NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ibrisimovic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da nije Ibrisimovic za Konjodor, ne znam ko bi drugi bio
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
nije, on je otisao igratinebeskasila je napisao/la: ↑24 sep 2020, 12:30Da mu nije buraz a i on ako je otisao onda nam je klub obicni k
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Da li ga je klub pustio ili je sam otišao?
Mislim fol se boriš za PL, a igrači ti igraju turnire...
-
- Kontakt:
Eh samo da nam je jedini problem to što igrači igraju ,,vanredno,, al on je spreman momak ne treba se sikirat puno
Koliko vidim NSFBIH na skupštini neće razmatrati temu o vraćanju navijača na tribine, a prošle sedmice bilo rečeno da krajem septembra moze određeni broj navijača biti prisutan. Sad kad najviše trebamo ne daju nam
Koliko vidim NSFBIH na skupštini neće razmatrati temu o vraćanju navijača na tribine, a prošle sedmice bilo rečeno da krajem septembra moze određeni broj navijača biti prisutan. Sad kad najviše trebamo ne daju nam
-
- Kontakt:
Ma da je najspremniji kako se to dopusti.
On prima platu u Jedinstvu i ode u neko selo igrati turnir povrijedi se ko odgovara?
On prima platu u Jedinstvu i ode u neko selo igrati turnir povrijedi se ko odgovara?
-
- Kontakt:
Ne Amir nego Doksa. Lik za 10 kako ga gotivim. Čitao sam tekst, kako fina i otvoreno pričanebeskasila je napisao/la: ↑24 sep 2020, 06:42Iceplayer je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:57"Pratim naravno reprezentaciju. Više pratim šta se dešava u Jedinstvu. Bio sam u klubu u taj sjajan period ne tako davno, zaista je bilo fino. Šteta što se desilo šta se desilo, no ljudi su tako željeli".
Pamti pune tribine, navijačku pjesmu pod Borićima i nogometnu euforiju koja je tresla grad na Uni.
"Uh... To je bilo predivno. Opušteno se radilo, imali smo sjajnu ekipu i da su nas pustili tu polusezonu da se pripremimo na zimu i dovedemo dva igrača mi bismo bili ispred Veleža. Sigurno".
Armin Alagić ima čitav text na sportsport.
Gdje ima to
https://sportsport.ba/fudbal/bosanci-se ... imo/376504
I tako ulazi se u drugu sedmicu trenaznog procesa kako Čupo trenira a i dalje se ne zna ko je ni sta je..
Volim samo Jedinstvo Bihać
Nebitan lik neces nikad ni saznati
Ma nije poenta u tome hocemo li saznati ili ne, poenta je u tome sto ako se cuti za takvu neku banalnu stvar i ne govori se, sta onda da ocekujemo za neke druge stvari?
Volim samo Jedinstvo Bihać
Danas juniori trenirali sa prvim timom?
Vjerovatno je jos uvijek na probi ili ne moze dobiti papire, da je potpisao valjda bi nekako saznali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Realno neke informacije se kriju i previše, kuponi se uzimaju, dolaze donacije iz inostranstva međutim niko ništa a rečeno je da su pokrivene sve financije sto se tiče ovog djela sezone, a šta ćemo za iducu ( izbori ce proci, para od kupona nema toliko da pokriju sve, a od marta do juna moramo biti maximalni i svim segmentima).
Optimista sam, al nedostaje nekih stvari iz perioda 2013 kad smo se borili sa slobodom...
Optimista sam, al nedostaje nekih stvari iz perioda 2013 kad smo se borili sa slobodom...
-
- Kontakt:
Puno stvari nedostaje. Ali sto se tice financija u klubu to od nas niksd niko nece saznati dok postoji klub necemo znati ni koliko para je uslo ni koliko izasloBihachacbi je napisao/la: ↑25 sep 2020, 07:44Realno neke informacije se kriju i previše, kuponi se uzimaju, dolaze donacije iz inostranstva međutim niko ništa a rečeno je da su pokrivene sve financije sto se tiče ovog djela sezone, a šta ćemo za iducu ( izbori ce proci, para od kupona nema toliko da pokriju sve, a od marta do juna moramo biti maximalni i svim segmentima).
Ode Fadil Čizmić u Bratstvo Gračanica.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Bihachacbi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:03Eh samo da nam je jedini problem to što igrači igraju ,,vanredno,, al on je spreman momak ne treba se sikirat puno
Krizni štab RS je donio odluku da nema okupljanja na stadionu do polovine oktobra. Ne vidim razlog da se u prvoj federalnoj ne dopusti pošto i onako nema 600 gledalaca.
Ekipa koja nam uvijek moze uzeti bodove , ne znam kakvu ekipu da imamo ... Najvise se bojim ove utakmice, steta sto je domaca sa njima , ipak oni u proljetnoj polusezoni uvijek rucnu povuku .. Sutra ako pobjedimo a odigramo pravu utakmicu , daje mi vjeru da stvarno možemo biti prvi .... Sutra je jedna od bitnijih utakmica sezone, koja će donijeti prevagu , a drugi poraz zaredom kod kuće je ravan katastrofi...
Bihachacbi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 13:03Eh samo da nam je jedini problem to što igrači igraju ,,vanredno,, al on je spreman momak ne treba se sikirat puno
Krizni štab RS je donio odluku da nema okupljanja na stadionu do polovine oktobra. Ne vidim razlog da se u prvoj federalnoj ne dopusti pošto i onako nema 600 gledalaca.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, InatSilniBosanski, NeRi_K i 9 gostiju.