NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: NBA chat/svastara/prepucavanja

Post Postao/la filip13 » 17 jun 2019, 21:55

BuffonGigi je napisao/la:Za 5-6 godina nece vise biti ove rasprave, bit ce Luka pa prazna 2 mjesta.

sad za njega je pitanje je li bek ili krilo

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jun 2019, 21:58

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo znam da je Parker jedini PG FMVP jos od 2007.,da ima 4 titule i da je clan najvece "Velike trojke" ikad,a vi slobodno rangirajte svoje neostvarene mezimce kako hocete. ;)
:thumbup:

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jun 2019, 22:00

Clutch je napisao/la:Igracki:

Najbolji Tony > najbolji Drazen

Dal bi Drazen imao veci nivo da je ostao ziv za prajm svoje karijere? Nije za otpisati sigurno, ali na osnovu ovog sto znamo, Parker je bolji.

eto,clutch objasnio

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jun 2019, 22:01

Epidaurus je napisao/la:Dirk i Pau pa onda svi ostali :kafa:

Za koju godinu Luka i Giannis :kafa:
oko dirka i paua nema dileme,rasprava je pocela oko najboljeg evropskog beka

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 jun 2019, 22:03

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:@filip

Naravno, kada gledaš na druge stvari.. Ja uporedim igrače a ne titule, jer je ipak i ekipa bitna. Znaci sta je ovaj mogao naučiti od onoga..ako ćemo po tvojoj priči onda je Marc bolji od Arvidasa.

**** zar je titula to što je parker 3 piuta bio u drugoj petorci lige???
nije Titula,jesu godine igranja u nba ;) Ja sam ih poredio cisto po talentu i znanju,a tu je Petrovic bolji :wave:

Je li Marc bolji od Arvidasa :?: ipak je uspio dosta toga vise u nba ;)

objasnio je @kanye,koliko su i sta su sa 28 godina u nba ostvarili parker i petrović

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 17 jun 2019, 22:06

opet on o titulama i spursima..Ko je bolji kao igrac??ides sa teme kao po obicaju..Koga bi uzeo kada su imali po 20 god :?:Mislim stvarno :crazy: mjerilo je ko je sta imao sa 28 godina,jedan proveo 9 sezona a drugi u 3 sezoni bio u trecoj petorci..

ako ti meni kazes da je Parker bio veci igrac od Drazen po znanju i talentu ja ti skidam kapu. :clap: :clap: da bi njega uzeo u svoju ekipu :salut:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 jun 2019, 23:08

Sta kazu,samo se u NBAu ne sviraju koraci.Covjek hladno napravi 4 koraka i zabije kos i to za titulu. :lol: :lol:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jun 2019, 00:36

NEZALAGANJE je napisao/la:Sta kazu,samo se u NBAu ne sviraju koraci.Covjek hladno napravi 4 koraka i zabije kos i to za titulu. :lol: :lol:

Covic naredio, jbg.

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jun 2019, 07:37

lumani je napisao/la:opet on o titulama i spursima..Ko je bolji kao igrac??ides sa teme kao po obicaju..Koga bi uzeo kada su imali po 20 god :?:Mislim stvarno :crazy: mjerilo je ko je sta imao sa 28 godina,jedan proveo 9 sezona a drugi u 3 sezoni bio u trecoj petorci..

ako ti meni kazes da je Parker bio veci igrac od Drazen po znanju i talentu ja ti skidam kapu. :clap: :clap: da bi njega uzeo u svoju ekipu :salut:

sa 20 godina parker je bio startni play nba prvaka,sa 19 godina u prvoj rookie petorci,pa ti vidi

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jun 2019, 07:39

lumani je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Sta kazu,samo se u NBAu ne sviraju koraci.Covjek hladno napravi 4 koraka i zabije kos i to za titulu. :lol: :lol:

Covic naredio, jbg.

