FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mija
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mija » 03 okt 2012, 20:10

PACO NEKA TI DRAGI ALAH DZ.S. PODARI LIJEPI DZENET,jao kako me je ova vijest pogodila,boze boze
Muharemovicu odlazi iz Zelje

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 03 okt 2012, 20:13

Sa druge strane Osim pokazao da je veliki fudbalski znalac,kakvo ispustanje zvake iz usta na volej i pogodak Stanica kada je dobio crveni
sa jedne druge teme copy,ne mogu da vjerujem,da ga je tako potkacio :lol: :lol: :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 okt 2012, 20:14

santafe je napisao/la:28 utakmica u kupu bez poraza.
i opet ce neki reci slucajno a mozda i kupljeno
kolko :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 okt 2012, 20:32

Maloprije dosao sa utakmice. Dobra tekma, bas se lijepo uklopila u lijepo suncano popodne. Sto se tice navijanja, nijedan ruzan povik nije bio, i ko kaze drugacije laze. Svaka cast navijacima Slavije, na kraju su nas ispratili aplauzom, kao i kod treceg gola. Bilo je ta neka grupica "Sokola", njih 30tak mozda, i pjevali su neke svoje pjesme, bez ijednog ruznog povika. Svaka cast momci. Sto se tice ostalih navijaca, uglavnom su ismijavali svoje igrace i hvalili Zeljine. Bekric se do ovog gola nije ni vidio, ali hajde... Potez utakmice je bio kada je Stanic izasao zbog gluposti koju je napravio, i nesto pokazuje Osimu. Mislim da se do Dobrinje culo kad mu je Amar rekao: "MRS!!!". Au kakav je aplauz dobio za to. :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sto se tice same igre, Slavija je lijepo igrala na pocetku i tih nekih prvih 20tak minuta, kasnije su pali u kondiciji. Mi opet kao u Zenici, primili gol u 6tom minutu, ali kasnije smo sve odradili kako treba. Slavija je pogodila stativu i mozda je zasluzila jos jedan pogodak, ali smo i mi. 3:1 je realan rezultat sve u svemu. Uzeli smo ovo opet na misice, i lijepo smo igrali prilicno. Igraci Slavije kao i vecina timova ne moze da trci sa nasim igracima punih 90 minuta, a nasi momci pucaju od snage. Imam osjecaj da se igralo jos 90 minuta da bi onakvim intenzitetom igrali. U drugom poluvremenu su nas dobro stisli, a zato je kriv samo Stanic, jer smo igrali sa igracem manje. Poslije toga smo se malo oslobodili, uvezali 2,3 akcije i iz jedne takve zabili jedan lijep gol koji je nagradjen aplauzom, cak i navijacke grupe "Sokoli". Kasnije je sve bilo zezanje i jednom kad smo izvodili korner, nekakav covjek se dere: "Nemoj Bekricu vise molim te, nasi ne mogu da trce". :mrgreen: Nasmijao se Samir samo na to i dobio aplauz.

Treba napomenuti dobru igru Tomica, u onih 15-20 minuta je odigrao odlicno, i ne znam zasto ne igra vise. Momak je iznenadio sve svojom brzinom i pozrtvovanoscu. Nesto slicno kao Zolotic, koji je opet bio dobar. Adil je igrac utakmice, i odigrao je bez greske, osim nekog petljanja na kraju, ali hajde, necemo mu to zamjeriti. :) Nadam se da Vasiliceva povreda nije ozbiljna, iako je odmah trazio izmjenu.

Potez utakmice, kao sto sam vec rekao - Amarovo mrskanje Stanica. :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrav za Slaviju, treba reci da smo mi bili gori domacini na Grbavici, iako je ovo kup - utakmica.
Sport je lijek za tijelo i duh.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 03 okt 2012, 20:39

@storm
Kvesi nista nije bilo..jel je na radio receno da je prekid jer se kao Kvesa povrijedio..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 okt 2012, 20:40

Dobio je udarac i izgledalo je ozbiljno, ali je nastavio i trcao isto kao prije. Dobije on svaku utakmice po jedan onakav udarac, nista strasno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 okt 2012, 20:40

Ja brate ne znam gde si ti video neku dobru tekmu danas. :roll:
Po meni blagi ocaj utakmica,ali eto,mozda je moj kriterij za dobru utakmicu veci od vaseg,pa mi se nije svidelo ono sto sam video.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 okt 2012, 20:44

Devil je napisao/la:Ja brate ne znam gde si ti video neku dobru tekmu danas. :roll:
Po meni blagi ocaj utakmica,ali eto,mozda je moj kriterij za dobru utakmicu veci od vaseg,pa mi se nije svidelo ono sto sam video.
Pazi, ja sam vjerovatno subjektivan, jer je moj Zeljo dobio, ali ono je za nasu ligu sasvim dobra tekma. :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 okt 2012, 20:56

SarajlijaTM je napisao/la:
Sa druge strane Osim pokazao da je veliki fudbalski znalac,kakvo ispustanje zvake iz usta na volej i pogodak Stanica kada je dobio crveni
sa jedne druge teme copy,ne mogu da vjerujem,da ga je tako potkacio :lol: :lol: :lol:
da je ranije počeo s tim, možda bi sad od njega nešto i bilo :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Nikica

Post Postao/la Nikica » 03 okt 2012, 21:37

Dobra tekma, fakat je da mi nismo 4 godine u kupu izgubili ili ti 28 utakmica kupa ukupno što sam siguran da niko nikad neće stići, i još se tome ne nazire kraj, postavili smo rekorde koji će za veliku većinu naših ekipa biti nedostižne.
Majstor Karatea

Rios

Post Postao/la Rios » 03 okt 2012, 21:41

Cestitke Amaru i igracima na pobjedi i vec sad mogu reci prolasku u narednu rundu takmicenja u Kupu..Definitivno sad mozemo reci da smo izasli iz rezultatske krize,ako je i bilo uopste..Ne znam o kome se radi,ali vidim da je u pitanju mlad momak i navijac Zelje pa da mu predam rahmet..Nek mu Allah dz.s. podari lijepi dzennet..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 okt 2012, 22:12

R.I.P. PACO NEK TI JE LAHKA ZEMLJA BOSANSKA
Sarajevo ljubavi moja!

