FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MirzaMuki
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MirzaMuki » 30 jan 2015, 22:25

Sarajlijc@ je napisao/la:Jos se ovaj lafo cudi, ko da je Kouadio tu odnedavno, a momak vec godinu u klubu.
Znam ja dobro drug kad je on dosao niko nije vrijedjao momka za tvoju informaciju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

FairBet

Post Postao/la FairBet » 30 jan 2015, 22:29

nazoves nekog garom i crnjom i nisi?
Otidji sutra na utakmicu pa ga pitaj jel mu lijepo

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 30 jan 2015, 22:33

FairBet je napisao/la:nazoves nekog garom i crnjom i nisi?
Otidji sutra na utakmicu pa ga pitaj jel mu lijepo
Jadna majko

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 30 jan 2015, 23:04

Hajde sta morališete po temi, kao eto čovjek mislio ozbiljno rasistički. Nema komšija, pa bi se međusobno svađali, umjesto da uživate u lijepim danima.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 30 jan 2015, 23:11

Ahmad Kalassi, fudbaler FK Sarajevo, u anketi portala "syrian-soccer.com" proglašen za najboljeg sirijskog desnog beka za 2014. godinu. :zviz: :zviz: :zviz:
Sarajevo ljubavi moja.

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 30 jan 2015, 23:14

sonpenn je napisao/la:Ahmad Kalassi, fudbaler FK Sarajevo, u anketi portala "syrian-soccer.com" proglašen za najboljeg sirijskog desnog beka za 2014. godinu. :zviz: :zviz: :zviz:
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 30 jan 2015, 23:17

Zadnja izmjena: MirzaMuki, dana/u 30 jan 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 30 jan 2015, 23:18

Baš me zanima po kojim kriterijima :lol:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jan 2015, 23:19

Tarik Handžić ponovo na Koševu

Dosadašnji junior Željezničara, Tarik Handžić, nakon uspješne polusezone provedene na Grbavici vratio se u redove FK Sarajevo.

Mladi napadač rođen u Travniku, karijeru je započeo u Radniku iz Donjeg Vakufa da bi prije tri godine stigao u FK Sarajevo. Ipak, početkom ove sezone, preselio je u redove ljutog rivala gdje je bio jedan od najboljih igrača Plavih sa 10 golova, uključujući onaj u gradskom derbiju.

Handžić je prošao i omladinske reprezentativne selekcije BIH (U-15, U-17, U-19), a posredstvom svoga menadžera Haseta Tirića postigao je dogovor o povratku u bordo tim.

Hvala našoj novoj filijali na pomoći. :kafa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 30 jan 2015, 23:28

al bas :D
uzivajte, imat cete i zasta da uzivate :mrgreen: svakog dana u svakom pogledu!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jan 2015, 23:50

A jbt :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 31 jan 2015, 00:04

Da je nekako prespavati do 1. marta :)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 31 jan 2015, 00:07

revolt je napisao/la:Da je nekako prespavati do 1. marta :)
zar bi htio da prespavas neke stvari :bale: :bale:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 31 jan 2015, 00:17

Benko je napisao/la:
Da je kako ubrzati te stvari :D
Pyro is not a crime !

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 31 jan 2015, 00:22

Benko je napisao/la:
ubi ova neizvjesnost i iscekicanje :mrgreen:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 31 jan 2015, 00:25

Sabura braco, sabura :D
Ti si opet šampion !

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 31 jan 2015, 00:33

amypitar je napisao/la:
Ajax je napisao/la:@hilmo
Samo nije bilo Benke i Alispahica. Sve je jasno ovdje to je kvalitet vise za ovu ligu i to ce se i pokazati. Dodaj jos odlicnog trenera. Problem je golman i jos jedan iskusni drugi/treci stoper samo to. Po meni bi Ogi bio odlican. Steta sto je onaj Savic potpisao za Watford i on je bio dobar. Sarajevo ce napadati a drugi timovi ce probati da se odbrane sto ce biti jako tesko jer Sarajevo nema dva, tri dobra igraca nego sedam, osam a to je nemoguce sve zaustaviti. Samo problem bi mogao biti tanka odbrana protiv protivnika u evropa ligi.
Do evropske lige ima bruka vremena.Ima ljetni prelazni rok gdje je ponuda mnogo veca.Ja opet kazem bolje ne zuriti da gresku ne napravimo.Sa Dupovcem i Tatkom odraditi prvenstvo, a sad razmisljati i pikirati igraca za Evrope.
Ok. Mada ako postoji mogucnost da se sada angazuje neki super stoper ne treba to propustiti. Jer nikad nemozes sigurno tvrditi da ce biti naljeto neki odlican transfer. Trebao bi a ne mora. A igrati samo da dvojicom stoper sve utakmicu u prvenstu i kvalifikacijama neznam iskreno dali je to najpametnije. Po meni su potrebna barem trojica kvalitetnih. A i kroz prvenstvo imas vremena da ih uigras svu trojicu.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 31 jan 2015, 01:29

Hoces jedan haha ili hoces dva buahaha

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 31 jan 2015, 01:37

http://www.dodaj.rs/?1i/dr/vIhdeup/9701 ... 571110.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Sa desna gornji red: Prudnjikov, Bajić, Slagalo, Barnjak, Nedić, Kuprešanin,Donji red sa desna: Puhalek , Vidaković, Suljagić, Varupa, Raičković.

evo jedna slika nisam siguran koja bi ovo mogla biti godina 90-91....ili mozda 89god.
Bas me zanima gdje su ovi ljudi sada, za par njih znam al dosta njih neznam gdje su....recimo Prudnjikov, Bajic, Nedic, Kupresanin, Puhalek.

Jos mi je par stvari palo na pamet koje me zanimaju a to su dali neko moze da se sjeti ili nadje sa kim smo odigrali zagnju utakmicu do rata, rezultat i sastav koji je bio...eto ako nekome nije mrsko da malo trazi i googla, a mozda neko i zna bez trazenja.

Isto tako me zanima zna li neko nasu juniorsku generaciju recimo 91-92god pred sami rat koja je bila. Al da se proba sjetiti bas svih igraca juniora koji su tu bili. Ne zelim samo da mi neko napise neznam sad neke koje i ja znam da su ostali tu u ratu i igrali za voljeni klub, zanimaju me bas ako neko zna sve juniore koju su bili tada u klubu. Za Repuha i te nase momke koji su ostali u klubu znam...ali dali neko moze da se sjeti jos nekih koju su bili a otisli (pobjegli) a da sam kasnije cuo za njih da su postali neki igraci.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 31 jan 2015, 01:39

ado-hz je napisao/la:slika

Sa desna gornji red: Prudnjikov, Bajić, Slagalo, Barnjak, Nedić, Kuprešanin,Donji red sa desna: Puhalek , Vidaković, Suljagić, Varupa, Raičković.

evo jedna slika nisam siguran koja bi ovo mogla biti godina 90-91....ili mozda 89god.
Bas me zanima gdje su ovi ljudi sada, za par njih znam al dosta njih neznam gdje su....recimo Prudnjikov, Bajic, Nedic, Kupresanin, Puhalek.

Jos mi je par stvari palo na pamet koje me zanimaju a to su dali neko moze da se sjeti ili nadje sa kim smo odigrali zagnju utakmicu do rata, rezultat i sastav koji je bio...eto ako nekome nije mrsko da malo trazi i googla, a mozda neko i zna bez trazenja.

Isto tako me zanima zna li neko nasu juniorsku generaciju recimo 91-92god pred sami rat koja je bila. Al da se proba sjetiti bas svih igraca juniora koji su tu bili. Ne zelim samo da mi neko napise neznam sad neke koje i ja znam da su ostali tu u ratu i igrali za voljeni klub, zanimaju me bas ako neko zna sve juniore koju su bili tada u klubu. Za Repuha i te nase momke koji su ostali u klubu znam...ali dali neko moze da se sjeti jos nekih koju su bili a otisli (pobjegli) a da sam kasnije cuo za njih da su postali neki igraci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”