:thumbup:

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 jun 2019, 08:54

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:opet on o titulama i spursima..Ko je bolji kao igrac??ides sa teme kao po obicaju..Koga bi uzeo kada su imali po 20 god :?:Mislim stvarno :crazy: mjerilo je ko je sta imao sa 28 godina,jedan proveo 9 sezona a drugi u 3 sezoni bio u trecoj petorci..

sa 20 godina parker je bio startni play nba prvaka,sa 19 godina u prvoj rookie petorci,pa ti vidi

Znaci Parker ti je bolji kao igrac bio, sve ok, cijenim to.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jun 2019, 11:41

o cemu pricamo?

zna se da je oduvijek bila rasprava evropski GOAT drazen ili sabonis? sada ih je dirk presisao obojicu, mozemo reci i pau... parkera, koji je meni ubjedljivo najdrazi evropski bek, nema nigdje u tim diskusijama

parker ima titule u nba, to je cinjenica, ali je cinjenica da je do njih dosao kao pomoc duncanu

parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa, ne zaboravimo ni to...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 jun 2019, 11:58

KK_Bosna je napisao/la:o cemu pricamo?

zna se da je oduvijek bila rasprava evropski GOAT drazen ili sabonis? sada ih je dirk presisao obojicu, mozemo reci i pau... parkera, koji je meni ubjedljivo najdrazi evropski bek, nema nigdje u tim diskusijama

parker ima titule u nba, to je cinjenica, ali je cinjenica da je do njih dosao kao pomoc duncanu

parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa, ne zaboravimo ni to...
Aha,znaci zanemarimo Kobeve prve 3 titule.Ipak je on tu bio kao pomoc Shaqu. ;)

Previse se ovdje osporava svaka pozitivna rijec o igracima SAa,ali ne cudi kad vidim od koga dolaze ta osporavanja.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jun 2019, 12:11

NEZALAGANJE je napisao/la:

Previse se ovdje osporava svaka pozitivna rijec o igracima SAa,ali ne cudi kad vidim od koga dolaze ta osporavanja.
kobe - shaq se moze porediti sa durant - curry... ili hoces da kazes da je parker bio bolji/vazniji igrac od tima u bilo kojoj tituli?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2019, 12:16

"parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa",kakvim dream timom?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jun 2019, 12:17

L-Train je napisao/la:"parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa",kakvim dream timom?
lkudi su uvijek imali najmanje petorku iz nba lige, a znali ih je biti i po 8,9

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2019, 12:25

KK_Bosna je napisao/la:
L-Train je napisao/la:"parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa",kakvim dream timom?
lkudi su uvijek imali najmanje petorku iz nba lige, a znali ih je biti i po 8,9
Joffrey Lauvergne, Nicolas Batum, Antoine Diot, Johan Petro, Charles Lombahe-Kahudi, Tony Parker, Thomas Heurtel, Florent Piétrus, Nando de Colo, Boris Diaw, Alexis Ajinça, Mickaël Gelabale.

dream team sa skromnim suterskim potencijalom,vazda su Spanci imali bolje i balansiranije ekipe.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 jun 2019, 12:29

KK_Bosna je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:

kobe - shaq se moze porediti sa durant - curry... ili hoces da kazes da je parker bio bolji/vazniji igrac od tima u bilo kojoj tituli?
Daleko najboljii igrac na parketu u timu SA je bio u finalu 2007.
Takodje,bio je i pokretac tima za finala 13' i 14'.Ofanzivno,najvazniji igrac.
Duncan je svakako tu bio stub,ali svi su imali raspodjeljene uloge s obzirom na to u kakvim su godinama bili.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 18 jun 2019, 12:39

NEZALAGANJE je napisao/la: Daleko najboljii igrac na parketu u timu SA je bio u finalu 2007.
Takodje,bio je i pokretac tima za finala 13' i 14'.Ofanzivno,najvazniji igrac.
Duncan je svakako tu bio stub,ali svi su imali raspodjeljene uloge s obzirom na to u kakvim su godinama bili.
do titule se ne dolazi tako sto se odigra samo 4 do 7 utakmica finala

zna se da je duncan = jordan = bird = hakeem = kobe (bez shaqa)

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jun 2019, 12:42

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Znaci Parker ti je bolji kao igrac bio, sve ok, cijenim to.

najbolji,najuspješniji evropski bek

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.