FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
U ovom su hotelu ..
Đeš to postaviti.tuzlak1987 je napisao/la:
U ovom su hotelu ..
Niko, niko, samo Sloboda
katarakta je napisao/la:Đeš to postaviti.tuzlak1987 je napisao/la:
U ovom su hotelu ..
Ako ih je otislo tamo 25 znaci da ih je hotel kostao 22 hiljade maraka bez avio karti
Fhttp://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic-izuzetno-sam-zadovoljan-kako-momci-rade/223844
Ako izborimo tu ligu 6 ja cu bit prezadovoljan sve vise od toga bi bilo naucna fantastika poslije svih desavanja u klubu pa jbt dosli smo u situaciju da ne znamo ko nam je sponzor opreme i do zadnjeg dana nije se znalo gdje cemo odradit glavne pripreme. Kontradiktorne izjave od strane uprave kluba da ne spominjem itd. itd.

Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ni sumnjaobenTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Tandir ima naše državljanstvo, a kako će ovu dvojicu registrovat...benTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic
-
strujasamo
- Kontakt:
Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči
Kazu meni Tandir na jednom dokumentu Srbin, na drugom Grk, rodjen u Njemackoj a pasos izvadjen u WashingtonuNKMramor je napisao/la:Tandir ima naše državljanstvo, a kako će ovu dvojicu registrovat...benTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic
Zadnja izmjena: benTzley, dana/u 04 feb 2017, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
strujasamo je napisao/la:Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Okle ti....Kakvo drvlje i kamenje po Slobodistrujasamo je napisao/la:Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa normalno da se tek moze potpisat reprogram tek kad izmijenjeni zakon bude objavljen u sluzbenim novinama, to je tako vazda bilo kad se neki zakon donosi ili mijenja postojecibenTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic
Hajmo pomoci.strujasamo je napisao/la:Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči
Predlazem da UO na nekoj presici obavijesti javnost da na ljeto krece uclanjenje u klub.Clanarina 20 km.Simbolicno.Predlazem i da budu clanske po socijalnom standardu. Penzioneri i oni maloljetni,invalidi i td 20 km.Svi ostali 30.300 vip pustimo u prodaju po 100 km,ko kupi bude tri sezone dzaba mu ulaz.
Ali ipak super jer mi sada nemamo te pare i koliko dodje super.
Cilj da nam bude prve godine znaci sada na ljeto,hiljadu clanova.Spreman sam uloziti par stotina eura u neki vid marketinga ili nekih dnevnica momcima koji budu radili na terenu i svoje vrijeme trosili da to uspije.
Naravno iz moje kuce ide 5 clanskih i buraz i roditelji,znaci moja porodica 8 sigurnih clanova.Vip naravno.
Predlazem da sezonske kostaju 50 km i da vaze i za kup.
Evo nije malo jbg,ali jbs mi sve uzecemo i 8 sezonaca.
Pripremu i sve prepustiti UG da pomogne klubu i postaviti standove po gradu gdje se raja takodjer moze uclaniti kupiti sezonac i td.
Njima cu kao ispomoc za to dati znaci par stotine sto sam spominjao da mogu platili to i finansirati.
Eto je li dosta od mene....
Aj sada da vidimo,UO je na potezu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sve je to lijepo sto ti pricas i evo i ja bi prvi uzeo tu vip i znam jos dosta ljudi koji bi to uzeli ali nazalost nema ko da progura tu ideju, a i mislim da bi se tek tad razocarali kada bi vidjeli kako je slab odziv za prodaju....Pa nismo mogli da prodamo 1000 sezonskih kada su bile po 50 KM a kada nam je klub se borio za titulusolinas je napisao/la:Hajmo pomoci.strujasamo je napisao/la:Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči
Predlazem da UO na nekoj presici obavijesti javnost da na ljeto krece uclanjenje u klub.Clanarina 20 km.Simbolicno.Predlazem i da budu clanske po socijalnom standardu. Penzioneri i oni maloljetni,invalidi i td 20 km.Svi ostali 30.300 vip pustimo u prodaju po 100 km,ko kupi bude tri sezone dzaba mu ulaz.
Ali ipak super jer mi sada nemamo te pare i koliko dodje super.
Cilj da nam bude prve godine znaci sada na ljeto,hiljadu clanova.Spreman sam uloziti par stotina eura u neki vid marketinga ili nekih dnevnica momcima koji budu radili na terenu i svoje vrijeme trosili da to uspije.
Naravno iz moje kuce ide 5 clanskih i buraz i roditelji,znaci moja porodica 8 sigurnih clanova.Vip naravno.
Predlazem da sezonske kostaju 50 km i da vaze i za kup.
Evo nije malo jbg,ali jbs mi sve uzecemo i 8 sezonaca.
Pripremu i sve prepustiti UG da pomogne klubu i postaviti standove po gradu gdje se raja takodjer moze uclaniti kupiti sezonac i td.
Njima cu kao ispomoc za to dati znaci par stotine sto sam spominjao da mogu platili to i finansirati.
Eto je li dosta od mene....
Aj sada da vidimo,UO je na potezu.
Da li to znaci da ne trebamo pokusati...znaci da radimo...ovaj...NISTA...hmmm
Evo moj stari radi u gradskoj upravi koja sve sluzbe zajedno broji par stotina ljudi....
I ja ti tvrdim da ako Jasko kaze svi ce biti clanovi
Salu na stranu moze se to izgurati ali mi u startu kazemo nemoze....
I uopste je nebitno prve sezone koliko ce biti clanova koliko sezonaca......treba dici dupe i pokrenuti se.
A pokrenuti treba oni koji bi trebali.
UO kluba i UG kao pretstavnik navijaca.....
I ja znam najmanje 5,6 ljudi vani,koji bi uradili isto sto ja.
Znam ih par i dole...
Ima raje i moze se Ali treba vratiti povjerenje,raditi,dignuti dupe a ne pisati pozajmice i igrati se menadzera uzivo.
Evo moj stari radi u gradskoj upravi koja sve sluzbe zajedno broji par stotina ljudi....
I ja ti tvrdim da ako Jasko kaze svi ce biti clanovi
Salu na stranu moze se to izgurati ali mi u startu kazemo nemoze....
I uopste je nebitno prve sezone koliko ce biti clanova koliko sezonaca......treba dici dupe i pokrenuti se.
A pokrenuti treba oni koji bi trebali.
UO kluba i UG kao pretstavnik navijaca.....
I ja znam najmanje 5,6 ljudi vani,koji bi uradili isto sto ja.
Znam ih par i dole...
Ima raje i moze se Ali treba vratiti povjerenje,raditi,dignuti dupe a ne pisati pozajmice i igrati se menadzera uzivo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
. .registrovati u OPNKMramor je napisao/la:Tandir ima naše državljanstvo, a kako će ovu dvojicu registrovat...benTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Kostić još nije riješio svoj spor sa Slobodom, pa će biti zanimljivo vidjeti na koju će stranu na kraju prevagnuti organi Fudbalskog saveza BiH.
baš i mene interesuje na koju
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako odluce za nas onda ovi moraju placati nama zestoke kazne jer bi dobili spor kod UEFE, znaci odluciti ce za njihAerials je napisao/la:Kostić još nije riješio svoj spor sa Slobodom, pa će biti zanimljivo vidjeti na koju će stranu na kraju prevagnuti organi Fudbalskog saveza BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.