Evo ja cu da ti odgovorim. Zasto Beobasket? Beobasket je organizacija koju vodi Misko Raznjatovic koji je najuticajniji menadzer u Europi. Covjek maltene vedri i oblaci sto se tice kosarke. Moze da proda tako loseg igraca u tako dobar tim da je to fascinantno. Vecina odlicnih igraca su njegovi tipa Spanulisa, Pekovica, Becirovic, Kecman, Preldzic, Savanovic, Teletovic, Tepic, Zizic, Cook, El - Amin, Kelati. Ovo ti je krema, odnosno oni koji su meni u ovom trenutku mogli da naumpadnu. Ima tu jos strasnih igraca. Eh, zna se da Misko svoje igraca "sumnjivog kvaliteta" najbolje trpa u KK Bosnu, donekle i u Zvezdu, samo puno manje. Ima i svoj klub Metalac Valjevo gdje igraju oni koji nemaju angazmana u datom trenutku, svjez primjer ti je Laki. On je povezan s nama preko Dine Konakovica, koji je s njim u najboljim odnosima, da li su u nekom partnerskom, vjerovatno da. Covjek je bio u Skenderiji kada smo igrali sa Ukrajinom, njegovi su igraci: Laki, Feliks, Djedovic, Bavcic, Bajramovic, Minja....Dylan Dog je napisao/la:Ne razumijem kako cesto dok se spomenu neki igraci,recimo Nesovic ili Milosevic ljudi hladnokrvno napisu kako oni moraju igrati jer su iz beobasketa,po koji je sad to faktor taj beobasket kakve oni veze imaju ko ce igrati za reprezentaciju,uostalom ako znaci igraju igraci samo zato sto su it tog beobasketa sta ja imam uopste vise pricati o reprezentaciji
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hvala momci na objasnjenu,meni je to strasno ako je tako,da jedan menager ima takav utjecaj na nasu kosarku,treba se toga rijesiti ..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nazalost tako je, a jos je zalosnije da cemo se toga vrlo tesko rijesiti u dogledno vrijeme.Dylan Dog je napisao/la:Hvala momci na objasnjenu,meni je to strasno ako je tako,da jedan menager ima takav utjecaj na nasu kosarku,treba se toga rijesiti ..
zna li ko šta je sa ovim momkom Sandro Gačić ... potpisao je za C. Laboral, i procitao sam da je Teletovic imao dosta uticaja u tome ... hoce li ovaj momak doci u nasu reprezentaciju?
evo sta hrvati pisu o njemu: "Sandro Gačić visok je 196 centimetara, ima 65 kilograma i dosad je bio član KK Mostar 05. Igrom podsjeća na našeg all-roundera Darija Šarića - voli igrati i iznutra i izvana, jednako dobro se koristi i lijevom i desnom rukom i nedvojbeno ima potencijal za velike stvari.
Inače je sin bivšeg košarkaša Gorana Gačića, koji je nosio dresove beogradske Crvene Zvezde i Lokomotive iz Mostara. Uđe li se dublje u obiteljsko stablo, šanse da zaigra za Hrvatsku su minimalne u odnosu na BiH, Srbiju, pa čak i Španjolsku."
evo sta hrvati pisu o njemu: "Sandro Gačić visok je 196 centimetara, ima 65 kilograma i dosad je bio član KK Mostar 05. Igrom podsjeća na našeg all-roundera Darija Šarića - voli igrati i iznutra i izvana, jednako dobro se koristi i lijevom i desnom rukom i nedvojbeno ima potencijal za velike stvari.
Inače je sin bivšeg košarkaša Gorana Gačića, koji je nosio dresove beogradske Crvene Zvezde i Lokomotive iz Mostara. Uđe li se dublje u obiteljsko stablo, šanse da zaigra za Hrvatsku su minimalne u odnosu na BiH, Srbiju, pa čak i Španjolsku."
sandro je na prvoj probi gurnut među U-16 ekipu caja laborala (a on ima 13, najviše 14 godina) i odmah je zadovoljio...znači, ima potencijal, sad ima i uslove za razvijanje i sad je samo do njega..a vjerujem da će uspjeti, jer momak je fino odgojen, discipinovan i sve što treba za uspjeh...
