Znaci u vezi A.D sam ja kriv bio,znas i sam,a sad skoro nisam nista uradio,al opet krivica sva na meni,kako da ne kukam..ZahaKING je napisao/la:ne kukaj, ozbiljan samtaman mi ide DTP od ruke, a gore će biti mala
2 muhe jednim udarcem
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ALUZahaKING je napisao/la:Kad će biti drugi upisni rok na fakultete u Sarajevu?
Zanima me konkretno mašinski
@dove
gdje si ti maca
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hajde sta fali jbg, zajeb'o si se, ostavio meni prilikuNarin je napisao/la:Znaci u vezi A.D sam ja kriv bio,znas i sam,a sad skoro nisam nista uradio,al opet krivica sva na meni,kako da ne kukam..ZahaKING je napisao/la:ne kukaj, ozbiljan samtaman mi ide DTP od ruke, a gore će biti mala
2 muhe jednim udarcem
ma što se tiče nje, ne zz jbg razmisljam ja o studiranju
gdje upali, upali
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Ajde momci, ko mi prvi pošalje link ili sliku rang liste za tehnološki fakultet Tuzla, smjer HIiT, ima od mene pivu, il dvije, ma kolko hoće 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
tu sam ba, nema nikog u ove kasne sate sam sa sobom pricam po forumu svaku noc evo, sta ima kakav si@dove
gdje si ti maca
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja slabije pisem u zadnjih mjesec dana pa mi se onda mozda ucinilo da tebe nemaQUARTERBACK je napisao/la:tu sam ba, nema nikog u ove kasne sate sam sa sobom pricam po forumu svaku noc evo, sta ima kakav si@dove
gdje si ti maca
ma evo, upisao treci fakultet pa sad malo mrsim damu
jesi ti ista upisao?
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma nije ni chat sto je nekad bio, al eto hajd moze proci i ovako s ovim notama nekim.Bosniacum Lilium je napisao/la:ja slabije pisem u zadnjih mjesec dana pa mi se onda mozda ucinilo da tebe nemaQUARTERBACK je napisao/la:tu sam ba, nema nikog u ove kasne sate sam sa sobom pricam po forumu svaku noc evo, sta ima kakav si@dove
gdje si ti maca![]()
ma evo, upisao treci fakultet pa sad malo mrsim damu![]()
jesi ti ista upisao?
ahah nek je hairli po treci put
jesam buraz IUS
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
toliko sam i srednjih skola promijenio. Ako je po tradiciji, bice dobro aBd
Opa, ima da nabijes kilometrazu crnom gromu
Cestitam, koji smjer?
Opa, ima da nabijes kilometrazu crnom gromu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
crna mamba*Bosniacum Lilium je napisao/la:toliko sam i srednjih skola promijenio. Ako je po tradiciji, bice dobro aBd![]()
Opa, ima da nabijes kilometrazu crnom gromuCestitam, koji smjer?
social sciences brate
vedo imal sta na belegiju?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Raja treba mi preporuka za prenociste u Sarajevu?
Jedan krevet, jedna noc, do €20
Jedan krevet, jedna noc, do €20
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ajde neko, ne može se više čekattruts je napisao/la:Ajde momci, ko mi prvi pošalje link ili sliku rang liste za tehnološki fakultet Tuzla, smjer HIiT, ima od mene pivu, il dvije, ma kolko hoće
1.
2. truts
3.
4.
5.
6.
7.
eto
2. truts
3.
4.
5.
6.
7.
eto
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Ajde ba nemoj zajebavat, situacija je ozbiljna 
Poguraj ti i kafom ako ti nađemtruts je napisao/la:Ajde neko, ne može se više čekattruts je napisao/la:Ajde momci, ko mi prvi pošalje link ili sliku rang liste za tehnološki fakultet Tuzla, smjer HIiT, ima od mene pivu, il dvije, ma kolko hoće![]()
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
pa dobro, podrazumijeva se, piva ili kafa, nije bitnoDex je napisao/la:Poguraj ti i kafom ako ti nađem
Fax ti je neefikasan, naši sve u dan objavilitruts je napisao/la:pa dobro, podrazumijeva se, piva ili kafa, nije bitnoDex je napisao/la:Poguraj ti i kafom ako ti nađem
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad je Filozofski objavio u roku 24h, onda su ti drugi fakulteti grohnuli momacki 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.