FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Uf kad vidim ovako mlade ljude da umiru rahmet mu dusu od starog Manijaka.Sta bi bolestan ili sta.
...
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 05 okt 2012, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Edituj post, ovo je javni forum, nema potrebe da se ovdje piše o tuđim mukama. Javi čovjeku na pp i to je to.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
sjecam se jedne situacije od prije 10tak godina... mozda ima i 15...
nakon pobjede nad komsijama, Paco, neka mu je rahmet dusi, na Bistriku onaj minibus sto vozi za Mahmutovac, cijeli prekrio Zeljinom zastavom, i tako minibus vozio...
mnogo je volio Zelju, kada bih ga sreo bilo gdje, odmah bi mi na pamet pao Zeljo, Jug, Grbavica.
tuga brate...
nakon pobjede nad komsijama, Paco, neka mu je rahmet dusi, na Bistriku onaj minibus sto vozi za Mahmutovac, cijeli prekrio Zeljinom zastavom, i tako minibus vozio...
mnogo je volio Zelju, kada bih ga sreo bilo gdje, odmah bi mi na pamet pao Zeljo, Jug, Grbavica.
tuga brate...
- champions1921
Sudbina je ponekad okrutna.. Tek kada se ovako nesto desi shvatimo koliko ima bitnijih stvari od onih oko kojih se 99% vremena nerviramo i sikiramo.. Sinoc sam saznao sta i zbog cega se desilo i iako nisam licno poznavao Admira jos uvjek mi nakav kamen stoji u stomaku i neda mi da prestanem misliti o ovom momku i toj tuznoj zivotnoj prici.. Ja ovu pjesmu ne mogu slusati jer me podsjeca na jednog mog havera koji je takodjer mlad preselio.. Ovo nam je svima opomena..
Njegovoj porodici i prijateljima zelim puno sabura a Admiru vjecni rahmet..
Njegovoj porodici i prijateljima zelim puno sabura a Admiru vjecni rahmet..
BUDI ŽELJO !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
hoce li biti slucajno prenosa sutra zeljo-rudar? volio bih da pogledam 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Blek_Stena
- Kontakt:
Nema direktan prenos, imas snimak na ZDF-u negdje oko ponocijovanmaksimovic je napisao/la:hoce li biti slucajno prenosa sutra zeljo-rudar? volio bih da pogledam
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
[youtube][/youtube]jovanmaksimovic je napisao/la:hoce li biti slucajno prenosa sutra zeljo-rudar? volio bih da pogledam
DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
@UnKnownBA Predpostavljam da si blokirao privatne poruke.. Poslao sam ti jucer jednu.. Off je ali provjereno znam da mu mozes pomoci ako ti nesto znaci,.
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 okt 2012, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nemoj tako bagrcavi, dobra je vesna 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ima na mojatv prenos ko ima,a ko nema valjda ce izletiti kakav stream
Sutra opet teska utakmica za momke, a i za nas koji cemo gledati preko tv-a. Kao i prosla tekma bice puno muke ali moraju jos izdrzati ovu utakmicu i MANIJACI se vracaju na svetu stranu aBd.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
ma ja mislim da se radnik nece ponoviti jedna lagano dobivena utakmica . njima je sve ispod 3 gola razlike uspjeh i dajte malo optimizma. sretno zeljoParanoja je napisao/la:Sutra opet teska utakmica za momke, a i za nas koji cemo gledati preko tv-a. Kao i prosla tekma bice puno muke ali moraju jos izdrzati ovu utakmicu i MANIJACI se vracaju na svetu stranu aBd.
- Bata_Barata
- Kontakt:
R.I.P. Admir Paco Hrelja !
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Lijepo bi bilo danas vidjeti da Benjo zabije ...da se počasti i nagradi sa jednim golom za onako dobru i kvalitetnu duel igru u zenici...moramo natrpati ove levate ,madrfakr.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' i danas pred praznim tribinama ili ce pak biti uz navijace?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jos danas pred praznom Dolinom,sljedeca tekma pred punom Dolinom...Omerbavarac je napisao/la:Jel' i danas pred praznim tribinama ili ce pak biti uz navijace?
Danas uzeti tri boda protiv Rudara i onda otici na pauzu koja ce dobro doci igracima da se oporave od povreda i nakon toga napasti u finisu jesenjeg dijela sezone kako bi isti zavrsili sta sto manjim zaostatkom za komisijama, no mozda ih cak i prestignemo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Da li se moze pogledati utakmica u nekom kaficu u Sarajevu???
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sve nam ide na ruku trenutno, 1:0, 0:1, 0:1...
Ajde Zeljo pobijedi, bodove donesi, nocas nesto lijepo, treba da se desi... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Adnan33, doncarlo, WeekendOffender i 20 gostiju.