Sabinho je napisao/la:Pljus pljus
heheheheeh

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:Pljus pljus
Tako jeHordeBL je napisao/la:Boze Dragi kakav posao radi ova uprava...pa ovo je nevjerovatno. Potpisujemo igrace i 6 mjeseci prije isteka starog ugovora , plate su na vrijeme i ne kasne ni minute...dugovi otplaceni (ostao samo dug prema poreznoj koji cemo izmiriti u toku ove god na 3 rate)...dovode se igraci koji vrijede (sada tu skontajte koliko im se mora "ispod stola" dati , plus plata). Ovo je ostvarenje nasih snova. Ostaje jos titula ..sto da ne i dupla kruna a onda iduce sezone uci u grupe EL. Uglavnom kako rekoh ovo je ostvarenje sna svakog bordo bolesnika![]()
![]()
Radovac po meni ima najveci potencijal i moze se prodati za najvece pare ako bude postepeno napredovao. Duljevic vrijedi bar 2 x 750.000 eura i neka iskesiraju toliko iliBenko je napisao/la:750000 eura je smijesno... duljevic ima potencijal veci i od radovca i cimija uz dobar rad sa njim
TOOOOO !!Head je napisao/la:Ivan produzio.
amidzaTan je napisao/la:Dovesti Vranjesa i Kelavu i nista ne prodavati do kraja sezone, Dupovcu produziti ugovor da bi mogli ozbiljnije pare uzeti na kraju sezone za njega to bi bio po meni najidealniji scenario!!!
Ajax je napisao/la:Radovac po meni ima najveci potencijal i moze se prodati za najvece pare ako bude postepeno napredovao. Duljevic vrijedi bar 2 x 750.000 eura i neka iskesiraju toliko iliBenko je napisao/la:750000 eura je smijesno... duljevic ima potencijal veci i od radovca i cimija uz dobar rad sa njim![]()
Velika prednost Sarajeva je da ne ovisi toliko o transferima kao drugi klubovi pa da moraju prodati ispod cijene. Meni se ta cifra cini malo za Duljevica. Ako Sarajevo odigra dobro kvalifikacije svi ti igraci ce vrijediti jos vise a posebno ako dogura do grupa evropa lige. Druga stvar bi bila ako bi imali nekog slicnog igraca kao sto je Duljevic u rezervi kojega mogu kupiti za puno manje pare. Samo mislim da takvih igraca nema trenutno u Premijer ligi.HordeBL je napisao/la:Sve si u pravu ali ne zaboravi da su ovo nasi pocetci. Moramo probiti led sa jednim transferom koji bi bio blizu milion eura...poslije toga , nema vise price. Znaci ...Cimi , radovac...po 1,5 mil eura...i tako u nedogled. Vidjeces da ce vrlo brzo i Mihojevic i Andjusic postici takve cifre
Trenutno korisnika/ca: juka55, perodeformero i 62 gosta.