Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Ja sam citao da su zainteresovani Levante i neki sivaspor (tako nesto) za Vedu i cini mi se jos i Deportivo.Tursku nek prolongira sto je moguce duze a Depor i Levante bi mogli biti jako dobra ponuda.Pogotovo deportivo koji je stvarno jadan u napadu.Valjda se zadrzi u nekom klubu ligi petice barem jos sezonu dvije.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Nema sanse da neko plati 4 mil eura za Vedu, jedino ovi iz Azije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pivopija je napisao/la:Nema sanse da neko plati 4 mil eura za Vedu, jedino ovi iz Azije.
Nazalost, surova istina.Zato se i bojim da ne zavrsi u nekoj desetoj ligi.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
- Kontakt:
Pa logično da ga ovakvog neće niko za te pare ... Ali to su sami naši igrači krivi , ko merhamet ; volim klub , sviđa mi se ovdje , hu-ha , i na kraju propanu ko žeton u tom istom klubu 

- DragonGirl
- Kontakt:
Po svemu sudeći izlazna vrata u Stuttgartu su mu pokazana na svaki mogući način i ja razumijem da je njemu prioritet igranje na visokom nivou i u nekoj od liga petice, međutim, kada se čovjek nađe u situaciji kakva je njegova, u kojoj je teško očekivati da će klub iz jedne takve lige dati toliko novca za napadača u takvoj formi, onda ne vidim razlog zašto ne prihvatiti ponudu i iz neke slabije lige, ne kažem da to mora biti turska ili kineska, ali lige i kluba u kojoj će igrati i povratiti formu, što je najbitnije. Kada se to desi, niko ne spori da se onda ne može vratiti u neki respektabilan klub i procvjetati ponovo. Ovako, što više bude odugovlačio, može mu biti gore. 

Nije vise mlad Zmajice i odlazak u losu ligu bi ujedno i znacio zatvaranje njegove karijere na jedan nacin. Cinjenica je da ce velike novce tesko neko dati za njega a da to nije Kina ili kakva egzoticna destinacija. Kako stvari stoje ne pise mu se dobro a to i nije cudo ako znamo kada je dao zadnji gol u Bundes ligi i klubu koji ga placa. Steta ali izgleda da se jedna velika karijera privodi kraju. Mislim da bi Italija bila dobra stanica za produzetak karijere naseg Vedada.DragonGirl je napisao/la:Po svemu sudeći izlazna vrata u Stuttgartu su mu pokazana na svaki mogući način i ja razumijem da je njemu prioritet igranje na visokom nivou i u nekoj od liga petice, međutim, kada se čovjek nađe u situaciji kakva je njegova, u kojoj je teško očekivati da će klub iz jedne takve lige dati toliko novca za napadača u takvoj formi, onda ne vidim razlog zašto ne prihvatiti ponudu i iz neke slabije lige, ne kažem da to mora biti turska ili kineska, ali lige i kluba u kojoj će igrati i povratiti formu, što je najbitnije. Kada se to desi, niko ne spori da se onda ne može vratiti u neki respektabilan klub i procvjetati ponovo. Ovako, što više bude odugovlačio, može mu biti gore.
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ne treba stvari posmatrati tako negativno. Nije toliko mlad ali nije ni star da ne bi mogao nakon sezonu, eventualno dvije, ponovo se vratiti u neki značajniji klub. Njemu bar ne treba mnogo da bljesne, sjetimo se samo njegove druge sezone u Hoffenheimu, prve u Stuttgartu...kvalitet ima, instinkt za gol kao rijetko ko, potreban mu je samo kontinuitet i povratak samopouzdanja. Kada je Emir sa 34 godine "doživio drugu mladost u fudbalu", zašto ne bi mogao i Vedad.dubrovnik je napisao/la:Nije vise mlad Zmajice i odlazak u losu ligu bi ujedno i znacio zatvaranje njegove karijere na jedan nacin. Cinjenica je da ce velike novce tesko neko dati za njega a da to nije Kina ili kakva egzoticna destinacija. Kako stvari stoje ne pise mu se dobro a to i nije cudo ako znamo kada je dao zadnji gol u Bundes ligi i klubu koji ga placa. Steta ali izgleda da se jedna velika karijera privodi kraju. Mislim da bi Italija bila dobra stanica za produzetak karijere naseg Vedada.DragonGirl je napisao/la:Po svemu sudeći izlazna vrata u Stuttgartu su mu pokazana na svaki mogući način i ja razumijem da je njemu prioritet igranje na visokom nivou i u nekoj od liga petice, međutim, kada se čovjek nađe u situaciji kakva je njegova, u kojoj je teško očekivati da će klub iz jedne takve lige dati toliko novca za napadača u takvoj formi, onda ne vidim razlog zašto ne prihvatiti ponudu i iz neke slabije lige, ne kažem da to mora biti turska ili kineska, ali lige i kluba u kojoj će igrati i povratiti formu, što je najbitnije. Kada se to desi, niko ne spori da se onda ne može vratiti u neki respektabilan klub i procvjetati ponovo. Ovako, što više bude odugovlačio, može mu biti gore.

