Ako Bog da !!!BegA_SA je napisao/la:Pricajte sta hocete, ja vjerujem u ove momke i ZNAM da cemo se plasirati na EP 2012![]()
Ako mislite da ce isti pristup igri biti u kvalifikacionim tekmama kao protiv Katara GRDNO se varate
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
FORZA MARŠAL !!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Ih namaanaliticar_ je napisao/la:Gledao sam sad malo Norveska-Francuska..Wow, Francuzi sitan vez..brzo trce, jako brz prijenos lopte...Iako su izgubili, mogu reci da ce nama u Sarajevu dati najmanje 3 komada...
i da, sasvim nova, mlada i borbena i rastrcana ekipa..Nema penzionera...

Za Luxemburg je mjesec dana unaprijed najavio 4:4:2 sa Medunanjinom na krilu,tako da već lagano mogu spremati za nas. A neće slagat čovjek

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Bjelorusija će biti hit grupe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l,jeli moze jedna nagodba sa tobom al' i svim ostalim
Ako u prve dvije utakmice izvucemo 4 boda da pojedete sve te rijeci koje ste izgovorili o Papetu
Ako nebudu 4 boda ja odmah u potpis stavljam PAPE ODLAZI
Ako u prve dvije utakmice izvucemo 4 boda da pojedete sve te rijeci koje ste izgovorili o Papetu
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Upravo to ti pričam, ja tu nagodbu već imam sa pola foruma 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne, nego Albanija...Vidjet ce te.... 4 utakmice zaredom su dobili a nisu gola primiliVirtu4l je napisao/la:Bjelorusija će biti hit grupe.
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
moze!Hairlija je napisao/la:Virtu4l,jeli moze jedna nagodba sa tobom al' i svim ostalim
ja kazem da ce ljiljani u prve dvije utakmice uzeti svih sest (6) bodova!
na opkladu stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
sta imas od imovine? da vidim kolika je opklada..da ne bude ja ulozio nekoliko desetina hiljada ti ni gace nemas na svoje imesecer je napisao/la:moze!Hairlija je napisao/la:Virtu4l,jeli moze jedna nagodba sa tobom al' i svim ostalim
ja kazem da ce ljiljani u prve dvije utakmice uzeti svih sest (6) bodova!
na opkladu stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

-PAJA Fan Club!!
mladicu, na tvoje ulozeno ja stavljam duplo._Bad_boy je napisao/la:sta imas od imovine? da vidim kolika je opklada..da ne bude ja ulozio nekoliko desetina hiljada ti ni gace nemas na svoje ime
dakle, sta god da ulozis od mene imas 2:1.
znaci, ako ulozis gace, od mene imas dvoje gace i stap prida.

nisam kockar, ne posjecujem kladionice...jednostavno, ja znam!
I vikendicu na Sadbi jel'? 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i padose li opklade?Ko ce to kontrolisati?Treba li sudija?Naravno sudija bi uzeo 20% od oklade 

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ko izda opkladu....,a postim nemogu reci 

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

ih, volio bi ti da znas
al´ drug seco ne prodaje svoje fazone
sta mislis ti, omladinac, zasto u dz. vejnovim filmovima nije bilo ´bacine
nego, gdje ti je ruznija, grublja, matorija, ishrndanija...., polovina-bezimeni
jaci ste onako, u duetu
ps
ozbiljan sam kad kazem da ce sajini momci luksu i francuzima uzeti svih sest bodova.
problem je sto nemam zivaca da se nadglasavam sa ovim nadr.kanim tinejdzerima.
jednostavno, seco vidi ono sto vi ne vidite
za razliku od ishrndanog dizelasa koji se odaziva na ime miroslav(ped.er), nas sajo je odradio odlican posao u ove 3-4 prijateljske utakmice.
ocekujem mljevenje luksemburga, ponizavanje francuza i demonstraciju sile nad albancima!
post je za naseg virtuala

sta mislis ti, omladinac, zasto u dz. vejnovim filmovima nije bilo ´bacine

nego, gdje ti je ruznija, grublja, matorija, ishrndanija...., polovina-bezimeni

jaci ste onako, u duetu

ps
ozbiljan sam kad kazem da ce sajini momci luksu i francuzima uzeti svih sest bodova.
jednostavno, seco vidi ono sto vi ne vidite

za razliku od ishrndanog dizelasa koji se odaziva na ime miroslav(ped.er), nas sajo je odradio odlican posao u ove 3-4 prijateljske utakmice.
ocekujem mljevenje luksemburga, ponizavanje francuza i demonstraciju sile nad albancima!

