posti se.tamam u 16 i 45slucajnost je napisao/la:ljudi vrijeme je hebes i forum i internet iddemo na kafu pa na tekmu

posti se.tamam u 16 i 45slucajnost je napisao/la:ljudi vrijeme je hebes i forum i internet iddemo na kafu pa na tekmu
Ko da si ga krehno na kladionicikatapult81 je napisao/la:Uh dobre kvote na Zvijezdu 3,55..ovo se ne smije ispustit
nece ti taj poslije ovoga iz mišije rupe izaći.Oprahnoge je napisao/la:Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna
seven je preminuo njegovo srce ovo nije moglo izdrzatiOprahnoge je napisao/la:Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna
nakon pregledanog snimka, nijedan gol zeljin nije regularan...Benjo_AFC86 je napisao/la:Jel bilo suđenje dobro , ili su 3 gola na čudne odluke sudija
Jedna jeste sigurno... a za ostale 4 nije siguran i moze a i ne mora se priznati.Oprahnoge je napisao/la:Sevene haj nam kaži,jel prešla liniju,bar jedna
Sta kazes nastimao nam Ivica faul na centru.. Pa dokle vise!!Tkanton je napisao/la:Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako
Znao sam da je nastimano... Pa, Ivice, valjal to uooci lijepog Bajrama?Tkanton je napisao/la:Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako
Slobodno se požali, znamo da su sva 4 gola neregularna. Nemoj da se ustručavaš, još vas pokrademo, još se ustručavate.Tkanton je napisao/la:Prvi gol na srecu, sut se odbi i golmana na raskoraku ufati, drugi izigrana akcija ali prije te akcije na centru nasi igrac oduzima loptu za kontro sudija svira faul za zelju i odatle je i krenula akcija, to je moja jedina primjedba na sudjenje... uglavnom nemojte se zavaravat nije zeljo dobar koliko smo mi losi... bolje su prosle godine igrali sigurnije nekako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.