to bi bila glupa odluka, 12000 ljudi ce doci bilo prenosa il ne bilo, u svakom slucaju borac ima navijace koji nisu samo u bl, a tu su i zeljini navijavci kojih ima dosta a nece biti na utakmici pa bi prema njima bilo korektno da bude prenosa, a ako borac - zeljo nije derbi kola, ne znam sta jeVB 1987 je napisao/la:Mislim da naša uprava neće dati prenos sa ove utakmice iz sledećeg kola, jer se očekuje najmanje 12 000 ljudi...
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
slažem se u potpunosti sa tobom.Ta utakmica će biti prava poslastica.Mada Željo ima malo kompleks ppstizanja samo 1 gola po tekmi.Ne znam zašto možda nam treba kakav psihić.al eto nadam se da će tekma biti dobra i sa golovima.i naravno nadam se bar bodu ako ništajovanbl je napisao/la:to bi bila glupa odluka, 12000 ljudi ce doci bilo prenosa il ne bilo, u svakom slucaju borac ima navijace koji nisu samo u bl, a tu su i zeljini navijavci kojih ima dosta a nece biti na utakmici pa bi prema njima bilo korektno da bude prenosa, a ako borac - zeljo nije derbi kola, ne znam sta jeVB 1987 je napisao/la:Mislim da naša uprava neće dati prenos sa ove utakmice iz sledećeg kola, jer se očekuje najmanje 12 000 ljudi...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
a vidi , tv prenosi utakmica PL kao sto je borac zeljo, na kojoj ce sigurno biti prava fudbalska atmosfera i pun stadion, poplarisu fudbal i citavu ligu.TMovac je napisao/la:slažem se u potpunosti sa tobom.Ta utakmica će biti prava poslastica.Mada Željo ima malo kompleks ppstizanja samo 1 gola po tekmi.Ne znam zašto možda nam treba kakav psihić.al eto nadam se da će tekma biti dobra i sa golovima.i naravno nadam se bar bodu ako ništajovanbl je napisao/la:to bi bila glupa odluka, 12000 ljudi ce doci bilo prenosa il ne bilo, u svakom slucaju borac ima navijace koji nisu samo u bl, a tu su i zeljini navijavci kojih ima dosta a nece biti na utakmici pa bi prema njima bilo korektno da bude prenosa, a ako borac - zeljo nije derbi kola, ne znam sta jeVB 1987 je napisao/la:Mislim da naša uprava neće dati prenos sa ove utakmice iz sledećeg kola, jer se očekuje najmanje 12 000 ljudi...
s druge strane, zeljo ce da iam strasnu motivaciju, borac do sad ne porazen, igra sjano, uzeti mu bod u bl pred punim stadionom za nji ce sigurno biti pravi izazov, tako da ce dati 120% svojih mogucnosti.
a opet borac pred svojom publikom, sjajna utakmica zagarantovana
prenos u subotu
SARAJEVO - ČELIK
mislim meni je svejedno , svakako cu biti na utakmici, ali ne vidim logiku da ta utakmica dobije prioritet u odnosu na borac - zeljo
SARAJEVO - ČELIK
mislim meni je svejedno , svakako cu biti na utakmici, ali ne vidim logiku da ta utakmica dobije prioritet u odnosu na borac - zeljo
ovo je postalo sranje nad sranima..sta ce onda biti u 9.kolu derbi ako ne mogu pogoditi kad jeda jedini ima:presley_sa je napisao/la:nidje vezejovanbl je napisao/la:prenos u subotu
SARAJEVO - ČELIK
mislim meni je svejedno , svakako cu biti na utakmici, ali ne vidim logiku da ta utakmica dobije prioritet u odnosu na borac - zeljo![]()
Čelik ubjedljivo zadnji,a ovo gore je derbi 100%...al valjda ne mogu Borac ponovo da prenose iz Banja Luke...al vazno je da prenose protiv listice ili svinjskog,a ne mogu jedan veliki derbi kakav je sigurno borac-zeljo...
prvo su sad prenosili svinsjki-sloboda,utakmica bez ikakvog znacaja,a sad prenose zadnjeg celika
1.Zrinjski-Velež (vjerojatno ne jer Velež nema ugovor a i Zrinjski je bio prošlo kolo)
2.Široki-Sarajevo(Ovo je mozda i pravi derbi ovog kola iako ljestvica to ne govori, pretpostavljam da ce ovo biti na tv-u)
3.Željo-Sloboda(nije neki derbi po ekipama ali sigurno da je derbi koji bi mogao biti na tv-u)
4.Slavija-Modriča(ne bih se čudio ni kad bi se ovo pojavilo u programu)
a baš me zanima koju će u 10. hahahah neće niti jednu...

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Koliko ja znam nije jos sigurno sta se prenosi u subotu....Ali ako ne budu prenosili Borac-Zejeznicar stvarno su moroni nevidjeni!To ce biti utakmica za pamcenje.
Treci put castimo
pogledaj teletekst bht1 za subotu, lijepo pise sarajevo - celiktatamata je napisao/la:Koliko ja znam nije jos sigurno sta se prenosi u subotu....Ali ako ne budu prenosili Borac-Zejeznicar stvarno su moroni nevidjeni!To ce biti utakmica za pamcenje.
Pogledaj ti stranicu derbi kola,koja je odgovorna za te prenose i vidjeces da ne pise jos nista zvanicno!A i prije nekoliko kola su u toku 3 dana,3 puta promjenili koga ce prenositi,da bi na kraju ispalo da nece ni biti prenosa.jovanbl je napisao/la:pogledaj teletekst bht1 za subotu, lijepo pise sarajevo - celiktatamata je napisao/la:Koliko ja znam nije jos sigurno sta se prenosi u subotu....Ali ako ne budu prenosili Borac-Zejeznicar stvarno su moroni nevidjeni!To ce biti utakmica za pamcenje.
Treci put castimo
i ja mislim da bi trebalo neku drugu utakmicu prenositi al kad pogledam koliko su puta prenosili druge kubove a celika niti jednom onda se u potpunosti slazem s njihovim izborom. 

