Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

jasmin10
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la jasmin10 » 07 jul 2014, 00:23

ti idi slobodno ako si resila :zviz:
[youtube][/youtube]

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 07 jul 2014, 01:04

Reci joj more da nju jooš vooliim, za zlu je sudbu, svoooooooooju ne kriviiiiiiiiiiim
Ja te volim, volim Željo..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 jul 2014, 10:36

Ima li neko da ide na Internacionalni Univerzitet u Travniku ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 07 jul 2014, 11:40

Šteta u BiH od poplava procijenjena na negdje oko 4 milijarde KM :eh:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 jul 2014, 11:43

Nitro je napisao/la:Slobodno iskomentarišite novi avatar. :beba:
Jen Selter :ljepota:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 07 jul 2014, 15:25

ja finog vremena za spremanje septembarskih rokova
A.F.C. Bournemouth!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 07 jul 2014, 17:42

Bukowski je napisao/la:Eh ovako, momci...

Ne znam kako, zašto i od koga je krenula priča da sam ja bolestan, kritično, da umirem, i ne znam šta...stvarno ne znam. Znam samo da to nisam bio ja, a ne vjerujem ni da je to bila ona. ;)

Neko je raširio tu priču s mog profila, i ovdje, a kako vidim i na fb, jer vidim da pojedinci tvrde da im je moja djevojka dala te informacije. A ne vidim zašto bi oni lagali. Dakle, LAŽ !

Vi meni vjerujte ako hoćete, ako ne, Bože moj. Znam da je teško povjerovati, ne znam bih li i sam to mogao. Vjerovatno bih i sam ismijao situaciju, zgražavao se nad ovim, i mislio da se neko samo neslano našalio sa mnom. Ali, vjerujte mi, nije tako. Jedini prevaren, izigran i ismijan ovdje sam ja. Nekome je očito dosadno u životu, pa je odlučio pokušati uništiti moj život. To kažem, jer on to nije razglasio samo ovdje, na forumu. On je to razglasio i na drugim mjestima, na kojima to mnogi vide. A sve to koristeći moj identitet.

Zamislite da je to došlo do moje majke?? Kako bi žena reagovala? Toliko lud da to rizikujem, nisam. Ali, nekog očito nije bilo briga ni za moju mamu, ni za moju sestru, ni za tu moju djevojku. Uradio je to zbog nekih svojih bolesnih ciljeva, i gazio preko mrtvih da ih ostvari...

Opet kažem, vjerujte mi ako hoćete, ali ovo sve proteklih dana, a pritom mislim na cijelo vrijeme pod novim nickom, manje više, je laž ! Podlo smišljena od nekog trećeg. Ova priča o njenoj trudnoći, ova priča o mojoj komi, o predsmrtnom stanju, sve je to glupost. Jer, mrtav čovjek ne piše, zar ne?

Uostalom, sve i da je tako, zar bi ona imala vremena pisati s vama ovdje? Zašto bi uopšte ona išla sa mnom? Ja imam svoju porodicu. I molim vas, ne zamjerite mi ovo, jer sam bio nemoćan da učinim bilo šta.

Nakon ovoga se vjerovatno povlačim s foruma, jer, ne mogu biti siguran da neko neće ponovo ovakvo nešto napraviti. Pozdravljam svu normalnu raju, a vi momci prosudite, je li @raul - zakon mogao biti ovoliko jadan, i "šaliti se" na ovakav način. Baš ja to da radim?

Pozdav, prijatelji.
Eh, ovako nakon sto je krenula ona tema Stari forumasi, ja sam se dao u potragu nekih starih postova, i sada neke stvari ne mogu da povezem, pa volio bih da neko to objasni. Zapravo, cini mi se da su i neki postovi brisani.

