Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Slobodno iskomentarišite novi avatar. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
kakav komentar očekuješ? xpNitro je napisao/la:Slobodno iskomentarišite novi avatar.
A.F.C. Bournemouth!
Svršeparajućirambo16 je napisao/la:kakav komentar očekuješ? xpNitro je napisao/la:Slobodno iskomentarišite novi avatar.
Going on up to a spirit in the sky...
Nitro je napisao/la:Slobodno iskomentarišite novi avatar.

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
jojj..ovi likovi što čekaju ovako ko na ovom gifu da im neka treba pokaže "nešto" su mi najjači xd ne kontam kakvo je to zadovoljstvo xd
A.F.C. Bournemouth!
Sad kad Zahaking vidi ovo ..rambo16 je napisao/la:jojj..ovi likovi što čekaju ovako ko na ovom gifu da im neka treba pokaže "nešto" su mi najjači xd ne kontam kakvo je to zadovoljstvo xd
- samo_lijevo
- Kontakt:
evo da nastavim tradiciju
nikada u zivotu nisam cuo ovu pjesmu,nisam ni sada poslusao,ali da mi se Jasmin ne zahmeti evo ja cu postaviti Sabana.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako tu nisi cuo nikad, ja mislio ti iskusni alkos 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
ja sam jednom prepozn'o curu iz sarajeva na omegleu, s politickih je nauka...srednja zalost na kameri, a kad se obuče kim kardašianNarin je napisao/la:Sad kad Zahaking vidi ovo ..rambo16 je napisao/la:jojj..ovi likovi što čekaju ovako ko na ovom gifu da im neka treba pokaže "nešto" su mi najjači xd ne kontam kakvo je to zadovoljstvo xd
jel istina @sarajlijice da bariš onu plavku?
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- samo_lijevo
- Kontakt:
od Sabana znam Mihajlo i onu podjoh u veliki grad.Sarajlijc@ je napisao/la:Kako tu nisi cuo nikad, ja mislio ti iskusni alkos
Cuj da Saban slusam.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
ti idi slobodno ako si resila
Reci joj more da nju jooš vooliim, za zlu je sudbu, svoooooooooju ne kriviiiiiiiiiiim
Ja te volim, volim Željo..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ima li neko da ide na Internacionalni Univerzitet u Travniku ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Šteta u BiH od poplava procijenjena na negdje oko 4 milijarde KM 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Evolution87
- Kontakt:
Jen SelterNitro je napisao/la:Slobodno iskomentarišite novi avatar.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Eh, ovako nakon sto je krenula ona tema Stari forumasi, ja sam se dao u potragu nekih starih postova, i sada neke stvari ne mogu da povezem, pa volio bih da neko to objasni. Zapravo, cini mi se da su i neki postovi brisani.Bukowski je napisao/la:Eh ovako, momci...
Ne znam kako, zašto i od koga je krenula priča da sam ja bolestan, kritično, da umirem, i ne znam šta...stvarno ne znam. Znam samo da to nisam bio ja, a ne vjerujem ni da je to bila ona.
Neko je raširio tu priču s mog profila, i ovdje, a kako vidim i na fb, jer vidim da pojedinci tvrde da im je moja djevojka dala te informacije. A ne vidim zašto bi oni lagali. Dakle, LAŽ !
Vi meni vjerujte ako hoćete, ako ne, Bože moj. Znam da je teško povjerovati, ne znam bih li i sam to mogao. Vjerovatno bih i sam ismijao situaciju, zgražavao se nad ovim, i mislio da se neko samo neslano našalio sa mnom. Ali, vjerujte mi, nije tako. Jedini prevaren, izigran i ismijan ovdje sam ja. Nekome je očito dosadno u životu, pa je odlučio pokušati uništiti moj život. To kažem, jer on to nije razglasio samo ovdje, na forumu. On je to razglasio i na drugim mjestima, na kojima to mnogi vide. A sve to koristeći moj identitet.
Zamislite da je to došlo do moje majke?? Kako bi žena reagovala? Toliko lud da to rizikujem, nisam. Ali, nekog očito nije bilo briga ni za moju mamu, ni za moju sestru, ni za tu moju djevojku. Uradio je to zbog nekih svojih bolesnih ciljeva, i gazio preko mrtvih da ih ostvari...
Opet kažem, vjerujte mi ako hoćete, ali ovo sve proteklih dana, a pritom mislim na cijelo vrijeme pod novim nickom, manje više, je laž ! Podlo smišljena od nekog trećeg. Ova priča o njenoj trudnoći, ova priča o mojoj komi, o predsmrtnom stanju, sve je to glupost. Jer, mrtav čovjek ne piše, zar ne?
Uostalom, sve i da je tako, zar bi ona imala vremena pisati s vama ovdje? Zašto bi uopšte ona išla sa mnom? Ja imam svoju porodicu. I molim vas, ne zamjerite mi ovo, jer sam bio nemoćan da učinim bilo šta.
Nakon ovoga se vjerovatno povlačim s foruma, jer, ne mogu biti siguran da neko neće ponovo ovakvo nešto napraviti. Pozdravljam svu normalnu raju, a vi momci prosudite, je li @raul - zakon mogao biti ovoliko jadan, i "šaliti se" na ovakav način. Baš ja to da radim?
Pozdav, prijatelji.
Ovako,interesuje me:
Je li Raul stvarno dobio dijete ili ne? I da li su sa ovog nicka Bukowski pislala dva lica, prvo neko ko je izmisljao price, a nakon toga javlja se na istog nicka Raul i kaze kako je sve ovo izmisljotina, nista mi nije jasno
Na kraju cini mi se da je Raul curu optuzio za ono pricu o tome kako je trudna, da je to ona sve izmislila
Neka neko (ako zna vise) pojasni, sta je jos bilo, volio bih da znam gdje je Raul danas i njegova cura Likica(cini mi se da je tako zvao).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.