Klub iz sredine tabele Turske lige a ne ovi nepoznati klubovi pri dnu tabele bi bio odlican izbor za njega u sadasnjoj formi. Kina je puno losija od Turske lige i nemoze se to ni porediti. Tamo je jedino vrhunska plata. Samo pitanje je dali su i ti klubovi spremni da iskesiraju 4 miliona za njega poslje onakve sezone. Mozda da se dogovori da ga posude u neki klub pa onda poslje te sezone kad se dokaze da tada potpise ugovor to bi bilo idealno za sve strane.DragonGirl je napisao/la:onda ne vidim razlog zašto ne prihvatiti ponudu i iz neke slabije lige, ne kažem da to mora biti turska ili kineska, ali lige i kluba u kojoj će igrati i povratiti formu, što je najbitnije. Kada se to desi, niko ne spori da se onda ne može vratiti u neki respektabilan klub i procvjetati ponovo. Ovako, što više bude odugovlačio, može mu biti gore.
Ode li u Tursku, to je ujedno i kraj karijere. Eto van Persie ce se vratiti negdje..... U stvari, strani igraci bi i mogli da se vrate, kao Drogba. Vecina ovih nasih cim odu, zavrse karijeru. Ja bi ipak volio da ga vidim u MLS-u da redovno igra nego u Turskoj. Mada, gledajuci da nije zaradio Bog zna neke pare (pretpostavljam), vjerovatno ce ici za najboljom platom.
Kako god, sretno Vedo legendo!
Kako god, sretno Vedo legendo!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma on da je htio da ide za najboljom platom vjerovatno bi otišao za Sejom u Kinu, međutim njemu je očito cilj zadržati se u Evropi, a u Evropi trenutno, nažalost, teško da će neko dati toliko novca za igrača u takvoj formi, neki respektabilan klub, tako da mislim da će biti primoran ili igrati van kontinenta ili ovdje u nekom manjem klubu, ali sve je bolje od sjedenja na klupi. Ako iz godine u godinu sjedi na klupi, onda nema šansu da se povrati, ali ako igra, pa bilo gdje, ali igra, vrlo brzo, uz kvalitete koje on posjeduje, može ponovo zablistati i tražiti sebi opet mjesto gdje je bio i dosada.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Navodno je blizu potpisa za Werder.
Mogli bi ako Bog da iduce sezone u Werderu gledati dvojac Hajrovic-Ibisevic..
U svakom slucaju: Sretno Vedade!
Mogli bi ako Bog da iduce sezone u Werderu gledati dvojac Hajrovic-Ibisevic..
U svakom slucaju: Sretno Vedade!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ja mislim da bi njemu bilo dobro da ode u Kinu al pod uslovom da igra sa Sejom i Misketom, pa ovo dvojica bi ga vratila u formu samo tako. Slaba liga pa bi mogao lako da vrati samopouzdanje i onda nazad za Europu slijedece sezone.
Ruku na srce, Ibisevic je uvijek bio teski prosjek od igraca. Potrefila se jedna dobra polusezona gdje je bljesnuo i zabio 15 odbijanaca i to je to. Nikad nije igrao u ozbiljnom klubu, nikad nije igrao Ligu prvaka i nikad ga se nije povezivalo s velikim klubovima.
Vec dvije godine ne moze dati gol, a s 30 godina ide u Kinu ili Sivaspor - dovoljan pokazatelj da je max. prosjek prosjeka.
Vec dvije godine ne moze dati gol, a s 30 godina ide u Kinu ili Sivaspor - dovoljan pokazatelj da je max. prosjek prosjeka.
Eto dokle je došlo da čitam da je Stuttgart em neozbiljan em mali klub, i također da je Inter mali klub. Toliko dosade da se i to počelo pisati, svašta.
Ibisevic u Werderu 

