Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

samirr
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la samirr » 15 mar 2017, 15:28

gaston je napisao/la:
KingJamesMVP je napisao/la:Zašto ga se ne banuje?
Po kojoj osnovi ?
Reklama Sportske kladionice Formula..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 mar 2017, 15:37

bvb je napisao/la:
Krmpoticha ne treba banovat', treba ga upozoriti ako krsi pravila foruma.
Vec sam pisao neki dan, al ajde da ponovim, PDF je u kuycu odavno, Podijelim ovaj link bez da neko uopste poslusa sta ovaj lik igra. Znaci slobodna volja. Nadjem negdje i dobrih analiza(textualnih) ali neda link da dobro podijeli, zato šerujem video jer moze. Vecina ovdje nista ne doprinosi sem sto blebece o zavjerama, ima li sanse da Rudar dobije Barcelonu... Znam prelistati po 2,3 stranice nista korisno da procitam. Evo effenberg gore nakon 24 sata zna da je Wallsal underaska ekipa. Pa sto bajo moj nisi ulagao po 10K eura na undere od pocetka sezone bas na tu ekipu i dosada bi imao milion na racunu, ili svi su znali da ce Leicester ici preko 5,5 kartona po kvoti 2 i kusur?!? Znao si kuyac moj :rol: Mogla su biti 4 kartona i sta onda?!? Da si znao, isto bi se zavalio i danas bi opet ladio jaja u Rajni :thumbup: Fudbal je prevrtljiv, nekada izda 1,20 nekada udje kvota 4,50.

@bvb, gledam sta covjek igra. Nekada pogodi 2,50 nekada padne na 1,50. Od njega uglavnom uzimam vece kvote sebi za sistema. Klipove necu vise postavljati prevashodno zbog ljubomorne djece kojima izgleda smeta covjekova banka. Balkanska posla, covjek radi sa para sta hoce. Fino je pojasnio da je krenuo sa 100KM i nabio na 2 i po milje i sada šiba samo singlove. To moze svako od nas, ali vecina misli na marku da uzme 150K. Moze, moze al njonjo :thumbup:

EDIT: Ne reklamiram ja Formulu, nego dijelim link od covjeka koji saradjuje sa njima. Znaci podijelim spot "Space Jam" i meni ide ban jer reklamiram Nike?!? :tokralju: :tokralju: :tokralju:

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 15 mar 2017, 15:57

slika

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 15 mar 2017, 16:07

Popularnija je Formula od ovog foruma, tako da im ne treba reklama. Jedino da je obratno, pa bi imalo logike.
Krompotichu ja da sam na tvom mjestu postavljao bih ove tipove iz klipa, bez da postavim video. Jer ova stoka sa foruma ne bi ni skontala da su to tipovi istog lika. Čim se neko sjeti nečega što je relativno novost kod nas, udaraju ga sa svih strana.

Znam iz ličnog iskustva, dok sam radio vlog na YT. Kako su me samo omalovazavali, a fine sam pare tada uzimao. Uzimam i sad, ali neku siću do 70e. A ono što je još bitnije, naučio sam radit sa PS-om i Sony Vegasom, i dobio sam posao baš zbog tih referenci. Tako da, haters gonna hate.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 mar 2017, 17:40

Da krši pravila, bio bi banovan. Ja, da budem iskren, ne otvaram klipove na ovoj stranici, jer... Pa, mrsko mi. Uvijek sam više volio pročitati neki prijedlog, nego pogledati isti (bilo da je na tvu ili ovako). To što lik čiji je yt kanal igra isključivo u formuli, to je do njega (jbg, meni je to seljačka kladionica iz nekih drugih razloga), ali ako ćemo tako - onda bismo trebali banovati bilo koga ko postavi tiket iz bilo koje druge kladionice. A, ne radimo to. Dakle, samo opušteno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 mar 2017, 18:00

BenjooJutub je napisao/la:Popularnija je Formula od ovog foruma, tako da im ne treba reklama. Jedino da je obratno, pa bi imalo logike.
Krompotichu ja da sam na tvom mjestu postavljao bih ove tipove iz klipa, bez da postavim video. Jer ova stoka sa foruma ne bi ni skontala da su to tipovi istog lika. Čim se neko sjeti nečega što je relativno novost kod nas, udaraju ga sa svih strana.

