama kosta po 120mil KM.. Za te pare mozemo napraviti pet stadiona da zvizde..

Edit:"Međutim, na sinoćnjoj sjednici Komiteta za suđenje, koja je trajala četiri sata (od 18 do 22h), članovi ovog tijela nisu našli za shodno pregledavši dva puta snimak utakmice da je Vukasović tendeciozno sudio, te je ovaj sudija dobio ocjenu od 8.0."

Covjek najbolje sudio :mrgreen: Oni pitarski nastrojeni novinarcici ce se pojesti od muke :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 okt 2012, 11:05

@ Lawer
Pogresno si shvatio ocigledno, osim ako u tebi nije proradila zavist.
Ta dvojica, osim sto su clanovi predsjednistva (Platini:drzava treba da gradi stadione) ujedno su
i navijaci dva sarajevska kluba.
Nemam nista protiv toga da i treci clan, g.Radmanovic posjeti Moskvu i na taj nacin pomogne Borcu ili Leotaru.
F.K.SARAJEVO

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 03 okt 2012, 11:06

Covjek je potpuno zasluzeno dobio proaznu ocjenu. Inace, revans kupa odgodjen za 24 tako da tek tada mozemo na Grbavicu. Samo nas peglaju :(
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 03 okt 2012, 11:31

svako ko misli da cemo u skorije vrijeme imati obnovljenu grbavicu taj zivi u iluzijama. ljudi nisu sposobni da postave 15-ak hiljada stolica na kosevu, a da neko ulozi milione u kompletan stadion, od toga u blizoj buducnosti nema nista ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 03 okt 2012, 11:39

Na današnji dan (3.10.1984 godine) ŽELJO je pobjedio Bugarski Sliven sa 5:1 u prvom kolu Kupa UEFA. Ponovilo se ako Bog da!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 03 okt 2012, 12:14

Vukasović ipak dobio prolaznu ocjenu. Ivice, hvala!
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 03 okt 2012, 12:20

GaziHusrevbeg je napisao/la:Vukasović ipak dobio prolaznu ocjenu. Ivice, hvala!
Imal Radoslav fan page na face-u ? :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 okt 2012, 12:27

treba obnoviti oba stadiona stim da grbavica ima prednost iz jednostavnog razloga sto trenutno nam fudbal ide puno bolje od ostalih sportova(atletika) kod kojih kosevo ima prednost, onaj koji kaze da kosevo ima bolju lokaciju je stvarno lud.... do koseva se moze doci samo trolom il autobusom dok se do grbavice moze doci cak i tramvajem koji poprilicno manje kasni od ova druga dva prevozna sredstva...

dalje kosevo je inace vrlo kompleksan stadion iako tako ne izgleda..... i njegova obnova bi kostala puno vise iako to neki nece da priznaju.... a mi trenutno nemamo te pare..
malo sam i pristrasan naravno.... ali opet mislim da je bolja opcija grbavica i ne vidim problem sto se moli platini da pomogne... grbavica je jedinstven stadion u svijetu zbog svega sto je prosla i puno bi znacilo da se ona obnovi, sad ovo mozda zvuci glupo al bi ona mogla promovirati i mir u svijetu i mogla bi biti velika reklama u te svrhe.... i pare bi se mogle uzet ne samo iz fondova fife nego i drugih fondova.... (totalno ne razradjena ideja al opet... mislim da ima potencijala)

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 okt 2012, 12:44

Blek_Stena je napisao/la:svako ko misli da cemo u skorije vrijeme imati obnovljenu grbavicu taj zivi u iluzijama. ljudi nisu sposobni da postave 15-ak hiljada stolica na kosevu, a da neko ulozi milione u kompletan stadion, od toga u blizoj buducnosti nema nista ;)
Ja sam opet optimista s tim sto cemo se opet morati vratiti na ono ti izgradi tribinu i koristi se poslovnim prostorima dok ne povratis novac i nesto ne zaradis znaci 5-10god. tribina nije nasa ili bi dobijali mizeriju od zarade na poslovnim prostorima, ali opet smatram da bi trebali i tako uradit ako nema druge opcije jer evo prolaze godine a mi stadiona nemamo a najjaci i najtrofejniji klub u drzavi, sramota i za nas a i za drzavu.
Drugo sto mi daje nadu je i to da se sve vise i vise prica o losoj sportskoj infrastrukturi kod nas i na kraju krajeva glavni grad drzave jednostavno nije u stanju ugostiti repku STO JE SRAMOTA. I mislim da ce se zbog toga nesto raditi oko stadiona u Sarajevu.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 okt 2012, 12:57

bagrcavi je napisao/la:Eto danas je predsavljanje idejnog projekta stadiona Grbavica.Vidjećemo šta će dalje biti.
De reci nesta vise
FKŽ !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 okt 2012, 13:03

Stadion sa pomocnim terenom prodati i na novoj lokaciji napraviti stadion od 15000.
NO PYRO NO PARTY

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 03 okt 2012, 13:07

Na novoj lokaciji??? Ti to ozbiljno?
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 03 okt 2012, 13:09

Buu je napisao/la:Stadion sa pomocnim terenom prodati i na novoj lokaciji napraviti stadion od 15000.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Koja bi bila nova lokacija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 okt 2012, 13:11

Avanes je napisao/la:Na novoj lokaciji??? Ti to ozbiljno?
jedno od rjesenja ali opet je bolje cekat grad i drzavu, samo da nam se do tada ne srusi i sjever.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot], knoa, mamonelafo i 41 gost.