Znam ja dobro drug kad je on dosao niko nije vrijedjao momka za tvoju informacijuSarajlijc@ je napisao/la:Jos se ovaj lafo cudi, ko da je Kouadio tu odnedavno, a momak vec godinu u klubu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
nazoves nekog garom i crnjom i nisi?
Otidji sutra na utakmicu pa ga pitaj jel mu lijepo
Jadna majkoFairBet je napisao/la:nazoves nekog garom i crnjom i nisi?
Hajde sta morališete po temi, kao eto čovjek mislio ozbiljno rasistički. Nema komšija, pa bi se međusobno svađali, umjesto da uživate u lijepim danima.
Ahmad Kalassi, fudbaler FK Sarajevo, u anketi portala "syrian-soccer.com" proglašen za najboljeg sirijskog desnog beka za 2014. godinu.

Sarajevo ljubavi moja.
sonpenn je napisao/la:Ahmad Kalassi, fudbaler FK Sarajevo, u anketi portala "syrian-soccer.com" proglašen za najboljeg sirijskog desnog beka za 2014. godinu.![]()
![]()

Zadnja izmjena: MirzaMuki, dana/u 30 jan 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Baš me zanima po kojim kriterijima 

-
- Kontakt:
Tarik Handžić ponovo na Koševu
Dosadašnji junior Željezničara, Tarik Handžić, nakon uspješne polusezone provedene na Grbavici vratio se u redove FK Sarajevo.
Mladi napadač rođen u Travniku, karijeru je započeo u Radniku iz Donjeg Vakufa da bi prije tri godine stigao u FK Sarajevo. Ipak, početkom ove sezone, preselio je u redove ljutog rivala gdje je bio jedan od najboljih igrača Plavih sa 10 golova, uključujući onaj u gradskom derbiju.
Handžić je prošao i omladinske reprezentativne selekcije BIH (U-15, U-17, U-19), a posredstvom svoga menadžera Haseta Tirića postigao je dogovor o povratku u bordo tim.
Hvala našoj novoj filijali na pomoći.
Dosadašnji junior Željezničara, Tarik Handžić, nakon uspješne polusezone provedene na Grbavici vratio se u redove FK Sarajevo.
Mladi napadač rođen u Travniku, karijeru je započeo u Radniku iz Donjeg Vakufa da bi prije tri godine stigao u FK Sarajevo. Ipak, početkom ove sezone, preselio je u redove ljutog rivala gdje je bio jedan od najboljih igrača Plavih sa 10 golova, uključujući onaj u gradskom derbiju.
Handžić je prošao i omladinske reprezentativne selekcije BIH (U-15, U-17, U-19), a posredstvom svoga menadžera Haseta Tirića postigao je dogovor o povratku u bordo tim.
Hvala našoj novoj filijali na pomoći.

al bas
uzivajte, imat cete i zasta da uzivate
svakog dana u svakom pogledu!

uzivajte, imat cete i zasta da uzivate

A jbt

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Da je nekako prespavati do 1. marta 

zar bi htio da prespavas neke stvarirevolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta

Da je kako ubrzati te stvariBenko je napisao/la:zar bi htio da prespavas neke stvarirevolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta![]()

Pyro is not a crime !
ubi ova neizvjesnost i iscekicanjeBenko je napisao/la:zar bi htio da prespavas neke stvarirevolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta![]()

Re: Odg: FK Sarajevo
Ok. Mada ako postoji mogucnost da se sada angazuje neki super stoper ne treba to propustiti. Jer nikad nemozes sigurno tvrditi da ce biti naljeto neki odlican transfer. Trebao bi a ne mora. A igrati samo da dvojicom stoper sve utakmicu u prvenstu i kvalifikacijama neznam iskreno dali je to najpametnije. Po meni su potrebna barem trojica kvalitetnih. A i kroz prvenstvo imas vremena da ih uigras svu trojicu.amypitar je napisao/la:Do evropske lige ima bruka vremena.Ima ljetni prelazni rok gdje je ponuda mnogo veca.Ja opet kazem bolje ne zuriti da gresku ne napravimo.Sa Dupovcem i Tatkom odraditi prvenstvo, a sad razmisljati i pikirati igraca za Evrope.Ajax je napisao/la:@hilmo
Samo nije bilo Benke i Alispahica. Sve je jasno ovdje to je kvalitet vise za ovu ligu i to ce se i pokazati. Dodaj jos odlicnog trenera. Problem je golman i jos jedan iskusni drugi/treci stoper samo to. Po meni bi Ogi bio odlican. Steta sto je onaj Savic potpisao za Watford i on je bio dobar. Sarajevo ce napadati a drugi timovi ce probati da se odbrane sto ce biti jako tesko jer Sarajevo nema dva, tri dobra igraca nego sedam, osam a to je nemoguce sve zaustaviti. Samo problem bi mogao biti tanka odbrana protiv protivnika u evropa ligi.
Hoces jedan haha ili hoces dva buahaha
http://www.dodaj.rs/?1i/dr/vIhdeup/9701 ... 571110.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa desna gornji red: Prudnjikov, Bajić, Slagalo, Barnjak, Nedić, Kuprešanin,Donji red sa desna: Puhalek , Vidaković, Suljagić, Varupa, Raičković.
evo jedna slika nisam siguran koja bi ovo mogla biti godina 90-91....ili mozda 89god.
Bas me zanima gdje su ovi ljudi sada, za par njih znam al dosta njih neznam gdje su....recimo Prudnjikov, Bajic, Nedic, Kupresanin, Puhalek.
Jos mi je par stvari palo na pamet koje me zanimaju a to su dali neko moze da se sjeti ili nadje sa kim smo odigrali zagnju utakmicu do rata, rezultat i sastav koji je bio...eto ako nekome nije mrsko da malo trazi i googla, a mozda neko i zna bez trazenja.
Isto tako me zanima zna li neko nasu juniorsku generaciju recimo 91-92god pred sami rat koja je bila. Al da se proba sjetiti bas svih igraca juniora koji su tu bili. Ne zelim samo da mi neko napise neznam sad neke koje i ja znam da su ostali tu u ratu i igrali za voljeni klub, zanimaju me bas ako neko zna sve juniore koju su bili tada u klubu. Za Repuha i te nase momke koji su ostali u klubu znam...ali dali neko moze da se sjeti jos nekih koju su bili a otisli (pobjegli) a da sam kasnije cuo za njih da su postali neki igraci.
Sa desna gornji red: Prudnjikov, Bajić, Slagalo, Barnjak, Nedić, Kuprešanin,Donji red sa desna: Puhalek , Vidaković, Suljagić, Varupa, Raičković.
evo jedna slika nisam siguran koja bi ovo mogla biti godina 90-91....ili mozda 89god.
Bas me zanima gdje su ovi ljudi sada, za par njih znam al dosta njih neznam gdje su....recimo Prudnjikov, Bajic, Nedic, Kupresanin, Puhalek.
Jos mi je par stvari palo na pamet koje me zanimaju a to su dali neko moze da se sjeti ili nadje sa kim smo odigrali zagnju utakmicu do rata, rezultat i sastav koji je bio...eto ako nekome nije mrsko da malo trazi i googla, a mozda neko i zna bez trazenja.
Isto tako me zanima zna li neko nasu juniorsku generaciju recimo 91-92god pred sami rat koja je bila. Al da se proba sjetiti bas svih igraca juniora koji su tu bili. Ne zelim samo da mi neko napise neznam sad neke koje i ja znam da su ostali tu u ratu i igrali za voljeni klub, zanimaju me bas ako neko zna sve juniore koju su bili tada u klubu. Za Repuha i te nase momke koji su ostali u klubu znam...ali dali neko moze da se sjeti jos nekih koju su bili a otisli (pobjegli) a da sam kasnije cuo za njih da su postali neki igraci.
ado-hz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, kanarinac, Najprvi, nedimmmm1337, PeppermintSA, pjankesarajevo, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, Sinfoc1986 i 95 gostiju.