evo zajebaje se on,ako kaze zivi kuci dodjemo cucemo se opetneutralan__ je napisao/la:Odmah izbaciti iz svih takmičenja.bega_afc je napisao/la:jbs sve to sad koji smo mi bosanci primitivci,evo sad se cuo sa imperatorom kaze kamenjaju ih tamo,jbmti fudbal i poganog bosanca
FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
EDIT:Što se*e ovaj sa radia.Čuj da ova ekipa Rudara može izboriti i Europu naredne sezone
.
Evo crveni za Gafurovića.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- neutralan__
- Kontakt:
Ko spomenu Gradinu da mi bi znatiBenjo_AFC86 je napisao/la:Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
EDIT:Što se*e ovaj sa radia.Čuj da ova ekipa Rudara može izboriti i Europu naredne sezone
.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- bosnacazin
- Kontakt:
Rudar ima i remi u gostima,tako da je rudar u prednosti i ujedno glavni favorit za PL.Sretno KakanjciBenjo_AFC86 je napisao/la:Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
.
sta je sad ovom odjednom ????Benjo_AFC86 je napisao/la:Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
.
- Free_shooteR
- Kontakt:
0:2bega_afc je napisao/la:evo zajebaje se on,ako kaze zivi kuci dodjemo cucemo se opetneutralan__ je napisao/la:Odmah izbaciti iz svih takmičenja.bega_afc je napisao/la:jbs sve to sad koji smo mi bosanci primitivci,evo sad se cuo sa imperatorom kaze kamenjaju ih tamo,jbmti fudbal i poganog bosancaima dosta kakanjaca,valjda ce bit dobro
kamenice nisu bitne
gadjali su nas i na kraju kad smo dosli kod busa..taman igraci i svi nasi dosli do ograde da se pozz...kamenje leti...cak su i kruske letile...
sve u svemuu aL smo jaki u Pm.....
nego jel ima negde da se poslusa taj Lik sto je prenosio ??
pozz
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!
- slogauskoplje
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Evo mene, ziv, zdrav i presretan zbog pobjede!
Sudija onaj sto nas je prosle sezone protiv Iskre *ebo..,sta je sve sudio to je smijesno
Pobjedili smo Famos, glavnog sudiju i pomocnike
navijaca jedno 60 (bili na nekoj livadi iza gola) + 100-tinjak nasih ljudi tamo na tribini..super atmosfera..
Gafa samo sto je usao dobi crveni karton nizbogceg..ne znam jel uopste faul bio, a kamoli za zuti ili crveni karton..
Sudija onaj sto nas je prosle sezone protiv Iskre *ebo..,sta je sve sudio to je smijesno
Pobjedili smo Famos, glavnog sudiju i pomocnike
Gafa samo sto je usao dobi crveni karton nizbogceg..ne znam jel uopste faul bio, a kamoli za zuti ili crveni karton..
#samoRudar #zauvijek
ma bio je nedje pored vas,trebali ste ga cut,cijelo vrijeme se cula pjesma navijaca,a blizu ti je otic do radija pa trazit snimku,nebi zazalioFree_shooteR je napisao/la:
kamenice nisu bitnebodovi su bitni.....
gadjali su nas i na kraju kad smo dosli kod busa..taman igraci i svi nasi dosli do ograde da se pozz...kamenje leti...cak su i kruske letile...![]()
nego jel ima negde da se poslusa taj Lik sto je prenosio ??![]()
pozz
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 11 sep 2011, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
- L' Imperator
- Kontakt:
Hvala tibosnacazin je napisao/la: Rudar ima i remi u gostima,tako da je rudar u prednosti i ujedno glavni favorit za PL.Sretno Kakanjci
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Dosadan siBenjo_AFC86 je napisao/la:
Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..
#samoRudar #zauvijek
ma reko sam ja jucer odma onom drhausu sto je navraco na temu da cemo kupit bodove,tako i bi,jos 2 kupljene gostujuce do kraja polusezone i prvi smo na istojslogauskoplje je napisao/la:mafijaši čestitke na pobjedi
- Free_shooteR
- Kontakt:
bega_afc je napisao/la:ma bio je nedje pored vas,trebali ste ga cut,cijelo vrijeme se cula pjesma navijaca,a blizu ti je otic do radija pa trazit snimku,nebi zazalioFree_shooteR je napisao/la:
kamenice nisu bitnebodovi su bitni.....
gadjali su nas i na kraju kad smo dosli kod busa..taman igraci i svi nasi dosli do ograde da se pozz...kamenje leti...cak su i kruske letile...![]()
nego jel ima negde da se poslusa taj Lik sto je prenosio ??![]()
pozz
ma vidio sam ga brate...
- Free_shooteR
- Kontakt:
aj mrsh odavde...ides mi na zivce sa tim glupostima sto pises..Benjo_AFC86 je napisao/la:Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ovo je neko dijete koje se registrovalo da po.dj.ebaje ostale ...Free_shooteR je napisao/la:aj mrsh odavde...ides mi na zivce sa tim glupostima sto pises..Benjo_AFC86 je napisao/la:Inače Gradina je 0:3 pobjedila Krajišnik u gostima , a i vi o:1 Orašje ? oni su igrali 2 kući majstore , trenutno da smo i mi igrali vise kuci imali bi bodova ko i oni ..neutralan__ je napisao/la:Čestitke na pobjedi koja vas je dosta približila Premijer ligi.Sada ste apsolutni favorit i teško da vam neko može parirati,baš onako kako sam govorio prije početka sezone.
.
1947!
- L' Imperator
- Kontakt:
ma ja ba..nemojte se zivcirati bezze.. da ban zbog njega dobijeteLjumani_Banovici je napisao/la:ovo je neko dijete koje se registrovalo da po.dj.ebaje ostale ...Free_shooteR je napisao/la:
aj mrsh odavde...ides mi na zivce sa tim glupostima sto pises..
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
@Ljumani_Banovici Nisi pogriješio
.Očigledno kompleksi su počeli da rade svoje nakon što je Rudar pobijedio.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
ma da on barem zna sta pise pa podjebaj.e razumio bi to,al ni on sam jadan ne zna sta je htio rec,treba ovdje prevodioca pod hitno nabavitLjumani_Banovici je napisao/la: ovo je neko dijete koje se registrovalo da po.dj.ebaje ostale ...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
koji si ti BOLIDbega_afc je napisao/la:ma da on barem zna sta pise pa podjebaj.e razumio bi to,al ni on sam jadan ne zna sta je htio rec,treba ovdje prevodioca pod hitno nabavitLjumani_Banovici je napisao/la: ovo je neko dijete koje se registrovalo da po.dj.ebaje ostale ...
1947!
- L' Imperator
- Kontakt:
Na kraju, treba javno pohvaliti potez Uprave Rudara, koja je za navijače osigurala besplatan prevoz u Hrasnicu, a svi oni koji su ostali u Kaknju mogli su putem Radio Kaknja slušati direktan prenos kojeg je iz Hrasnice prenosio nadahnuti reporter Rešad Mamela iz Breze.
kralj!!
kralj!!
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.