Nisam gledao utakmicu, ali kako vidim na highlightsima, 10 od tih 25 su bili najjednostavniji lobovi. Podsjetilo me na ono što je Howard radio Sunsima 2014. Bukvalno samo play probije igrača kojeg čuva i baci loptu prema košu neko će je uhvatit i zakucat.Clutch je napisao/la:25/29 Lakersi sinoc na obrucu.![]()
Mogli (a mozda i morali) bi Warriorsi trejdat za nekog rim protectora, ovako su previse ranjivi defanzivno i jako je upitno koliko vremenom to mogu popraviti s obzirom da u kadru jednostavno nemaju takvog igraca.
Noel i pickovi za Klaya, svakako se nije uklopio sa Durantom
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Uzeo je Moses Malone prva dva MVP sa 46 i 47 ppbjeda, u prvom i 6i seed bio, u drugom 4i.Donnie Darko je napisao/la:Mislim da je broj pobjeda važniji od same pozicije, mada je istina da niko u zadnjih skoro 30 godina nije uzeo MVP a da je bio lošije plasiran od trećeg mjesta u konferenciji. To je bio slučaj sa Nashom 2005. i Jordanom 1988. Barem ja mislim da je tako, možda ima neko još sa njima, a možda ima i neko da je bio 4. ili 5. sa 50+ pobjeda.Neutral je napisao/la: Kawhi do sada prvi mvp favorit uz Duranta. Rusel će imati najbolje brojke ali će Oklahoma daleko biti od prvih pozicija, a kako znam teško se dobijaju nagrade za mvp regularnog djela sezone ako nisi u vrhu. Ovo što se ja iz glave sjećam, Neš, koji su bili 4 ili 5???
Niko nije uzeo sa manje od 50 pobjeda (Jordan 1988. ravno 50 je najmanje), i mislim da je to važnije. Ako probije 50 Westbrook je definitivno MVP.
WB treba top 5 i bolesni brojevi, TDs i to.
kako Zaza "stiti" obruc i on bi im dobro dosaoKK_Bosna je napisao/la:
dacemo im mi mozgova za klaya
na stranu ova 2 poraza, rim protector i skok su ozbiljan problem za ovu ekipu, slican problem je imao James za vrijeme svog boravka u Miami-u gdje su Joel fuckin Anthony i sl. otpad igrali centra
Zaza je premekan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kako te nije stid tako nesto govoriti, pa ovo je supertim koji ce prekucati i 73-9, durant je dosao heeeeeeeeeeej... a pod kosem caruje veliki zazaClutch je napisao/la:25/29 Lakersi sinoc na obrucu.![]()
Mogli (a mozda i morali) bi Warriorsi trejdat za nekog rim protectora, ovako su previse ranjivi defanzivno i jako je upitno koliko vremenom to mogu popraviti s obzirom da u kadru jednostavno nemaju takvog igraca.
Noel i pickovi za Klaya, svakako se nije uklopio sa Durantom
gsw ima ubjedljivo najgore centre u ligi, cak gore i od lakersa sa velikim bezmozgovom
jutros se pokazalo sta znaci ispucavanje do besvijesti, a pod kosem kad imas ogromnu rupetinu... sut te stane, a posto curry ne zna nista osim sutirati, on ce nastaviti i po cijenu 0/10 i tako da osvoje titulu? ne bih rekao
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Servant će na kraju ispasti pozitivac kad uništi ovu ekipu Dubsa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
S tim da ne može uvijek imati lošu šutersku večer. U utakmicama na četiri pobjede veća je mogućnost da faila 1-2x, ali da ostale pogađa kako treba i eto ti odmah 100+ poena za ekipu.
http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=jkyp5ky
Bostonu bi isao Lakers pick koji imaju Sixersi, a moze se jos sta dodat ako to bude malo.
Who says no? Po meni bi Warriorsi kao tim bili jos jaci nakon ovog trejda.
Bostonu bi isao Lakers pick koji imaju Sixersi, a moze se jos sta dodat ako to bude malo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
a sta boston tacno dobija ovakvim tradeom? daju treceg najboljeg igraca i najboljeg defanzivca za pick?Clutch je napisao/la:http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=jkyp5ky
klay - mozgov je taman i sa platama
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
svaki trade koji ukljucuje clana Velike cetvorke Dubsa je nerealan
ako budu nesto radili to ce biti manji trejdovi, u najgorem slucaju mozda Iggy ili Livingstonu zavrse na trade blocku
ako budu nesto radili to ce biti manji trejdovi, u najgorem slucaju mozda Iggy ili Livingstonu zavrse na trade blocku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa nije bilo kakav pick jer ovaj pick Lakersa ima odlicnu trejd vrijednost. Ali slazem se da je najkriticnije po BostonKK_Bosna je napisao/la:a sta boston tacno dobija ovakvim tradeom? daju treceg najboljeg igraca i najboljeg defanzivca za pick?Clutch je napisao/la:http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=jkyp5ky
Who says no? Po meni bi Warriorsi kao tim bili jos jaci nakon ovog trejda.![]()
klay - mozgov je taman i sa platama
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta vrati se u Okc i kaze bio sam na zadatku jelKawhi je napisao/la:Servant će na kraju ispasti pozitivac kad uništi ovu ekipu Dubsa.
Sumnjam
Uzme dva ili tri prstena sa ratnicima, vrati se u Oklahomu i uzme tamo još jedan, better love story than đejms
Moze bit ako mu Okc sklepa tri superstara za 2,3 godine,ovako pokazao je da mu jedan od top 5 igraca lige premalo.Neutral je napisao/la:Uzme dva ili tri prstena sa ratnicima, vrati se u Oklahomu i uzme tamo još jedan, better love story than đejms
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
De nam KKB objasni kako je Luke ustvari majmun i kako je nista bolji od Byrona
Sva sreca pa si pogledao sve tekme Lakersa pa mozes takve zakljucke imat. Ups, nisi
Sva sreca pa si pogledao sve tekme Lakersa pa mozes takve zakljucke imat. Ups, nisi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zaza jeste problematičan u odbrani, ali će biti ekstremno važan ovoj ekipi u napadu jednom kada se uigraju. Sve što im treba je mrcina pod košem da uleti da zaštiti obruč kada zagusti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Warriorsi kažu ne. Nema šanse da Klay bude trejdovan.Clutch je napisao/la:http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=jkyp5ky
Kada su odbili da ga trejdaju za Kevina Lovea dok je bio daleko od ovoga danas, a Love bio na vrhuncu svoje popularnosti, nema šanse da ga sad trejdaju za nekoga ko nije superzvijeda.
Curry indijanac 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ma uništiće ih marginaliziranjem učinka Draya i Klaya koji neće biti presretni zbog toga. A i izbija loptu iz ruke generalno efikasnijem scoreru od njega Curryu. Još izgubili dosta u odbrani s njim. Ako ne osvoje prsten ove sezone slijedi raskol.alemsa je napisao/la:Sta vrati se u Okc i kaze bio sam na zadatku jelKawhi je napisao/la:Servant će na kraju ispasti pozitivac kad uništi ovu ekipu Dubsa.![]()
Sumnjam
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Klay uzima 1.5 manje šut od Duranta, i uzima praktično jednako šuteva kao u šampionskoj sezoni.Kawhi je napisao/la:Ma uništiće ih marginaliziranjem učinka Draya i Klaya koji neće biti presretni zbog toga. A i izbija loptu iz ruke generalno efikasnijem scoreru od njega Curryu. Još izgubili dosta u odbrani s njim. Ako ne osvoje prsten ove sezone slijedi raskol.alemsa je napisao/la:Sta vrati se u Okc i kaze bio sam na zadatku jelKawhi je napisao/la:Servant će na kraju ispasti pozitivac kad uništi ovu ekipu Dubsa.![]()
Sumnjam
Klayev učinak nije manji zbog Duranta, manji zato što je u užasnoj formi na početku sezone. Šutevi jednostavno ne ulaze, nema Durant nikakve veze sa tim.
A Curry će doći na svoje, odnosno na brojeve iz pretprošle sezone, samo sa malo manje asistencija i malo više poena. Nema potrebe da zabija kao prošle sezone.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa GSW ce da lici na ekipu tek na kraju sezone, ovo sada je prilagodjavanje i uigravanje. Ove sezone se svakako moze ocekivati vise poraza nego prosle ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.