AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Dame i gospodo samo Milan ovo može prirediti. Toliko o odbrani scudetta. Uhvatiti "voz" za LPa i puna kapa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Pa moraš biti baš loš da prokockaš ovo protiv ovakve rome.
Kakvo povlačenje nazad,koliko preglupih faulova,ne vjerujem
Kakvo povlačenje nazad,koliko preglupih faulova,ne vjerujem
Yebli te Vranks i De Ketelar u usta vise, vidis da ne znaju da ih yebes.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
E moj Pioli sve si ti kriv za ovo, kakva yebena tri stopera, sta se povlacis pic.ko jedna, protivnil ti nike opucao na go 80min i ti se povlacis i pruzas mu sansu, fujj
- Fantasista
- Kontakt:
Pu jbm vam sve retardirano
Naprave milion faulova u zadnjih 20 minuta i hrpu žutih kartona i ne uspiju pobjedu izvući, baš debilno, daj Bože da se i LP uhvati ovako.
Još uđe Gabbia da se ojačaju u branjenju prekida hahahah.
Umrlu Romu ne mogu dobiti, raspali se daBogda.
Još uđe Gabbia da se ojačaju u branjenju prekida hahahah.
Umrlu Romu ne mogu dobiti, raspali se daBogda.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 08 jan 2023, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ubacis CDK i zijanis haman tekmu....cccc....lik pokretni klozet...
Pioli pobijedio sam sebe. Dominiras čitavu utakmicu i vodiš 2:0 pa mijenjaš formaciju. Bravo majstore
Il Club più titolato al mondo!
Ma samo Pioli i niko drugi ke kriv za gubitak 2 boda , samo on
- muha milanez
- Kontakt:
Vazda nas ova formacija sa tri nazad pokopa. Bennacer je pola ove ekipe!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Fantasista
- Kontakt:
Bukvalno zadnja šansa za protivnika na utakmici i oni se postave kao da su na treningu, kakav užas.
Nije ovdje kriv golman CDK ili Vranxx jednostavno glupo povlacenje i zatvaranje utakmica. Dva prekida i dva gola toliko o tome da Milanu ne treba visok stoper i da Kalulu i Tomori mogu sve iznijeti kao stoperski par. Ali ovo je definitivno greska Piolija. Zatvorio utakmicu, promijenio formaciju i dao mrtvoj Romi loptu u noge. Sta je ocekivao ?
Tata je za penzije, pa Sebastiano yebeni Rossi sa 65 godina bi bolje branio!!!! Oba gola bi Majk odbranio. Poraz Piolija, gdje'š ovog malog Vranckxa ubacit, debilski faul na starom liscu.
Bilo koj šut po golu je opasnost dok Majka nema. Inter još cmizri kako su zijanili titulu jer je njihov rumun debil branio JEDNU utakmicu, a Handanović preostalih 37 kola. U nas ova yebena levatina brani makar trećinu svake sezone

Bilo koj šut po golu je opasnost dok Majka nema. Inter još cmizri kako su zijanili titulu jer je njihov rumun debil branio JEDNU utakmicu, a Handanović preostalih 37 kola. U nas ova yebena levatina brani makar trećinu svake sezone
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gabbia dobija šansu samo jer je Italijan, a od njega nikad ništa neće biti. Ovakvu nikakvu Romu ne dobiješ a imaš 2-0 svega 10 minuta prije kraja. Pioli treba da se javno izvine navijačima zbog ovih poteza.
Zaboraviti ovo brzo i okrenuti se sljedećim utakmicama. Nema puno vremena za kukanje.
I da, Milan igra bez golmana. Kakav panj je među stativama to je nevjerojatno.
Zaboraviti ovo brzo i okrenuti se sljedećim utakmicama. Nema puno vremena za kukanje.
I da, Milan igra bez golmana. Kakav panj je među stativama to je nevjerojatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa bio je Gabia visok al kakva korist kad ne znaju ko koga pokriva. Ne kontam zašto mijenjaš nesto sto funkcioniše čitavu utakmicu. A i ti Memaga živ bio de popusti malo je*o te CDK. Bas je on glavni krivac sto smo prosuli 2 boda.
Il Club più titolato al mondo!
3 mjeseca ljetos izgubise da ovo drvo dovedu i plus nas jos sad yebe. Salji gdje za saku oraha mamicu mu spicim i hodanje po terenu. Kakva su nam ljetna pojacanja dobra nam je i pozicija na tabeli. O zimski da i ne pricamo, citavi 500k je potroseno 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
tacno se pogube u sistemu sa 3 nazad. Nadam se da ovog vise nece biti. Doduse mister je tvrdoglav pa cemogledati ovako nesto opet
Enivej, svaka cast Theu na ovako dobrom izdanju
Enivej, svaka cast Theu na ovako dobrom izdanju
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet ćemo već u srijedu kako će ekipa da reaguju. Treba kup shvatiti ozbiljno, jer to je uz superkup jedina šansa za neki trofej.
Uveo četiri visoka igrača i opet ti igrač neometano šuta na gol. 
Al' ovdje nije problem ni u visini igrača koliko u generalno lošoj postavci kod branjenja prekida, nevjerovatno da se to još nikad nije korigovalo na treninzima.
Preglupo prosuti bodovi u utakmici gdje si protivnika nadigrao 85 minuta, ali očigledno ni prvi ni zadnji put ove sezone.
Al' ovdje nije problem ni u visini igrača koliko u generalno lošoj postavci kod branjenja prekida, nevjerovatno da se to još nikad nije korigovalo na treninzima.
Preglupo prosuti bodovi u utakmici gdje si protivnika nadigrao 85 minuta, ali očigledno ni prvi ni zadnji put ove sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.