Ovako,interesuje me:

Je li Raul stvarno dobio dijete ili ne? I da li su sa ovog nicka Bukowski pislala dva lica, prvo neko ko je izmisljao price, a nakon toga javlja se na istog nicka Raul i kaze kako je sve ovo izmisljotina, nista mi nije jasno :hmmmmm:

Na kraju cini mi se da je Raul curu optuzio za ono pricu o tome kako je trudna, da je to ona sve izmislila :roll:

Neka neko (ako zna vise) pojasni, sta je jos bilo, volio bih da znam gdje je Raul danas i njegova cura Likica(cini mi se da je tako zvao).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 07 jul 2014, 18:41

joj jarane nebitno, fkt nebitna tema, nebitan lik :crazy:
šta je bilo? neko na spottedu objavio sliku koju je on dao, raja našla ko je, ispostavilo se da cura ima dugo momka, nekakvog iz jablanice (ćemina raja :lol: ) i eto.. kasnije ga svi ovdje "izgazali", jer nije mali broj onih kojima je "prodao" priču, a mi se solidarisali s njim određeno vrijeme..
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 jul 2014, 18:44

Ja sam se najvise solidarisao :crazy: Mislim frajer fakat postoji to sam saznao sve, e sad da li je lagao za djevojku to ne znam. Ostalo nije lagao.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 07 jul 2014, 18:47

Ma znam i ja da postoji, al' pitaj sve gojzericu, uostalom, eno lik napisa na onoj tamo temi, da priča liči iz lektire za engleski jezik, a ako znaš neke stvari o njemu, skontat ćeš :tralala:
Ima jedna mala caka..piše kao ima fizičke poteškoće, ne može svezati pertle (gluho bilo nije se s tim zaje*avat), a onda kaže da ima se's 5 puta sedmično :yawn:
Pa toliko ne bi izdrž'o u dugoj vezi ni jedan poprilično fizički nadmoćan lik :mrgreen: (em dosadi rutina, em nema se volje vazda)
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jul 2014, 19:15

ZahaKING je napisao/la:Ma znam i ja da postoji, al' pitaj sve gojzericu, uostalom, eno lik napisa na onoj tamo temi, da priča liči iz lektire za engleski jezik, a ako znaš neke stvari o njemu, skontat ćeš :tralala:
Ima jedna mala caka..piše kao ima fizičke poteškoće, ne može svezati pertle (gluho bilo nije se s tim zaje*avat), a onda kaže da ima se's 5 puta sedmično :yawn:
Pa toliko ne bi izdrž'o u dugoj vezi ni jedan poprilično fizički nadmoćan lik :mrgreen: (em dosadi rutina, em nema se volje vazda)
Ma ima onaj jedan kosarkas, lik igrao u NBA-u a nije pertle znao svezati. Tako da je moguce imati ses i ne znati vezati pertle.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 07 jul 2014, 19:26

znati i moći :roll: :mrgreen:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jul 2014, 19:41

ZahaKING je napisao/la:znati i moći :roll: :mrgreen:
Pa nije mogao, isti problem valjda, samo sam se ja pogresno izrazio :D
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jul 2014, 19:41

Ja sam njemu dao i broj mob. i on mi poslao jednom poslao poruku (bajram čestitao) i ja mu nisam nikad odgovorio, nisam imao kredita. :mrgreen:

Bio je fina raja, to sad šta je radio ne znam. Znam da me je tsd njegova cura molila da oca zamolim da uči da se probudi. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 07 jul 2014, 19:43

Unofficialpage je napisao/la:Ja sam njemu dao i broj mob. i on mi poslao jednom poslao poruku (bajram čestitao) i ja mu nisam nikad odgovorio, nisam imao kredita. :mrgreen:

Bio je fina raja, to sad šta je radio ne znam. Znam da me je tsd njegova cura molila da oca zamolim da uči da se probudi. :mrgreen:
s njegovog profila ili s njenog :lol: :lol:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 07 jul 2014, 19:48

ZahaKING je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Ja sam njemu dao i broj mob. i on mi poslao jednom poslao poruku (bajram čestitao) i ja mu nisam nikad odgovorio, nisam imao kredita. :mrgreen:

s njegovog profila ili s njenog :lol: :lol:
S njegovog :mrgreen: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 jul 2014, 21:05

slika

:kafa:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 07 jul 2014, 21:55

Tribalian je napisao/la:slika

:kafa:
ovo se malo kurc.is da si otisao tamo :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 jul 2014, 21:57

[youtube][/youtube]
Messi Messi nece da ti škodi :lol: :rol: :urnebes:
Zadnja izmjena: samirr, dana/u 07 jul 2014, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 jul 2014, 23:00

[youtube][/youtube]

Gdje je drustvo za pjesme ?

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []