Meni i dalje na odigrane tipove ne izbacuje porez sem onih 5%, je li do tog što nisam odigrao još ove NBA igrače, do tog što svakako ne mogu dobiti šta god odigram, pa stoje svakako nema

Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
wwin nema porez onaj stari.. preko xbona napunis i platis samo 5% prvi put na uplatu.. npr 20 km, uzmu ti marku i to je to..Lesnar je napisao/la:ima li u lutriji poreza preko stoje ?
313 je napisao/la:Schroder 12 od 14,5 za 8 minuta, bravo majstore, spavanje
Odlicna granica 11,5Kaunas je napisao/la:Majstor Schroder hladno preko
Jos Davis i Klay
Towns stao na 22NebeskaSila96 je napisao/la:Evo onako na prvubojler je napisao/la:Ajde ljudi nadjite fine igrace za veceras NBA da prvu put u zivotu ostanem gledat utakmice i pratit hahahah![]()
Gortat 11,5+
Davis 30,5+
Cousins 28,5+
Schroder 14,5+
Towns 22,5+
Thomas 23,5+
Turner 12,5+
Waiters 13,5+
Ibaka 14,5+
XbonPuma je napisao/la:Na koji nacin mogu uplatiti na novi wwin ? Ne da mi se tamo njoj diktirati bezobrazno korisnicko ime.
Uplatis na moj i onda ti prebacimPuma je napisao/la:Na koji nacin mogu uplatiti na novi wwin ? Ne da mi se tamo njoj diktirati bezobrazno korisnicko ime.
Naravno da ima, samo trebas odvojiti cirka sat vremena za analize. Ja znam vikendom uzeti 7,8 parova 2+ kvote 1,4-1,45 ili zp1+ 1,5-1,55. ganjam uglavnom lijeve lige ni slucajno lige 5. Prije ce doci zp1+ na Wisla-Legia po 1,50 nego Gladbach-Frankfurt po 1,30. Mislim, sve je relativno ali ako igram, izbjegavam male kvote...gojzerica je napisao/la:Ima li ovdje neko da fura samo 2+ ili zp1+, ima li uspjeha, keša?
Al ne da igra 20 parova, nego nekih 7-9 na uplatu ~10KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.