BuffonGigi je napisao/la:Za 5-6 godina nece vise biti ove rasprave, bit ce Luka pa prazna 2 mjesta.
sad za njega je pitanje je li bek ili krilo
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
BuffonGigi je napisao/la:Za 5-6 godina nece vise biti ove rasprave, bit ce Luka pa prazna 2 mjesta.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo znam da je Parker jedini PG FMVP jos od 2007.,da ima 4 titule i da je clan najvece "Velike trojke" ikad,a vi slobodno rangirajte svoje neostvarene mezimce kako hocete.
Clutch je napisao/la:Igracki:
Najbolji Tony > najbolji Drazen
Dal bi Drazen imao veci nivo da je ostao ziv za prajm svoje karijere? Nije za otpisati sigurno, ali na osnovu ovog sto znamo, Parker je bolji.
oko dirka i paua nema dileme,rasprava je pocela oko najboljeg evropskog bekaEpidaurus je napisao/la:Dirk i Pau pa onda svi ostali
Za koju godinu Luka i Giannis
lumani je napisao/la:nije Titula,jesu godine igranja u nbafilip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:@filip
Naravno, kada gledaš na druge stvari.. Ja uporedim igrače a ne titule, jer je ipak i ekipa bitna. Znaci sta je ovaj mogao naučiti od onoga..ako ćemo po tvojoj priči onda je Marc bolji od Arvidasa.
**** zar je titula to što je parker 3 piuta bio u drugoj petorci lige???Ja sam ih poredio cisto po talentu i znanju,a tu je Petrovic bolji
![]()
Je li Marc bolji od Arvidasaipak je uspio dosta toga vise u nba
Covic naredio, jbg.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta kazu,samo se u NBAu ne sviraju koraci.Covjek hladno napravi 4 koraka i zabije kos i to za titulu.![]()
![]()
lumani je napisao/la:opet on o titulama i spursima..Ko je bolji kao igrac??ides sa teme kao po obicaju..Koga bi uzeo kada su imali po 20 god :?:Mislim stvarnomjerilo je ko je sta imao sa 28 godina,jedan proveo 9 sezona a drugi u 3 sezoni bio u trecoj petorci..
ako ti meni kazes da je Parker bio veci igrac od Drazen po znanju i talentu ja ti skidam kapu.![]()
da bi njega uzeo u svoju ekipu
lumani je napisao/la:Covic naredio, jbg.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta kazu,samo se u NBAu ne sviraju koraci.Covjek hladno napravi 4 koraka i zabije kos i to za titulu.![]()
![]()
filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:opet on o titulama i spursima..Ko je bolji kao igrac??ides sa teme kao po obicaju..Koga bi uzeo kada su imali po 20 god :?:Mislim stvarnomjerilo je ko je sta imao sa 28 godina,jedan proveo 9 sezona a drugi u 3 sezoni bio u trecoj petorci..
ako ti meni kazes da je Parker bio veci igrac od Drazen po znanju i talentu ja ti skidam kapu.![]()
sa 20 godina parker je bio startni play nba prvaka,sa 19 godina u prvoj rookie petorci,pa ti vidi
Aha,znaci zanemarimo Kobeve prve 3 titule.Ipak je on tu bio kao pomoc Shaqu.KK_Bosna je napisao/la:o cemu pricamo?
zna se da je oduvijek bila rasprava evropski GOAT drazen ili sabonis? sada ih je dirk presisao obojicu, mozemo reci i pau... parkera, koji je meni ubjedljivo najdrazi evropski bek, nema nigdje u tim diskusijama
parker ima titule u nba, to je cinjenica, ali je cinjenica da je do njih dosao kao pomoc duncanu
parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa, ne zaboravimo ni to...
kobe - shaq se moze porediti sa durant - curry... ili hoces da kazes da je parker bio bolji/vazniji igrac od tima u bilo kojoj tituli?NEZALAGANJE je napisao/la:Aha,znaci zanemarimo Kobeve prve 3 titule.Ipak je on tu bio kao pomoc Shaqu.KK_Bosna je napisao/la:o cemu pricamo?
zna se da je oduvijek bila rasprava evropski GOAT drazen ili sabonis? sada ih je dirk presisao obojicu, mozemo reci i pau... parkera, koji je meni ubjedljivo najdrazi evropski bek, nema nigdje u tim diskusijama
parker ima titule u nba, to je cinjenica, ali je cinjenica da je do njih dosao kao pomoc duncanu
parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa, ne zaboravimo ni to...
Previse se ovdje osporava svaka pozitivna rijec o igracima SAa,ali ne cudi kad vidim od koga dolaze ta osporavanja.
lkudi su uvijek imali najmanje petorku iz nba lige, a znali ih je biti i po 8,9L-Train je napisao/la:"parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa",kakvim dream timom?
Joffrey Lauvergne, Nicolas Batum, Antoine Diot, Johan Petro, Charles Lombahe-Kahudi, Tony Parker, Thomas Heurtel, Florent Piétrus, Nando de Colo, Boris Diaw, Alexis Ajinça, Mickaël Gelabale.KK_Bosna je napisao/la:lkudi su uvijek imali najmanje petorku iz nba lige, a znali ih je biti i po 8,9L-Train je napisao/la:"parker sa dream teamom ima samo jednu titulu eurobasketa",kakvim dream timom?
Daleko najboljii igrac na parketu u timu SA je bio u finalu 2007.KK_Bosna je napisao/la:kobe - shaq se moze porediti sa durant - curry... ili hoces da kazes da je parker bio bolji/vazniji igrac od tima u bilo kojoj tituli?NEZALAGANJE je napisao/la:Aha,znaci zanemarimo Kobeve prve 3 titule.Ipak je on tu bio kao pomoc Shaqu.KK_Bosna je napisao/la:o cemu pricamo?
Previse se ovdje osporava svaka pozitivna rijec o igracima SAa,ali ne cudi kad vidim od koga dolaze ta osporavanja.
do titule se ne dolazi tako sto se odigra samo 4 do 7 utakmica finalaNEZALAGANJE je napisao/la: Daleko najboljii igrac na parketu u timu SA je bio u finalu 2007.
Takodje,bio je i pokretac tima za finala 13' i 14'.Ofanzivno,najvazniji igrac.
Duncan je svakako tu bio stub,ali svi su imali raspodjeljene uloge s obzirom na to u kakvim su godinama bili.
lumani je napisao/la:filip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:opet on o titulama i spursima..Ko je bolji kao igrac??ides sa teme kao po obicaju..Koga bi uzeo kada su imali po 20 god :?:Mislim stvarnomjerilo je ko je sta imao sa 28 godina,jedan proveo 9 sezona a drugi u 3 sezoni bio u trecoj petorci..
sa 20 godina parker je bio startni play nba prvaka,sa 19 godina u prvoj rookie petorci,pa ti vidi
Znaci Parker ti je bolji kao igrac bio, sve ok, cijenim to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.