FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos se ovaj lafo cudi, ko da je Kouadio tu odnedavno, a momak vec godinu u klubu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ako je imao bilo kakvu namjeru to definitivno nije bila da vrijedja Kouadia ili bilo koga iz crne rase. Jednostavno kad ovde kazes garo, crnjo to je normalno manje vise jer se zna da niko sa tim nema namjeru uvrijediti nekoga, za razliku od sta ja znam Britanije gdje kad se takve rijeci izgovaraju zna se da imaju za cilj da nekoga i uvrijede. Isto ko kad ovde kazes za nekog da je "vlasina", zna se da je to pogrdno, ali kad tamo neki svabo nekog Srbina nazove vlasinom niko se na to ne pali jer zna da to ne u principu predstavlja nista. (bezveze navodim primjer, ne znam ni kako mi ovo pade napametSarajlijc@ je napisao/la:MortemHz je napisao/la:GaroMirzaMuki je napisao/la:
Gledaj naseg crnje gdje igro![]()
![]()
Vi sad zanimljivi ili ste cak umislili da ste smijesni sa ovim bolesnim nazivima? Kontate da je kul naseg igraca vrijedjati?
1946
http://nk-osijek.hr/vijesti/32/aganspah ... ejvanovic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Poceo je dobro

Poceo je dobro
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Znam ja dobro drug kad je on dosao niko nije vrijedjao momka za tvoju informacijuSarajlijc@ je napisao/la:Jos se ovaj lafo cudi, ko da je Kouadio tu odnedavno, a momak vec godinu u klubu.
nazoves nekog garom i crnjom i nisi?
Otidji sutra na utakmicu pa ga pitaj jel mu lijepo
Jadna majkoFairBet je napisao/la:nazoves nekog garom i crnjom i nisi?
Hajde sta morališete po temi, kao eto čovjek mislio ozbiljno rasistički. Nema komšija, pa bi se međusobno svađali, umjesto da uživate u lijepim danima.
Ahmad Kalassi, fudbaler FK Sarajevo, u anketi portala "syrian-soccer.com" proglašen za najboljeg sirijskog desnog beka za 2014. godinu.

Sarajevo ljubavi moja.
sonpenn je napisao/la:Ahmad Kalassi, fudbaler FK Sarajevo, u anketi portala "syrian-soccer.com" proglašen za najboljeg sirijskog desnog beka za 2014. godinu.![]()
![]()
Zadnja izmjena: MirzaMuki, dana/u 30 jan 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Baš me zanima po kojim kriterijima 
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Tarik Handžić ponovo na Koševu
Dosadašnji junior Željezničara, Tarik Handžić, nakon uspješne polusezone provedene na Grbavici vratio se u redove FK Sarajevo.
Mladi napadač rođen u Travniku, karijeru je započeo u Radniku iz Donjeg Vakufa da bi prije tri godine stigao u FK Sarajevo. Ipak, početkom ove sezone, preselio je u redove ljutog rivala gdje je bio jedan od najboljih igrača Plavih sa 10 golova, uključujući onaj u gradskom derbiju.
Handžić je prošao i omladinske reprezentativne selekcije BIH (U-15, U-17, U-19), a posredstvom svoga menadžera Haseta Tirića postigao je dogovor o povratku u bordo tim.
Hvala našoj novoj filijali na pomoći.
Dosadašnji junior Željezničara, Tarik Handžić, nakon uspješne polusezone provedene na Grbavici vratio se u redove FK Sarajevo.
Mladi napadač rođen u Travniku, karijeru je započeo u Radniku iz Donjeg Vakufa da bi prije tri godine stigao u FK Sarajevo. Ipak, početkom ove sezone, preselio je u redove ljutog rivala gdje je bio jedan od najboljih igrača Plavih sa 10 golova, uključujući onaj u gradskom derbiju.
Handžić je prošao i omladinske reprezentativne selekcije BIH (U-15, U-17, U-19), a posredstvom svoga menadžera Haseta Tirića postigao je dogovor o povratku u bordo tim.
Hvala našoj novoj filijali na pomoći.
al bas
uzivajte, imat cete i zasta da uzivate
svakog dana u svakom pogledu!
uzivajte, imat cete i zasta da uzivate
A jbt

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da je nekako prespavati do 1. marta 
zar bi htio da prespavas neke stvarirevolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta
Da je kako ubrzati te stvariBenko je napisao/la:zar bi htio da prespavas neke stvarirevolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta![]()
Pyro is not a crime !
ubi ova neizvjesnost i iscekicanjeBenko je napisao/la:zar bi htio da prespavas neke stvarirevolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NazorUso, Terreasilver i 23 gosta.