Znam iz ličnog iskustva, dok sam radio vlog na YT. Kako su me samo omalovazavali, a fine sam pare tada uzimao. Uzimam i sad, ali neku siću do 70e. A ono što je još bitnije, naučio sam radit sa PS-om i Sony Vegasom, i dobio sam posao baš zbog tih referenci. Tako da, haters gonna hate.
Upravo tako, covjek je skontao caku kako zaraditi na YT, ali sudeci po pregledima nacekace se on do prve isplate :thumbup: Mozda nesto naplati i od same kladionice, ko ce ga znati. Mene licno zabole racku, ali da si u pravu to za nase ljude, u pravu si. :clap:

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 15 mar 2017, 18:05

Ma ko ce mu ga znati :mrgreen:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 15 mar 2017, 18:38

Zubac -9,5+ over starta vcrs i ako bude BO trebao bi dobiti 30+ minuta što je mislim dovoljno za prolaz
Harden -28+ under vjerovatno BO tekma ,a isto očekujem da bude bezvoljan protiv mrtvi LAL :mrgreen: neki Trip double 15p 12r 15a :)
middelton -13+ over Bucksi u borbi za PO,2 napadačka opcija ,ovo će mu biti tek 15. tekma ove godine nakon ozljede ,na granici je s poenima i uzima 10 šuteva i očekujem da taj broj raste
butler -22+ over iako nije u nekoj formi
Kahwai -27+ over jednostavno ga moram uzet ,a portland je baš prava ekipa za pumpanje brojki

odigrajte na vlastitu odgovornost,temeljenu na mom skromnom mišljenju :mrgreen:
premier kladionica
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 15 mar 2017, 19:11

branimir85 je napisao/la:Zubac -9,5+ over starta vcrs i ako bude BO trebao bi dobiti 30+ minuta što je mislim dovoljno za prolaz
Harden -28+ under vjerovatno BO tekma ,a isto očekujem da bude bezvoljan protiv mrtvi LAL :mrgreen: neki Trip double 15p 12r 15a :)
middelton -13+ over Bucksi u borbi za PO,2 napadačka opcija ,ovo će mu biti tek 15. tekma ove godine nakon ozljede ,na granici je s poenima i uzima 10 šuteva i očekujem da taj broj raste
Kahwai -27+ over jednostavno ga moram uzet ,a portland je baš prava ekipa za pumpanje brojki

premier kladionica
A šta misliš paša o Wiggins under, Towns više, Horford više, E Gordon više, H Barnes više, Curry manje, D Colison više, PG više. To su onako neki parovi koji se meni sviđaju, pa ću još malo sačekati večeras kakav info. Šta ti misliš o njima? :thumbup:
Tako blizu, a tako daleko.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 15 mar 2017, 19:21

krmpotich je napisao/la:EDIT: Ne reklamiram ja Formulu, nego dijelim link od covjeka koji saradjuje sa njima. Znaci podijelim spot "Space Jam" i meni ide ban jer reklamiram Nike?!? :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Djaba ti je objašnjavati majstore, čovjek aj što daje normala parove, nego objašnjava kako se kladionica treba igrati, ali to je nemoguće našem čovjeku objasniti. Bilo je sličnih pokušaja na par foruma, koji su ugašeni u startu. Majstorstvo ljudima da neko pogodi 1578979 parova, a kad neko igra ovako sistemski i kada konstantno diže...e to ne valja :rol: :rol: :rol:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 15 mar 2017, 19:25

shminka je napisao/la: Djaba ti je objašnjavati majstore, čovjek aj što daje normala parove, nego objašnjava kako se kladionica treba igrati, ali to je nemoguće našem čovjeku objasniti. Bilo je sličnih pokušaja na par foruma, koji su ugašeni u startu. Majstorstvo ljudima da neko pogodi 1578979 parova, a kad neko igra ovako sistemski i kada konstantno diže...e to ne valja :rol: :rol: :rol:
Poenta cijele price je taj single. Ne dize bas stalno, ali se vrti tu negdje oko svoga casha. Evo sad je npr, pogodio Portimonense 3+, fakticki za pola sata vremena. Odlicna kvota, ja je odigrao doduse 4+ :rol:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 15 mar 2017, 19:26

