FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ovog stanića treba našutat!
AKO IZGUBIMO RAD CRNVENOG treba ga .... jojjjjjjjjj 

Željeznicar za život cijeli !

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- SarajlijaTM
sta je s ovom federalnim radiom u 16:15 njma tacno 16 sati hahahahahahaha
prolazimo ovo abd,2 gola u gostima su 2 gola
sta se zalite,stana nas pojacao
prolazimo ovo abd,2 gola u gostima su 2 gola

sta se zalite,stana nas pojacao

Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 03 okt 2012, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Toliko puta smo dobili crveni karton, nakon kojeg nismo izgubili pa se iskreno ne brinem previse. A i statistika pokazuje da crveni karton u prvom poluvremenu mnogo manje znaci na kranji rezultat nego sto to znaci crveni u drugom poluvremenu 

- champions1921
Babo sredi nam da kloc Stanic dobije jedno 600 utakmica suspenzije 

BUDI ŽELJO !!!
Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
e moj Stana... večeras garant ide tura opijanja 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Bitno je ne izgubiti. 

evo jedna slika sa utakmice.
I onda kada više ne bude me ovdje
- champions1921
Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
BUDI ŽELJO !!!
- SarajlijaTM
Kakav Josida,bas veze nema jbt,na treningu se sprdaju s njimchampions1921 je napisao/la:Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..

Jedino logicno objasnjenje,od kuda on u zelji,mozda je kakav amarov vanbracni iz japana,sta drugo

Pa zato i ne igra nikako. A ovaj sto kaze da je Cutuk krampa on veze nema.champions1921 je napisao/la:Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- champions1921
Da valja valjda bi cesce igrao.. Govoris da Amar ne dovodi krampe a sad kazes da mu neda da igra iako je dobarParanoja je napisao/la:Pa zato i ne igra nikako. A ovaj sto kaze da je Cutuk krampa on veze nema.champions1921 je napisao/la:Stanic je krampa ali za Josidu je Maradona vjeruj.. Idem i ja na treninge.. U pravu si da Cutuk nema utakmica u nogama ali njegov kvalitet je uzrok toga.. Bolji je na lijevom beku ali sta mozemo on igra zato sto nemamo izbora..Paranoja je napisao/la:Jeste Josida ne valja nista a Stanic je kao bolji od njega nesto. Sto nije napisao odmah Stanic krampa izgubit cemo. Sta kaze ovaj sto prati treninge crno nam se pise. E navijaca..

BUDI ŽELJO !!!
Održana prezentacija novog stadiona Grbavica!
U Sarajevu je u toku prezentacija idejnog rješenja rekosntrukcije stadiona Grbavica koji bi bio najmodernije sportsko zdanje u Bosni i Hercegovini i stadion koji zadovoljava sve stroge UEFA-ine uslove. Stadion bi trebao biti kapaciteta 19.721 gledalaca.
Dom FK Željezničar danas je zapušten i nalazi se u veoma lošem stanju te je potrebna hitna rekonstrukcija. Izradu idejnog projekta inicirala je Općina Novo Sarajevo na jednom od prethodnih sastanaka.
U finansiranju bi trebali učestvovati svi nivoi vlasti, BH Telecom, a moguća je podrška i UEFA-e, ipak, do početka realizacije ovog projekta treba uraditi još mnogo stvari, a najteži zadatak bit će zatvaranje finansijske konstrukcije.
Stadion bi trebao imati sve ono što je potrebno da se dobije licenca, moderne svlačionice i prostorije za igrače, prostorije za službena lica, muzejske prostore, mokre čvorove, VIP mjesta, mjesta za novinare, prostorije za hitnu medicinsku pomoć i doping kontrolu, mjesta za komentatore.
Sve tribine bile bi natkrivene, a istočna, južna i zapadna bi se sastojale iz dva nivoa (gornjeg i donjeg). Na zapadnoj tribini bi bila i VIP sjedišta, svlačionice i ostale prostorije, a na djelu istočne tribine mjesta za novinare i komentatore.
U konačnici stadion bi trebao primati oko 19.700 gledalaca, a najveći kapacitet imat će istočna tribina. U skopu rekonstrukcije stadiona planirana je i rekonstrukcija pomoćnog igrališta te uređenje prostora oko stadiona.
Planirano je i rušenje postojećih reflektora te postavljanje odgovarajućih rasvjetnih tijela na krov stadiona.
Recimo i to da je današnjem sastanku prisustvovao i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim, a tu su još bili i, menadžer Plavih, Amar Osim, Dželaludin Muharemović, Bulend Bišćević, predstavnici BH Telecoma, predstavnici kompanije koja je radila projekat i dr.
U Sarajevu je u toku prezentacija idejnog rješenja rekosntrukcije stadiona Grbavica koji bi bio najmodernije sportsko zdanje u Bosni i Hercegovini i stadion koji zadovoljava sve stroge UEFA-ine uslove. Stadion bi trebao biti kapaciteta 19.721 gledalaca.
Dom FK Željezničar danas je zapušten i nalazi se u veoma lošem stanju te je potrebna hitna rekonstrukcija. Izradu idejnog projekta inicirala je Općina Novo Sarajevo na jednom od prethodnih sastanaka.
U finansiranju bi trebali učestvovati svi nivoi vlasti, BH Telecom, a moguća je podrška i UEFA-e, ipak, do početka realizacije ovog projekta treba uraditi još mnogo stvari, a najteži zadatak bit će zatvaranje finansijske konstrukcije.
Stadion bi trebao imati sve ono što je potrebno da se dobije licenca, moderne svlačionice i prostorije za igrače, prostorije za službena lica, muzejske prostore, mokre čvorove, VIP mjesta, mjesta za novinare, prostorije za hitnu medicinsku pomoć i doping kontrolu, mjesta za komentatore.
Sve tribine bile bi natkrivene, a istočna, južna i zapadna bi se sastojale iz dva nivoa (gornjeg i donjeg). Na zapadnoj tribini bi bila i VIP sjedišta, svlačionice i ostale prostorije, a na djelu istočne tribine mjesta za novinare i komentatore.
U konačnici stadion bi trebao primati oko 19.700 gledalaca, a najveći kapacitet imat će istočna tribina. U skopu rekonstrukcije stadiona planirana je i rekonstrukcija pomoćnog igrališta te uređenje prostora oko stadiona.
Planirano je i rušenje postojećih reflektora te postavljanje odgovarajućih rasvjetnih tijela na krov stadiona.
Recimo i to da je današnjem sastanku prisustvovao i predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim, a tu su još bili i, menadžer Plavih, Amar Osim, Dželaludin Muharemović, Bulend Bišćević, predstavnici BH Telecoma, predstavnici kompanije koja je radila projekat i dr.
- bistrikboy
- Kontakt:
Aj pa ne nmg da vjerujem **** ti zivot...nanek je napisao/la:R.I.P PACO
Neka mu je lahka zemlja bosanska...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua