Eh vidiš, meni recimo smeta na tribinama u Gračanici kad čujem one stare prdonje i pijandure, odnosno frustrirane likove koji vjerovatno kod kuće ne smije nijednu zucnuti kako psuju "djecu zagađenu Lukavačku". Mislim, stvarno fuj!
Također, ova konstatacija da mi imamo baklje svaki dan je nešto što ne škodi samo Lukavčanima nego cijelom TK pa i BiH. Zdravlje vas iz Gračanice, kao stanovnika susjedne općine, je u dobroj mjeri ugroženo otrovima koji se ispuštaju iz Koksare tako da je ta vrsta podsmijavanja svojstvena samo neupućenim ili mahnitim osobama. Ali dobro, nećemo o aerozagađenju sada. Ima ona deponija pored magistralnog puta, blizu FIS-a u Gračanici koja također često bukti i širi "lijepe i ugodne mirise" oko sebe, a ne vjerujem da je to baš zdravo za okolinu

.
Ne bih da ulazim u navijačka prepucavanja jer svako vuče na svoju stranu, a ja svoje mišljenje imam i po tom mišljenju SIOUX-i su trenutno bez premca na području TK. Ali sve se to mijenja s vremenom i nije nemoguće da upravo Gračanica iduće godine preuzme lidersku poziciju što se navijanja tiče.