Goffin - Cuevas 1 @1,35
Sock - Jaziri 1 @1,25
Đoković - Kyrgios 1 @1,40
Pliškova - Muguruza 1 @1,55
Atletiko - Leverkusen 1 @1,70

6,22

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 15 mar 2017, 19:30

Civa je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:Zubac -9,5+ over starta vcrs i ako bude BO trebao bi dobiti 30+ minuta što je mislim dovoljno za prolaz

premier kladionica
A šta misliš paša o Wiggins under, Towns više, Horford više, E Gordon više, H Barnes više, Curry manje, D Colison više, PG više. To su onako neki parovi koji se meni sviđaju, pa ću još malo sačekati večeras kakav info. Šta ti misliš o njima? :thumbup:
wiggins ide na crowdera što je dobar matchup za tvoj under -iako je wiggins prangijaš klasični
Towns igra sjajno ali s druge strane je trenerski mag možda bude išao na udvajanje iako ga nitko od celticovi visoki ne može zaustaviti-i ja bi Townsa uzeo više,Gordon :thumbup: barnes :thumbup: Seth C. ne bi dirao jer wizardsi igraju veoma brzu košarku s puno posjeda i primaju poena,Colison :think: PG :thumbup:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 15 mar 2017, 19:54

branimir85 je napisao/la:
Civa je napisao/la:

premier kladionica
wiggins ide na crowdera što je dobar matchup za tvoj under -iako je wiggins prangijaš klasični
Towns igra sjajno ali s druge strane je trenerski mag možda bude išao na udvajanje iako ga nitko od celticovi visoki ne može zaustaviti-i ja bi Townsa uzeo više,Gordon :thumbup: barnes :thumbup: Seth C. ne bi dirao jer wizardsi igraju veoma brzu košarku s puno posjeda i primaju poena,Colison :think: PG :thumbup:
E hvala ti. Ako mi prođe ovo neko duplanje raspodijelit ću 2-3 tiketa, ako ne onda će bit jedan sa najsigurnijim mada što se Wigginsa tiče on je pao u formi i slab je na strani malo, pa ću ga ja ganjati ipak ako bude i ovaj jedan samo :pray:
Tako blizu, a tako daleko.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 15 mar 2017, 21:32

branimir85 je napisao/la:
Civa je napisao/la:

premier kladionica

Ispratio sam vas obojicu...ionako je slaba ponuda pa moram malo i NBA odograt pa kud puklo da puklo...samo nastavite s tipovima i bez ljutnje naravno ako ne prodje :thumbup: :mrgreen:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 mar 2017, 22:58

dallas - pachuca x2 @1.53kvota bet365
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 15 mar 2017, 23:12

PrinceofVeresija je napisao/la:Ispratio sam vas obojicu...ionako je slaba ponuda pa moram malo i NBA odograt pa kud puklo da puklo...samo nastavite s tipovima i bez ljutnje naravno ako ne prodje :thumbup: :mrgreen:
I ja sam pokupio ponešto pa ćemo vidjeti. Hvala obojici. :thumbup:

Chstal
Kontakt:

Post Postao/la Chstal » 15 mar 2017, 23:13

Evo mojih razmišljanja, pa ću podijeliti na više listića kombinacije:

K.Walker 25,5 ispod
M.Morris 12,5 ispod Washington
M.Morris 12,5 ispod Detroit
Butler 22,5 ispod

još mi se sviđa što su neki predložili

Harden 28,5 ispod
Zubac 9,5 preko

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 15 mar 2017, 23:15

Houston-La Lakers z2 235+ 1.85 kv
San Antonio-Portland h1 10.5 1,85 kv
Wawrinka-Nishioka h1 +4,5 kv 1,7

Od cijele ponude nocas,ova tri para su mi zapala za oko najvise. :D

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 16 mar 2017, 00:44

krmpotich je napisao/la: Vecina ovdje nista ne doprinosi sem sto blebece o zavjerama, ima li sanse da Rudar dobije Barcelonu...
:rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.