Barcelon(h-6,5)-OrlenWisPl 2 1,85
Hajduk Split-HNK Rijeka 1X 1,90
Malaga(zžk5,5)-Dep.Alavés više 1,85
Leipzig(zžk3,5)-Wolfsbu više 1,70

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Eto valjda je ko uzeo osim mene i VeresijeWandelanoite je napisao/la:Evo ko hoce kes nek baci cvaju na ovo
Opet cu te ispostovat...samo mislim da necu PSG igrat...ne igra im Lucas,Veratti,Matuidi i MottaWandelanoite je napisao/la:Ko hoce keš nek prepiše i opušteno pratiDrugi isti samo bez Intera.
Pripremio je Arap streljanu ako i danas ne dobijuPrinceofVeresija je napisao/la:Opet cu te ispostovat...samo mislim da necu PSG igrat...ne igra im Lucas,Veratti,Matuidi i MottaWandelanoite je napisao/la:Ko hoce keš nek prepiše i opušteno pratiDrugi isti samo bez Intera.
Gledao sam baš ovo jutros i dobre je parove odabrao. Njemu je bar lako birati parove kad ima previše keša na računu.krmpotich je napisao/la:
O kome se radi uopste na ovom videu, nikako da skontam?arelinho je napisao/la:Gledao sam baš ovo jutros i dobre je parove odabrao. Njemu je bar lako birati parove kad ima previše keša na računu.krmpotich je napisao/la:![]()
Negdje sam naletio na lika koji dijeli ove klipove, tu sam i prvi put vidio ovo. YT je danas sjajan nacin za promociju a bogami i za zaradu. Nigdje na YT nemas neke analize, ovo je bas orginalno i libo ga racku, zaradjivace sigurno neku kintu. Covjek koji shera video je iz Sarajeva to je sigurno, eh onda bi ga ti trebao znatibodi123 je napisao/la: O kome se radi uopste na ovom videu, nikako da skontam?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.