Znaš i sam da ja, iako sam kako kažeš nadrkani tinejdžer, poštujem starije, ali ti i Sajo mi trenutno ne ulijevate povjerenje.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
1. Francuska
2. Albanija
3. Rumunija
4. BIH
5. Bjelorusija
6. Luxembrurg
Moja prognoza......
2. Albanija
3. Rumunija
4. BIH
5. Bjelorusija
6. Luxembrurg
Moja prognoza......
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
ma nee, nisi me razumio.Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da ja, iako sam kako kažeš nadrkani tinejdžer, poštujem starije, ali ti i Sajo mi trenutno ne ulijevate povjerenje.
ti ne pripadas grupi ´nadrkani tinejdjeri &co´, ti si u klasi provjerenih forumasha.
jedini problem je to sto si nevjernik tj. ne vjerujes da ce nas savfet-beg susic odvesti na ep.
do nove godine racunam sa 7 bodova... ovo sto pape radi je zavaravanje javnosti, nase, a pogotovo inozemne
)))
prodaje im suplju.... k'o mi losi... k'o ne stima nista..

prodaje im suplju.... k'o mi losi... k'o ne stima nista..

- NoName
- Kontakt:
Šećeru, trebao si me nešto?secer je napisao/la:ih, volio bi ti da znasal´ drug seco ne prodaje svoje fazone
![]()
sta mislis ti, omladinac, zasto u dz. vejnovim filmovima nije bilo ´bacine![]()
nego, gdje ti je ruznija, grublja, matorija, ishrndanija...., polovina-bezimeni![]()
jaci ste onako, u duetu![]()
ps
jednostavno, seco vidi ono sto vi ne vidite![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
20%?123456 je napisao/la:i padose li opklade?Ko ce to kontrolisati?Treba li sudija?Naravno sudija bi uzeo 20% od oklade
dobro, mozes birati izmedju uckura, nogavica i naqrnjaka...

jbg., vidio si da ulazemo gaci...
dakle, ja srcem vjerujem i jezikom ocitujem da ce nasi puleni, pod vodjstvom legendarnog papeta, uzeti 3 boda slabasnom luksemburgu i 3 boda klimavim francuzima!
neko protiv

Ahaaa, izvinjivam se onda zbog nesporazuma. Kako bolan da vjerujem nakon onoga što sam gledao u utorak. Postoji mali milion detalja koji se nisu vidjeli na TV prenosu, pretpostavljam da nisi bio na utakmici? Da si samo vidio rasprave između Nadarevića i Mravca, tipa tvoja lopta moja lopta, pa onda Spaha smiruje situaciju između njih dvojice, Misketova totalna nezainteresovanost, bježanje od duela (posebno zračnih), Pjanić trči k'o muha bez glave, ni vamo ni tamo... Sad ti meni lijepo reci kako da ja vjerujem u njih?secer je napisao/la:ma nee, nisi me razumio.Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da ja, iako sam kako kažeš nadrkani tinejdžer, poštujem starije, ali ti i Sajo mi trenutno ne ulijevate povjerenje.
ti ne pripadas grupi ´nadrkani tinejdjeri &co´, ti si u klasi provjerenih forumasha.
jedini problem je to sto si nevjernik tj. ne vjerujes da ce nas savfet-beg susic odvesti na ep.
P.S. Evo i bezimenog, baš me zanima šta on misli o svemu ovome, tj. o magu iz Zavidovića, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.