Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
A što se tiče Bajevića nadam se da je to neka šala. Čovjek je posljednji put ozbiljan trenerski angažman imao prije deset godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li ozbiljan trenerski angazman voditi klub u jednoj od najgorih liga Evrope, te klubove iz Japana i Katara?Virtu4l je napisao/la:A što se tiče Bajevića nadam se da je to neka šala. Čovjek je posljednji put ozbiljan trenerski angažman imao prije deset godina.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mene zanima zasto strucnjak AmaV Osim, s obzirom na svoje znanje, nije preuzeo neki ozbiljan klub pa makar i u Hrvatskoj, Sloveniji...u cemu je finta, ceka da ga Real zovne jer je predobar za ove male klubove ili je ipak veci glumac nego znalac.
Da je filozof i voli srati to svi znamo.
...
U svakom slucaju, ne vjerujem da moze biti losiji od Mese...medjutim, nama treba neko ko je sigurno bolji od naseg jos 6 sati selektora.
Da je filozof i voli srati to svi znamo.
...
U svakom slucaju, ne vjerujem da moze biti losiji od Mese...medjutim, nama treba neko ko je sigurno bolji od naseg jos 6 sati selektora.
Ma nek bude ko god hoce, samo nemoj da nam selektor bude "spadalo". Filozof koji u pola recenice zastane pa pocne sebi u trbuh podrigivat. Na Bilinom bi on bio atrakcija. Indirektno bi napravio cirkus od repke... al hajd valjda nece 
- ElCartel11
- Kontakt:
Bajevic selektor, Bajramovic/Barbarez pomocnik e to bi vec bilo nesto, ali nema od toga nista
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Evo Vinka Marinovica, siguran sam da ga svi u drzavi cjene kao trenera. Samo ga preseliti iz U21 u A reprezentaciju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa s obzirom kakvog trenera imamo trenutno, pa kakvog trenera tek trebamo imati, mi se trebamo udarati nogom u guzicu kakve rezultate imamo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Čovjek ima stila, fudbalsko je ime, cijenjen je u širem fudbalskom svijetu.uNbx je napisao/la:To je to izgleda. Da budem prvi koji će mu poželit sreću.
Za razliku od "kokurenata", trenirao je ozbiljne klubove. Ne dolazi sa biroa za nezaposlene kao neki.
Zadnje četri godine je direktor ozbiljnog kluba, Ima znanje, igrači će ga poštovati. Sudije, delegati imati će respekt prema njemu.
Rezultatima ne može biti gori od trenutnog.
Sretno prinče.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prosinecki izgleda preuzima Slovence, steta ako bude tako.
Goalgetter je napisao/la:Prosinecki izgleda preuzima Slovence, steta ako bude tako.
Zasto ne nas?
€€€€€€Vucevich je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Prosinecki izgleda preuzima Slovence, steta ako bude tako.![]()
Zasto ne nas?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Goalgetter
- Kontakt:
Zato sto imamo selektora...... jos.Vucevich je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Prosinecki izgleda preuzima Slovence, steta ako bude tako.![]()
Zasto ne nas?
Pa normalno da ce preuzeti neki takav tim. Nije Prosinecki Susic da mu je lova prioritet nego covjek trazi momcad sa kojom se moze trenerski etablirati.Goalgetter je napisao/la:Prosinecki izgleda preuzima Slovence, steta ako bude tako.
Uvjeren sam da smo covjeka mogli srediti da je bilo zelje. Bajevic je za ovu dvojicu prethodnika nedodirljiv ali ja bih radije opet Robija.
U svakom slucaju takva imena se i moraju povezivati sa timom kakvog mi imamo.
Na nasu zalost ovo je prekasno doslo.
Trpiti budalase koji se zadnjih 10-ak godine vrte oko BiH tima mozemo samo mi.
Ovaj put treba ozbiljno pristupiti izboru trenera a ja bih osobno trazio od Bajevica da u strucni stozer ukljuci Bajramovica i Barbareza.
Neka uce sa njim. Ako ne bude on izbornik vec neko drugi taj bi zahtijev takodjer vrijedio.
Voditi najveći klub u Bosni i Hercegovini i osvojiti deset trofeja sa njim je sigurno ozbiljan trenerski angažman, kad tome dodamo jedan trofej u Japanu, i nije toliko loše obzirom na to kakve su reference imali prethodnici.kobe24 je napisao/la:Je li ozbiljan trenerski angazman voditi klub u jednoj od najgorih liga Evrope, te klubove iz Japana i Katara?
Pola igrača u reprezentaciji poznaje bolje nego iko, ima karizmu, drskost, zna nametnuti disciplinu, u posao mu se niko neće miješati, Edin Džeko i danas stoji mirno kad Amar Osim priča...
Najbolja opcija za selektora. Nešto što ranije nismo imali i osoba koja neće raditi po defaultu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ni slucajno, jace reference ja imam. Trener fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine mora biti ozbiljan i provjeren trener koji je vodio dovoljno jake klubove u svojoj karijeri.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jos veceras,u ovom sam gradu... 
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kada pričamo o Amaru Osimu, obavezno morate razgraničiti neke stvari. Imate navijače iz Premijer lige BiH (posebno navijači Sarajeva) koji će svi po defaultu biti protiv Amara Osima, a razloge možete pretpostaviti - višegodišnja tortura klubova za koje navijaju, kada su u prvih deset minuta molili Boga da prime što manje.
Takvih će biti mnogo, vrijeđaće ga, nazivati pogrdnim imenima, što je svakako dobra stvar jer će svako ko ima imalo mozga shvatiti o čemu se tu radi.
Takvih će biti mnogo, vrijeđaće ga, nazivati pogrdnim imenima, što je svakako dobra stvar jer će svako ko ima imalo mozga shvatiti o čemu se tu radi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne mora jer takvog nikad nisi ni vidio na klupi BiH reprezentacije. Ako prodje psihotest bit ce upgrade nad dvojicom prethodnika. Jos ako je moralan i posten vec je dobitak.MortemHz je napisao/la:Ni slucajno, jace reference ja imam. Trener fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine mora biti ozbiljan i provjeren trener koji je vodio dovoljno jake klubove u svojoj karijeri.
Zmajevi bez selektora nakon utakmice s Estonijom
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bolja i od Keka, Prosinečkog, Bajevića... ?Virtu4l je napisao/la:
Najbolja opcija za selektora. Nešto što ranije nismo imali i osoba koja neće raditi po defaultu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa