TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.
najbolji veznjak svijeta imao asist i danasFikret1946 je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.
Još samo da ti potvrdiš jel' danas igrao Kroos.TonySosa je napisao/la:Nek si se javio da nam potvrdiš.Saurman je napisao/la:Kad u priprenim utakmicama dobiješ jedino S.Arabiju i to jedva onda znaš da nešto nije u redu, Njemačka nema igru što potvrđuju sve tri utakmice.
Sram i stid da te bude , Švabo je toFikret1946 je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.
Dok je djed Iniesta bio najgori protiv Maroka heheLillard je napisao/la:najbolji veznjak svijeta imao asist i danasFikret1946 je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.
Fikret1946 je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.
Ma jok. Nema veceg svabomrzca od mene. Nick te vara.madridist je napisao/la:Prika de se nisi ulogovo na pogresan accEffenberg je napisao/la:Ispade najnetalentovanija repka fala qurcu vise!![]()
Na aparatima jedino bosnje koje i ne znaju ni zq sta sem za svabu, ko da je svabo jedini pametan na svijetu!
Sve rečeno.“Bili smo stegnuti. Ceo nemački fudbal je danas izgubio. Mi takođe. Ono što smo gradili svih ovih godina. Sada možemo sada da se izvinimo. Kako smo igrali nismo ni zaslužili da prođemo dalje“ - Joachim Low
**** mi se za Nijemce, a Kroos je vukao koliko je mogao. Trebali su i u prošlom kolu ispasti.bombaysaphire je napisao/la:Sram i stid da te bude , Švabo je toFikret1946 je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Fudbal je igra u kojoj na kraju uvijek pobjeđuje Kroos.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da si reko Vučićem pa hajhskzmostar je napisao/la:Kad ti se dva veznjaka prije SP-a slikaju sa Erdoganom nema tu srece, to je kao da Lovren, Jedvaj i Corluka budu uhvaceni sa Izetbegovicem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.