SSC Napoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

anton 1983
Kontakt:

Re: SSC Napoli

Post Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 11:15

tony-mortale je napisao/la:ja sam iznenađen što neko ko se predstavlja kao navijač bajerna na toj temi nije prokomentarisao pobjedu svog tima sa svojim istomišljenicima, da razmjene mišljenje o tome šta je bilo dobro šta nije, šta se treba popraviti i sl.
a na temi napolija ima desetak postova, pa se nameće logično pitanje da li se radi o navijaču bajerna ili pljuvaču napolija,
ili je jednostavno troll i provokator koji iako je već banovan zbog takvog ponašanja jednostavno nemože protiv svoje provokatorsko-munafičke prirode :?: :roll: :?:
ja nisam iznenađen :lol: nije bitno dal ti znaš razlog zaš ja tam ne pišem, bitno je samo daoni ljudi tamo znaju zakaj ja tam ne pišem ;)

A na forumu se more pisat di se oće. I još mi reci da ovak nije sočnije? :mrgreen:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 nov 2011, 11:22

materazzi je napisao/la:moze li se neko sjetiti kad je bayern bio ostecen tj kad su sudije ,, slucajno ,, pogrijesile na stetu bavaraca , to me zanima jer ovih gresaka koje se sude protiv njihovih protivnika se redovno vidjaju , onaj start badstubera je direktni crveni karton i min 3 tekme kazne a nije jedina pogreska djelitelja ,, pravde,, kontra bayernovih protivnika
Baskakov oštetio u jednom susretu s Milanom Bayerna svirajući nepostojeći penal. Slično tako De Bleckere, isto protiv Milana. Sinoć Napoli opšte nije oštečen. Znamo da je u susretu polufinala protiv Lyona Rosseti pokazao smiješan crveni karton Riberyju. O sudijskoj pogrešsci u korist Bayerna može se govorit jedino u susretu protiv Fiorentine kada sudija nije vidio čist offside. Sinoc je sudija stvorio hektičnu situaciju na terenu jer nije vladao situacijom. Da je na vrijeme reagovao, kako to rade iskusne sudije ne bi bilo ni jednog crvenog kartona. Vidjelo se u obje utakmice da je bilo dosta korektnog ponašanja između obje ekipe. Sinoć na primjer Cavani prilazi Schweinsteigeru dok je ovaj ležao na zemlji i još par situacija kada smo vidjeli fair play. Poslije je nastala hektika i mislim da je za te turbulentne situacije glavni krivac sudija.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 nov 2011, 11:25

pa naravno da svako može pisati gdje hoće, samo nema veze s mozgom postove koji slave dobru igru-rezultat bajerna i njihovog napadača stavljati na neku drugu temu, a naročito npr sliku napadača bajerna na temu nekog drugog kluba-da ga hebeš to je glupo i infatilno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 nov 2011, 11:26

Ajde Antone ne budi barem jednom glup, za pocetak. Kazes da Napoli nije nista odigrao. Sta je trebalo: da se ide u Manchester ili Minhen sa strategijom svi u napad, ajmo, ajde :?: Pa vratili bi se kuci natrpanih mreza.
City je dobro ugusen i na kontre smo ih otvorili, a oni su iscupali bod, ne mi. Bayern je bio dosta bolji, ali to je opet bilo zip-zap u rezultatskom smislu. 1 bolja reakcija Pandeva i to su dva remija protiv 3-4. favorita za titulu u LS. Kako moze Napoli da se nadigrava sa Bayernom, kad su igraci Bayerna 3x skuplji? Sta, budale sede u upravi BMa, pa ne umeju da utrose pare kvalitetno ili ta vrednost ne znaci nista :?: I odyebi sa Schalkeom i Interom, ovog puta.

Glede sumnjivih odluka i glume:

1) faul Badstubera nad Maggiom, koji je bio apsolutno start na igraca, ne na loptu :?:

2) faul Fernandeza nad Riberyjem, kad ga je pokupio glavom po dupetu :mrgreen: , a Ribery se hvata za glavu i vrat - zuti karton

3) faul Zunige nad Riberyjem, kad je Ribery pao nakon 5 metara tako teatralno, da je sudija morao da da i drugi zuti u roku od dva minuta, samim tim i crveni.

4) faul Badstubera nad Cavanijem, gde je Cavani odglumio - posledica je bila drugi zuti za Gnojavog.

5) faul Gustava nad Inlerom, koji je mogao da ode u bilo kom pravcu. Posledica - slobodnjak za Napoli i gol Fernandeza.

