Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
kako bi nam ovaj Braynt sjeo 
anti_zli je napisao/la:kako bi nam ovaj Braynt sjeo
nama treba suter
Otkako sam ja poceo gledat, nema koseva za Nihada, sve promasaji.nerminh74 je napisao/la:pih urekli smo ga
Izdržati, to je temelj vrline!
18.10.2013.
Zielona Gora 73 - 94 Bayern / Nihad Đedović - 17 poena, 5 skokova, 4 asistencije, index 19
Kataja 73 - 79 Karhu (Finska) / Bojan Sarčević - 2 poena, 3 skoka, 3 asistencije
Mures 91 - 87 BC Timisoara / Zlatko Jovanović - 30 poena, 3 skoka, 3 asistencije
Zielona Gora 73 - 94 Bayern / Nihad Đedović - 17 poena, 5 skokova, 4 asistencije, index 19
Kataja 73 - 79 Karhu (Finska) / Bojan Sarčević - 2 poena, 3 skoka, 3 asistencije
Mures 91 - 87 BC Timisoara / Zlatko Jovanović - 30 poena, 3 skoka, 3 asistencije
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Hihi Zlatko ziv , kucamo na vrata zaboravljenih "asova" 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
koga cemo naturalizovati sad ?
Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
Zlaja dobar opet...Mozda bi se mogla opet reaktivirati ta prica...Fali nam nasusno back-up play..
Zlaja dobar opet...Mozda bi se mogla opet reaktivirati ta prica...Fali nam nasusno back-up play..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sta je sa pasalicem, pa sam si rekao da je dobar barem 10 minuta, a i protiv srbije nije bio losneno#4 je napisao/la:Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
tu je i adamovic
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
neno#4 je napisao/la:Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
ZacK
Naravno i Muha je tu. No, igra u francuskoj drugoj ligi...nerminh74 je napisao/la:sta je sa pasalicem, pa sam si rekao da je dobar barem 10 minuta, a i protiv srbije nije bio losneno#4 je napisao/la:Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
tu je i adamovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Vidjet cemo..Svasta se moze promijeniti tu....lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
ZacK
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
znamneno#4 je napisao/la:Naravno i Muha je tu. No, igra u francuskoj drugoj ligi...nerminh74 je napisao/la:sta je sa pasalicem, pa sam si rekao da je dobar barem 10 minuta, a i protiv srbije nije bio losneno#4 je napisao/la:Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
tu je i adamovic
ali ako ima veliku ulogu i minutazu to je vaznije za igraca nego igrati recimo 10-tak minuta u aba ligi
PS
bas pratim jenkinsa iz cz i za sada mi se izuzteno svidza a moze igrati obje pozicije
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
da i shilb koji moze pokriti veoma dobro 3 pozicije, a nije los i na 4
Ma kakvi oni..Nista to..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne vjerujem ipak da ce ime mjenjati u ZacH, sto je mislim i lumani citiraoneno#4 je napisao/la:Vidjet cemo..Svasta se moze promijeniti tu....lumani je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Pa nije los ni Zach...A mozda cemo i uspjeti dovesti nesto..
ZacK
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a znam da oni nece, samo ih pominjemneno#4 je napisao/la:Ma kakvi oni..Nista to..
ali mene iskreno ne brine toliko pozicija 1 i 2 pa i 3 koliko me brine ko ce mjenjati mirzu
za sada imamo 2 opcije
1 je halilovic ali on stvarno nije taj nivo, mooooozda ga dostigne, ali tesko
2 opcija je da privolimo ipak ili sutona ili savovica
istina postoji i 3 opcija, ali je jos manje vjerovatna, a to je da ipak uspijemo rijesiti situaciju oko sulejmanovica
Pa i sve da se sredi papirologija oko Emira, on ce igrati za U 20..Za A je jos rano...Prvi koji ce dobiti sansu u A je Nurkic..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
meni nije uopste upitno da li ce jusuf zaigrati za A reprezentaciju pogotovu ako nastavi sa ovim igramaneno#4 je napisao/la:Pa i sve da se sredi papirologija oko Emira, on ce igrati za U 20..Za A je jos rano...Prvi koji ce dobiti sansu u A je Nurkic..
meni je upitno ko ce biti zamjena mirzia, daleko vise mi je to upitno nego ko ce biti zamjena na pleju
Sta je s Bozom, je li narastao sta?? On bi mogao biti solidna zamjena za par minuta, ubode tricu, odigra dobru odbranu, preskoci kojeg igraca i usput odmori Mirzu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.