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 03 okt 2012, 22:46

[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 okt 2012, 23:05

slika

Prezentacija projektnog zadatka rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica, održana je danas u prostorijama Općine Novo Sarajevo. Pored domaćina, druženju su prisustvovali pomoćnik federalnog ministra za sport Adnan Džindo, predstavnici Zavoda za planiranje KS, predsjednik Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH Ivica Osim, Nihad Hodžić, koordinator za stadione i bezbijednost Fudbalskog saveza BiH, predstavnici Skupštine FK Željezničar Bakir Dautbašić i Ermin Pešto, potpredsjednik FK Željezničar Almir Gredić i trener glavni menadžer kluba s Grbavice Amar Osim.
Podršku cijelom projektu dao je i član Predsjedništva BiH Željko Komšić.
Predstavljen je osnovni koncept budućeg stadiona Grbavica, koji bi po projektnom zadatku trebao primati oko 20.000 gledalaca, a uređen po standardima FIFE i UEFE – K4, s posebnim naglaskom na sigurnosni aspekt.
Predsjednik Komiteta za normalizaciju Ivica Osim s ovim projektom upoznat će evropsku kuću fudbala koja bi u određenoj mjeri trebala participirati u realizaciji.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 03 okt 2012, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 okt 2012, 23:06

Klasično mazanje očiju.
DRUG NEBI TI PUNCA

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 okt 2012, 23:13

da hoće proć izbori da ne slušam sranja više :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 okt 2012, 23:14

pile87 je napisao/la:
lopta je napisao/la:danasnja pobijeda je za tebe, otisao je jedan veliki manijak ! neka ti dragi Allah dz.š. podari lijepi dzenet ! ADMIR PACO HRELJA R.I.P.
Jedan od nas sad svog Zelju gleda sa neba! Neka ti dragi Allah dz.š. podari lijepi dzenet.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 03 okt 2012, 23:14

sekac je napisao/la:R.I.P. PACO NEK TI JE LAHKA ZEMLJA BOSANSKA
Moze li mi neko reci sta se desilo ovom momku?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 03 okt 2012, 23:18

U zgradi Općine Novo Sarajevo danas je upriličena prezentacija projektnog zadatka rekonstrukcije i dogradnje stadiona Grbavica, koji će biti izgrađen po međunarodnim standardima, standardima FIFE i UEFE, kako bi se utakmice reprezentacije BiH, ali i fudbalskih klubova mogle igrati u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu.

Prezentaciji su prisustvovali, između ostalih, pomoćnik federalnog ministra za sport Adnan Džindo, predstavnici Zavoda za planiranje KS, predsjednik Komiteta za normalizaciju Fudbalskog saveza BiH Ivica Osim, Nihad Hodžić, koordinator za stadione i bezbijednost Fudbalskog saveza BiH, predstavnici Skupštine FK „Željezničar“ Bakir Dautpašić i Ermin Pešto, potpredsjednik FK Željezničar Almir Gredić, trener FK Željezničar Amar Osim, te načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo sa saradnicima.

Član predsjedništva BiH Željko Komšić, poslao je pismo podrške načelniku Općine Novo Sarajevo Nedžadu Koldži u kojem, između ostalog, ističe „ ovim putem želim da dam punu podršku ovoj inicijativi uz želju da se realizacija navedenog projekta ostvari u najskorije moguće vrijeme, te da je prezentacija idejnog rješenja sanacije i dogradnje stadiona samo jedan od početnih koraka do ostvarenja konačnog cilja moderne, funkcionalne i još ljepše „Doline ćupova“.

Sakib Oković, projektant firme „IDEA“ prezentirao je osnovni koncept budućeg stadiona Grbavica, koji bi po projektnom zadatku trebao biti kapaciteta po tribinama oko 20. 000 gledalaca, a uređen po standardima FIFE i UEFE – K4, s posebnim naglaskom na sigurnosni aspekt.“

Nakon prezentacije, prisutni su izrazili svoje zadovoljstvo, te dali konkretne prijedloge kada je u pitanju nastavak realizacije navedenog projekta. Ivica Osim, predsjednik Komiteta za normalizaciju NS/FS BiH istakao je da će današnju prezentaciju projektnog zadatka rekonstrukcije stadiona uputiti predstavnicima UEFE, koji su u jučerašnjoj posjeti Sarajevu istakli da su voljni pomoći ovakve i slične projekte, prenosi zvanična stranica Općine Novo Sarajevo.
FKŽ !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 03 okt 2012, 23:33

Ljudi tako mi je zao naseg druga Pace pa to nije normalno ako moze neko da se sjeti one sevdalinke koju jeon volio?
a neznam jeli neko gledao Hayat i naseg Ivicu molim te boze da jos 100 godina taj covjek zivi to je jedna gromada legenda ma pravi gospodar nase familije

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 26 gostiju.