Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kakanj84 je napisao/la:Moze li mrtvi Singlton prebacit pleme mu ****
Ne rise, dijasporac.orbi je napisao/la:Ko od vas u Bosni ima Internet na mobitelu?
ibro koji je tebi k... večeras imaš pitanja stvarno...malo si zaostaoorbi je napisao/la:Jel se Švedska liga završila??
A.Davis (31.5)-2Evolution87 je napisao/la:hajmo raja skontat kakav dobitni veceras od camuga, red je da se dobije
Kume pucaj: Harden, Obrva, Lillard, B.Lopez više i Vučević manje i tvoj je novacEvolution87 je napisao/la:hajmo raja skontat kakav dobitni veceras od camuga, red je da se dobije
Eno na prijedlozima pa izaberi dobitneEvolution87 je napisao/la:hajmo raja skontat kakav dobitni veceras od camuga, red je da se dobije
Meni prije par dana kada sam igrao online uzelo porez.anonimni je napisao/la:Online nema, u poslovnici vjerovatno ima
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Evo tog listića od nedavno.anonimni je napisao/la:Čudno, ja i sad kad postavim uplatu i "odigram" tipove ne izbacuje mi porez, računajući da imam pare za uplatu na računu i svakako dobitak preko stoje, nisam probavao jer ipak nemam takvih dobitakaali sam i ovdje prije par dana čitao da ne uzima porez ovim što igraju ozbiljnije...
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.