FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 18:17

U ovom su hotelu ..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 04 feb 2017, 18:21

tuzlak1987 je napisao/la:

U ovom su hotelu ..
Đeš to postaviti. :D
Niko, niko, samo Sloboda

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2017, 18:24

katarakta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

U ovom su hotelu ..
Đeš to postaviti. :D

Ako ih je otislo tamo 25 znaci da ih je hotel kostao 22 hiljade maraka bez avio karti :D

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 feb 2017, 18:26

Fhttp://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic-izuzetno-sam-zadovoljan-kako-momci-rade/223844

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 04 feb 2017, 18:47

Ako izborimo tu ligu 6 ja cu bit prezadovoljan sve vise od toga bi bilo naucna fantastika poslije svih desavanja u klubu pa jbt dosli smo u situaciju da ne znamo ko nam je sponzor opreme i do zadnjeg dana nije se znalo gdje cemo odradit glavne pripreme. Kontradiktorne izjave od strane uprave kluba da ne spominjem itd. itd. :think: :kafa:

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 04 feb 2017, 19:04

Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 19:07

benTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic :D
Nisam ni sumnjao :facepalm: ...vazda neke komplikacije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 feb 2017, 19:08

benTzley je napisao/la:Kalezica,Zilkica,Tandira necemo imati prvih par kola zbog radne dozvole, mora izaci zakon novi za reprogram u sluzbenim novinama pa onda moramo sklopit sporazum za reprogram i kad se odblokira racun onda se moze ganjati radna dozvola i to sve traje, ili da se opet registruju ko Kostic :D
Tandir ima naše državljanstvo, a kako će ovu dvojicu registrovat... :kafa:

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 04 feb 2017, 19:10

Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 04 feb 2017, 19:13

NKMramor je napisao/la:
Kazu meni Tandir na jednom dokumentu Srbin, na drugom Grk, rodjen u Njemackoj a pasos izvadjen u Washingtonu :D al s obzirom da je igro za mladu reprezentaciju mora imat nase drzavljanstvo. Cudi me da Zilkic nema dvojno drzavljanstvo... Jedno je sigurno da nece moci biti registrovani dok nam se racun ne odblokira, nadam se da ce se to brzo zavrsit. Zna li ko kroz kolko otprilike izlaze zakoni u sluzbenim novinama poslije izglasavanja?
Zadnja izmjena: benTzley, dana/u 04 feb 2017, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 04 feb 2017, 19:14

strujasamo je napisao/la:Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 19:22

strujasamo je napisao/la:Ja neznam šta vam je ko biva neki ste navijači a vamo drvlje i kamenje po Slobodi Pogledajte forume od drugih klubova nema baš neke kritike a kod nas svi znaju da je neki od fudbalera nije dobio platu svi znaju zašto je otišao Karič Đidić i ostali da ne nabrajam Jedni branite ove što su otišli i prevarili hinjski klub u kom su ponikli i koji ih je da kažem hranio jedni opet što je doveden Jahič i Sale Pustite Vladu da radi svoj posao jer on zna što je Ragib prebačen u OP pustite da UO radi svoj posao nemojte odmagat hamo pomoči
Okle ti....Kakvo drvlje i kamenje po Slobodi :wtf: ...Ovo je forum...Ljudi suceljavaju misljenja il' trebamo ko lobotomci svi ko jedan....

Mustafa10
Kontakt:

Post Postao/la Mustafa10 » 04 feb 2017, 19:26

Pa normalno da se tek moze potpisat reprogram tek kad izmijenjeni zakon bude objavljen u sluzbenim novinama, to je tako vazda bilo kad se neki zakon donosi ili mijenja postojeci :kafa: , sto se tice novih igraca vjerovatno ce ih zaposlit i prijavit ko trenere do tad :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 feb 2017, 19:30