PSG nije ozbijan klub ili Stutgartskandi56 je napisao/la:Ruku na srce, Ibisevic je uvijek bio teski prosjek od igraca. Potrefila se jedna dobra polusezona gdje je bljesnuo i zabio 15 odbijanaca i to je to. Nikad nije igrao u ozbiljnom klubu, nikad nije igrao Ligu prvaka i nikad ga se nije povezivalo s velikim klubovima.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DragonGirl
- Kontakt:
Kao prvo, nije bilo 15 odbijanaca, nego 18 pofinih golova, glavom, u letu, nakon pola pretrčanog terena s loptom, možda i poneki odbijanac itd, ali kome se gleda, ima na Youtubeu ta kompilacija golova, pa se može i sam uvjeriti.
Kao drugo, ako su PSG, Stuttgart u kojima je igrao, Inter, Manchester, čak i Real Madrid sa kojima se, čini mi se, dovodio u vezu na kraju te polusezone, mali i neozbiljni klubovi, onda ja stvarno veze nemam o fudbalu, izvinjavam se.
Kao treće, igrača sa preko 80 golova u Bundesligi teško je nazvati teškim prosjekom i trenutnim bljeskom, bar po meni. Nekako mi je to više dokaz da igrač posjeduje kvalitet i talenat koji je neupitan a koji se iskazuje uz dobru formu. Ovo drugo on trenutno nema, to je tačno, ali prvo se ne gubi tako lako, jer formu i možeš popraviti, ali u antitalentu ne možeš prepoznati nekog novog Messija ili Ronalda pa da se na trepavice postaviš.

Kao drugo, ako su PSG, Stuttgart u kojima je igrao, Inter, Manchester, čak i Real Madrid sa kojima se, čini mi se, dovodio u vezu na kraju te polusezone, mali i neozbiljni klubovi, onda ja stvarno veze nemam o fudbalu, izvinjavam se.

Kao treće, igrača sa preko 80 golova u Bundesligi teško je nazvati teškim prosjekom i trenutnim bljeskom, bar po meni. Nekako mi je to više dokaz da igrač posjeduje kvalitet i talenat koji je neupitan a koji se iskazuje uz dobru formu. Ovo drugo on trenutno nema, to je tačno, ali prvo se ne gubi tako lako, jer formu i možeš popraviti, ali u antitalentu ne možeš prepoznati nekog novog Messija ili Ronalda pa da se na trepavice postaviš.

PSG je u to vrijeme bio u donjem dijelu francuske lige, a i Stuttgart se zadnjih par godina od kada je Ibisevic tu bori za ostanak i to su se uvijek jedva izvukli.
Nikad se nije borio za naslov, cak ni za gornji dio ljestvice izuzev te polusezone.
Nikad se nije borio za naslov, cak ni za gornji dio ljestvice izuzev te polusezone.
2004 su bili drugi. 2005 i 2006 su bili deveti.skandi56 je napisao/la:PSG je u to vrijeme bio u donjem dijelu francuske lige, a i Stuttgart se zadnjih par godina od kada je Ibisevic tu bori za ostanak i to su se uvijek jedva izvukli.
Al to nema veze, Vedo je za njih odigrao samo 4 tekme, i u jednoj je dobio crveni karton.
Ibisevic poslje teske povrede ligamenata koljena nikada vise nije bio onaj stari igrac i to je jedina istina. Druga je stvar sto je on tip napadaca kao Dzeko koji treba vrhunske asistencije nebi li zabio. Odnosno cak i vise od Dzeke ovisi o tome. Dzeko bar moze sam sebi i stvoriti kakvu takvu polusansu. Steta bio je odlican tu polusezonu. Da nije bio povrede zabio bi sigurni preko 25 golova ako ne i 30 i prodao bi se u neki veliki klub. ( Bayern, Borussia D., Schalke, Bayer ). Samo to je proslo vrijeme sada. Steta sto nije presao u Italiju prije i oko SP kada se je to spominjalo. U reprezentaciji treba onoliko igrati u kakvoj formi bude. Isto kao i svi drugi igraci osim Dzeke, Pjanica i Spahica koji i kada su u losoj formi opet mogu da igraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.