FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 03 feb 2017, 13:21

Kakve su ovo gluposti sa opremom... Smijurija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 feb 2017, 14:04

I Velez,evo i Celik svi krecu putem transparentnosti i iznose u javnost finansijske izvjestaje,visine transfera zele da steknu povjerenje navijaca samo kod nas evo 20 godina,bez izuzetaka niko....
Niti znas koliko ulazi u klub,niti koliki je budzet koliko ko daje uzima. ..kolika je transa grada ma nista. ...drzavna tajna yebo te sunce......
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2017, 14:13

Mislim da za ovaj Patrick nikada nije ni bilo u kombinaciji, mozda dezinformacija na FB. Da je od samog starta na sloboda.ba kada je objavljen dizajn pa preko prijateljskih gdje su nosili dresove preko presa jucer to da su ovo novi dresovi.

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 03 feb 2017, 14:20

solinas je napisao/la:I Velez,evo i Celik svi krecu putem transparentnosti i iznose u javnost finansijske izvjestaje,visine transfera zele da steknu povjerenje navijaca samo kod nas evo 20 godina,bez izuzetaka niko....
Niti znas koliko ulazi u klub,niti koliki je budzet koliko ko daje uzima. ..kolika je transa grada ma nista. ...drzavna tajna yebo te sunce......
Ovo je jedini pravi put za vracanje povjerenja navijača, dizanje kluba i pozitivne atmosfere u svakom smislu. Ali, @solinas moraš znati da ovo nama nije palo onako tek preko noći, hop i evo ga. Dvije i pol duge godine je trajala borba u pravom smislu te riječi protiv čitavog nakaradnog i mafijaškog sistema koji Bosna i Hercegovina ima. Ovi momci što su bili inicijator ovih promjena su trpjeli razne uvrede, prijetnje, smicalice, nerazumijevanje itd itd, kako ti momci tako i robijaši, svega je bilo, pa znaš i sam da se pucalo po navijačima ispred stadiona, znači haos. BBB su se borili i bojkotovali 6 godina da instaliraju ovakav sistem rada u klub i nisu uspjeli protiv mafije, i vratili su se na stadion, no nisu odustali od toga i dalje isto zahtjevaju. Nama je se poklopila i pobjeda ovog gospodina Kasumovića na izborima, jer da on nije pobjedio ja mislim da od ovog ne bi bilo ništa, bar još duže vrijeme, ali i za to su se građani i navijači izborili, glasanjem kontra SDA bagre koja nas pljačkala 20 godina. Poklopilo se i eto ga, krenulo, lagano dobijamo evropsko funkcionisanje nekog kluba u BiH i šire . Sretno vam i mijenjajte stvari .

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 03 feb 2017, 14:25

Convicts1988 je napisao/la:
solinas je napisao/la:I Velez,evo i Celik svi krecu putem transparentnosti i iznose u javnost finansijske izvjestaje,visine transfera zele da steknu povjerenje navijaca samo kod nas evo 20 godina,bez izuzetaka niko....
Ovo je jedini pravi put za vracanje povjerenja navijača, dizanje kluba i pozitivne atmosfere u svakom smislu. Ali, @solinas moraš znati da ovo nama nije palo onako tek preko noći, hop i evo ga. Dvije i pol duge godine je trajala borba u pravom smislu te riječi protiv čitavog nakaradnog i mafijaškog sistema koji Bosna i Hercegovina ima. Ovi momci što su bili inicijator ovih promjena su trpjeli razne uvrede, prijetnje, smicalice, nerazumijevanje itd itd, kako ti momci tako i robijaši, svega je bilo, pa znaš i sam da se pucalo po navijačima ispred stadiona, znači haos. BBB su se borili i bojkotovali 6 godina da instaliraju ovakav sistem rada u klub i nisu uspjeli protiv mafije, i vratili su se na stadion, no nisu odustali od toga i dalje isto zahtjevaju. Nama je se poklopila i pobjeda ovog gospodina Kasumovića na izborima, jer da on nije pobjedio ja mislim da od ovog ne bi bilo ništa, bar još duže vrijeme, ali i za to su se građani i navijači izborili, glasanjem kontra SDA bagre koja nas pljačkala 20 godina. Poklopilo se i eto ga, krenulo, lagano dobijamo evropsko funkcionisanje nekog kluba u BiH i šire . Sretno vam i mijenjajte stvari .
nema to kod nas ko inicirati i Fukare i Prijatelji su se prodali politici
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 feb 2017, 14:27

kakva politika?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 03 feb 2017, 14:36

Sariel je napisao/la:kakva politika?
Komunisticka
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 feb 2017, 14:38

katarakta je napisao/la:
Sariel je napisao/la:kakva politika?
Komunisticka
Eto kod njih je bila SDA pa su prosli samo tako :urnebes: ...Mada faraona ne mogu vise ni nacrtanog :puke:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 feb 2017, 14:42

e ako su komunisti onda uredu..
ko i đed,otac,dajdza amidza :urnebes: :tralala:

a evo i chinija :lol:
osjecam bice lud petak :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 feb 2017, 14:45

Kod nas nije SDA pa nas yebu 20 god.
Nema to ko kod nas.
Mozemo na pp,ovdje ako sta napises kontra fukara ili UG eto belaja.
Yebo im svima bog mater prodanu.
Kod nas Jasmin i partija vedre i oblace ako oni kazu da je mlijeko crno,velika vecina tuzlanskih ovcica samo bleje i klimaju glavom.
Kod nas kriju sve zivo.
Ne znamo ni kako UO funkcionise koliko i kako ce davati godisnje,nista.....
Dabogda se svi ne probudili ujutro. Amin

