Sad vidis kako je svim onim klubovima koje ste krali u prethodnim godinama. Da je pravedno, makar 2 LP ne bi imali u zadnjih 10 godina...denimen99 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 09:15Odbijanac, nepostojeći penal za City. S druge strane falio Mbappe, VAR neće ni da pogleda iste situacije kada idu u korist Reala, nije da nismo navikli, no osvajao je Real i u gorim situacijama ovo takmičenje, ne vidim zašto ove sezone nebi bilo isto tako. Okliznula se Borussia protiv Bode, može i Real nekad protiv Citya.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Re: Champions League 2025/26
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma pusti, iščupao ih golman deklasiranja i primanja jedno 4/5 komada sinoć.DamirT je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:33Sad vidis kako je svim onim klubovima koje ste krali u prethodnim godinama. Da je pravedno, makar 2 LP ne bi imali u zadnjih 10 godina...denimen99 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 09:15Odbijanac, nepostojeći penal za City. S druge strane falio Mbappe, VAR neće ni da pogleda iste situacije kada idu u korist Reala, nije da nismo navikli, no osvajao je Real i u gorim situacijama ovo takmičenje, ne vidim zašto ove sezone nebi bilo isto tako. Okliznula se Borussia protiv Bode, može i Real nekad protiv Citya.
- Shategabri
- Kontakt:
Proći će se grupna faza svakako.
I ovako šupalj Real u KO fazi je najgori mogući protivnik svakom.
Neko ima Bayernligu, a po nekom bi se mogla nazvati Liga Šampiona.
To su te razlike.
To su te razlike.
Koševo Zapad
Niko nije rekao da Real nije možda i najteži protivnik u KO fazi, ali treba priznati i reći da je Rudiger trebao dobiti drugi žuti.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:50Proći će se grupna faza svakako.
To su te razlike.
- Shategabri
- Kontakt:
Bilo je sudijskih greški koje su išle i na štetu Reala.N3R3D je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:57Niko nije rekao da Real nije možda i najteži protivnik u KO fazi, ali treba priznati i reći da je Rudiger trebao dobiti drugi žuti.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:50Proći će se grupna faza svakako.
To su te razlike.
Nebitno, ne bih naglašavao ni za ni protiv.
To i jest draž ove igre, jednog dana kad bude strogo kompjutersko odlučivanje, neće biti zanimljivo.
Recimo, više se ne mogu desiti Maradonin gol rukom ili onaj Henryjev.
Neko će reći, pa i ne treba, bolje ovako.
Al opet, to umanjuje diskusije, podizanje adrenalina, manje je i materijala za medije.
Potpuna pravda na terenu će ovu igru učiniti dosadnom.
Koševo Zapad
Imao je City u proslosti 10 puta bolje utakmice protiv Reala pa je gubio a sinoc kad su bas bevzeze odigrali dobise na rudigerove gluposti
Jel ovo sve znaci da nikad losija LS? 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa svjestan si da je taj City koji je igrao viktorije sa Realom ekipa koja se promijenila i podmladila....
Fali Cityju desni bek i povratak Rodrija, mada je i Nico dobar u posljednje vrijeme.
Naravno podizanje forme Fodenu, Cherkiju i Doku da je na nivou, uz ovakvog golmana i najboljeg špica na svijetu... Sve je moguće u KO fazi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Nadam se da je dobro nakon ovog izuzetno teskog starta.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Molim te, podsjeti me, na kojoj utakmici faze ispadanja UCL u zadnjih 15 godina je oštećen klub kojeg ti suportiraš i pokušavaš bagatelizirati sudačku pogrešku.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:02Bilo je sudijskih greški koje su išle i na štetu Reala.N3R3D je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:57Niko nije rekao da Real nije možda i najteži protivnik u KO fazi, ali treba priznati i reći da je Rudiger trebao dobiti drugi žuti.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:50Proći će se grupna faza svakako.
To su te razlike.
To i jest draž ove igre, jednog dana kad bude strogo kompjutersko odlučivanje, neće biti zanimljivo.
Al opet, to umanjuje diskusije, podizanje adrenalina, manje je i materijala za medije.
- Shategabri
- Kontakt:
Konkretno diskutujemo o sinoćnjoj utakmici i vidim potencira se jedna situacija koja je kao u korist Reala, dok se prešućuju situacije koje su na štetu iste ekipe.Rodju je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:45Molim te, podsjeti me, na kojoj utakmici faze ispadanja UCL u zadnjih 15 godina je oštećen klub kojeg ti suportiraš i pokušavaš bagatelizirati sudačku pogrešku.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:02Bilo je sudijskih greški koje su išle i na štetu Reala.
Nije moj stil niti bih vodio diskusiju o tome. Nisam nikad pa neću ni sad.
Komentarisao sam iz razloga što se gleda čisto subjektivno i jedno naglašava, a drugo prešućuje.
Koševo Zapad
Je li se ilad u istoriji fudbala desilo da je sudija pogrijesio u Realovu korist, po tebi?denimen99 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:31Ne, jedva ga je i dodirnuo, samo se onaj flop dobro baca pa je izgledalo drugačijeN3R3D je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:12Jel bio drugi žuti Rudigeru?denimen99 je napisao/la: ↑11 dec 2025, 09:15Odbijanac, nepostojeći penal za City. S druge strane falio Mbappe, VAR neće ni da pogleda iste situacije kada idu u korist Reala, nije da nismo navikli, no osvajao je Real i u gorim situacijama ovo takmičenje, ne vidim zašto ove sezone nebi bilo isto tako. Okliznula se Borussia protiv Bode, može i Real nekad protiv Citya.
Svvaku i najocitij gresku za Real, prokomentarisao si kao "ispravnu".
Jesi zaista toliki debil, ili samo trolas?
Nevjerovatno mi je da postoji neko toliko glup, bezobrazan i nerealan.
- LondonBlues
- Kontakt:
Gigs, Kazla, Jelic…. Draž ove igre..Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:02Bilo je sudijskih greški koje su išle i na štetu Reala.N3R3D je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:57Niko nije rekao da Real nije možda i najteži protivnik u KO fazi, ali treba priznati i reći da je Rudiger trebao dobiti drugi žuti.Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 11:50Proći će se grupna faza svakako.
To su te razlike.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Shategabri
- Kontakt:
LondonBlues je napisao/la: ↑11 dec 2025, 13:17Gigs, Kazla, Jelic…. Draž ove igre..Shategabri je napisao/la: ↑11 dec 2025, 12:02Bilo je sudijskih greški koje su išle i na štetu Reala.
A vidi, rijedak je sudac da nije omražen od nekog kluba ili reprezentacije.
Koševo Zapad
A ova situacija? Jednostavno nemoć.
Nista mi nema mrze kad ovako udari i gurne igraca i dize ruke kao nisam nista uradio. Pa samo zbog toga bi mu dao zuti. Naravno, ovo mislim u vezi svakog kluba, ne samo za Real.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.