FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto mozete filozofirati, da ne kazem naprdivati. Uzivajte kad vam je Bog dao bez da mahanisete.
1946
Njemu je teren u Obarskoj San Siro.MirzaMuki je napisao/la:
Gledaj naseg crnje gdje igro![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Njemu je teren u Obarskoj San Siro.MirzaMuki je napisao/la:
![]()

Jao kiše kako pads, daj boze da se odigra utakmica u Visokom.Dosta vremena prođe,a ni jednu prijateljsku utajmicu nismo odigrali.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja nesto kontam da smo makar trebali jednu ili dvije kad skontas da su ekipe iz vrha odigrale vec par utakmica a odigrat ce jos..ali no sikiriki odigrat cemo 6,7 sve zajednoamypitar je napisao/la:Jao kiše kako pads, daj boze da se odigra utakmica u Visokom.Dosta vremena prođe,a ni jednu prijateljsku utajmicu nismo odigrali.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da ce se pokazati kao odlican potez jer nije bio toliko skup. Jos samo Ogi i golmanHead je napisao/la:

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jan 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zato će konkurenti ići u Antaliju.MortemHz je napisao/la:I ja nesto kontam da smo makar trebali jednu ili dvije kad skontas da su ekipe iz vrha odigrale vec par utakmica a odigrat ce jos..ali no sikiriki odigrat cemo 6,7 sve zajednoamypitar je napisao/la:Jao kiše kako pads, daj boze da se odigra utakmica u Visokom.Dosta vremena prođe,a ni jednu prijateljsku utajmicu nismo odigrali.

Sta je za sutra s utakmicom hoce biti tekstualni prenos gdje stream nece biti 100%
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- trunks1946
- Kontakt:
Vid Mehe ko svireAjax je napisao/la:Mislim da ce se pokazati kao odlican potez jer nije bio toliko skup. Jos samo Ogi i golmanHead je napisao/la:
![]()

orde del male

- trunks1946
- Kontakt:
Ma Meho ce se pokazati kao veliki dobitak imam takav osjecaj od pocetka vec. Samo neznam kako ce iko u Premijer ligi moci da zaustavi Alispahica, Stojceva, Okica i Benku istovremeno. Jos ako Velkoski zaigra u prvih 11 sa Benkom pa nema te dvojice stopera koja mogu da zaustave ovu dvojicu igraca istovremeno ovdje. A ni Stojceva i Alispahica u sredini terena. Tu je jos odlicni Radovac. Pa Duljevic iz drugog plana. Mada fali jos jedan stoper i golman za neci jaci rezultat u europe league.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 30 jan 2015, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Polako, polako... sve ovo jako fino izgleda ovako na oko, ali da vidimo kako će to izgledati na terenu.Ajax je napisao/la:Ma Meho ce se pokazati kao veliki dobitak imam takav osjecaj od pocetka vec. Samo neznam kako ce iko u Premijer ligi moci da zaustavi Alispahica, Stojceva, Okica i Benku istovremeno. Jos ako Velkoski zaigra u prvih 11 sa Benkom pa nema te dvojice stopera koju mogu da zaustave ovu dva igraca istovremeno. A ni Stojceva i Alispahica u sredini terena. Tu je jos Radovac. Pa Duljevic iz drugog plana. Mada fali jos jedan stoper i golman za neci jaci rezultat u evropi.
Bilo je utakmica kada su protivnici zaustavljali i Okića, Stojčeva, Duljevića, Velkoskog .... kako će to biti sa ovom dvojicom to niko ne zna. Ali i ja se nadam da ih neće moći zaustaviti.

@hilmo
Samo nije bilo Benke i Alispahica. Sve je jasno ovdje to je kvalitet vise za ovu ligu i to ce se i pokazati. Dodaj jos odlicnog trenera. Problem je golman i jos jedan iskusni drugi/treci stoper samo to. Po meni bi Ogi bio odlican. Steta sto je onaj Savic potpisao za Watford i on je bio dobar. Sarajevo ce napadati a drugi timovi ce probati da se odbrane sto ce biti jako tesko jer Sarajevo nema dva, tri dobra igraca nego sedam, osam a to je nemoguce sve zaustaviti. Samo problem bi mogao biti tanka odbrana protiv protivnika u evropa ligi odnosno u kvalifikacijama za ligu prvaka ili evropa ligu.
Samo nije bilo Benke i Alispahica. Sve je jasno ovdje to je kvalitet vise za ovu ligu i to ce se i pokazati. Dodaj jos odlicnog trenera. Problem je golman i jos jedan iskusni drugi/treci stoper samo to. Po meni bi Ogi bio odlican. Steta sto je onaj Savic potpisao za Watford i on je bio dobar. Sarajevo ce napadati a drugi timovi ce probati da se odbrane sto ce biti jako tesko jer Sarajevo nema dva, tri dobra igraca nego sedam, osam a to je nemoguce sve zaustaviti. Samo problem bi mogao biti tanka odbrana protiv protivnika u evropa ligi odnosno u kvalifikacijama za ligu prvaka ili evropa ligu.
Re: Odg: FK Sarajevo
Do evropske lige ima bruka vremena.Ima ljetni prelazni rok gdje je ponuda mnogo veca.Ja opet kazem bolje ne zuriti da gresku ne napravimo.Sa Dupovcem i Tatkom odraditi prvenstvo, a sad razmisljati i pikirati igraca za Evrope.Ajax je napisao/la:@hilmo
Samo nije bilo Benke i Alispahica. Sve je jasno ovdje to je kvalitet vise za ovu ligu i to ce se i pokazati. Dodaj jos odlicnog trenera. Problem je golman i jos jedan iskusni drugi/treci stoper samo to. Po meni bi Ogi bio odlican. Steta sto je onaj Savic potpisao za Watford i on je bio dobar. Sarajevo ce napadati a drugi timovi ce probati da se odbrane sto ce biti jako tesko jer Sarajevo nema dva, tri dobra igraca nego sedam, osam a to je nemoguce sve zaustaviti. Samo problem bi mogao biti tanka odbrana protiv protivnika u evropa ligi.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:GaroMirzaMuki je napisao/la:
![]()
Vi sad zanimljivi ili ste cak umislili da ste smijesni sa ovim bolesnim nazivima? Kontate da je kul naseg igraca vrijedjati?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos se ovaj lafo cudi, ko da je Kouadio tu odnedavno, a momak vec godinu u klubu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako je imao bilo kakvu namjeru to definitivno nije bila da vrijedja Kouadia ili bilo koga iz crne rase. Jednostavno kad ovde kazes garo, crnjo to je normalno manje vise jer se zna da niko sa tim nema namjeru uvrijediti nekoga, za razliku od sta ja znam Britanije gdje kad se takve rijeci izgovaraju zna se da imaju za cilj da nekoga i uvrijede. Isto ko kad ovde kazes za nekog da je "vlasina", zna se da je to pogrdno, ali kad tamo neki svabo nekog Srbina nazove vlasinom niko se na to ne pali jer zna da to ne u principu predstavlja nista. (bezveze navodim primjer, ne znam ni kako mi ovo pade napametSarajlijc@ je napisao/la:MortemHz je napisao/la:GaroMirzaMuki je napisao/la:
![]()
Vi sad zanimljivi ili ste cak umislili da ste smijesni sa ovim bolesnim nazivima? Kontate da je kul naseg igraca vrijedjati?

1946
http://nk-osijek.hr/vijesti/32/aganspah ... ejvanovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Poceo je dobro

Poceo je dobro

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Proximic i 20 gostiju.