Ako Bog da, tako i kod mene.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....
Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
BackSpace United
Nije vam dobro.Nerminovic je napisao/la:Ako Bog da, tako i kod mene.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....![]()

Tako je.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AlfredBorden
- Kontakt:
UMRI SAFETE SUSICU!
I to virtual prvi napisao vijest.
- Consigliere
- Kontakt:
Slavi se pozivanje igraca iz penzije (pa da je i bog) a niko nije zabrinut sto nam je jedan Kipra na prvoj prepreci syebao projekat podmladjivanja ekipe...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Brate, volim Sea do neba ali je Spahic nesto...nesto...ne znam kako da kazem.Head je napisao/la:Nije vam dobro.Nerminovic je napisao/la:Ako Bog da, tako i kod mene.Amarinho je napisao/la:sin ce mi se ako bog da zvat Emir...
ako igrom slucaja bude kcerka, i ona ce se morat pridruzit s imenom Emir....![]()
Jednostavno, pratim reprezentaciju otkad sam bio dijete i on je uvijek bio tu.
BackSpace United
- AlfredBorden
- Kontakt:
Spaha kakav god da si trebaš nam
P.S.
Samo da se i Ibričić ne vrati...
[youtube][/youtube]
- skyisthelimit
I ko ce biti kapiten ?
Valjda ni Safet nije toliko lud da ce pozvat covjeka a da ne prica s njim prije toga. Vjerovatno je Emir potvrdio da ce prihvatit. A takav patriota nece odbit svoju Bosnu i Hercegovinu kad je najpotrebnije. Nema sanse.skyisthelimit je napisao/la:A ko kaze da ce se odazvati i zasto bi se odazvao.
I ko ce biti kapiten ?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Valjda ni Safet nije toliko lud da ce pozvat covjeka a da ne prica s njim prije toga. Vjerovatno je Emir potvrdio da ce prihvatit. A takav patriota nece odbit svoju Bosnu i Hercegovinu kad je najpotrebnije. Nema sanse.skyisthelimit je napisao/la:A ko kaze da ce se odazvati i zasto bi se odazvao.
I ko ce biti kapiten ?
Nema veze.Na pitanje da li će se Spahić odazvati na njegov poziv nakon što se oprostio od državnog dresa, Sušić je odgovorio:
„Hoće. Sve smo dogovorili. Zvao me uoči utakmice sa Kiprom i poželio mi sreću. Nakon što smo izgubili ja sam njega nazvao odmah i pitao ga da se vrati u reprezentaciju. Ostavio sam mu nekoliko dana da razmisli. Kontaktirali smo nekoliko puta i u subotu sve definitivno dogovorili. Dakle, Spahić će ponovo biti član reprezentacije BiH i bit će nam od velike koristi u narednim utakmicama kvalifikacija za EURO 2016. Bez njega naša odbrana je puno lošija, a i ova dva mlada stopera uz njega bolje igraju. Vidio sam to u meču sa Kiprom i zato sam odlučio ponovo pozvati Spahića“.
Selektor BiH Spahiću je saopćio i da kapiten ostaje Džeko, što je defanzivni igrač Bayer Leverkusena, kako kaže Sušić, „prihvatio sa odobravanjem, jer su veliki prijatelji“.
KAPITEN SE VRATIO!
@Virtu4l
BackSpace United
Džeko će mu ko jaranu to ponudit, al od Spahe nebi bilo uredu da prihvati...mandraX je napisao/la:Edine znaš šta trebaš uradit' sa kapitenskom trakom sad.![]()
![]()
![]()
Spaha
-
Nerminovic
- Kontakt:
Objasnio.Cartman je napisao/la:Ma traka ili ne, zna se ko je kapiten. Neka ostane traka na ruci Edina, zna se ko je lider, kapiten i ko ima najveca muda. Traka je samo formalnost. Ali ako Edin ima obraza, ponudit ce mu. I volio bi da ponovo vidim Emira sa rukom na srcu za vrijeme himnu, ponosan do neba.![]()
Bitno je da se vratio, ostalo se sve zna...ko je pravi kapiten i tako dalje.
BackSpace United
- DonCorleone
- Kontakt:
Nema vise aparata, nema vise ni lijeka, evo nam naseg kapitena
Ali kafa se uvijek može popiti.DonCorleone je napisao/la: Nema vise aparata, nema vise ni lijeka, evo nam naseg kapitena.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, addebisi, adrenaline323, ajaca, Alipasino, Alucard, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, antetokounmpo, aqarius, ArtemisFowl, AzRimiRzA, Balorda, bavarian_bk, bavariapivo, Beduin, Beli98, BiH26, BIHpatriota, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brokula, Burberry46, bvsic, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, Daduli, dariolovrinovic00, dark44, darker10, DeeWa, dena24, denza, DjaniTarik, doe182, drakemayelover, Drape, eaglebvb09, Edincapitano, EdinjoBos, Enigmaa, enobarca, exampLe., FerdinandF, Frankie, Fudo, GIBRA, Godfather, GoldenLilies, guillermo, Hajdeee, HalaMadrid, Hardzavi, HariTz, hljeb, hrustoni, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Imamkarbarum, Iniesta12, insimadop, Invincibles14, inzomni, J1897, James1987, jasmin10, JHam, JimmyPage, JohannWolfgang, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, Kylian, lakilone, Lavcina, ljevak, LjutaPaprika, Lokomotifa, lol89, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, mavi, Micron, MiranGlasnic, mirsonetz, Mocvara1991, Mumk63, Napapijri, NebeskaSila96, NeRi_K, nerkolfc, NEZALAGANJE, onajlikk, Principatus, prisonbreak, Rauber33, riki46, Rio12345, rio_Ferdy88, Riziko, RoadRunner85, rossonero85, samirr, SanaBosna, Saurman, Scholl, Shevko, Sheyi, ShojaStojan, skank, Soba, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, TETRAPAK, trunks1946, tuzlanskinacin, unavita, UnitedWA, Venom, visarionovich, WeekendOffender, Wilshere10, Wisey, zagorski, Zeka, Zeko87, zemuntrg, Zgemboo89, Zglavkar i 1064 gosta.