Republika Zenica
- tuborg-green
- Kontakt:
borac su već prenosili 2 puta, želju 2 puta, široki 2 puta, slobodu 2 puta, zrinski 2 puta, sarajevo 1, slaviju 1, čelik nijednom i to su klubovi koji imaju tu licencu da ih se prenosi, znači ostale ne prenose, već samo kad igraju ovi između sebe, što znači slijedeće kolo prenose sarajevo-čelik, pa široki.b-sarajevo 99,99%
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
Jbt Sarajevo-Celik pred 4000 navijaca,a u Bl bice 12000 sigurno+ po tabeli je to najveci derbi.Velika glupost bi bila da se prenosi Siroki-Sarajevo pored Mostarskog derbija gdje ce bit najmanje 7000.Bolje ista nego nista samo nek oni nastave prenosit pa makar i Laktase gledali.
AMAR OSIM!
AKo se projekt zove derbi kola onda trebaju prenositi Borac - Željo, jer nije derbi samo ako su jake ekipe. Derbi čine, čak većim dijelom i gledatelji-navijači,a ne vjerujem da će ijedan stadion biti pun kao onaj u BL ili u 9. kolu u Mostaru!
PS: Mogli bi malo moderatori počistiti postove od ovih debinih vrijeđanja tipa lištica i svinjski. Više da balavci ne prevladaju nego što to posebno vrijeđa.
PS: Mogli bi malo moderatori počistiti postove od ovih debinih vrijeđanja tipa lištica i svinjski. Više da balavci ne prevladaju nego što to posebno vrijeđa.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Celik-Sarajevo ...je uvjek bio derbi "starih rivala"...al slazem se...ima puno bolji utakmica

A C A B !
slažem se da je derbi i uvijek će biti.ali isto tako Čelik je trenutno u krizi i posljednji na tabeli.tako da ta utakmica nažalost neće biti toliko napeta,a i nema toliki značaj kao ona u Banjaluci.mislim da će ta tekma biti prava poslastica.jer Željo neće igrati bunkera kao što neki likovi pišu po forumu.Nije ga igrao u Zenici protiv Čelika,nije ga igrao protiv Zvijezde u Gradačcu,nije protiv Slavije u Lukavici.pa zašto bi onda igrao protiv Borca u Banja Luci??bunker smo igrali jedino protiv Travnika ali i to jedino što smo ostali bez 1 igrača i svaka druga bi se tu ekipa povukla,igrati sa igračem manje pogotovo na strani nije nimalo lako.a što se tekme u Banja Luci tiće mislim da će tekma biti dobra i kvalitetna,nadam se fer suđenju.Emir_ZENICA je napisao/la:Celik-Sarajevo ...je uvjek bio derbi "starih rivala"...al slazem se...ima puno bolji utakmica![]()
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ns seri majke ti,da je nerugularno nebi guzovace uzimali Travnika,nebi nam i Sloboda i Velez uzimali bodove,a i sam trener Veleza je rekao da je bogdo vise ovakvih utakmica liga bi nam bila kvalitetnija tako da te tvoje neke nebuloze prolaze kod male djece..da je nereguarno svirali bi po 2 penala u 90 i uzeli po tri bobe i cao djaci...pusti se toga sto ove ima il nema veze sa neregulrasnocu ovo je samo jos jedna u nizu losih stvari neposobne uprave...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
“Neki klubovi bi željeli da biraju utakmice koje ćemo prenositi, tačnije da prenosimo samo njihove gostujuće utakmice, dok na svojim stadionima zatvaraju kapije za naše kamere.”, tvrdi Kovačević u razgovoru za SportSport.ba. “To je problem sa kojim se suočavamo još od prošle sezone i veliki kamen spoticanja u realizaciji ovog projekta.”
haha ovo mi je legendarno, prava slika naseg fudbala i sitnih seoskih prevaranata koji vode nase klubove: "snimajte gostovanja gdje nas potkradaju ali nemojte ni slucajno snimati domace utakmice gdje mi krademo od drugih"

nekad pomislim da bi mozda najbolje bilo da svi ovi klubovi bankrotiraju i da se ugase a da se onda osnuju neki novi i nadam se posteniji
haha ovo mi je legendarno, prava slika naseg fudbala i sitnih seoskih prevaranata koji vode nase klubove: "snimajte gostovanja gdje nas potkradaju ali nemojte ni slucajno snimati domace utakmice gdje mi krademo od drugih"

nekad pomislim da bi mozda najbolje bilo da svi ovi klubovi bankrotiraju i da se ugase a da se onda osnuju neki novi i nadam se posteniji

FK Sarajevo otkazalo je TV prenos sa Koševa uz objašnjenje da struka ne želi kamere na terenu.
Ovo je recenica koja me tjera da demantujem sam sebe i povucem sve sto sam dosad pisao o Sarajevu kao velikom klubu sa manirima koji prilice velikom klubu....
Za ovo je malo reci da je jadno....pa ni od Zepca ni Orasja ne vjerujem da bi ovako nesto dozivio....
Ovo je recenica koja me tjera da demantujem sam sebe i povucem sve sto sam dosad pisao o Sarajevu kao velikom klubu sa manirima koji prilice velikom klubu....
Za ovo je malo reci da je jadno....pa ni od Zepca ni Orasja ne vjerujem da bi ovako nesto dozivio....
Sarajlije sup.i Stvarno neznam zbog cega ovo rade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.