The Game je napisao/la:Igraci su pod ugovorom u Beobasketu, koji je u vlasnistvu Miska Raznjatovica, jednog od najuticajnijih menadzera u Evropi.Dylan Dog je napisao/la:Ne razumijem kako cesto dok se spomenu neki igraci,recimo Nesovic ili Milosevic ljudi hladnokrvno napisu kako oni moraju igrati jer su iz beobasketa,po koji je sad to faktor taj beobasket kakve oni veze imaju ko ce igrati za reprezentaciju,uostalom ako znaci igraju igraci samo zato sto su it tog beobasketa sta ja imam uopste vise pricati o reprezentaciji
Sad, kvalifikacije su njima sansa da odigraju solidno i da se poslije toga prodaju u neki klub, dakle da ih MIsko ne bi morao nosati na grbaci i davati im pare za nista.
Zauzvrat on nama sredi neke sudije, kao npr. Dubravka Muhvica protiv Ukrajine ili sinoc kada su takodje bile sa ex-yu prostora, samo sto nismo znali to iskoristiti...ili sto se desavalo sa Bosnom, kada je sredio ULEB Cup, ali poslije toga je Bosna morala uzimati njegove igrace.
Ovo sve zvuci malo glupo, ali je i vrlo moguce kada se vidi kako Konakovic komunicira sa sudijama tokom meceva u Skenderiji i sl.
strašno! da znam da nam neki lopovčina tipa miška šteli sudije, ne bih više nikad pogledao repku...hoću da vjerujem da to nije tako, a nisam ni primijetio neku značajniju pomoć sudija, čak ove zadnje su više šiljile za VB...što se tiče igrača, tu mi je jasno odavno kako fercera...naša košarka je taoc miška ražnjatovića, preko kk bosna do repke (sve ista garnitura ljudi, grobari od imamovića do konakovića)
adzutant je napisao/la:zna li ko šta je sa ovim momkom Sandro Gačić ... potpisao je za C. Laboral, i procitao sam da je Teletovic imao dosta uticaja u tome ... hoce li ovaj momak doci u nasu reprezentaciju?
Malo ko zna za Stefana Đurašinovića (1995 godište, 202 visok ) igra pozicije 3 i 4 od ove sezone potpisao za Estudijantes na 4 godine...
U prvoj utakmici nije moguce da je slucajno uletio Dubravko Muhvic, dugogodisnji prijatelj KK Bosna, i delegat Radonjic, to je ravno tome da sam ja dobio na lotu brdo parafrenki je napisao/la:The Game je napisao/la:Igraci su pod ugovorom u Beobasketu, koji je u vlasnistvu Miska Raznjatovica, jednog od najuticajnijih menadzera u Evropi.Dylan Dog je napisao/la:Ne razumijem kako cesto dok se spomenu neki igraci,recimo Nesovic ili Milosevic ljudi hladnokrvno napisu kako oni moraju igrati jer su iz beobasketa,po koji je sad to faktor taj beobasket kakve oni veze imaju ko ce igrati za reprezentaciju,uostalom ako znaci igraju igraci samo zato sto su it tog beobasketa sta ja imam uopste vise pricati o reprezentaciji
Sad, kvalifikacije su njima sansa da odigraju solidno i da se poslije toga prodaju u neki klub, dakle da ih MIsko ne bi morao nosati na grbaci i davati im pare za nista.
Zauzvrat on nama sredi neke sudije, kao npr. Dubravka Muhvica protiv Ukrajine ili sinoc kada su takodje bile sa ex-yu prostora, samo sto nismo znali to iskoristiti...ili sto se desavalo sa Bosnom, kada je sredio ULEB Cup, ali poslije toga je Bosna morala uzimati njegove igrace.
Ovo sve zvuci malo glupo, ali je i vrlo moguce kada se vidi kako Konakovic komunicira sa sudijama tokom meceva u Skenderiji i sl.
strašno! da znam da nam neki lopovčina tipa miška šteli sudije, ne bih više nikad pogledao repku...hoću da vjerujem da to nije tako, a nisam ni primijetio neku značajniju pomoć sudija, čak ove zadnje su više šiljile za VB...što se tiče igrača, tu mi je jasno odavno kako fercera...naša košarka je taoc miška ražnjatovića, preko kk bosna do repke (sve ista garnitura ljudi, grobari od imamovića do konakovića)