A sta cemo sa penalom za Napoli u prvoj tekmi i drugim zutim za Svinju :?:

Da imas malo obraza, cutao bi. Sinoc ste 1 gol dali u momentu kad je Aronica bio van terena, a jedan je bio na samoj ivici ofsajda. Prosli put ste imali penal koji je isto li-la, jedan 100% protiv vas je oprosten, kao i crveni karton Svinje. Juce ste imali Badgnjilog u igri do 70 i nekog minuta, a napravio je faul za koji se cesto ide pod tus u 4. minutu igre.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 nov 2011, 11:30

tony-mortale je napisao/la:pa naravno da svako može pisati gdje hoće, samo nema veze s mozgom postove koji slave dobru igru-rezultat bajerna i njihovog napadača stavljati na neku drugu temu, a naročito npr sliku napadača bajerna na temu nekog drugog kluba-da ga hebeš to je glupo i infatilno
Nije ako se prije ovih tekma govorilo o nadmetanju Gomeza i Cavania. Sad kad je to prošlo normalno da treba malo proslaviti. Da se o tome pisalo u temi Bayerna onda bi ja to tamo postavio, ali nije ;)
MaGiCa je napisao/la:Ajde Antone ne budi barem jednom glup, za pocetak.
E sad ću te prijaviti! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 nov 2011, 17:00

@anton, kralju moj, ti ne navijas za Bayern, to je ocigledno.Ti navijas samo protiv Italijana, zbog tog pratis fudbal.Samo me interesuju razlozi toga ponasanja, mora da su privatne prirode.Napisi bolan sta na Bayernovoj temi,za promjenu :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 nov 2011, 13:05

"Loše vreme je zahvatilo kampanju, a oluja je posebno jaka u zoni u kojoj se nalazi stadion.

Zbog toga je policija zahtevala da se meč odloži, postojala je opasnost za bezbednost navijača.

Još nije saopšteno kada će se meč igrati, problem je što se očekuju padavine sa jakim vetrom i u narednim danima, pa će datum igranja biti naknadno određen."

E U PM :!:

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 nov 2011, 14:33

Šteta što je utakmica odgođena , bio sam uvjeren u pobjedu napolitanaca.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 nov 2011, 14:44

ja i nisam. iako je san paolo 'grob' za ove jake ekipe u italiji a juve pogotovo ima loš skor sa napolitancima, uvjeren sam da bi juve izvukao bar bod, možda i 3. napoli igra u očajnoj formi i u ligi prvaka i calciu gdje su tri boda nosili parma i chievo pa što ne bi i juve koji je trenutno u italiji najkompaktnija ekipa.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 nov 2011, 15:08

slika

Parma i Chievo po obicaju odnose bodove sa San Paola. 8-)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 06 nov 2011, 15:22

Pozdrav svim navijacima Napolija :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 nov 2011, 17:21

ANTIFA ! je napisao/la:Pozdrav svim navijacima Napolija :)
Pozdrav i tebi. ;)

Fudbaler Napolija, Marek Hamšik, potpisaće novi ugovor sa italijanskim klubom, potvrdio je predsednik kluba, Aurelio De Laurentis. 8-)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 nov 2011, 13:10

Veceras utakmica odluke. City se uigrao i pravi je stroj. Iskreno, po prvi put me strah za Napoli ove sezone.
Napoli mora da napada, a $ity sve to moze da iskontrolise i da iskoristi. Ako nista drugo, treba kozu sto skuplje prodati.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 22 nov 2011, 16:30

MaGiCa je napisao/la:Veceras utakmica odluke. City se uigrao i pravi je stroj. Iskreno, po prvi put me strah za Napoli ove sezone.
Napoli mora da napada, a $ity sve to moze da iskontrolise i da iskoristi. Ako nista drugo, treba kozu sto skuplje prodati.
trebalo bi strpljivo pristupiti utakmici, ne srljazi pogotovo ne po bokovima, mogli bi dobiti po ušima, al se nadam da će Mazzari skontati neki lijek za City... nadam se pobjedi uz veliku podršku navijača
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 22 nov 2011, 16:36

Magica

sta smo rekli za prenos utakmice na ftv i rts ? :D
Thomas Müller - Fußballgott

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 22 nov 2011, 16:37

Mnogo je jak City. Za Napoli u top formi bi bilo tesko, ali bi se moglo igrati. Ovako ja mislim da je $iti (kako ga ovdje neko nazva) ipak prevelik zalogaj za Napoli. City je kao ekipa neiskusan, ali ima vrhunske igrace koji su navikli na velike utakmice, a ovo je za njih kao klub VELIKA utakmica.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 nov 2011, 17:39

don_burza je napisao/la:Magica

sta smo rekli za prenos utakmice na ftv i rts ? :D
Zovemo ovog strucnjaka

slika

:!:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 nov 2011, 17:43

to mi je rođak Magica! :D

nego napoli će ovo dobiti jer nisu favoriti. klasika.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 nov 2011, 18:06

baresi#6 je napisao/la:to mi je rođak Magica! :D

nego napoli će ovo dobiti jer nisu favoriti. klasika.
Super. Znaci da moze da se ide preko veze. :lol:

Valjda ce 1 metak biti dovoljan za promenu uredjivacke politike, nedavno pomenutih TV kuca. :roll:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 nov 2011, 20:33

Tesko ce Napoli izboriti drugi krug, mada sretno im u svakom slucaju

p.s kakva atmosfera :shock:
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 22 nov 2011, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.