Ako Bog da, tako i kod mene.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nije vam dobro.Nerminovic je napisao/la:Ako Bog da, tako i kod mene.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....![]()

1946
Tako je.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AlfredBorden
- Kontakt:
sad opet svi vole kapitena a gdje su bili u teskim danima, gdje?
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Ali koja rapsodija na 689. stranici. Aferim momci. 
I to virtual prvi napisao vijest.
Je li ziv?
I to virtual prvi napisao vijest.
Kapitenu ne zaslužujemo te.

- Consigliere
- Kontakt:
Joj, djecurlije...
Slavi se pozivanje igraca iz penzije (pa da je i bog) a niko nije zabrinut sto nam je jedan Kipra na prvoj prepreci syebao projekat podmladjivanja ekipe...
Slavi se pozivanje igraca iz penzije (pa da je i bog) a niko nije zabrinut sto nam je jedan Kipra na prvoj prepreci syebao projekat podmladjivanja ekipe...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Brate, volim Sea do neba ali je Spahic nesto...nesto...ne znam kako da kazem.Head je napisao/la:Nije vam dobro.Nerminovic je napisao/la:Ako Bog da, tako i kod mene.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....![]()
Jednostavno, pratim reprezentaciju otkad sam bio dijete i on je uvijek bio tu.
BackSpace United
BackSpace United
- AlfredBorden
- Kontakt:
Nadam se da će Spahić prihvatiti poziv i ovim putem molim čovjeka da mi oprosti za sve moje izjave
Spaha kakav god da si trebaš nam
P.S.
Samo da se i Ibričić ne vrati...
Spaha kakav god da si trebaš nam
P.S.
Samo da se i Ibričić ne vrati...
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
OCEKIVANO E SADA VEC IMAMO VECE SANSE PROTIV WALESA I BELGIJE ( SRETNO KAPITENU )
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- skyisthelimit
A ko kaze da ce se odazvati i zasto bi se odazvao.
I ko ce biti kapiten ?
I ko ce biti kapiten ?
15.10 - 15.06 ...
Valjda ni Safet nije toliko lud da ce pozvat covjeka a da ne prica s njim prije toga. Vjerovatno je Emir potvrdio da ce prihvatit. A takav patriota nece odbit svoju Bosnu i Hercegovinu kad je najpotrebnije. Nema sanse.skyisthelimit je napisao/la:A ko kaze da ce se odazvati i zasto bi se odazvao.
I ko ce biti kapiten ?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Valjda ni Safet nije toliko lud da ce pozvat covjeka a da ne prica s njim prije toga. Vjerovatno je Emir potvrdio da ce prihvatit. A takav patriota nece odbit svoju Bosnu i Hercegovinu kad je najpotrebnije. Nema sanse.skyisthelimit je napisao/la:A ko kaze da ce se odazvati i zasto bi se odazvao.
I ko ce biti kapiten ?
Nema veze.Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:
„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.
Selektor BiH Spahiću je saopćio i da kapiten ostaje Džeko, što je defanzivni igrač Bayer Leverkusena, kako kaže Sušić, „prihvatio sa odobravanjem, jer su veliki prijatelji“.
KAPITEN SE VRATIO!
@Virtu4l
BackSpace United
BackSpace United
Spahi je vaznija Bosna nego jedan selektor. I naravno da ce prihvatiti poziv i naravno da ce mu Dzeko iz postovanja dati opet kapitensku traku kao pravom lideru na terenu. Pa sta god Pape mislio o tome. 
Džeko će mu ko jaranu to ponudit, al od Spahe nebi bilo uredu da prihvati...mandraX je napisao/la:Edine znaš šta trebaš uradit' sa kapitenskom trakom sad.![]()
![]()
![]()
Spaha
Ma traka ili ne, zna se ko je kapiten. Neka ostane traka na ruci Edina, zna se ko je lider, kapiten i ko ima najveca muda. Traka je samo formalnost. Ali ako Edin ima obraza, ponudit ce mu. I volio bi da ponovo vidim Emira sa rukom na srcu za vrijeme himnu, ponosan do neba.

-
Nerminovic
- Kontakt:
Objasnio.Cartman je napisao/la:Ma traka ili ne, zna se ko je kapiten. Neka ostane traka na ruci Edina, zna se ko je lider, kapiten i ko ima najveca muda. Traka je samo formalnost. Ali ako Edin ima obraza, ponudit ce mu. I volio bi da ponovo vidim Emira sa rukom na srcu za vrijeme himnu, ponosan do neba.![]()
Bitno je da se vratio, ostalo se sve zna...ko je pravi kapiten i tako dalje.
BackSpace United
BackSpace United
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema vise aparata, nema vise ni lijeka, evo nam naseg kapitena
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ali kafa se uvijek može popiti.DonCorleone je napisao/la: Nema vise aparata, nema vise ni lijeka, evo nam naseg kapitena.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.