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Kikanovicu 8 mjeseci suspenzije
, pocetak suspenzije je od juna sto znaci da bi se trebao vratiti u februaru. Inace minimalna kazna za ovaj preksaj je 6 mjeseci, a maksimalna 2 godine, sto znaci da i nije lose prosao.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Hoće on da se gudrira. Fol beograd, fol zemunski klan, fol šokice i trenerke, fol kožnjaci utrpani u te trenerke.guber90 je napisao/la:Kikanovicu 8 mjeseci suspenzije, pocetak suspenzije je od juna sto znaci da bi se trebao vratiti u februaru. Inace minimalna kazna za ovaj preksaj je 6 mjeseci, a maksimalna 2 godine, sto znaci da i nije lose prosao.

Allez
Uglavnom je Neno u pravu, samo sto Metalac Valjevo nije Miskov klub iako i tamo trpa igrace. Njegov Klub je "Mega basket ishrana" iz Beograda ili kako se vec sada zoveneno#4 je napisao/la:Evo ja cu da ti odgovorim. Zasto Beobasket? Beobasket je organizacija koju vodi Misko Raznjatovic koji je najuticajniji menadzer u Europi. Covjek maltene vedri i oblaci sto se tice kosarke. Moze da proda tako loseg igraca u tako dobar tim da je to fascinantno. Vecina odlicnih igraca su njegovi tipa Spanulisa, Pekovica, Becirovic, Kecman, Preldzic, Savanovic, Teletovic, Tepic, Zizic, Cook, El - Amin, Kelati. Ovo ti je krema, odnosno oni koji su meni u ovom trenutku mogli da naumpadnu. Ima tu jos strasnih igraca. Eh, zna se da Misko svoje igraca "sumnjivog kvaliteta" najbolje trpa u KK Bosnu, donekle i u Zvezdu, samo puno manje. Ima i svoj klub Metalac Valjevo gdje igraju oni koji nemaju angazmana u datom trenutku, svjez primjer ti je Laki. On je povezan s nama preko Dine Konakovica, koji je s njim u najboljim odnosima, da li su u nekom partnerskom, vjerovatno da. Covjek je bio u Skenderiji kada smo igrali sa Ukrajinom, njegovi su igraci: Laki, Feliks, Djedovic, Bavcic, Bajramovic, Minja....Dylan Dog je napisao/la:Ne razumijem kako cesto dok se spomenu neki igraci,recimo Nesovic ili Milosevic ljudi hladnokrvno napisu kako oni moraju igrati jer su iz beobasketa,po koji je sad to faktor taj beobasket kakve oni veze imaju ko ce igrati za reprezentaciju,uostalom ako znaci igraju igraci samo zato sto su it tog beobasketa sta ja imam uopste vise pricati o reprezentaciji
FKS❤️1946
Reprezentacija BiH ipak na Eurobasketu u Litvaniji 2011!
Nije riječ o prvoaprilskoj šali niti o vicu sedmice! Košarkaška reprezentacija BiH učestvovat će na narednom "Eurobasketu" 2011. u Litvaniji bez obzira na činjenicu što se kroz kvalifikacije nije uspjela direktno plasirati u završnicu. Danas je u Istanbulu održan sastanak FIBA Boarda čiji je član i Mirsad Đonlagić, jedan od čelnika Košarkaškog saveza BiH, na kojem je odlučeno da na narednom EP umjesto 16 selekcija učestvuje njih 24. Podsjetimo, proširenje liste učesnika trebalo je ugledati svijetlo dana tek 2013 godine.
"Pojavila se inicijativa od litvanskog Saveza da već naredne godine turnir broji 24 tima. To znači da je pored pet reprezentacija koje su kroz nedavno završene kvalifikacije izborile nastup na EP i naša selekcija, kao četvrtoplasirana, pronašla svoje mjesto", istakao je za xxx Mirsad Đonlagić u telefonskom razgovoru iz Istanbula.
Naša reprezentacija u kvalifikacionoj Grupi B zauzela je četvrto mjesto, kako sada stoje stvari, posljednje koje vodi u Litvaniju.
ko bi reko cuda da se dese...
Ja volim volim volim samo tebe... !
RIP Vedran Puljic
RIP Vedran Puljic
Idemo na Euro....Ko zna, zna
Sabe nas jos jednom odvukao na EP

Sabe nas jos jednom odvukao na EP

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Hebo lud zbunjenog,zavrsis 4-rti i ides na EP
nema sta prvenstvo ce biti prejako,kad smo se mi ovakvi plasirali 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jos kad bi tu bili Teletovic,Kikanovic,Hukic,Ikonic bilo bi dobro..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakav ce onda sistem biti za iduce kvalifikacije? nesto mi ovo nelogicno,ako sad od 5 u grupi 4 idu dalje,kolko ce to u iducim kvalifikacijama biti reprezentacija u grupi
to znaci da cemo od sad ici na svako EP 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ovaj sistem je trebao biti uveden za EP 2013. ali evo sad su to malo ubrzalimiky_hz je napisao/la:Kakav ce onda sistem biti za iduce kvalifikacije? nesto mi ovo nelogicno,ako sad od 5 u grupi 4 idu dalje,kolko ce to u iducim kvalifikacijama biti reprezentacija u grupito znaci da cemo od sad ici na svako EP

A sto se tice broja reprezentacija u grupama kvalifikacija, ukida se B divizija pa to nece biti problem

-
- Kontakt:
kakav chuck norris,sabit nas moze odvesti na prvenstvo bilo kad i bilo gdje
kljucna pobijeda protiv makedonije

kljucna pobijeda protiv makedonije

- Omerbavarac
- Kontakt:
Nesto mi ovo sve sumnjivo. Ali nek i nas jednom sunce ugrije.
Na kojem su mjestu Italijani zavrsili kvalifikacije?

Na kojem su mjestu Italijani zavrsili kvalifikacije?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!