Hajmo pomoci.
Predlazem da UO na nekoj presici obavijesti javnost da na ljeto krece uclanjenje u klub.Clanarina 20 km.Simbolicno.Predlazem i da budu clanske po socijalnom standardu. Penzioneri i oni maloljetni,invalidi i td 20 km.Svi ostali 30.300 vip pustimo u prodaju po 100 km,ko kupi bude tri sezone dzaba mu ulaz.
Ali ipak super jer mi sada nemamo te pare i koliko dodje super.
Cilj da nam bude prve godine znaci sada na ljeto,hiljadu clanova.Spreman sam uloziti par stotina eura u neki vid marketinga ili nekih dnevnica momcima koji budu radili na terenu i svoje vrijeme trosili da to uspije.
Naravno iz moje kuce ide 5 clanskih i buraz i roditelji,znaci moja porodica 8 sigurnih clanova.Vip naravno.
Predlazem da sezonske kostaju 50 km i da vaze i za kup.
Evo nije malo jbg,ali jbs mi sve uzecemo i 8 sezonaca.
Pripremu i sve prepustiti UG da pomogne klubu i postaviti standove po gradu gdje se raja takodjer moze uclaniti kupiti sezonac i td.
Njima cu kao ispomoc za to dati znaci par stotine sto sam spominjao da mogu platili to i finansirati.
Eto je li dosta od mene....
Aj sada da vidimo,UO je na potezu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 feb 2017, 19:44

solinas je napisao/la:
Hajmo pomoci.
Predlazem da UO na nekoj presici obavijesti javnost da na ljeto krece uclanjenje u klub.Clanarina 20 km.Simbolicno.Predlazem i da budu clanske po socijalnom standardu. Penzioneri i oni maloljetni,invalidi i td 20 km.Svi ostali 30.300 vip pustimo u prodaju po 100 km,ko kupi bude tri sezone dzaba mu ulaz.
Ali ipak super jer mi sada nemamo te pare i koliko dodje super.
Cilj da nam bude prve godine znaci sada na ljeto,hiljadu clanova.Spreman sam uloziti par stotina eura u neki vid marketinga ili nekih dnevnica momcima koji budu radili na terenu i svoje vrijeme trosili da to uspije.
Naravno iz moje kuce ide 5 clanskih i buraz i roditelji,znaci moja porodica 8 sigurnih clanova.Vip naravno.
Predlazem da sezonske kostaju 50 km i da vaze i za kup.
Evo nije malo jbg,ali jbs mi sve uzecemo i 8 sezonaca.
Pripremu i sve prepustiti UG da pomogne klubu i postaviti standove po gradu gdje se raja takodjer moze uclaniti kupiti sezonac i td.
Njima cu kao ispomoc za to dati znaci par stotine sto sam spominjao da mogu platili to i finansirati.
Eto je li dosta od mene....
Aj sada da vidimo,UO je na potezu.
Sve je to lijepo sto ti pricas i evo i ja bi prvi uzeo tu vip i znam jos dosta ljudi koji bi to uzeli ali nazalost nema ko da progura tu ideju, a i mislim da bi se tek tad razocarali kada bi vidjeli kako je slab odziv za prodaju....Pa nismo mogli da prodamo 1000 sezonskih kada su bile po 50 KM a kada nam je klub se borio za titulu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 feb 2017, 19:52

Da li to znaci da ne trebamo pokusati...znaci da radimo...ovaj...NISTA...hmmm
Evo moj stari radi u gradskoj upravi koja sve sluzbe zajedno broji par stotina ljudi....
I ja ti tvrdim da ako Jasko kaze svi ce biti clanovi :mrgreen:
Salu na stranu moze se to izgurati ali mi u startu kazemo nemoze....
I uopste je nebitno prve sezone koliko ce biti clanova koliko sezonaca......treba dici dupe i pokrenuti se.
A pokrenuti treba oni koji bi trebali.
UO kluba i UG kao pretstavnik navijaca.....
I ja znam najmanje 5,6 ljudi vani,koji bi uradili isto sto ja.
Znam ih par i dole...
Ima raje i moze se Ali treba vratiti povjerenje,raditi,dignuti dupe a ne pisati pozajmice i igrati se menadzera uzivo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 04 feb 2017, 20:00

NKMramor je napisao/la:
. .registrovati u OP :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 feb 2017, 20:25

Nemojte samo kako raja nema para... to su price za malu djecu.... SVI imaju 30,40,50 maraka... Znaci, SVI

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 04 feb 2017, 20:40

Kostić još nije riješio svoj spor sa Slobodom, pa će biti zanimljivo vidjeti na koju će stranu na kraju prevagnuti organi Fudbalskog saveza BiH.

baš i mene interesuje na koju :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 feb 2017, 20:47

Aerials je napisao/la:Kostić još nije riješio svoj spor sa Slobodom, pa će biti zanimljivo vidjeti na koju će stranu na kraju prevagnuti organi Fudbalskog saveza BiH.

baš i mene interesuje na koju :lol:
Ako odluce za nas onda ovi moraju placati nama zestoke kazne jer bi dobili spor kod UEFE, znaci odluciti ce za njih :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.