FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Neko napravi stream... Zar je tako tesko?
UEFA ono, UEFA ovo. Oni i jesu upropastili za moj ukus fudbal, ovo danas nema nista zajednicko sa onim od prije 30 i vise godina, ustvari od kada je nastala Liga Prvaka u danasnjem formatu. U engleskoj nikada ne mogu da osjetim taj navijacki žar kao ranije. Danas gledam utakmicu Chelsea i place mi se. U engleskoj ukoliko ustanes sa svoje stolice da malo navijas, dolaze ti dva redara i tjeraju te da sjednes. Zar to zelis kod sebe? Njemacka je druga prica, oni imaju posebnu navijacku kulturu (svaki skoro stadion im ima poprilicno veliku stajacu tribinu), iako ima pojedinih ultras ekipa. Pirotehnika je druga stvar, o tome je tesko razgovarati, ali nikome nebi trebala UEFA bit bog i batina, iako jeste, a u evropskim utakmicama ima pravo kaznjavati posto je to njeno takmicenje. Smatram da je pirotehnika najljepsi navijacki dekor (petarde i topovski u manjoj mjeri).
Mene nerviraju pojedinci upravo na ovoj temi kada kategoricno tvrde da jedino mi i nasi susjedi sa Balkana palimo baklje i niko vise i da svi ostali smatraju to primitivnim i zaostalim, kada to nije istina i onda tvrde da ce se bez toga na cudesan nacin povecati broj publike na stadionu. Nece, prvenstveno bi infrastruktura kod nas podigla posjetu na veci nivo, a onda i bolji fudbal. Ali nemojte vise o ovome kada znate da ni admini na ovoj stranici ne vole kada se prica o navijacima, ja sam iznio svoj stav i pokusao ga obrazloziti.
Mene nerviraju pojedinci upravo na ovoj temi kada kategoricno tvrde da jedino mi i nasi susjedi sa Balkana palimo baklje i niko vise i da svi ostali smatraju to primitivnim i zaostalim, kada to nije istina i onda tvrde da ce se bez toga na cudesan nacin povecati broj publike na stadionu. Nece, prvenstveno bi infrastruktura kod nas podigla posjetu na veci nivo, a onda i bolji fudbal. Ali nemojte vise o ovome kada znate da ni admini na ovoj stranici ne vole kada se prica o navijacima, ja sam iznio svoj stav i pokusao ga obrazloziti.
Hajde ba taj stream zar moramo moliti svaku utakmicu
http://veetle.com/index.php/channel/vie ... a4c2353f1b" onclick="window.open(this.href);return false;
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Hvala. Ti si BogMEGABASS je napisao/la:http://veetle.com/index.php/channel/vie ... a4c2353f1b
kralj siMEGABASS je napisao/la:http://veetle.com/index.php/channel/vie ... a4c2353f1b
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI
njemačka je uzor kako treba da bude, uostalom, kao i u svemu ostalom. stadioni prelijepi i prepuni, imaš navijačke tribine sa organizovanim grupama, tribine za obične ljude, masovna gostovanja na svakoj utakmici, u većini klubova su navijači direktno involvirani u upravama...tu i tamo i bakljade i incidente da ne bude nezanimljivoAnelZ je napisao/la:UEFA ono, UEFA ovo. Oni i jesu upropastili za moj ukus fudbal, ovo danas nema nista zajednicko sa onim od prije 30 i vise godina, ustvari od kada je nastala Liga Prvaka u danasnjem formatu. U engleskoj nikada ne mogu da osjetim taj navijacki žar kao ranije. Danas gledam utakmicu Chelsea i place mi se. U engleskoj ukoliko ustanes sa svoje stolice da malo navijas, dolaze ti dva redara i tjeraju te da sjednes. Zar to zelis kod sebe? Njemacka je druga prica, oni imaju posebnu navijacku kulturu (svaki skoro stadion im ima poprilicno veliku stajacu tribinu), iako ima pojedinih ultras ekipa. Pirotehnika je druga stvar, o tome je tesko razgovarati, ali nikome nebi trebala UEFA bit bog i batina, iako jeste, a u evropskim utakmicama ima pravo kaznjavati posto je to njeno takmicenje. Smatram da je pirotehnika najljepsi navijacki dekor (petarde i topovski u manjoj mjeri).

Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 06 okt 2012, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala vam, ali zahvalite ovom momku, Adinu, on ovo pravi, ja samo našao prije vas
NAPRIJED LJOŽE

NAPRIJED LJOŽE
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
kakva je ovo oprema Rudara, iz 4548. p.n.e., a golman brani u majici običnoj 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jel vi imate ton?MEGABASS je napisao/la:Hvala vam, ali zahvalite ovom momku, Adinu, on ovo pravi, ja samo našao prije vas![]()
NAPRIJED LJOŽE

Ekstra igramo dosad,lijepo,tecno od noge do noge...
Trebaš samo instalirati novu verziju veetle i trebao bi imati ton !NEZALAGANJE je napisao/la:Jel vi imate ton?MEGABASS je napisao/la:Hvala vam, ali zahvalite ovom momku, Adinu, on ovo pravi, ja samo našao prije vas![]()
NAPRIJED LJOŽE
TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hvala!MEGABASS je napisao/la:Trebaš samo instalirati novu verziju veetle i trebao bi imati ton !NEZALAGANJE je napisao/la:Jel vi imate ton?MEGABASS je napisao/la:Hvala vam, ali zahvalite ovom momku, Adinu, on ovo pravi, ja samo našao prije vas![]()
NAPRIJED LJOŽE
ja sad skin'o taj Veetle TV i opet mi nema tona 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Moguće je i da je do ovog momka što pravi streamanonimni je napisao/la:ja sad skin'o taj Veetle TV i opet mi nema tona

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
- alan ford 26
- Kontakt:
hahahhah, cuj ovaj gruzijac nije uspio da se dog sa ajaxom pa zavrsio u rudaru, eto rudar bio brzi i konketniji
Pocetak podsjeca na tekmu sa radnikom, samo da ne zavrsi isto kao taj mec. Treba ovo odma stisnut i zabit gol sto prije i lagano privest tekmu kraju, bez srkleta

Pocetak podsjeca na tekmu sa radnikom, samo da ne zavrsi isto kao taj mec. Treba ovo odma stisnut i zabit gol sto prije i lagano privest tekmu kraju, bez srkleta
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
sve je mogućeMEGABASS je napisao/la:Moguće je i da je do ovog momka što pravi streamanonimni je napisao/la:ja sad skin'o taj Veetle TV i opet mi nema tona

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina