FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

cole-ch
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la cole-ch » 08 dec 2010, 12:33

Robi dobrodosao doma. :D Kralju sve najbolje i da nam vratis titulu gde joj je i mesto, u Ljutici Bogdana 1.

... jos Pikseto (umesto Lukica) da se vrati i eto Zvezde za desetak godina pa na krovu evrope.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 08 dec 2010, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 dec 2010, 12:34

stefko jesi zadovoljan sa novim terenerom ? mene je iznenadilo sve to... mislio sam da je trač
You are someone else I am still right here

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 dec 2010, 12:44

Sever "kontrolise" Lukica (CZ) i Robi je uz saglasnost doveden. Rober je zvezdin covek...on se samo vratio tamo gde pripada. Eeeeh, sada da li zna taj posao?! Nadam se da zna, a, ako nezna, dovidjenja sa klupe i moze ostati u upravi da radi neki poslic.
Nadam se najboljem sa Robijem i radujem se debiju.

PS: Robi kralju tvoje bravurije i radosti koje si mi donosio jos nisam izbrisao iz secanja, jos jednom srecno majstore!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 dec 2010, 12:57

mali prilog o majstoru dok je igrac bio...ali, kakav je to majstor bio... strasan!

[youtube][/youtube]

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 dec 2010, 15:15

Vjerujte mi zvezda ce biti prvak kad ih preuzme robi ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 dec 2010, 15:19

Čitam i čitam, ali nigdje ne nađoh da je to prosto svršena stvar. Mislim da će se sve saznati u narednim danima. A i stvarno sam iznenađen oko svega toga iako novinari pola toga dignu u nebesa i natrkeljaju gluposti.

Slaven Bilić: "S Robijem sam stalno u kontaktu, on još nije prelomio svoju odluku i odlučit će u sljedećih nekoliko dana. Što god odabrao, ima i imat će apsolutnu podršku ne samo mene nego svih nas iz stožera reprezentacije. Detaljnije ću o svemu moći reći tek kad on konačno odluči"..

Ja nekako ne mogu vjerovati u to da će Prosinečki postati trener. Zelen je još on. A osim toga, razgovori (neki iole ozbiljni) oko angažmana u Zvezdu nisu još ni započeti. Novinarska laprdanja i rekla kazala naslove ne shvaćam zaozbiljno.
U reprezentaciji Hrvatske je on obavljao poslove analiziranja protivnika (uz Asanovića), kao i praćenje hrvatskih reprezentativnih igrača i njihove forme.
Nekako bih ga ja usporedio sa Safetom Sušićem, on mi sad pada na um. Može biti (i to jeste) jedan nogometni virtuoz i genijalac, ali je još tanak za trenerski posao. Jedno je želja i ljubav obavljati neki posao, a drugo je spsobnost i mogućnost.
A koliko vidim, Zvezda je u nekoj krizi, i igračkoj, i rezultatskoj, tako da im treba neki iskusan stručnjak, a ne početnik u tom poslu.
Meni osobno je Prosinečki najbolji i najdraži hrvatski nogometaš kojeg sam imao priliku pratiti, ali za trenerski posao se treba još učiti..

Ne znam, sve mi to nekako nabrzaka djeluje, a sve što se isplanira na briznu ne završi na dobro..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2010, 15:42

E ovako posto je izgleda gotovo da nam je Robi novi trener da vidimo.Nista nije zvanicno sutra je sednica UO pa cemo da vidimo sta i kako dalje.Ono sto je sigurno je da je jedino Kristic bivsi trener ali bi trebao da ostane na svome starom radnom mestu.
E sad,sinoc kada sam napisao da ne bih voleo Robija na klupi odmah komentar zbog toga sto je Hrvat. :lol: ,mislim odmah cim neko napise da ne zeli trenera/igraca a da je on katolicke veroispovesti,islamske odmah je on nacionalista :lol: :roll: .Hoce li mi onda neko objasniti kako je onda meni jedan od najdrazih igraca Zvezde trenutno Aval Isah,za one koji ne znaju on je islamske veroispovesti i postio je citav post kada je bajram bio.Zasto da ne volim Robija,pa covek nam je izmedju ostalog doneo KES,onda tom logikom ne bih trebao da volim ni Musemica ili pak Susica. :roll:
Gledajte malo to sa sportskog aspekta.
Ovde cemo odmah da zanemarimo igracke aspekte,jer oni u trenerskoj karijeri ne znace nista preterano,dakle gledamo trenerski.
Sta je to Robi uradio u trenerskoj karijeri,jedno veliko nista(jos uvek),sto ne znaci da nece u buducnosti.Pomocnik je Bilicu(valjda je jos) i koliko sam jednom citao radio je za neku mizernu nadoknadu,iskljucivo zbog ljubavi.E sada da li je Zvezda u ovome trenutku spremna da se prihvati rizika koje donosi neiskusan trener.Pogodili smo sa Jankovicem,koji je imao tek rad kao pomocnik Muslina u Zvezdi,Lokerenu,Levskom,Lokomotivi... i bez poraza je zavrsio sezonu te ustupio mesto Zemanu. :lol: :roll:.Dosli smo do Kristica,eto nisam bio nesta preterano radostan zbog toga,ali ipak tu je iz Zvezde upoznat je sa igracima i eto hteo sam da vidim kako ce da se snadje,nije uspeo i nista.E sada je tu Robi(izgleda),videcemo da li ce biti treca sreca.Ne svidja mi se nikako sto je on dosao,mi vec kasnimo 5 bodova za komsijama,sto je izrazito velika prednost,nama ce trebati jedan trener koji ne slusa glasove sa strane,treba nam jedan autoritet koji moze da zapreti igracima,koji moze da ih digne.Da li je Robi sposoban za to.Ko iole prati Zvezdu ali i opcenito fudbal u Srbiji zna da 50% ukupnog tima cine menadzerski igraci,dakle igraci koji iako ne zasluzuje guraju se u tim,da ne nabrajam sada imena zna se da i u prvom timu Zvezde imaju bar 4 "menadzerska" igraca.Kako ce Robi da se snadje s tim i da li ce da popusti pod pritiskom.Videli smo kako je Pizon to lepo kulirao i kada su videli da ne mogu da uguraju te igrace od prve minute cekali su samo prvi kiks i ne zasluzeno ga oterali,a doveli svoga coveka Dostanica koji je u nastavku te sezone(cca 7-8 kola) imao kikseva koliko Pizon za citavu tu sezonu ukljucujuci i ispadanje u evropi od Slavie za koju nije pizon kriv vec iskljucivo i samo Tutoric i Pavlovic.
Takodje ne svidja mi se sto je Robi upravo dosao u ovakvom stanju,mozda da je neko drugo vreme ja bih i drukcije prihvatio ovo,ali sada ne.No ipak verovatno dolazi,dati mu priliku da nas proba izvaditi iz ovoga,ako uspe ja cu mu naravno prvi cestitati,ako ne navikli smo na to.
Uglavnom ovde ce se desavati problemi sve dok ne ode kompletna uprava,dok se ne vrate ljudi koji imaju prave veze sa fudbalom Dzaja,Piksi,imaju i ova dvojica nesretnika neku karijeru ali su u ostalim vodama 0,ove predhodne legende su bile dobre i kao poslovni ljudi.
cole-ch je napisao/la:Sever "kontrolise" Lukica (CZ) i Robi je uz saglasnost doveden.
Stvarno mislis da sever "kontrolise" Lukica :) Ako ih kontrolise zar ne mislis da Lukic vec unazad nekoliko meseci ne bi bio predsednik Zvezde?To je veoma jednostavno pitanje i dobija se jednostavan odgovor.
Ako mislis da ga kontrolise,kako onda opravdavas cinjenicu da je Adzic jos na poziciji sportskog direktora,kako mislis da su tu jos uvek igraci kojima se vec odavno zele videti ledja.Druga je stvar sto se Lukic ulizuje Delijama,nosenjem dukseva "Dok se zemlja oko sunca krece...",ulazenjem na severnu tribinu stadiona u Kuli,suprostavljanje Partizanovim huliganima,pa se cini da je Lukic veoma blizak Delijama,no cinjenice su nesta drugo.
Veruj mi znam, da kada bi sever kontrolisao citav rad kluba,da bi u upravi ostalo veoma malo ljudi,a takodje i dosta igraca bi otislo,zato ovo bas i nije tako. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2010, 15:49

http://gol.hr/clanak/svjetski_nogomet/r ... ljene.html

Telefonski razgovor sa Markom Nikolovskim u vezi Robija.

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 08 dec 2010, 15:55

Dobro druze nemoj ti meni zamjeriti zbog posta ;) Ipak svi znamo kako su navijaci CZV orijentisani to se vidi po zastavama .
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

Ronaldo_7
Kontakt:

Post Postao/la Ronaldo_7 » 08 dec 2010, 16:09

Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahahahahahaha joj jakog navijaca za 2 kluba odjednom e svaka ti cast ;) Odes li kad na marakanu ?
" ? ' у " Сарајеву.На " Црвене $ ' " ¥ 73 пута.На & " 16 пута,с " $ ' " " у " $ -.% се " " твог Сарајева ' " пар " ",$ " ' ? "." & " ' " у " & $ " о " " " " не % " ".? те ? ' " на ' ",ја - на твоје $ & не % те постове,јер то " & правог %,- ",$ " ! % се " ? опет " ? ја " за овај ? зато % ' $ 2 $ у " Сарајеву " то је то.А " % " $ " % ? се." $ & - " % $ " за ' " " се на ' $ - " " $ те " у & ".
' се $ $, ? се % " ' $ " не ' $. " ?

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 dec 2010, 16:39

Šta ste se dovezali nacionalosti.. Robi je ionako "pola-pola".
Ugl., sretno mu sa Zvezdom.. njegova karijera njegov posao. ;)
...što je više lome to je volim jače...

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 dec 2010, 17:50

Zbog cega Zvijezda ima plavu boju na grbu?
1921-2011

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 dec 2010, 17:59

Esii TM87 je napisao/la:Zbog cega Zvijezda ima plavu boju na grbu?
Koja Zvijezda? :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 08 dec 2010, 18:14

Joj i tebi pitanja svega mi.
Pa što Bayern ima plavu boju u grbu?

I nije Zvijezda nego Zvezda. Zvijezda je iz Gradačca.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 dec 2010, 18:18

Ja likova :shock:
Dobro Zvezda ;)
alan_kardec je napisao/la:Joj i tebi pitanja svega mi.
Pa što Bayern ima plavu boju u grbu?

I nije Zvijezda nego Zvezda. Zvijezda je iz Gradačca.
Ako ne znas zbog cega nemoj se mutant praviti.Zanima me zbog cega ima plavu boju na grbu,Bayern me na zanima.KontasI?
1921-2011

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 dec 2010, 18:51

Piši ispravno i ne sramoti se.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2010, 19:21

Plava boja na Zvezdinom grbu simbolizuje pravoslavlje,srpstvo. ;)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 dec 2010, 19:29

Devil je napisao/la:Plava boja na Zvezdinom grbu simbolizuje pravoslavlje,srpstvo. ;)
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahah ako je zvezda srpski klub ja sam iz tadzikistana

Preteca zvezde FK JUGOSLAVIJA , osnivac KRCUN partizan , delije (ime turskih vojnika ili tako nesto ) gdje je tu srpstvo moj devile , jos ime CRVENA ZVEZDA sto asocira na komunizam i jugoslaviju

Jesam ja corav ili ne vidim plavu boju nigdje ? http://www.crvenazvezdafk.com/

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 dec 2010, 19:34

Joj maleni :lol: :lol: jooj maleni :lol: što ga ti provaljuješ :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 08 dec 2010, 19:37

Samo F.K.S !! je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Joj maleni :lol: :lol: jooj maleni :lol: što ga ti provaljuješ :D
Pa sta me nerviraju koji kur.ac jeb.la ih zvezda u paksu
Ma anđelu mali, nemoj mi se ti nervirati, šta će biti poslije kad narasteš :D :D samo polako :)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.