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 03 feb 2017, 14:47

joj kletvi jebote, gorices u 14 djehenemskih vatri mog mi boga solinas :lol:
**** im bog pa amin :urnebes: :rol: :rol:
na stranu ozbiljna je tema, al solinas je materemi neprevazidjen :urnebes:
:salut:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 03 feb 2017, 15:06

Solinaš je ljudina koja samo hoće da je bolje svima, iako je malo lud ovako kad poludi :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 03 feb 2017, 15:31

Dernu Boga u potpisu Allah :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 03 feb 2017, 15:35

solinas je napisao/la:
Kod nas nije SDA pa nas yebu 20 god.
Nema to ko kod nas.
Mozemo na pp,ovdje ako sta napises kontra fukara ili UG eto belaja.
Yebo im svima bog mater prodanu.
Kod nas Jasmin i partija vedre i oblace ako oni kazu da je mlijeko crno,velika vecina tuzlanskih ovcica samo bleje i klimaju glavom.
Kod nas kriju sve zivo.
Ne znamo ni kako UO funkcionise koliko i kako ce davati godisnje,nista.....
Dabogda se svi ne probudili ujutro. Amin
:clap: Nazalost je tako isto je to sranje i sda i sdp, ja se bojim samo da ovo nije opet mazanje ociju ljudima s ovom upravom novom al et vrijeme ce pokazat. A zna se kod nas da su svi i navijaci i UG prijatelji uz đasmina, kampanja je pokazala ko je ciji a i mnoge druge stvari.... :)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 feb 2017, 15:57

Jel' ovo praksa vecine klubova u Europi, ovo sto Velez i Celik objavljuju?
Nad tobom sunce najljepše sja

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 feb 2017, 16:08

pinoglavi je napisao/la:Jel' ovo praksa vecine klubova u Europi, ovo sto Velez i Celik objavljuju?
Prvo, mi nismo ni E od evrope.
Drugo,da vecina stvari se objavi.
Objavi se planirani budzet za sezonu,objavi se i koliko koji igrac zaradjuje,objavi se visina sponzorskog ugovora,
Oni klubovi koji posluju slicno Celiku sada,da objavljuju ovakve podatke svojim navijacima (uglavnom clanovima)ali i siroj javnosti.(Shalke Fenerbahce i td)
Objavljuje se redovno koliko je sezonskih,koliko pojedinacnih ulaznica prodano i koliki je prihod.
Za vecinu klubova se zna omjer prihoda i rashoda i kako su poslovali.....koliko clanova imaju.
Kod nas se ne zna nista.....
I opet se vratimo na pocetak,statut je racku,ovakav nacin poslovanja i egzistiranja.....
Nemamo nista niti ima naznaka promjenama.
Radujemo se malim stvarima,poput potpisivanha ugovora sa par juniora ili se radujemo jer postojimo jednostavno....sto bi u oba slucaja trebalo neupitno da se podrazumjeva....
Molim te ne vuci me za jezik,i ne brani neodbranjivo....Nama trebaju promjene,ovako ne ide jos dugo...Mislim da se obojica slazemo oko toga...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2017, 16:11

Ovo nije praksa ali bi bio red da se krene sa finansijskim izvjestajima na kraju svake godine, znaci 10 dana pred novu godinu ili nakon nove svi jaci klubovi u Evropi na svom sajtu dokument gdje sve pise gdje je sta otislo i odakle je sta doslo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 feb 2017, 16:17

Prilicno sam siguran da se ne objavljuje budzet i plate igracima. Bila bi pozeljna ta transparentnost u vidu izvjestaja svake sedmice/mjeseca, ali ako se dokazu (Europa i licenca) ne zamjerim kao sto nisam ni Azmiru.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 feb 2017, 16:25

pinoglavi je napisao/la:Prilicno sam siguran da se ne objavljuje budzet i plate igracima. Bila bi pozeljna ta transparentnost, ali ako se dokazu (Europa i licenca) ne zamjerim kao sto nisam ni Azmiru.
Ma objave sve zivo, za igrace ne navode pojedinacno ali navedu tacno u stotinama hiljada koliko je otislo novca na plate. Za transfere isto znaju objaviti dokumente koliko je doslo klubu procenta i novca od prodaje ili koliko je klub platio za igraca.

Dokumenti od 50-100 vrlo komplikovani, koje ne moze skontati neko kao mi ali vidi se da se to profesionalno odradi i u marku se zna na sta je otislo i gdje.
Ti izvjestaji su bili obaveza i Azmira, a i ovih sada, ne prema nama vec prema drzavi. A mi usput mozemo to skinuti kada postave na sajt i vidjeti.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 feb 2017, 16:34

Kako ce objaviti kad se ne zna ko pije ko placa!!! Racun blokiran transakcije idu preko fiktivnih firmi , porez se ne placa u vecini situacija idu pare na ruke ili kako je dogovoreno. Pa nemojte biti djeca

Za sve gore navedeno je kriv Jasmin zajedno s gradskom upravom jer on nista ne poduzima po pitanju transparentnosti ili po pitanju odgovornosti za nastalu situaciju.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, ASD, BosnianRahatluk, PitaKupusnjacaTZ, Proximic, schalke i 32 gosta.