Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Koji smo mi jad od naroda, da li gubimo pljuvali bi po igracima sad kad ide pljuj po komentatorima, jooj joj
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Raduje ova igra spuštanja lopte dole Nurkiću i Garzi, evidentno je da ovi Mađari njih ne mogu braniti a objektivno teško da ih iko može braniti na ovom kvalifikacijskom turniru. Juka normalniji, racionalniji, u odbrani čuva reket, brutalan je realno i ovako treba stalno igrati ne znam kakva je to filozofija.
Musa se raspucao i to je isto jako važno, Alibegović pokazao da ima itekako šta ponuditi u napadu, Garza standardno dobar.
Jedino što i dalje šteka je ta trojka, ali dobro doći će utakmica gdje ćemo neke ovako otvorene situacije ipak pogađati, u suštini večeras nam i ne treba jer baš igramo raznovrsno, zabili smo skoro 60 poena za poluvrijeme, to je za nas veliki podvig. Trebat će protiv Izraela aBd i nadam se da će otkočiti.
Musa se raspucao i to je isto jako važno, Alibegović pokazao da ima itekako šta ponuditi u napadu, Garza standardno dobar.
Jedino što i dalje šteka je ta trojka, ali dobro doći će utakmica gdje ćemo neke ovako otvorene situacije ipak pogađati, u suštini večeras nam i ne treba jer baš igramo raznovrsno, zabili smo skoro 60 poena za poluvrijeme, to je za nas veliki podvig. Trebat će protiv Izraela aBd i nadam se da će otkočiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako zanemarimo da je Madjarska ocajna, mozemo dobiti i Izrael, samo da odigramo ovako pametno bez glupog ispucavanja trica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Od koga ocekujes trojku,Gegica i VrabcaElCartel11 je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:42Naše trojke isto, da se mi forumasi okupimo i onako bacamo bezveze. Pa jbt ne moze biti ovako slab postotak evo vec trecu tekmu.

Konacno pametno igramo,spustanje Juki i Luki,dobili bi i Poljsku da smo igrali na ovaj nacin
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
U nekim idealnim kombinacijama naših 12 najboljih: Nurkic, Garza(ako riješi papire), Halilovic, Alibegovic, Sulejmanovic, Lazić, Djedovic, Biberovic, Musa, Atic, Gegic i plus novi naturalizovani Play (Baldwin) 
bukvalno sa svakim igrat
Maksimalna fokusiranost i ozbiljnost ocigledna odmah po izlasku na teren, i to je ono najbitnije. Iako, opet u nekoliko navrata nikako nisam zadovoljan odbranom. Madjari, s druge strane, ocajni.
Ovu dvojicu momaka nema potrebe ismijavati, momci to uopste ne rade, nisu nikad ni radili i ne guraju se da rade, jedino bitno je da narod u BiH ima gdje gledati utakmicu. Odlicni su poznavaoci nase lige (barem ovaj jedan) i nije to ni blizu lose komentarisanje (cak naprotiv) kada to rade.
Btw, svidjaju mi se Azizove petorke. Alibegovic kao klasicna 4, bez pametovanja.
Ovu dvojicu momaka nema potrebe ismijavati, momci to uopste ne rade, nisu nikad ni radili i ne guraju se da rade, jedino bitno je da narod u BiH ima gdje gledati utakmicu. Odlicni su poznavaoci nase lige (barem ovaj jedan) i nije to ni blizu lose komentarisanje (cak naprotiv) kada to rade.
Btw, svidjaju mi se Azizove petorke. Alibegovic kao klasicna 4, bez pametovanja.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 16 avg 2023, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
BenWhite je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:39Pa rade momci jer nema ko drugi raditi. Lupetaju, ne znaju ništa o košarci ili znaju onako površno nešto, šta će. Neće im pobogu dati otkaz zbog toga![]()
Ovog jednog sam čini mi se čuo da prenosi fudbal. Samim time, on ne može košarku prenositi kako valja jer vjerovatno ne prati taj sport dovoljno. Ovog drugog nikada nisam čuo i ne znam je li uopšte sportski komentator?!

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ljudi se čude sto smo vec trecu utakmicu losi u sutu za tri pa realno mi nemamo cistog skutera u ekipi nama je Musa najbolji suter a nije ni on sad neki snajper mi mozemo imati dobre procente eventualno da nam dodje dan pa da sve ulazi
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Garza se uklopio kao da je tu 5 godina vec. Daje sirinu vise u napadu. Za nadati se samo da im te ego situacije ne prorade. do Nurka je realno. Ako je utemljen taj “hladan” odnos.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Može li Radočaj sa Arene raditi NBA prenose?Madal je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:45BenWhite je napisao/la: ↑16 avg 2023, 21:39Pa rade momci jer nema ko drugi raditi. Lupetaju, ne znaju ništa o košarci ili znaju onako površno nešto, šta će. Neće im pobogu dati otkaz zbog toga![]()
Ovog jednog sam čini mi se čuo da prenosi fudbal. Samim time, on ne može košarku prenositi kako valja jer vjerovatno ne prati taj sport dovoljno. Ovog drugog nikada nisam čuo i ne znam je li uopšte sportski komentator?!![]()
Može li Edin Avdić raditi fudbal?
Joj i ja našao s kim ću u kolo. Pljuj majstore

Zadnja izmjena: BenWhite, dana/u 16 avg 2023, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
41:34
-
- Kontakt:
Mađarska je igrala egal obje utakmice. Igraš koliko ti protivnik dozvoli. Mi odlično igramo u oba pravca i tu je rezultat. Rotacije također dobre. Halilovic na 5 mijenja Juku a Alibegović na 4 umjesto Garze. Izgleda da se malo i forum čita.
Ova neznalica na klupi je konacno shvatio sto manje Vrabac provodi vrijeme na parketu vece su sanse da se dobije
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
nije njima obojici problem pricati engleski, nesto je drugo u pitanju
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Mostarskirodjeni
- Kontakt:
Jesu jaki ovi “Litvanci”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.