Sta je Pjanicem, jel ziv? Nije stavio story ima par sati, rekoh da mu nije sta...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:39
Hoće li se rukometaš oporaviti do utakmice sa Barcom da ga iskoristimo maksimalno?![]()
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- BlaiseMatuidi
Re: Juventus FC
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
A tek poceo rat Azeri vs Armenci??BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:37Nakon Suarezovog ispita, korone u Genoi, pomoci nuklearnom programu u S.Koreji... sada smo se nameracili na Orbana, i tu nam je kraj.![]()
Ma nemam nikakvo misljenje. Prosla sezona me iscrpila, ulazim u ovu bez ikakvog naboja, izlapio sam totalno. U Marvina sam se pretvorio, neuzubila'.![]()
Dolazi Pjanic, ne zaboravi dres..

Dobro smo prosli..grupe su da Pirlo uigra tim, pa na proljece pometemo sve redom..usput izbacimo Barcu..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BlaiseMatuidi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Momak je profesionalac. Na dan utakmice potpuna koncentracija je na fudbalu.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:41Sta je Pjanicem, jel ziv? Nije stavio story ima par sati, rekoh da mu nije sta...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:39
Hoće li se rukometaš oporaviti do utakmice sa Barcom da ga iskoristimo maksimalno?![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BlaiseMatuidi
Evo ga vidim upravo baca neke lajkove, vjerovatno ne pocinje od prve.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 19:09Momak je profesionalac. Na dan utakmice potpuna koncentracija je na fudbalu.BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:41Sta je Pjanicem, jel ziv? Nije stavio story ima par sati, rekoh da mu nije sta...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:39
![]()

Vjeruj druze da sam u sličnoj situaciji nemam nikakva očekivanja sto se tice ove sezone, valjda ce mi biti lakše sad pratitiBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑01 okt 2020, 18:37Nakon Suarezovog ispita, korone u Genoi, pomoci nuklearnom programu u S.Koreji... sada smo se nameracili na Orbana, i tu nam je kraj.![]()
Ma nemam nikakvo misljenje. Prosla sezona me iscrpila, ulazim u ovu bez ikakvog naboja, izlapio sam totalno. U Marvina sam se pretvorio, neuzubila'.![]()
A sta je vama jbt kaonda ste od leda
Ova sezona ce biti naj dramaticna do sada...
Idemonpo 10 put zaredom

Ova sezona ce biti naj dramaticna do sada...
Idemonpo 10 put zaredom

Yup.
Popio u predzadnjoj Alegrijevoj sezoni.
Prosle god se ponadao da ce se forsiranje rezultata zamijeniti neophodnom revolucijom/evolucijom.
Sad pratim desavanja i ne ocekujem nista dok ne vidim da opet postoji plan i shodno tome cu i moci da komentarisem i iznosim svoja ocekivanja.
Juventus je obezglavljena kokos i prosjecna ekipa u evropskim okvirima zadnje 3 godine.
Bumo vidil sta ce biti ove sezone.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Celtic ?????????????? interested for De Sciglio but the player is not convinced with them. [Di Marzio] ???? #juventus
Ma ja cekaj ti nebil se zbayern ili Real pojavili...
Ovoga se necemo nikad rijesiti izlgeda
Ma ja cekaj ti nebil se zbayern ili Real pojavili...
Ovoga se necemo nikad rijesiti izlgeda
- IlPrincipino
- Kontakt:
Kakav posao je samo puštanje Rugania na posudbu BEZ PRAVA OTKUPA. Čista posudba. 1,5 milion. Velika zarada. I nakon godinu će se opet vratiti kao Pjaca, Perin, Pellegrini i ostala kompanija.
Mi i posudbe plaćamo više.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Jestel odustali od Auara? Šteta bi bila njega propustiti a za iste pare dovesti Chiesu.
Il Club più titolato al mondo!
Ali zato smo se rijesili njegove plate godinu danaIlPrincipino je napisao/la: ↑02 okt 2020, 08:56Kakav posao je samo puštanje Rugania na posudbu BEZ PRAVA OTKUPA. Čista posudba. 1,5 milion. Velika zarada. I nakon godinu će se opet vratiti kao Pjaca, Perin, Pellegrini i ostala kompanija.
Sta bi ti vise

Kedira je ispratio i Ruganija. Mogao je i on na posudbu
kljucna rijec
Chiesa bi danas mogao odigrati posljednju utakmicu za Fiorentinu. Ne znam sta da mislim o ovom transferu, Berna 2.0 ili...
Protiv Napolija, moguca postavka
Scszesny
Danilo - Bonucci - Chiellini
Cuadrado - Arthur - Bentancur - Frabotta
Ramsey
Kulusevski - Cristiano
Ne znam zasto Demirala ne ubaci

Chiesa bi danas mogao odigrati posljednju utakmicu za Fiorentinu. Ne znam sta da mislim o ovom transferu, Berna 2.0 ili...
Protiv Napolija, moguca postavka
Scszesny
Danilo - Bonucci - Chiellini
Cuadrado - Arthur - Bentancur - Frabotta
Ramsey
Kulusevski - Cristiano
Ne znam zasto Demirala ne ubaci
Demiral ce biti peta opcija za stopera, to je jasno kao bijeli dan. Sto ga prije zaboravimo, bice nam lakse.
Chielini i bonuci ce igrati i to je to, de ligt i danilo su na listi ispred turcina i to je to.
Chielini i bonuci ce igrati i to je to, de ligt i danilo su na listi ispred turcina i to je to.
Meni ova 3 nazad nikako ne uljevaju sigurnost. Nadam se da grijesim...
Arthur od prve, nije lose. Taman da vidimo od prviäe min kako ce to izgledati..
Jako bitna utakmica..samo pobjeda je u pitanju .
Arthur od prve, nije lose. Taman da vidimo od prviäe min kako ce to izgledati..
Jako bitna utakmica..samo pobjeda je u pitanju .
Corriere Torino: Juventus have reached an agreement with Everton for the transfer of Moise Kean on loan with obligation to buy. Juve will pay €25m to sign the Italian striker. https://t.co/QvBvkQOyuq
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.